Waarom Crypto Kopen?

Ontdek De Potentie Van Het Nieuwe Goud!

Gemiddelde leestijd: 32 minuten
cryptocurrency kopen linker zijkant

Nu we steeds meer mogelijkheden tot het kopen van cryptomunten voorbij zien komen, zien we ook het aantal mensen toenemen dat in het bezit is van een aantal munten.

Vooral onder jongeren is het kopen en verkopen van cryptomunten erg populair. Het wordt dan ook gezien als het nieuwe goud en op de lange termijn is de verwachting dat de koers nog flink kan gaan stijgen.

In de afgelopen jaren zagen we al dat bijvoorbeeld de Bitcoin een sterke groei heeft gemaakt. Waar de munt tien jaar geleden nog relatief onbekend was en een lage prijs kende, is dit nu wel anders.

De Bitcoin is verreweg het meest bekend en heeft op het moment van schrijven een koers van ruim 40.000 euro per munt. Vaak krijgen we de vraag waarom we nou crypto zouden moeten kopen.

Allereerst willen we benadrukken dat wij geen financieel advies geven, maar dat we meer informatie verstrekken omtrent cryptomunten. Zoals gezegd worden cryptomunten door veel mensen gezien als het nieuwe goud en dat zou betekenen dat er hoge rendementen te halen zijn in de toekomst.

Dit is een van de voornaamste redenen dat mensen investeren in crypto. Wij zullen je wat meer achtergrondinformatie geven omtrent de munten, de werking ervan en waar je ze zou kunnen aanschaffen.

Lees hieronder snel verder!

Wat is een cryptomunt precies?

Door de enorme populariteit van cryptomunten zien we steeds meer verschillende varianten voorbijkomen. Uiteraard adviseren wij altijd om vooraf eerst goed onderzoek te doen naar een bepaalde munt voordat je besluit over te gaan op een koop.

De meeste mensen kennen inmiddels wel de munten Bitcoin, Ethereum, Ripple en Cardano. Toch zijn er nog honderden en misschien wel duizenden andere munten beschikbaar op de markt.

Crypto is een digitale munt waarvan je op papier geen eigendomsbewijs kan krijgen. Op het internet worden de munten bewaard in een speciale wallet. Op steeds meer plekken is het mogelijk om te betalen met cryptomunten, maar onze verwachting is dat het nog wel een tijd zal duren voordat het een algemeen geaccepteerd betaalmiddel is.

De munt staat niet geregistreerd bij een financiële instantie en daardoor kan een transactie plaatsvinden zonder tussenkomst van centrale banken. Dit is ook een van de redenen geweest voor de oprichting van de Bitcoin.

Ben ik te laat met investeren in crypto?

Om ons heen horen we vaak mensen zeggen dat het te laat is om te investeren in cryptomunten, omdat we al een explosieve toename hebben gezien van de koers. Toch lopen de meningen hiervan enorm uiteen. Waar de een denkt dat het hoogtepunt is bereikt, denkt de ander dat we nog maar net zijn begonnen.

Onze mening is hierin neutraal en wij adviseren altijd om zelf onderzoek te doen en op je eigen gevoel af te gaan. Bij het beleggen in cryptomunten kan je net zoals bij elke investering geld verliezen.

Zoals eerder benoemd is de Bitcoin erg populair, maar er komen nog steeds nieuwe munten op de markt. Als je bijvoorbeeld voor een hogere potentie wil gaan, dan kan het lonen om onderzoek te doen naar nieuwe munten.

Deze zijn vaak nog relatief onbekend en de potentiele groei van een nieuwe munt is vaak net wat groter dan bestaande munten. In die zin hoeft het dus niet te laat te zijn om geld te investeren in cryptomunten.

Waar we bij aandelen vaak koersstijgingen voorbij zien komen van enkele procenten is dit bij cryptomunten wel anders. Er zijn dagen waarbij we de koers van een bepaalde munt met meer dan 100% zien stijgen. Uiteraard zal een munt niet alleen maar stijgen en zijn er ook momenten dat de cryptomarkt flinke klappen te verduren krijgt.

Een daling van tientallen procenten is dan ook niet ondenkbaar. Dit maakt het beleggen in cryptomunten aan de ene kant zeer aantrekkelijk, maar aan de andere kant kan je er ook snel veel geld mee verliezen.

Top 10 cryptomunten

De top tien van grootste cryptomunten wijzigt continu, maar toch zien we dat de grotere munten vrij stabiel blijven staan. Denk hierbij aan de munten Bitcoin, Ethereum, Ripple, Binance Coin, Tether, Solana, Cardano, USD coin, Terra en Polkadot. Als een nieuwe munt een stormachtige ontwikkeling kent, zien we nog wel eens dat de top tien snel kan wijzigen.

Denk bijvoorbeeld eens aan de opkomst van Doge Coin en Shiba Inu. Deze munten stegen in zeer korte tijd enkele honderden procenten en stormde zo direct de top tien van cryptomunten binnen.

Hoe kan ik crypto kopen?

Het kopen van cryptomunten is relatief eenvoudig in vergelijking met bijvoorbeeld aandelen. In Nederland zijn er verschillende exchanges te vinden waar je munten kan kopen. De grootste platformen komen toch echt uit het buitenland, maar dit betekend niet direct dat ze beter zijn.

Een bekend en betrouwbaar crypto platform uit Nederland zullen wij hieronder uitgebreid bespreken. Vaak kijk je toch naar het gebruiksgemak maar ook zeer zeker naar de veiligheid en de kosten. Zeker als je regelmatig trade zijn de lage kosten erg belangrijk.

Bitvavo

De online exchange Bitvavo is een Nederlands bedrijf welke gevestigd is in Amsterdam. Dit is een van de meest populaire exchanges en is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Naast een platform voor op de computer beschikt de site ook over een speciaal ontwikkelde mobiele app.

Hierop kan je eenvoudig aankopen en verkopen regelen en heb je in een overzicht de waarde van je wallet zichtbaar. In vergelijking met andere platformen heeft Bitvavo een van de meest overzichtelijke mobiele apps.

Zodra je aangemeld bent bij Bitvavo, dan is het even wachten op de goedkeuring. Waar dit bij de meeste platformen enkele dagen kan duren, is dit bij Bitvavo soms binnen enkele minuten geregeld. Uiteraard hangt dit af van de dag en drukte op dat moment.

Omdat het kopen en verkopen van cryptomunten gezien wordt als beleggen dien je wel een verificatieproces te doorgaan. Dit spreekt echter allemaal voor zich en kost niet veel tijd.

Als je account op Bitvavo eenmaal is goedgekeurd kan je beginnen met handelen. Maak een bedrag over naar je wallet door middel van iDeal. Je hoeft hier niet per se in het bezit te zijn van een creditcard, dit maakt het beleggen op Bitvavo dan ook zeer aantrekkelijk.

Binnen enkele minuten staat jouw gestorte bedrag op je wallet en kan je beginnen met kopen en verkopen van cryptomunten. Je zult snel zien dat dit platform een zeer groot aanbod heeft en dat de keuze enorm is. Kijk eens rustig rond voordat je besluit over te gaan op een aankoop.

Na de aanschaf van een cryptomunt kan je live kijken naar de koersontwikkelingen. Als je na een tijdje een mooi bedrag bij elkaar hebt verdiend, dan kan je ervoor kiezen om een deel of alles te laten uitbetalen.

Het terugstorten naar je rekening duurt officieel minimaal 2 werkdagen, maar in de praktijk komt dit vaak neer op enkele uren tot soms minuten. Door de actieve betrokkenheid van het platform Bitvavo wordt dit ook zeer gewaardeerd door de gebruikers.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Kent beleggen in crypto risico’s?

Om met de deur in huis te vallen, elke belegging kent risico’s en het is dus mogelijk dat je inzet verloren gaat. Toch is beleggen in crypto de laatste tijd erg populair. Waarom crypto kopen is dan ook een goede vraag. Het te realiseren rendement in de cryptowereld kan gigantisch zijn.

Zo zijn er momenten dat de koers met tientallen procenten op een dag kan gaan stijgen, maar er zijn ook momenten dat de waarde halveert in enkele uren tot soms minuten. Het is dan ook verstandig om zelf eerst goed onderzoek te doen voordat je start met beleggen in cryptomunten.

Nu wil je natuurlijk weten waarom je cryptomunten moet gaan kopen. Er wordt veel gezegd dat de cryptomarkt pas net is begonnen en dat een belegging dus op de lange termijn wellicht lucratief kan zijn. Echter blijft het natuurlijk speculeren en dit maakt de markt dan ook zo volatiel.

Als je gaat beleggen op de lange termijn, dan zal je niet vaak omkijken naar je aankopen. Wil je daarentegen gaan beleggen voor de korte termijn, dan is het verstandig de koersontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden.

Doe zelf eens onderzoek naar relatief nieuwe cryptomunten. De betrouwbare munten hebben vaak een uitgebreide paper waarin staat beschreven wat de plannen zijn. In een bepaalde tijdsperiode worden de doelen beschreven. Ook kan je vaak zien of er al grote investeerders in beeld zijn bij nieuwe munten.

Het is dan ook belangrijk om te weten of een nieuwe munt potentie heeft en daarnaast betrouwbaar is of niet. Doordat het relatief eenvoudig is om een cryptomunt te starten, zitten er nog steeds munten tussen die zijn gemaakt door oplichters.

Koop laag en verkoop hoog

Een veelgehoorde term op de cryptomarkt is: buy low, sell high. Uiteraard spreekt het voor zich dat iedereen een belegging wilt inkopen op een laag punt of net nadat het dal van een daling is bereikt. Het verkopen doen we dan weer het liefst op het hoogtepunt van de koers. Met beleggen in cryptomunten is het echter niet altijd even makkelijk om de koers te voorspellen.

Je zult dus niet altijd weten wat het dieptepunt of hoogtepunt is van een koers. Daarom adviseren wij om vooral te luisteren naar je eigen gevoel. Uiteraard zijn er tal van beleggingsstrategieën waarmee je het een en ander kan voorspellen.

Lees ook: Wanneer moet je cryptocurrency kopen en verkopen? >>

Kent crypto een herhalend patroon?

Op het internet zijn veel verschillende verhalen te horen over het verloop van de koers door de tijd. Een veel voorbijkomende theorie is dat de ‘bull-run’ zich iedere 4 jaar herhaalt. Dit houdt in dat er elke 4 jaar een explosieve stijging van de cryptokoers voorbij komt.

Hier wordt dan vooral naar de prijs van een Bitcoin gekeken. Tot nu toe herhaalt het patroon zich inderdaad iedere 4 jaar, maar dat wil niet zeggen dat dit in de toekomst ook weer het geval is.

Het blijft uiteraard speculeren, want niemand kan in de toekomst kijken. Dit maakt het voor sommige beleggers dan ook zeer interessant. Na iedere bull-run volgt vaak ook weer een bear-run. In deze periode krijgt de cryptokoers vaak flinke klappen te verduren.

De waarde van een bepaalde cryptomunt kan natuurlijk niet oneindig blijven stijgen en zogenaamde correcties zijn dan ook noodzakelijk voor een gezond verloop van de koers.

Kan ik miljonair worden?

Veel mensen die beleggen in cryptomunten doen dit met de gedachte om zeer rijk te worden. Iedereen kent de succesverhalen wel van andere die vertellen dat ze een vermogen hebben verdiend met het beleggen in cryptomunten.

Toch zal het er in de praktijk op neerkomen dat we niet allemaal gouden bergen kunnen verwachten. Blijf dan ook realistisch en pak je winst op het moment dat jij denkt dat het de juiste is.

Het is natuurlijk niet onmogelijk om miljonair te worden met het beleggen in cryptomunten. Veel mensen verdienen een vermogen door een kleine investering in relatief onbekende munten, de zogenaamde altcoins.

Met nieuwe munten is het aan te raden op voorhand iets voorzichtiger te zijn. Door de explosieve groei van het aantal nieuwe munten zijn er helaas nog wel eens wat munten die niet helemaal betrouwbaar zijn.

Crypto kopen met iDeal

In Nederland doen we vrijwel al onze online betalingen door middel van iDeal. Omdat de cryptomarkt zich in het begin vooral heeft gericht op de Amerikaanse en Aziatische consumenten was een betaling voorheen alleen mogelijk met een creditcard. Doordat cryptomunten als Bitcoin, Ethereum en Cardano de laatste jaren ook erg populair zijn in Nederland is hier dan ook op ingespeeld.

Cryptomunten kopen met iDeal is heel eenvoudig op een van de verschillende Nederlandse exchanges. Een van de meeste bekende platformen is iDeal. Dit platform is hierboven al uitgebreid beschreven.

Doordat we met iDeal geld over kunnen maken naar een wallet kunnen we nu nog sneller investeren in mooie cryptomunten. Andere bekende platformen waar je met iDeal geld kan overmaken naar je eigen wallet zijn Bitcoin Meester en ByBit.

Geduld is een schone zaak

Als je besluit om te beleggen in cryptomunten, dan kan je dit doen op de lange termijn. Geduld is hierbij een schone zaak. Als je besluit om je munten voor langere tijd vast te houden, dan is het verstandig dit te doen bij een betrouwbare exchange zoals Bitvavo.

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van een hardware wallet. Dit is een soort USB stick waar je jouw cryptomunten op kunt bewaren. Bij lange termijn beleggingen is het vaak zaak om niet te vaak naar de waarde van je belegging te kijken.

Als jij overtuigt bent van een bepaalde aankoop, dan hoef je de waarde niet dagelijks te controleren. Dit zorgt er alleen maar voor dat je onverhoopt toch een verkoop doet bij een tegenslag op korte termijn.

Doe onderzoek op internet naar cryptomunten

Op het internet zijn veel verschillende theorieën te vinden over de verschillende cryptomunten die in omloop zijn. Zo kan je verschillende strategieën bekijken en ook uitleg voor het analyseren van de koers wordt vaak goed uitgelegd.

Youtube is bijvoorbeeld een mooi platform waar uitgebreid wordt uitgelegd wat bepaald dingen inhouden. Niet alles wat je hoort en leest is waar, maar vaak is er wel waardevolle informatie te vinden op het internet.

Naast het gebruik van Youtube zijn er ook online groepen op social media. Een veel gebruikt medium is Telegram. Beleggers in cryptomunten maken vaak veelvuldig gebruik van deze app die veel lijkt op Whatsapp. Er zijn diverse groepen te vinden waar je met andere beleggers van cryptomunten kan communiceren.

Automatisch crypto signalen ontvangen? Kijk dan eens naar de Money Mastery van AllesOverCrypto >>

Zijn er nadelen van beleggen in crypto?

Beleggen in cryptomunten kent verschillende voordelen, maar er zijn natuurlijk ook altijd nadelen te bedenken. Een korte opsomming hiervan zullen wij beschrijven in deze tekst. Het is al eerder benoemd in deze tekst.

Naast de grote winsten die er te behalen zijn, is het ook goed mogelijk dat de waarde van je investering flink afneemt. Daarnaast zijn er nog steeds onbetrouwbare platformen en cryptomunten op de markt. Dit kan ervoor zorgen dat je investering in een klap verdwijnt.

Maak altijd gebruik van betrouwbare platformen als je wilt investeren in cryptomunten als Bitcoins. Een ander nadeel van beleggen in cryptomunten kan zijn dat je niet altijd even snel je geld weer op je gewone spaarrekening kan zetten.

Vaak gaat er een aantal dagen overheen voordat je jouw bezittingen kan laten uitkeren. Bij het Nederlandse platform Bitvavo zien we dat een uitbetaling soms als binnen enkele uren of zelfs minuten is geregeld.

Dus waarom zouden we crypto moeten kopen?

Er zijn veel verschillende redenen waarom we cryptomunten zouden moeten kopen. Uiteraard moet je voor jezelf de afweging maken of een bepaalde investering lucratief is of niet. Daarnaast dien je altijd de risico’s in acht te nemen bij een belegging. Een munt als Bitcoin kent in vergelijking met bijvoorbeeld de Doge coin wat minder risico’s.

Als we echter cryptomunten gaan vergelijken met aandelen, dan kennen aandelen weer minder risico’s. Als er meer risico genomen wordt bij een investering, dan kan er meer geld verdiend worden. De keerzijde is echter dat er ook meer geld kan worden verloren.

Door het ruime aanbod van cryptomunten zal je vooraf goed moeten kijken naar alle opties. Doordat er honderden verschillende munten beschikbaar zijn, is de keuze enorm. Een mooie wallet bestaat vaak uit verschillende cryptomunten.

Doordat je een gevarieerde wallet hebt, ben je minder vatbaar voor grote koersschommelingen van een bepaalde munt. Vaak zien we wel dat als de Bitcoin zakt, de andere altcoins automatisch volgen. In veel gevallen is de Bitcoin maatgevend voor de koersontwikkeling van andere munten.

Op de vraag waarom we crypto zouden moeten kopen zijn veel verschillende antwoorden te geven. Een veel voorkomend antwoord is: doe een belegging voor de lange termijn.

Als er een belegging in cryptomunten wordt gedaan, dan is dat in veel gevallen voor de lange termijn. Per persoon verschilt de perceptie van lange termijn uiteraard. Zo ziet de een dat als 1 jaar en de ander ziet een lange termijn belegging als 10 jaar.

Zoals eerder benoemd zijn er verschillende online exchanges te vinden waar je cryptomunten kan kopen. Een van de grootste platformen in Nederland is Bitvavo. Hier kan je makkelijk in een oogopslag je bezittingen zien. Doordat er ook een mobiele app beschikbaar is, kan je de aankopen en verkopen in enkele klikken op de knop regelen.

Daarnaast heeft Bitvavo als grote voordeel dat je geld kan overmaken door middel van iDeal. Dit Nederlandse betaalmiddel is erg makkelijk te gebruiken en is helaas nog niet altijd beschikbaar op de buitenlandse platformen. Het is dan ook een van de redenen dat Nederlandse beleggers in cryptomunten kiezen voor een Nederlands platform zoals Bitvavo.

Beleggen in cryptomunten moet niet iets impulsiefs zijn. Heb geduld en wacht rustig af wat de prijs van de Bitcoin of een andere cryptomunt gaat doen. Door naar de lange termijn te kijken, kan je wellicht een leuk bedrag bij elkaar sparen. Als je ervoor kiest om de munten voor een langere tijd te laten staan, dan kan je er ook voor kiezen deze munten te staken.

Dit houdt in dat je een bepaalde Bitcoin of altcoin wegzet tegen een bepaald rendement. Zo verdien je niet alleen maar geld door koersschommelingen, maar ontvang je ook nog een stukje extra als rendement. Bij relatief onbekende munten is dit een populaire manier van beleggen. Uiteraard brengt dit dan wel weer wat meer risico’s met zich mee.

Of je met een klein bedrag op dit moment nog miljonair kan worden met een investering in cryptomunten is lastig te voorspellen. Je hoeft maar net die nieuwe munt te ontdekken en je kan een gigantisch bedrag bij elkaar hebben gespaard. Ga hier echter niet blindelings vanuit, want in negen van de tien gevallen zal dit tegenvallen.

Grote geldbedragen verdienen moet dan ook niet een doel op zich zijn. Kijk vooral naar de te behalen rendementen. Een jaarlijks rendement van bijvoorbeeld 10 tot 30% is enorm. Toch horen we vaak mensen om ons heen zeggen dat ze een stijging van 100% willen in een aantal dagen. Deze verwachting is niet realistisch en je moet altijd kijken naar wat wel haalbaar is.

Waar kan ik veilig en eenvoudig mijn crypto kopen?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is Bitvavo een veilig en betrouwbaar bedrijf om jouw cryptocurrency aan te kopen. Het is op dit moment de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland. Lees hieronder waarom wij en vele andere hier ook graag beleggen:

 • Grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland
 • Heel overzichtelijk platform voor zowel de beginner als de gevorderde
 • Eenvoudig met iDeal betalen
 • Veilig en snel jouw cryptomunten kopen
 • Geavanceerde interface om zelf te kunnen traden
 • Nederlandse klantenservice
 • Fijne app waarmee je overal ter wereld kunt handelen
 • Toegang tot 200+ cryptomunten
 • Over de eerste EUR 1000 inleggen betaal je geen handelskosten

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Ontdekken hoe ook jij geld kan gaan verdienen met crypto?

Je hebt de eerste stap gemaakt en wilt gaan investeren in cryptocurrency, maar dan kom je erachter dat je eigenlijk nog niet over de juiste kennis beschikt. Dit is natuurlijk ook niet zo raar, want deze markt is nog erg jong en er valt dan ook nog heel veel over te leren. Alleen waar moet je beginnen en waar haal je al jouw informatie vandaan?

Want online is er natuurlijk al steeds meer informatie te vinden alleen dan komt het volgende welke informatie is juist en waar kan je beter vanaf blijven. Want tegenwoordig zijn er steeds meer zogenaamde guru’s te vinden die het jou wel even gaan vertellen en hier naar hun zeggen al miljoenen mee verdient hebben. Allemaal leuk en aardig, maar wat is wel en wat is zeer zeker niet waar?

Zeker wanneer je net begint klinkt dit natuurlijk allemaal erg verleidelijk, maar wat is er uiteindelijk echt van waar. Want echte voorbeelden zie je veelal niet. Het is sowieso altijd erg belangrijk goed jouw eigen onderzoek te doen en daar jouw eigen strategie op los te laten. In het begin was het voor ons ook lastig de juiste informatie er tussenuit te pikken en hebben dan ook veel beginnersfouten gemaakt.

Totdat wij in aanraking zijn gekomen met de cryptocurrency beginnerscursus van Patrick Suiker en Derek Westra. Beide heren hebben samen al een geruime tijd ervaring binnen de crypto wereld en hebben al hun kennis gebundeld in de AllesOverCrypto Masterclass – Money Mastery. Deze cursus gaat jou van A tot Z de juiste stappen leren.

Alles wordt op een duidelijke manier uitgelegd en is makkelijk te volgen. En kom je er niet direct uit, dan kan je op jouw eigen tempo makkelijk terug kijken. Het scheelt je ook een heleboel tijd want je hoeft niet alles meer zelf uit zoeken en alle fouten te maken die Patrick en Derek al voor je hebben gemaakt.

Zo ben je direct verzekerd over de juiste kennis en kan je gelijk goed van start gaan. Je krijgt ook toegang tot een hele waardevolle community waar je met al jouw vragen terecht kunt. Dit zijn allemaal gelijkgestemden mensen met dezelfde mindset en drive. Loop je even vast of zit je met vragen, dan heb je hier snel jouw antwoorden op.

Ben je iemand waarbij jouw tijd ook kostbaar is en je graag direct goed wilt starten, dan is dit zeker een aanrader. Je kan eerst hun gratis Bitcoin training volgen en zo zien of dit je aanstaat. Je leert hierin onder andere de volgende dingen:

 • De basisbeginselen van crypto
 • Hoe jij op een verstandige manier jouw cryptomunten bewaard
 • Het zelf gaan vinden van de beste cryptomunten
 • Een strategie waarmee jij geld kunt gaan verdienen
 • Het aankopen van jouw eerste crypto voor EUR 1
 • Een munt ontdekken die veel potentie heeft

Volg hier de gratis online Bitcoin training >>

Wil je eerst graag meer weten over de Crypto Masterclass? Lees dan zeker onze uitgebreide Crypto Masterclass review >>

En voor de gloednieuwe Money Mastery cursus lees je onze uitgebreide Money Mastery review >>

Wij wensen jou alvast heel veel succes met jouw beleggingen en aan het bouwen van een mooi vermogen! Probeer hier altijd wat spreiding in aan te brengen en bijvoorbeeld ook te investeren in aandelen, opties, obligaties, goud, zilver of vastgoed.

Zo heb je er niet zo last van als de koersen flink dalen of als een bepaalde andere belegging het op dat moment even niet zo goed doet. Scheelt je weer wat in jouw gemoedsrust ;-). Let er sowieso op dat je alleen met geld belegt wat je daadwerkelijk kunt missen en zelfs volledig bereid bent om kwijt te raken. Want beleggen kent immers de nodige risico’s.

Heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

chris
Op Beleggengids.nl helpen wij zowel beginnende als gevorderde beleggers met de juiste stappen om succesvol te gaan leren beleggen. En hiermee te gaan werken aan het behalen van mooie rendementen. Regelmatig delen wij ook vele waardevolle tips en technieken waarmee jij direct aan de slag kunt om dit succesvol toe te gaan passen. En leer je precies wat wel en niet werkt.

Gerelateerde berichten:

Beleggen In Bitcoin?

Beleggen in Bitcoin? Ontdek op deze pagina waarom je erin zou moeten investeren, de voor- en nadelen en hoe je bitcoin veilig kan kopen!

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *