Crypto Masterclass Review: AllesOverCrypto Cursus De Juiste Keuze? – Money Mastery [2024]

Is Deze Cursus Jouw Zuurverdiende Geld Waard?

Gemiddelde leestijd: 85 minuten
alles over crypto cursus linker zijkant

In deze Crypto Masterclass review ontdek je alles over de cursus van AllesOverCrypto waarin je alles leert over cryptocurrency. Dat gaat dan ook echt om alles wat ermee te maken heeft, maar wel met de nadruk op de manier waarop je geld kan verdienen anno 2024 met een digitale valuta.

De crypto beginnerscursus uit het Money Mastery pakket is opgezet door twee echte kenners uit de branche, dus je krijgt de informatie uit eerste hand. Dit kan heel interessant zijn wanneer jij de doelgroep bent.

Daarom kan je in deze Crypto Masterclass review alles leren wat je moet weten over deze lesmethode. Zo ontdek je ook direct waarom deze eigenlijk zo populair is onder een hele grote doelgroep in Nederland en België.

Het interessante aan de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra is dat deze zich ook voortdurend blijft ontwikkelen. Zo kan het dus ook op de lange termijn interessant zijn om de cursus te blijven volgen.

Er komen dan ook steeds nieuwe ontwikkelingen en begrippen bij in deze markt. Bijvoorbeeld de vele manieren waarop de markten zich ontwikkelen. Het is dus niet alleen maar voor beginners en nieuwkomers interessant om de cursus te volgen.

Je kan ook op een later moment instappen wanneer je dat aantrekkelijk lijkt. Zo kan je dus al beginnen met leren vanaf het kopen van je eerste bitcoin of andere cryptomunt, tot en met het punt waarop je professioneel handelt.

De meeste consumenten zijn nog een beginner in de wereld van de digitale valuta als ze de Crypto Masterclass aanschaffen. Veel van hen hebben er dan ook lessen uit getrokken om zo winst te boeken met de cryptomunten die ze in bezit hadden.

Bovendien is het zo dat beginners uiteindelijk gevorderden worden en dankzij de regelmatige updates iedere keer weer nieuwe kansrijke munten kunnen vinden om in te investeren.

Update 8 juni 2022: AllesOverCrypto is van start gegaan met hun gloednieuwe combinatieproduct: Money Mastery. In dit álles-in-één product hebben zij hun beste producten gebundeld en krijg jij toegang tot de Crypto Masterclass, Crypto Signals, Crypto Mastery, Crypto Parels en hun favoriete Community op Discord.

Dit betekend dat je de cursus niet meer los kan kopen en nu onderdeel uitmaakt van het complete pakket. Na het volgen van hun gratis exclusieve online Bitcoin training kan je ook nog eens 50% korting claimen. Plus dat je nu de mogelijkheid hebt tot betaling per kwartaal, jaar of lifetime toegang.

Als je meer wilt weten hoe dit álles-in-één product inclusief de cursus van AllesOverCrypto in elkaar steekt, lees dan hieronder snel verder. Voor je het weet verdien je zelf ook aan crypto.

Wil je direct meer weten over het combinatieproduct Money Mastery? Lees dan zeker onze uitgebreide Money Mastery review >>

Wat mag je van deze review verwachten?

Wanneer je deze Crypto Masterclass review doorneemt, dan mag je verwachten dat je alles weet over het lesmateriaal uit het Money Mastery pakket. We beginnen met een profiel van Patrick Suiker en Derek Westra van de Crypto Masterclass cursus.

Daarna leer je de basis van de cursus en hoe deze is opgebouwd. Daar heb je natuurlijk pas wat aan wanneer je een algemene uitleg over cryptocurrency hebt gehad. Ook is het belangrijk om te weten waarom je erin moet gaan beleggen.

Daarbij komen begrippen zoals Crypto Trading aan de orde. De hele cursus wordt dan stap voor stap besproken. Ook de community komt aan de orde.

Er wordt echt dieper ingegaan op de modules en de onderwerpen. Zo weet je echt alles over de lesstof die je voorgeschoteld krijgt. Ook wordt precieze uitleg gegeven over de community van de AllesOverCrypto Masterclass cursus en wat je daarvan mag verwachten.

Een echte review bespreekt natuurlijk ook de voordelen en de nadelen van de cursus. Zo weet je direct ook wat dit lesmateriaal zo uniek maakt en wat je eraan hebt.

Natuurlijk is het ook belangrijk om de kosten en kortingen te bespreken. Daarnaast bekijken we aan het eind voor wie de cursus nu echt geschikt is. Zo kan je precies bepalen of jij tot de doelgroep behoort.

Over Patrick Suiker en Derek Westra van de Crypto Masterclass cursus

De Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra is niet zonder reden heel populair. Om daar meer over te begrijpen is het goed om te beginnen bij de oprichters, die tevens als docenten optreden. 

Patrick Suiker en Derek Westra hebben immers beide het nodige te bieden als het gaat om kennis over deze markt. Maar vooral ook als het gaat om kennis over succes hebben met beleggen.

In dat opzicht is het dus ook niet vreemd dat in de Lage Landen dit type cursus het goed doet. Hier volgt in het kort een beschrijving van beide heren.

Derek Westra

derek westra alles over crypto
Derek Westra

Derek Westra is afgestudeerd in Economie en in Gedragseconomie & Speltheorie. Dat deed hij op de Universiteit van Amsterdam in 2013.

Dat was direct ook het jaar waarin hij in aanraking kwam met cryptomunten en de wereld die hierachter schuilgaat.

Derek zag direct in dat deze digitale munten een revolutie zouden ontketenen. Na al die jaren heeft hij de nodige ervaring opgebouwd in het handelen met cryptomunten.

In het dagelijks leven is hij ook wel freelance werkzaam als growth hacker. Naast de cursus houdt hij zich ook bezig met het project AllesOverCrypto. En mag zichzelf ook wel een professionele crypto trader noemen.

Patrick Suiker

patrick suiker alles over crypto
Patrick Suiker

De andere naam achter de Crypto Masterclass cursus is Patrick Suiker. Hij heeft een Bachelortitel in Bedrijfsadministratie en zijn mastertitel behaald in Entrepeneurship.

Die heeft hij beide ook aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Ook hij is sinds 2013 betrokken bij het project AllesOverCrypto.

De reden om met de Masterclass te beginnen was dat er eigenlijk geen vergelijkbare cursussen waren op dat moment.

Terwijl alles onder de knie krijgen via e-learning volgens Patrick juist zo effectief is. Hij heeft enige tijd gewerkt bij Flynch en was ook actief voor Enactus Universiteit. Daarnaast heeft hij in de commerciële wereld gewerkt. Tegenwoordig is hij vooral met zijn crypto projecten bezig.

Wat is de Crypto Masterclass cursus?

Wil je beginnen met de Crypto Masterclass cursus van Patrick Suiker en Derek Westra? Dan is het wel goed om te weten wat je precies gaat doen. Het is een videocursus die je alles leert over cryptomunten. Dat begint bij simpele zaken zoals wat cryptocurrency precies is.

Tot en met het kopen en verkopen ervan. En alles wat daarbij van belang is om te weten natuurlijk. Dat is natuurlijk best wel veel informatie. Daarom is de cursus ook goed opgedeeld in heel veel blokken. Zo is het voor iedereen goed te behappen.

De training bevat 208 lessen die over 15 modules verdeeld zijn. Bovendien krijg je daarnaast ook allerlei extra’s die je nog meer hulp kunnen bieden. Denk aan toegang tot de Crypto portfolio met daarin de 10 populairste cryptomunten van dat moment.

Daarmee moet je in theorie winst kunnen maken. Dat begint bij de lage inkoopprijs die ervoor gerekend wordt. Zo kan je dus niet alleen leren, je kan ook direct een goede start maken.

Je blijft bovendien een leven lang toegang houden tot de informatie. De cursus wordt voortdurend geüpdatet. Zo is door de jaren heen het aantal lessen al meer dan verdubbeld.

Je koopt de cursus van Patrick Suiker en Derek Westra maar één keer. Daarna blijf je de updates krijgen. Daardoor ben je altijd op de hoogte van de trends die op dat moment spelen.

Zo is er bijvoorbeeld tegenwoordig ook aandacht voor kansen op een dalende markt. Daar was vroeger natuurlijk geen sprake van. Op die manier kan je er dus de maximale waarde uit halen.

Daarnaast wordt de cursus ook aangevuld met bijvoorbeeld e-books over specifieke onderwerpen. Die worden verderop in deze Crypto Masterclass review stap-voor-stap toegelicht.

crypto masterclass online cursus dashboard
Crypto Masterclass online cursus dashboard

Wat is cryptocurrency?

De Crypto Masterclass draait natuurlijk om cryptomunten. Die staan ook wel bekend als cryptocurrency en kan je het best zien als een digitaal betaalmiddel. Hoewel de geschiedenis nog wel wat verder teruggaat, wordt 2008 over het algemeen als het startpunt van de doorbraak van cryptomunten gezien.

Toen kwam Bitcoin op de markt. Deze munt werd ontwikkeld door iemand die de schuilnaam Satoshi Nakamoto gebruikt. Tot nu toe is nooit achterhaalt wie er nu eigenlijk achter dit alias schuilgaat. Dat neemt niet weg dat de markt sindsdien enorm gegroeid is en er nu talloze munten op de markt zijn.

Het doel van Nakatomo was om een methode te bieden om online transacties te verzorgen zonder dat er een derde partij tussen hoefde te komen. Denk dan bijvoorbeeld aan banken. Omdat in 2008 net de kredietcrisis losbarstte, was dit ook nog eens heel actueel. Dat was een goede basis voor cryptocurrency om op te groeien.

Het gebeurt op basis van blockchain. Dit is een systeem waarop mensen over de gehele wereld kunnen aansluiten en de transacties direct en rechtstreeks gedaan kunnen worden. Daarom is betalen voor producten en diensten op deze manier steeds gebruikelijker aan het worden.

De bitcoin is direct ook de cryptocurrency die het vaakst in het nieuws is door de manier waarop de waarde zich heeft ontwikkeld. Het is dan ook voor veel mensen eerder een beleggingsobject dan een betaalmiddel geworden.

Dit is daarmee ook een belangrijke optie geworden voor beleggers. Dat geldt niet alleen voor bitcoin, maar ook voor andere munten die in de markt zijn gezet door de jaren heen.

Als de waarde van de munten laag is, dan is het aantrekkelijk om te kopen, als de koers dan stijgt, kan je ze met winst verkopen. Dat moet je dan wel op de juiste wijze aanpakken en daar is de Crypto Masterclass cursus voor bedoeld.

Omdat de markt voor cryptomunten anders is dan die voor andere financiële producten, is het ook belangrijk dat je weet wat je doet. Daar is de Crypto Masterclass cursus van Patrick Suiker en Derek Westra dan ook voor bedoeld.

Je leert dat de markt instabiel is en dat dit gevolgen heeft voor je winst of verlies. Daarom is het belangrijk om te leren wanneer je moet verkopen als je ze in bezit hebt.

Daarnaast speelt er echter nog zoveel meer mee. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop de blockchain van een bepaalde munt werkt. Of denk aan de filosofie van het team erachter.

Waarom zou je in cryptocurrency gaan beleggen?

De Crypto Masterclass review richt zich natuurlijk vooral op wat je eraan kan verdienen als je goed investeert in cryptocurrency. Daar zit eigenlijk nog wel een vraag voor. Waarom zou je hierin willen beleggen? Je hoort namelijk niet alleen maar goede verhalen.

Soms pakt het ook negatief uit. Daarnaast is bijvoorbeeld Bitcoin al zo waardevol, dat het bijna onbetaalbaar lijkt. Toch zijn er genoeg redenen om ervoor te gaan. Waarbij je dan ook nog eens kijkt naar de beste manier waarop je dit kan doen.

De reden waarom je in crypto zou moeten beleggen is eigenlijk simpel. De blockchaintechnologie heeft veel toekomst. Het staat eigenlijk nog maar in de kinderschoenen en er is nu al zoveel mee te doen. Er zijn bedrijven die alleen nog maar met blockchain werken.

Bovendien is dit ook in de meest uiteenlopende branches terug te vinden. Dat betekent dus ook dat de verschillende munten alleen maar belangrijker gaan worden in de toekomst.

Waar jij als investeerder dus ook flink van kan profiteren. Dit kan alvast een goede reden zijn om je geld te steken in crypto om er uiteindelijk beter uit te komen met een goede winst.

Het is dan wel belangrijk dat je weet wat de blockchaintechnologie allemaal met zich meebrengt. Zo is er meer transparantie in de transacties omdat er geen derde partijen meer tussen zitten. Daardoor kan je ook gemakkelijker contracten afsluiten.

Ook is het een goede manier om fraude te bestrijden. Dit zijn slechts de basismogelijkheden van de munten. Omdat er met het programmeren nog heel veel meer mogelijk is, zal het aantal mogelijkheden alleen maar groeien. Waardoor de munten dus ook veel meer waard worden.

Het is aantrekkelijk om eigenaar te worden van een deel van deze technologie. Eigenlijk kan je dit net zo zien als het investeren in techbedrijven toen computers en internet nog maar net in opkomst waren. Veel mensen hadden toen de kans en deden dat niet.

De verhalen van de missers zijn inmiddels wel bekend. Die bedrijven zijn namelijk ook in de slechte tijden van de ontwikkeling gewoon groter geworden en zijn nu zo groot als ze zijn.

Zo kan je dus ook naar cryptomunten en de toekomst ervan kijken. Dat maakt beleggen interessant. In deze Crypto Masterclass review leer je hoe dat moet.

Tip! Bitcoin en 200+ andere cryptomunten koop jij veilig, snel en tegen lage kosten bij de Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Wat is Crypto Trading?

In de Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker zal het vaak over Crypto Trading gaan. Het is dus wel handig om op voorhand te weten wat dit is. Dit is het speculeren op hoe de koers zich gaat ontwikkelen.

Je richt je dan op het kopen of verkopen van onderliggende cryptovaluta via de cryptobeurzen. Dit gaat met behulp van een CFD-rekening. Een CFD is het financiële product dat het mogelijk maakt om te speculeren.

Je hoeft daarvoor dan de cryptomunt niet zelf in bezit te nemen. Je kan ook via de beurs handelen, dan heb je de munten wel zelf in bezit. Dit kan je op meerdere manieren doen.

Er zijn verschillende tactieken. Zo kan je bijvoorbeeld long gaan. Dit betekent dat je gaat kopen voordat je een stijging in waarde verwacht. De andere tactiek is short gaan. Dit betekent dat je gaat verkopen voordat er een door jou verwachte daling van de waarde komt.

Dit kan je dus het nodig opleveren wanneer je deze tactieken goed beheerst en naar behoren uitvoert. Het is handig om de beurs te gebruiken. Je opent dan gewoon een rekening en krijgt de munten volledig in handen. Je bewaart je munten in een wallet tot het moment waarop je ze wil verkopen.

Patrick Suiker en Derek Westra bieden de Crypto Masterclass cursus omdat je kennis en ervaring nodig hebt. Alleen zo kan je op een goede manier aan de slag gaan. Je moet niet alleen de verschillende munten kennen om Crypto trading goed aan te pakken.

Het is ook belangrijk om de verschillen in de technologie te kennen. Daarnaast is het handig om te weten hoe de beurzen werken. Al dit soort zaken spelen mee in de mate van succes die je bereikt als je gaat handelen in de munten.

Lees ook: Crypto traden voor beginners >>

Stap voor stap door de cursus Crypto Masterclass

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je in deze Crypto Masterclass review ook inzicht krijgt in hoe de cursus nu eigenlijk precies is opgebouwd. Daarom krijg je hier eerst in het kort een overzicht, waarna we de modules stap voor stap nog iets uitgebreider langslopen.

Zo kan je stap voor stap precies ontdekken wat je mag verwachten. Dit maakt het wel zo gemakkelijk om een goed beeld te vormen. Uiteindelijk gaat het om een cursus in 2 delen van in totaal 15 modules die je 208 lessen bieden. Je kan aan het einde een examen maken en jezelf testen.

De modules in de Crypto Masterclass worden aangevuld met allerlei aantrekkelijke bonussen. Zo is het meer dan een beginnerscursus. Je krijgt gewoon een complete opleiding. Bovendien is het ook nog eens zo dat je lid kan worden van de community.

Dat is aantrekkelijk want daar kan je met deelnemers, maar ook met Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen delen. Zo kan iedereen dus alleen maar beter worden in crypto trading. Voor het zover is loop je natuurlijk wel eerst de cursus door. Daarvoor vind je hieronder uitleg over elk van de modules.

Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass

Het fijne aan de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra is dat deze met een goede inleiding begint. Zo leer je eerst de twee oprichters en docenten kennen.

Zij leggen je in deze module ook helder uit hoe de cursus precies is opgezet en wat je moet doen. Je doet ook een kleine enquête voor je daadwerkelijk aan de cursus gaat beginnen. Wat ook belangrijk is om hier in de review te vermelden, is dat in module 0 ook duidelijk aan bod komt dat de docenten geen financieel adviseurs zijn.

Je krijgt informatie, geen adviezen. Dat betekent dus dat je niet leert welke munten je moet kopen. Wel leer je wat bepaalde munten zijn zodat je er zelf over kan beslissen.

module welkom bij de crypto masterclass
Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass!

Module 1: Het geld van de toekomst – Inleiding

De eerste module van de Crypto Masterclass is gericht op de begrippen die bij cryptomunten horen. Zo leer je de basiszaken kennen en snap je hoe je informatie die tot je komt moet lezen. Daarbij grijpen Patrick Suiker en Derek Westra heel ver terug, namelijk tot het ontstaan van de eerste munten 640 jaar voor Christus.

Zo snap je alleen maar nog beter hoe de wereld van het betalingsverkeer zich ontwikkeld heeft door de jaren heen. De module is opgebouwd uit video’s en je krijgt quizzen om je kennis te testen. Bovendien ontvang je een begrippenlijst die je kan blijven gebruiken.

De module bestaat uit 15 lessen:

 • Welkom bij Hoofdstuk 1 – Inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • 1.1 De absolute kern : De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! : Geld (quiz)
 • 1.2 Het digitale goud : Bitcoin
 • Test je kennis! : Bitcoin (quiz)
 • 1.3 Het beste sinds het internet : Blockchain
 • Test je kennis! : Blockchain (quiz)
 • 1.4 Delete the middleman : Smart Contracts
 • Test je kennis! : Smart Contracts (quiz)
 • 1.5 De opvolger van geld : Soorten Cryptocurrency’s
 • Test je kennis! : Cryptocurrency’s (quiz)
 • 1.6 We zijn nog lang niet te laat : Adoptiemodellen
 • Test je kennis! : Adoptiemodellen (quiz)
 • 1.7 Bonus – Blockchain versus het internet
module 1 het geld van de toekomst
Crypto Masterclass – Module 1: Het geld van de toekomst – Inleiding

Module 2: Je eerste cryptocurrency

Wanneer je de eerste twee inleidende modules hebt gehad, dan begint de Crypto Masterclass eigenlijk pas echt. Je gaat nu leren hoe je cryptomunten moet aanschaffen. Dat begint niet direct met de daadwerkelijke handeling van het kopen. Je leert eerst de basis.

Zo worden de verschillende handelsplatformen benoemd. Zo leer je waar je alles kan kopen. Dit geeft je inzichten in je mogelijkheden. De platforms worden stuk voor stuk besproken zodat je precies de kenmerken ervan kent. Dit maakt het allemaal ook wel wat gemakkelijker om te verzorgen.

Je krijgt hiermee inzicht in wat je wel en niet moet doen als je crypto gaat kopen als beginner. Dit kan je helpen om in het vervolg van je carrière in de wereld van cryptomunten betere keuzes te maken. Het kopen wordt dan alleen maar gemakkelijker.

Bij deze module hoort ook één van de extra’s die Patrick Suiker en Derek Westra bieden. Het gaat over de crypto portfolio. Dit is een product met daarin de 10 cryptomunten waarvan de docenten denken dat ze dat jaar echt succes zullen gaan hebben. Ieder jaar is er dus ook een nieuwe crypto portfolio beschikbaar.

De module bestaat uit 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 2 – Crypto kopen
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo (video)
 • 2.2 Een level hoger met Binance (video)
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen (video)
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst (video)
 • Test je kennis! : Crypto kopen (quiz)
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf (131 pagina’s)
 • Crypto Portfolio 2021 pdf (uitgebreide versie)
allesovercrypto module 2 je eerste cryptocurrency
Crypto Masterclass – Module 2: Je eerste cryptocurrency

Module 3: Maak een killer start!

Wanneer je aan de slag gaat met cryptomunten kopen, dan wil je dat natuurlijk wel goed aanpakken. Je wil eigenlijk het liefst de beginnersfouten voorkomen en direct met succes aan de slag gaan. Dat is ook waarom Patrick Suiker en Derek Westra de ervaringen met je delen.

Juist om dat voor elkaar te krijgen. Dit is dan ook het onderwerp waar de derde module om draait. Leren van experts helpt je om het beste uit je mogelijkheden te halen. Dat is ook een reden om eerst te investeren in een cursus als deze. De docenten bespreken hun eigen beginnersfouten en geven je tips hoe jij dat kan voorkomen.

De module bestaat uit 8 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 3 – Maak een killerstart!
 • 3.1 Je grootste vijand ben jij (video)
 • 3.2 Ontmasker iedere oplichter (video)
 • Test je kennis! – Ontmasker iedere oplichter
 • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken (video)
 • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt (video)
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede cryptomunt?
 • Schrijf een review
crypto masterclass module 3 maak een killer start
Crypto Masterclass – Module 3: Maak een killer start!

Module 4: Je onbreekbare kluis

Hoewel de bedoeling van cryptomunten is dat derde partijen als banken geen rol meer spelen in het betalingsverkeer, hebben de banken natuurlijk ook wel het nodige goed gedaan. Denk aan de veilige opslag van geld.

Dat moet je als eigenaar van cryptocurrency allemaal zelf doen. Daar gaat module 4 dan ook over. Het is goed om te weten welke mogelijkheden je hebt. Daarom leer je over wallets. Daarbij wordt dieper ingegaan op de paper wallet, hardware wallet, software wallet en 2FA Google Authenticator.

Deze module bestaat uit 7 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 : Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis : crypto wallets
 • 4.2 Je papieren portemonnee : Paper Wallet (video)
 • 4.3 De beste beveiliging : Hardware Wallet (video)
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets (video)
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis : Je onbreekbare kluis (quiz)
allesovercrypto module 4 je onbreekbare kluis
Crypto Masterclass – Module 4: Je onbreekbare kluis

Module 5: Je winsten cashen!

Wanneer je de lessen uit de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra goed volgt, dan is er een serieuze kans dat je goede winsten boekt. Je ziet je winst dag na dag een klein beetje groeien. Nu is het zaak om die winsten ook in bezit te krijgen.

Daar draait de stof in module 5 ook om. Je leert hoe je je winsten in harde euro’s op je bankrekening krijgt. Zo kan je daar dan iets leuks mee gaan doen. Het uitbetalen kan op meerdere manieren, waar altijd voor- en nadelen aan zitten.

Dat wordt allemaal besproken in deze lessen. Zo weet je ook hoe snel je je winsten hebt. Het uitbetalen via de verschillende platforms wordt doorgenomen.

Deze module bestaat uit 6 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 : Winsten uitbetalen
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo (video)
 • 5.2 Winsten uitbetalen via Bitonic (video)
 • 5.3 Winsten uitbetalen via Kraken (video)
 • Test je kennis! : Winsten uitbetalen (quiz)
 • E-boek: De Crypto Belastinggids pdf (15 pagina’s)
crypto masterclass module 5 je winsten cashen
Crypto Masterclass – Module 5: Je winsten cashen!

Module 6: De allereerste investeerder zijn

Sommige dingen kan je niet voorzien. Dat maakt de Crypto Masterclass ook zo aantrekkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld leren dat je ook als investeerder in nieuwe cryptomunten die op de markt komen kan investeren.

Je begint dan al met investeren als het team nog met de ontwikkeling van de blockchain bezig is. Het bedrijf heeft immers ook een startkapitaal nodig. Daar gaat het in dit deel van de lessen over.  

Er zijn nieuwe munten die je goede kansen bieden. Denk aan de manier waarop Ethereum, nu een grote naam, ooit op de markt kwam. Je leert over ICO, hoe je eraan mee kan doen en wat het betekent binnen crypto trading.

Deze module bestaat uit 13 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 6 : ICO’s
 • 6.1 Wat is een ICO, STO of IEO? (video van 19:48 min)
 • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO?
 • 6.2 Wat is een Initial Defi Offering? (video van 18:05 min)
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • 6.3 Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • 6.4 Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • 6.5 Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • 6.6 Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype
allesovercrypto module 6 de allereerste investeerder zijn
Crypto Masterclass – Module 6: De allereerste investeerder zijn

Module 7: Een Passief Crypto-inkomen

Passief een inkomen opbouwen. Dat is voor veel mensen een droom. Met crypto is die droom werkelijkheid te maken. Daarover leer je meer in deze module. Patrick Suiker en Derek Westra delen ervaringen en laten je kennismaken met verschillende methodes om een passief crypto-inkomen op te bouwen.

Een methode die in ieder geval besproken wordt is staking. Dit is te vergelijken met een soort rente. Wanneer je valuta langer dan een jaar kan vasthouden, heb je hier een mooie optie aan. Hoe groter je crypto vermogen, hoe hoger de rente die platforms uitkeren.

Er zijn ook andere opties die besproken worden in de Crypto Masterclass cursus. Daardoor kan je ook een hele andere weg kiezen. Wanneer je iemand bent die voor de korte termijn koopt en verkoopt, dan kan je daar misschien meer aan hebben.

Methoden die naast staking voorbijkomen zijn bijvoorbeeld airdrops, masternodes, crypto minen en yield farming. Daardoor is er voor ieder type belegger wel iets te vinden wat de moeite meer dan waard is te noemen.

Deze module bestaat uit 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • 7.1 Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 • 7.2 Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • 7.3 Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 7.4 Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • 7.5 Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming
crypto masterclass module 7 een passief crypto inkomen
Crypto Masterclass – Module 7: Een Passief Crypto-inkomen

Module 8: De Crypto-trends de baas!

De achtste module is nog niet zo lang onderdeel van de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra. Dit is ook de module die regelmatig wordt ververst om op nieuwe trends in te kunnen gaan.

Daardoor ben je altijd precies op de hoogte van wat er speelt op het moment dat je de cursus doet. Het fijne is bovendien dat je ook op de hoogte blijft van nieuwe trends, zonder dat je opnieuw hoeft te betalen.

Het is voor veel crypto liefhebbers ook de reden waarom ze voor deze cursus kiezen. Het is mogelijk ook de reden waarom je naar een Crypto Masterclass review op zoek bent gegaan. De trends worden uitgebreid doorgenomen.

Deze module bestaat uit 11 lessen:

 • Welkom bij module 8 – De Crypto-trends de baas
 • 8.1 Hoe werkt Metamask? (video)
 • Test je kennis! – Metamask (quiz)
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen (video)
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1 (quiz)
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2 (quiz)
 • Schrijf een review
 • 8.4 De risico’s van DeFi
 • Test je kennis! – DeFi risico’s
 • 8.5 Digitaal eigendom met NFT’s
crypto masterclass module 8 de cryptotrends de baas
Crypto Masterclass – Module 8: De Crypto-trends de baas!

Crypto Masterclass Deel 2 – Geld verdienen met crypto trading

In deel 1 van de Crypto Masterclass heb je alles geleerd over cryptomunten en weet je het nodige over trends en verdienmodellen. Daarom is het belangrijk om ook deel 2 door te nemen. Daarin leer je namelijk alles over crypto trading. Ook dit deel bestaat uit verschillende modules die uit meerdere lessen bestaan.

Je krijgt van Patrick Suiker en Derek Westra geleerd hoe je risicomanagement moet toepassen. Ook leer je je emoties in bedwang houden. Daarnaast krijg je inzichten in de strategieën die je kan gebruiken. We bespreken de modules hier afzonderlijk.

Module 1: The Winning Mindset

Module 1 bevat eigenlijk de kern van de Crypto Masterclass review. Het is namelijk de module die het best aansluit op alles wat mensen zoeken als het gaat om kennis over de cryptomarkt. Je ziet dit namelijk ook in alle soorten cursussen terug.

Je hebt dit nodig om succesvol te zijn met beleggen, dropshipping of e-commerce. Het is dus niet gek dat je het onderwerp mindset altijd wel weer in één van de modules terug ziet komen. Wil je succes hebben met beleggen dan is dit ook net zo belangrijk.

De kern van de module betreft het niet laten leiden door emoties. De koers kan stijgen en dalen. Je bepaalt voor jezelf op voorhand wanneer je verkoopt en dat plan blijf je aanhouden. Op die manier kan je succes hebben op de markt.

Het gaat er vooral om dat je discipline en doorzettingsvermogen toont. Dit heb je ook op andere vlakken in het leven nodig om iets te kunnen bereiken. In deze module krijg je de lessen die je helpen dat te beheersen. Zo ontwikkel je een winning mindset.

Deze module bestaat uit 23 lessen:

 • Welkom bij module 1 (deel 2) : The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint (quiz)
 • 1. Je droom (video)
 • Test je kennis! – Je droom
 • 2. De Gemiddelde Crypto Trader (video)
 • Test je kennis! – De Gemiddelde Crypto Trader
 • 3. Jouw angsten (video)
 • Test je kennis! – Je grootste angsten
 • 4. De Duurste Fouten (video)
 • Test je kennis! – De Duurste Fouten
 • 5. Je Emoties Overwinnen (video)
 • Test je kennis! – Je Emoties Overwinnen
 • 6. De Tegenstander (video)
 • Test je kennis! – De Tegenstander
 • 7. De Belangrijkste Emotionele Skills (video)
 • Test je kennis! – Emotionele skills
 • 8. Zit Allemaal Tussen Je Oren (video)
 • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
 • 9. Zo Blijven Winnaars Winnen (video)
 • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
 • 10. Jij bent Belangrijk (video)
 • Test je kennis! – Jij bent belangrijk
 • Schrijf een review
allesovercrypto module 1 the winning mindset
Crypto Masterclass – Module 1: The Winning Mindset

Module 2: Vrijheid dankzij Crypto Trading

Module 2 van deel 2 van de Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra is heel uitgebreid. Je krijgt 23 lessen voorgeschoteld over crypto trading. Zo leer je ook echt alles wat daarbij een rol speelt.

Het is namelijk helemaal niet zo gemakkelijk om crypto te kopen en verkopen. Je moet kennis hebben van de exchange. Ook is het goed om te weten wat bubbels, emoties en marktcycli inhouden.

Daarnaast komen meer specifieke onderwerpen als support & resistance, candlesticks en live trade aan de orde. De praktijkvoorbeelden zijn hierbij altijd van grote waarde.

Deze module bestaat uit 23 lessen:

 • Welkom bij “Vrijheid dankzij Crypto Trading”!
 • 2.1 Investeren versus crypto trading
 • Test je Kennis! – Investeren v.s. Trading
 • 2.2 De basis van trading: de crypto exchange
 • Test je kennis! – De Exchange
 • 2.3 Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
 • Test je kennis! – Bubbels en marktcyclussen
 • 2.4 Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis! – Candlesticks
 • 2.5 Word trading expert met Tradingview
 • Test je kennis! – TradingView
 • 2.6 De kern van trading – Support en Resistance
 • Test je kennis! – Support & Resistance
 • 2.7 Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 • Test je kennis! – Stop-loss
 • 8a. Bescherm je trades met risicomanagement
 • 8.b. – Uitleg Million Dollar Template
 • Test je kennis! – Risicomanagement
 • 2.9 Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis! – Timeframes
 • 2.10 Herken de belangrijkste patronen
 • Test je kennis! – Trendlijnen en Patronen
 • 2.11 Trade mee met een professional
 • 2.12 Wat is Crypto Signals?
crypto masterclass module 2 vrijheid dankzij crypto trading
Crypto Masterclass – Module 2: Vrijheid dankzij Crypto Trading

Module 3: De beste Crypto Trading Tools en Indicatoren

Dat Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen hebben met crypto trading is vooral in deze module van de Crypto Masterclass goed te zien. Je kan hier namelijk meer diepgang verwachten. Je leert welke tools je hebt om de trends in de cryptowereld te herkennen.

Dit is de manier waarop je kan leren wanneer je crypto moet kopen en wanneer je juist moet verkopen. Module 3 is hier helemaal op ingericht. Als je deze module in de vingers hebt, kan je pas echt geld gaan verdienen met crypto. Je weet dan hoe het zit met de trends en gaat niet zomaar munten kopen of verkopen, zonder dat je daar een plan mee hebt.

Deze module bestaat uit 15 lessen:

 • Welkom bij De beste tools & indicators
 • Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis! – RSI
 • De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 • Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliott Waves
 • Tradinghistorie analyseren met Volume Profiles
 • Test je kennis! – Volume Profiles
crypto masterclass module 3 de beste crypto trading tools en indicatoren
Crypto Masterclass – Module 3: De beste Crypto Trading Tools en Indicatoren

Module 4: Word Crypto Trading Master

Module 4 van deel 2 is de laatste van de Crypto Masterclass. Deze module gaat de diepte in als het gaat over de wereld van crypto. Het is de bedoeling dat jij hiermee alles leert begrijpen zodat je echt goed aan de slag kan gaan op de markt.

Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten hoe de verschillende cryptomunten elkaar eigenlijk beïnvloeden. Daarnaast gaat het ook over de oermunt bitcoin. Je leert ook over de verhoudingen tussen geld en crypto.

Ook automatisering komt aan bod in deze cursus. Dat kan met een crypto trading bot. Het is wel heel fijn om te beseffen dat je toch al passief aan het verdienen was en dat dit alleen maar nog verder uit handen genomen kan worden.

Waarbij je dan ook nog eens veel meer kan gaan verdienen. Deze laatste module heeft ook wat meer aandacht voor bitcoin en leert je alles wat je moet weten om toch ook in deze succesvolle valuta te gaan investeren. Wanneer je ze nog niet hebt, kan je ze ook direct aanschaffen.

Deze module bestaat uit 19 lessen:

 • Welkom bij “Word Crypto Trading Master!”
 • 1. Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • 2. Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • 3. Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • 4. De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • 5. The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • 6. The next level – Futures, Shorten en Leverage
 • Test je kennis! – Futures, shorten en leverage
 • 7. Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • 8. Bescherm je portfolio met Hedging
 • Test je kennis! – Hedging
 • 9. Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading
 • 10. Schrijf een review
crypto masterclass module 4 word crypto trading master
Crypto Masterclass – Module 4: Word Crypto Trading Master

Module 5: Profiteren van een dalende markt

De markt voor crypto is niet heel erg goed te voorspellen. Dat komt ook in deze AllesOverCrypto review weer naar voren. Het is namelijk de reden waarom Patrick Suiker en Derek Westra de Crypto Masterclass hebben opgericht en later deze module nog hebben toegevoegd.

Dit is een module van 21 lessen. Daarin krijg je alle informatie en handvatten die je nodig hebt om optimaal te profiteren van de dalende markt op het moment dat die zich voordoet. Begrippen waar je alles over leert zijn de bearmarkt en de bullmarkt. Zo ben je ook in de toekomst goed bewapend met mogelijkheden.

Wanneer je Module 5 hebt gedaan, kan je er zeker van zijn dat je weet wat je moet doen om te profiteren als de markt aan het dalen is. Je leert alles over de bearmarkt. Daar kan je je dan op richten. Daarbij wordt ook besproken hoe je de best mogelijke mindset kan creëren om het maximale uit je mogelijkheden te halen.

Je hebt immers nog niets verloren zolang je niet hebt verkocht. Je hebt dus veel meer in eigen hand dan je denkt. Dat is ook wat Patrick Suiker en Derek Westra je leren in dit deel van de Crypto Masterclass.

Deze module bestaat uit 21 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 – Profiteren van een dalende markt
 • 5.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 5.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 5.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 5.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 5.5 Hoe short je cryptomunten?
 • Test je kennis! – Cryptomunten shorten
 • 5.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 5.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 5.8 Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • 5.9 Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • 5.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?
crypto masterclass module 5 profiteren van een dalende markt
Crypto Masterclass – Module 5: Profiteren van een dalende markt

Module: Eindexamen

Na het afronden van de gehele cursus staat je nog een leuk eindexamen van de crypto masterclass te wachten van in totaal 60 vragen. Je dient er minimaal 48 vragen van goed te hebben om te kunnen slagen.

Zo word jou kennis na het volgen van de cursus getest en kan je met een zelfverzekerder gevoel gaan starten aan jouw crypto avontuur!

 • Welkom bij het eindexamen!
 • Eindexamen Quiz
 • Jouw eigen Crypto Masterclass Certificaat!
crypto masterclass module eindexamen
Crypto Masterclass – Module: Eindexamen

Crypto Masterclass bonussen:

Bonus 1: Community – The Zone

Als je vragen hebt of tips wilt ontvangen dan kan je dit stellen in The Zone. Doordat er op dit platform allemaal gelijkgestemden mensen zijn wordt er enorm veel waarde gedeeld. Iedere dag worden hier alle vragen beantwoord.

Bonus 2: De Bitcoinbijbel

Ook wel het handboek (e-boek) die bij iedere crypto-investeerder in de boekenkast zou moeten staan. Ben je de cursus stap-voor-stap aan het volgen, dan is het heel handig deze erbij te houden. Dit is namelijk een heel fijne naslagwerk.

bitcoinbijbel crypto masterclass
De Bitcoinbijbel

Bonus 3: De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten

Voordat je begint met het investeren in oa cryptocurrency zit je natuurlijk met veel vragen en zaken die je nog onduidelijk zijn. In dit e-boek met 58 pagina’s worden de meest gestelde vragen beantwoord. Een ideale start!

Bonus 4: 12 Waardevolle cryptotips voor beginners

Dit is een e-boek waarin 12 hele belangrijke tips met jou worden gedeeld. Scheelt je al een boel beginnersfouten die jij niet meer hoeft te maken voordat je begint 😉

Bonus 5: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Geld verdienen en geld verliezen liggen heel dicht bij elkaar in de cryptowereld. Het is daarom zaak om er eerst voor te zorgen dat je geen geld verliest. Maar als je wilt gaan verdienen, dan wil je góéd verdienen. In dit e-boek geven Patrick en Derek je de 5 beste tips hoe je zoveel mogelijk verdient aan je crypto-avontuur!

Bonus 6: Bitcoin & Belasting voor Nederland en België

De belastinggids voor cryptocurrency waarin alle belangrijke zaken zijn gebundeld die jij moet weten. Erg belangrijk wanneer je gaat starten met cryptocurrencies en jij de Belastingdienst te vriend wilt houden! 😉

bitcoin & belasting e-boek cover
De belastinggids voor cryptocurrency

Bonus 7: Cryptocurrency begrippenlijst

De 100 belangrijkste begrippen uitgelegd in dit e-boek. Dit scheelt jou al een boel uitzoekwerk en je weet direct wat er bedoeld wordt. Ideaal om erbij te houden tijdens het stap-voor-stap volgen van de masterclass.

Bonus 8: De Crypto Parels a.k.a. Het Crypto Portfolio

In dit e-boek worden jaarlijks 10 cryptomunten ook wel Crypto Parels besproken die mogelijk veel potentie hebben. Dit zijn munten die al snel 3 of 4 keer in waarde kunnen stijgen en Patrick en Derek zelf ook in investeren. Kijkt dus als het ware mee in hun portfolio.

Dit zijn wel parels met veel meer risico, maar zeker de moeite waard wanneer de markt flink stijgt. Er bestaat zelfs de kans dat er een parel tussenzit die jouw inleg vertienvoudigd of zelfs wel x100 of met heel veel geluk x1000 gaat. Interessant genoeg om je er goed in te verdiepen.

crypto parels boek allesovercrypto
Het Crypto Portfolio – Crypto Parels

Wat is de Crypto Masterclass community? (The Zone)

De Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra is veel meer dan alleen de modules vol met video’s en informatie. Je krijgt ook toegang tot de Crypto Masterclass community. Dit wordt ook wel The Zone genoemd.

Daar kan je successen delen, maar vooral ook successen van anderen delen. Het is daarnaast mogelijk om vragen te stellen. Het leuke aan de community is namelijk dat er alleen maar mensen zitten die hetzelfde doel hebben. Namelijk het succesvol zijn met crypto. Daar kan je dus eigenlijk alleen maar voordeel uit halen.

Het is leuk om kennis op te doen, maar het is net zo leuk om kennis te delen. Zeker wanneer je dat kan doen met mensen die er net zo in staan als jij. Zo kan je de ervaringen op een goede manier benutten. Dat is uiteindelijk ook wat je wil.

Je leert er de lesstof ook alleen maar beter door begrijpen. Wanneer je de Crypto Masterclass reviews doorneemt, dan zie je ook dat mensen vaak zeggen dat de sfeer in The Zone ook zo goed is.

Dat helpt natuurlijk ook wel mee. Iedereen is bezig met het beter worden in cryptomunten kopen en verkopen en informatie delen. Daardoor kan je allemaal je plek in de community hebben.

Wat zijn de ervaringen van de Crypto Masterclass cursus?

Wanneer je een Crypto Masterclass review doorneemt, dan wil je wel ook weten wat de ervaringen van anderen zijn. Zo kan je pas echt goed beoordelen wat het programma je te bieden heeft. We kunnen wel zeggen dat het allemaal compleet is en dat je er veel van leert, maar dat zegt natuurlijk ook niet alles.

Wanneer je echter kijkt naar de reviews op de bekende websites, dan valt toch wel op hoe vaak gesteld wordt dat dit de enige echte cursus is als het gaat om crypto trading en aanverwante zaken. Daarbij valt ook op dat dezelfde zaken vaak benoemd worden als aantrekkelijk.

Zo is het voor veel gebruikers handig dat een duidelijke uitleg over kopen en verkopen wordt gegeven. Daarnaast wordt ook de aandacht die aan de mindset wordt gegeven wel heel vaak benoemd als één van de sterke kanten van deze cursus.

Er zijn echter ook wel wat punten die als minder geschikt worden genoemd. Zo is het soms wel heel veel informatie en wordt gesteld dat je alleen lessen moet volgen als je daar alle tijd voor hebt.

Daarnaast moet je ook beseffen dat zelfs met de Crypto Masterclass cursus het risico dat je verliest niet is uit te sluiten. Die eerlijkheid daarover wordt dan weer wel sterk gewaardeerd door de cursisten.

ervaring klant trustpilot allesovercrypto
beoordeling klant trustpilot crypto masterclass
Ervaringen van klanten op Trustpilot met de Crypto Masterclass cursus

Wat zijn de voordelen van de Crypto Masterclass cursus?

De voordelen van de Crypto Masterclass cursus spelen een belangrijke rol in de keuze om hier wel of niet mee aan de slag te gaan.

 • Een belangrijk pluspunt is de laagdrempeligheid. Iedereen moet de cursus kunnen volgen, ongeacht het soort scholing dat je gehad hebt. Daarna moet je alles kunnen snappen over cryptomunten.
 • Een ander voordeel is namelijk dat de masterclass is opgezet met een combinatie van video en tekst, waardoor het wat gemakkelijker te behappen is.
 • Andere voordelen zijn de vele bonussen die ook echt iets toevoegen aan de cursus. Het is ook fijn dat de modules worden afgesloten met examens en quizzen. Daarmee kan je namelijk op een laagdrempelige manier testen of je de stof ook echt begrepen hebt en kan je alleen maar beter worden.
 • Ook de eerlijkheid van Patrick Suiker en Derek Westra is een groot voordeel. Je wordt gedurende de cursus regelmatig gewaarschuwd met disclaimers zodat je geen valse hoop krijgt over bepaalde munten die besproken worden. Er is altijd kans dat de munt niet doet wat je ervan hoopt en dat wordt ook duidelijk aangegeven.

Wat zijn de nadelen van de Crypto Masterclass cursus?

Er zijn ook wel enkele nadelen die in deze AllesOverCrypto review benoemd moeten worden. Zo is de Crypto Masterclass wel behoorlijk prijzig. Je moet dus wel die investering kunnen en willen doen. De modules zijn soms wat stroperig.

 • Dan denk je het al in de vingers te hebben en is het nog niet klaar. Daar moet je wel het geduld voor opbrengen wanneer je ermee te maken krijgt. Dit zijn beide wel nadelen die vooral ook heel erg van persoonlijke aard zijn. Niet iedereen zal dit op dezelfde manier ervaren.
 • Een nadeel van de cursus is ook dat je eigenlijk al de juiste mindset moet hebben voor je eraan begint. Zelfs al is er een hele module aan mindset gewijd. Crypto trading is namelijk niet geschikt als methode om snel mee te verdienen.
 • Je moet echt de tijd nemen en de markt leren kennen. Pas dan kan je enigszins succesvol investeren. En zelfs dan heb je geen zekerheid, ook niet wanneer je de cursus doet.
 • Overigens is het eigenlijk ook een nadeel dat de mindset pas zo laat in de cursus aan bod komt. Dat had juist wel wat eerder gemogen om meer duidelijkheid te bieden.

Wat maakt de Crypto Masterclass tot een unieke cursus?

Er is een reden waarom je bij de Crypto Masterclass review bent uitgekomen. Je bent namelijk op zoek naar een specifiek soort cursus. Daar voldoet deze training dan ook volledig aan. Het is namelijk de meest aantrekkelijke en succesvolle cursus voor beginners in de wereld van crypto.

Dat is dan ook precies wat het doel ervan is. Namelijk het helpen van beginnende beleggers die de markt willen ontdekken maar niet te veel vast willen komen zitten in beginnersfouten om daardoor heel veel geld kwijt te raken.

Er zijn dan ook niet veel cursussen die te vergelijken zijn met de Crypto Masterclass. Er is wel een cursus die je leert hoe je meer uit de mogelijkheden van cryptomunten. Die is alleen wat meer beperkt en richt zich op bepaalde meer bekende munten en niet op de hele markt.

Die is dus alleen interessant wanneer je een specifiek doel voor ogen hebt. Dat is een grote verschil met de lessen van Patrick Suiker en Derek Westra. Ook zijn er cursussen die zich richten op andere vormen van investeren en beleggen. Denk aan het handelen in aandelen en opties.

Daar heb je dus ook maar beperkt iets aan wanneer je echt met cryptomunten aan de slag wil gaan. Dan mis je namelijk de specifieke kennis voor deze markt. Dat is ook wat het doel is van de Crypto Masterclass, mensen klaarstomen om echt met crypto aan de slag te kunnen gaan.

Voor wie is de cursus wel of niet geschikt?

Dat Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen delen, is niet voor iedereen even belangrijk. De cursus is vooral geschikt voor iedereen die net nieuw is in de wereld van cryptomunten. Beginners hebben daarom vooral veel aan het volgen van de lessen die in de modules zijn opgenomen.

De duidelijke uitleg is daarin ook een belangrijk kenmerk. Zo word je begeleid naar de eerste aankoop van cryptomunten op een goede manier. Maar je leert ook direct wat je moet doen nadat je ze in handen hebt.

Dat het vooral op beginners is gericht, zie je ook aan de manier waarop de adviezen zijn ingericht. Zo wordt er gekeken naar hoe je goedkoop aan de slag kan gaan om te leren. Dat is waar de Crypto Masterclass op gericht is.

Dat neemt niet weg dat je na enige tijd nog altijd waarde kan hebben van de cursus. Zo worden er dingen aan toegevoegd wanneer daar aanleiding toe is. Ook die toevoegingen krijg je als cursist erbij, zelfs wanneer je al enige tijd verder bent.

Daarnaast blijf je voor altijd toegang houden tot de community, waar je ook kan blijven leren. Zo is er dus ook voor de gevorderden het nodige voordeel uit de cursus te halen.

Wat zijn de kosten van Money Mastery?

De kosten voor het álles-in-één product Money Mastery liggen eigenlijk op €1997,- per jaar. Dit is dus een behoorlijke investering. Gelukkig is het niet perse nodig om zoveel te betalen. Je kan bijvoorbeeld eerst hun gratis exclusieve online bitcoin training volgen.

Wanneer je dat doet, kan je direct al op €1000.- korting rekenen. De prijs komt daardoor dus op €997,- per jaar te liggen. Dit is nog altijd veel geld, maar wel al een heel stuk minder.

Zeker wanneer je bekijkt wat je daar allemaal voor krijgt. Dat heb je hiervoor natuurlijk al kunnen lezen. Je krijgt het lesmateriaal, vele bonussen en levenslang toegang tot de community.

Ook is er de mogelijkheid tot een kwartaal optie waarvoor je normaal €597,- zou moeten betalen en na het volgen van de gratis training €297,-. Wil je graag levenslang toegang dan is die mogelijkheid er ook. Je betaald daarvoor eenmalig €5997,- en na het volgen van de gratis training €2997,-.

Het is wel belangrijk om goed op te letten. De gratis training is vaak maar voor een beperkte groep beschikbaar per keer. Wanneer je daarbij zit, heb je wel direct een korting van meer dan 50 procent te pakken. Misschien moet je daar dus even op wachten als je een keer niet in de groep zit die de korting krijgt.

Dit is namelijk wel de moeite van het volgen van de gratis training vooraf waard. Bedenk je ook wat je ervoor terugkrijgt. Dat heb je hiervoor al kunnen lezen.

Er is eigenlijk geen training of cursus in Nederland die in de buurt komt van wat deze heren je te bieden hebben. De updates van de cursus die regelmatig worden gedaan, worden bovendien gratis toegevoegd aan je lespakket wanneer ze uitkomen.

Wat is onze eindconclusie?

De Crypto Masterclass ervaringen die we zelf hebben, hebben we in deze review geprobeerd weer te geven. Het blijft natuurlijk een persoonlijk verhaal en het is uiteindelijk van je eigen insteek afhankelijk of jij het de aankoop waard vindt.

Dat neemt niet weg dat deze cursus uit het Money Mastery pakket niet met andere te vergelijken is en dat deze ook nog eens heel goed in elkaar zit. Vooral voor beginners is het natuurlijk wel heel fijn dat je zelf kan bepalen hoe hard je gaat. Ook is het fijn dat tekst en video elkaar afwisselen. Zo blijft de stof veel beter hangen, is onze eigen ervaring.

Het is natuurlijk een voordeel dat je twee docenten krijgt die weten waar het om draait in deze markt en dat ook nog eens weten uit te leggen. Dat maakt het direct al beter te begrijpen. Je kan voor eeuwig toegang krijgen, dus je kan ook dingen opnieuw lezen en bekijken als dat nodig is. Dat helpt je in ieder geval wel.

Bovendien hoef je niet bovengemiddeld intelligent te zijn om de video’s en tekst te begrijpen. Bovendien helpen de bonussen je ook nog eens veel verder. Daardoor kan je dus echt een goede start maken door de hulp van deze heren.

Je hebt ook te maken met een open en eerlijk bedrijf. Al tijdens de cursus word je meerdere keren gewezen op de risico’s van beleggen en investeren. De kans om veel te verdienen blijft klein. Al kan je wel wat gevaren uitsluiten door de Crypto Masterclass te volgen.

Ook het bedrijf zelf is trouwens eerlijk. Je kan gewoon alle bedrijfsinformatie bij de bekende instanties opvragen. Dat is wel belangrijk, want dat was voor ons een reden om de cursus toch maar eens een kans te geven. Je kan het bedrijf AllesOverCrypto ook gewoon via de klantenservice bereiken.

Wanneer je kijkt naar de verhoudingen, dan kan je stellen dat die allemaal gunstig uitpakken. De prijs in verhouding tot de kwaliteit is bijvoorbeeld heel gunstig. Natuurlijk is €997,- een behoorlijk bedrag, dat hebben we in deze AllesOverCrypto review ook aangegeven.

Dat neemt niet weg dat je wel een echte training krijgt die ook nog eens heel goed is. Je kan echt beter handelen in crypto’s als je met deze cursus aan de slag bent gegaan. Dat maakt het ook zo positief. Ook zijn er meer voordelen dan nadelen als je deze cursus doet. Dat is ook altijd een aantrekkelijke kant van het verhaal.

Tot slot kan je stellen dat je er echt als een betere trader uit komt als je met Patrick Suiker en Derek Westra de ervaringen hebt doorgenomen. Je bent in staat om zelf crypto te kopen. Dit kan je dan veilig opslaan om vervolgens op het juiste moment toe te slaan met een verkoop.

Waarbij je ook nog eens voldoet aan bijvoorbeeld de regels van de Belastingdienst. Het fijn is daarbij dat je eerst de gratis training kan doen om te bekijken of dit allemaal wel bij je past.

Die training is dus niet alleen maar belangrijk om de korting binnen te halen. Het is ook de manier om aan te voelen of je er klaar voor bent. Al met al kan je dus positief over de Crypto Masterclass zijn.

Niet goed geld terug garantie (14 dagen)

Mocht je na al deze positieve woorden in de Crypto Masterclass review nog niet helemaal overtuigd zijn, dan is er nog een belangrijk laatste punt. Je hoeft namelijk niet direct aan het product vast te zitten. Er is ook een niet-goed-geld-terug-actie.

Wanneer je binnen 14 dagen ontdekt dat het toch niets voor jou is, dan kan je je geld nog terugkrijgen. Dit is wel zo handig, want op die manier heb je niets te verliezen.

Je kan gewoon je gehele bedrag weer terugkrijgen op die manier. Dit maakt het net iets gemakkelijker om de stap te zetten. Let wel op dat je daar dus 14 dagen de tijd voor hebt.

14 dagen niet goed geld terug garantie crypto masterclass

De meest gestelde vragen over de cursus

Op deze plek vind je nog enkele vragen die vaak worden gesteld over de Crypto Masterclass. Mocht je dus nog ergens mee zitten, dan kan je dat hier mogelijk terugvinden.

Wat is er bekend over AllesOverCrypto, het moederbedrijf van de Crypto Masterclass?

Het is het bedrijf van Patrick Suiker en Derek Westra, het duo dat ook als docent optreedt in de cursus. Wel is er nog een derde persoon bij betrokken, namelijk Robin Westra. Het is een bedrijf dat zich richt op het bieden van kennisoverdracht op het gebied van crypto. Het is een normaal, geregistreerd bedrijf.

Hoe betrouwbaar is de Crypto Masterclass?

Doordat het voor ons al enige tijd geleden is dat we de Crypto Masterclass deden, spreken we uit ervaring. Je kan er zeker van zijn dat de beloften worden waargemaakt. Denk aan het jaarlijks updaten van de Crypto Portfolio. Ook kan je Patrick Suiker en Derek Westra regelmatig in de community tegenkomen. Dat is ook belangrijk voor de betrouwbaarheid. Het zijn geen fictieve figuren zoals je weleens in andere cursussen tegenkomt. Ze zijn gewoon benaderbaar en geven antwoord op je vragen. Daaruit kan je ook het enthousiasme om het maximale te bereiken afleiden.

Wat zijn de kosten voor Money Mastery?

Afhankelijk van je aanpak kan de prijs verschillen. De cursus kost eigenlijk €1997,-. Door mee te doen aan de gratis exclusieve online bitcoin training van 1,5 uur die je online kan volgen kan je die prijs laten verlagen tot €997,- per jaar. Dit is dus een korting van duizend euro op je aanschafprijs. Bedenk je wel dat deze korting niet eeuwig blijft gelden. Wees er dus wel op tijd bij.

Ga ook aan de slag met korting!

Wil je alles uit je mogelijkheden halen? Blijf dan niet hangen in deze Crypto Masterclass review, maar ga er zelf ook mee aan de slag. Wanneer je nu slim handelt, dan kan je dat momenteel nog voordelig doen ook.

Dat doe je door nu je slag te slaan en de korting van EUR 1000 te claimen. Dat helpt je om alleen maar nog meer eraan te verdienen op de lange termijn. Begin dus nu direct met het volgen van de gratis exclusieve online bitcoin training!

Wij wensen jou alvast heel veel succes met jouw crypto journey en aan het bouwen van een mooi vermogen!

Heb je nog vragen na het lezen van onze Crypto Masterclass review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Alles over het combinatieproduct Money Mastery van AllesOverCrypto ontdekken? Lees dan zeker onze uitgebreide Money Mastery review >>

Beoordeling Crypto Masterclass
Beoordeling Crypto Masterclass

Beoordeling door chris,

14 dec 2023
5

Wanneer je wilt gaan beginnen met investeren in cryptocurrency of hier al mee bent begonnen en alles van A tot Z wilt leren, dan is de Crypto Masterclass zeer zeker een aanrader!

Deze cursus is zo compleet en wordt continue door Patrick, Derek en team AllesOverCrypto geupdate. Alles wordt doormiddel van video’s en bijlages haarfijn uitgelegd.

Patrick en Derek doen echt hun uiterste best jou het zo goed mogelijk uit te leggen met alle kennis die zij de laatste jaren hebben vergaard.

Het dashboard van de cursus is makkelijk ingericht en spreekt eigenlijk voor zich. Je kan alles makkelijk op jouw eigen tempo bekijken en terugkijken.

Alle extra’s en bonussen die zijn ingrepen geven ook zeker een meerwaarde.

Levenslang toegang tot updates en de community is een enorm groot pluspunt. Altijd in contact met gelijkgestemden waar je heel veel van kunt leren.

Wel moet jij zelf over voldoende doorzettingsvermogen bezitten aangezien je het nog wel zelf moet gaan doen. En er rekening mee houden dat zeker in het begin er best wat tijd in gaat zitten om alles onder de knie te krijgen.

Houdt er ook altijd rekening mee dat het beleggen in crypto risico’s met zich meebrengt en dat jij altijd goed jouw eigen onderzoek moet doen!

Een cursus voor action takers en doeners die graag willen werken aan hun vermogen!

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *