Great Property Experience Review (Masters of Property cursus) [2024]

Zo Ga Ook Jij Succesvol Bouwen Aan Een Passief Inkomen!

Gemiddelde leestijd: 68 minuten
masters of property online logo linker zijkant

Wanneer je eenmaal wat vermogen hebt opgebouwd, dan kan je daar allemaal interessante dingen mee doen. Daar gaat deze Great Property Experience review en de cursus Masters of Property dan ook over.

Wanneer je kleine risico’s durft te nemen, dan kan het je veel opleveren. Dat doe je bijvoorbeeld door te beleggen in vastgoed. Dit is de basis voor een passief inkomen.

Je bouwt dus een geldstroom op waar je verder niet zoveel voor hoeft te doen. Al moet je dan natuurlijk wel eerst de nodige kennis opbouwen. Daar is deze cursus dan ook voor bedoeld.

Om je een goede Great Property Experience review te kunnen bieden, hebben we eerst eens goed bekeken hoe alles in elkaar zit en wat je precies geboden krijgt. Alle modules zijn stuk voor stuk bekeken. Juist ook om te zien of het wel echt levert wat beloofd wordt.

Dat is natuurlijk ook wel heel belangrijk als het gaat om het doen van investeringen. Door goede indrukken op te doen van de cursus, is nu duidelijk wat het je precies kan opleveren. Daarover leer je dan alles wat je moet weten. Waarbij zowel de plus- als de minpunten worden genoemd.

Naast de eigen Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen doe je ook veel algemene kennis op. Alle informatie met betrekking tot de cursus is hier verzameld zodat je ook echt weet wat je geboden zal krijgen. Het gaat dus niet alleen maar om meningen en indrukken.

Het gaat er ook echt om dat je weet wat er allemaal in de cursus is opgenomen en wat je er verder mee kan in de maatschappij. Zo kan je dus direct ook bepalen of beleggen in vastgoed wel echt iets voor jou is. En of de Great Property Experience voor jou het begin van je reis kan zijn.

Lees hieronder snel verder!

Wat mag je van deze review verwachten?

Om te bepalen of deze Great Property Experience review wel iets voor jou is, is het goed om eerst eens te bekijken wat je precies geboden krijgt. We gaan het eerst hebben over de mannen achter de cursus: Pieter Monsma en Frank Bakker.

Vervolgens bekijken we wat de cursus is en hoe deze is ingericht. Daarna gaan we het eerst even over vastgoed en het beleggen daarin hebben. We kijken bijvoorbeeld naar het verleden, heden en de toekomst. Daarna kijken we ook naar redenen waarom je zou moeten investeren in stenen.

Het blijft een Masters of Property review dus het is niet meer dan logisch dat we ook de voordelen van vastgoed één voor één doornemen. Daarna gaan we stap voor stap de cursus bespreken. Eerst krijg je een algemene uitleg. Daarna gaat het per module over wat je ervan kan leren.

Ook kijken we naar de extra’s zoals de community. Vervolgens is er een apart hoofdstuk over het Black Badge jaarprogramma. Daarna mag je een eerlijk verhaal over de eigen ervaringen met de cursus verwachten. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je ook weet hoe het in de praktijk werkt.

Om de Great Property Experience review eerlijk te houden, krijg je ook de voordelen van de cursus voorgeschoteld. Daarna gaat het ook over de nadelen die aan deze cursus kleven. Aan de hand van al deze kennis kunnen we bespreken wat het een unieke cursus maakt en welk doel je ermee hebt.

Vervolgens bekijken we ook voor wie de cursus nu wel iets te bieden heeft en voor wie nu juist niet. Wanneer jij bij de eerste groep hoort, dan kan je ook direct te weten komen wat het je gaat kosten om deze te volgen. Uiteindelijk volgt er nog een conclusie en bekijken we de meest gestelde vragen. Zo weet je precies wat de cursus inhoudt.

Wie zijn Pieter Monsma en Frank Bakker van de Great Property Experience cursus?

pieter monsma great property experience
Pieter Monsma

Voor we over onze Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen gaan bespreken, is het eerst goed om eens te bekijken wie deze mannen eigenlijk zijn.

Waarom zou je je vertrouwen in deze mannen leggen als het om investeren in vastgoed gaat? Gelukkig is er genoeg over de heren bekend en openbaar. Dat zorgt al direct voor wat meer vertrouwen.

Het gaat dus niet om fictieve figuren, zoals je dat soms ziet. Dit is wel zo fijn, want je bent natuurlijk wel serieus als het om beleggen gaat.

Allereerst is het goed om te kijken naar Pieter Monsma. Hij is begonnen als boer, maar is al sinds de vroege jaren negentig bezig met persoonlijke ontwikkeling en coaching. In 2002 is hij ook gaan investeren in vastgoed.

Op die manier heeft hij zijn portfolio stap voor stap vergroot. Wat ook leuk is om te weten is dat Pieter ook een eigen vakantiepark in Costa Rica heeft. Dit is niet zomaar een park, maar een fly-in. Dat betekent dat je er alleen met het vliegtuig kan komen. Pieter is vooral de man die ervaringen deelt. Je kan er dus veel van leren.


frank bakker great property experience
Frank Bakker

Frank Bakker begon ook in een andere branche dan vastgoed. Hij was namelijk eerst actief in de industrie. Daarvoor was hij ook werkzaam in landen als Duitsland en India.

Als hobby was hij daarnaast met vastgoed bezig, vooral met het oog op een iets vroeger pensioen. De portfolio die hij heeft opgebouwd is inmiddels behoorlijk groot.

Je kan hem daarom nu ook wel een echte vastgoedinvesteerder noemen. Hij is tegenwoordig dan ook onderdeel van een investeringsbedrijf: Great Capital Partners.

Net als Pieter is ook Frank gewoon online te vinden, onder andere op LinkedIn. Zo kan je dus ook contact met ze leggen.

Hoe is de Great Property Experience – Masters of Property cursus ingericht

De Great Property Experience review is pas compleet wanneer je weet waar je eigenlijk mee aan de slag gaat. Het is een cursus die volledig op het beleggen in vastgoed is gericht. Het bedrijf achter de cursus is Great Property Experience en de cursus wordt Masters of Property online genoemd.

Zo kan je snel leren wat er nodig is om een goede vastgoed portfolio op te bouwen. Of beter gezegd, dat is wat je beloofd wordt wanneer je met de cursus in aanraking komt. Je kan gewoon op de website kijken om te zien wat hier nu eigenlijk mee bedoeld wordt.

Het gaat erom dat je zelf echt een master of property wordt. Wat dus betekent dat je precies weet wat je moet doen in elke situatie als het om investeren in vastgoed gaat. De cursus wordt gegeven door Pieter Monsma en Frank Bakker.

Zij nemen ook echt de rol van docent op zich en bieden meer dan alleen de droge stof. Er zit ook een hele community omheen en je krijgt allerlei extra’s. Zo moet het dus voor iedereen die investeert in de cursus ook mogelijk zijn om het beste uit zichzelf te halen als er geld wordt gestoken in vastgoed.

great property experience online cursus dashboard
Great Property Experience online cursus dashboard

Wat is vastgoed?

Vastgoed is eigenlijk de verzamelnaam voor gebouwen. Dat betekent dat huizen, appartementen, garageboxen, winkels, kantoorpanden, fabrieken en al het andere hier allemaal onder kan vallen. Bovendien gaat het niet alleen om de gebouwen zelf, maar ook om de grond eromheen die erbij hoort. Denk aan de voor- en achtertuin van een woning.

Dit wordt allemaal gezien als onderdeel van het vastgoed. Ooit is het natuurlijk bedacht om levensbehoeften als wonen en werken mee te faciliteren. Al in de oudheid bouwden de eerste mensen simpele onderkomens met materialen die voor handen waren. Tegenwoordig is dat echter wel anders.

Tegenwoordig is beleggen in vastgoed heel populair. Dat komt onder andere doordat de rente heel laag is. Bovendien zijn andere vormen van beleggen niet altijd even succesvol. Je kan op meerdere manieren beleggen. Bijvoorbeeld door te kopen en direct te verhuren. Aan de andere kant kan je ook deelnemen in beleggingsfondsen.

Vooral kopen en verhuren is heel populair. In de Masters of Property review worden verschillende kanten besproken. Het is wel goed om dan eerst te weten wat goede drijfveren zijn om jouw vermogen in vastgoed te steken. Daarom is het ook belangrijk om eerst de hele review door te nemen. Zo weet je precies wat je kan verwachten.

Waarom zou je in vastgoed gaan investeren?

Het is goed mogelijk dat je nog niet veel van vastgoed en de mogelijkheden om te investeren weet. Daarom neem je deze Great Property Experience review juist ook door. Je hebt wel het idee dat je hiermee kan verdienen. Alleen weet je bijvoorbeeld niet welke risico’s eraan kleven.

Het is dan fijn om eens te bekijken wat nu eigenlijk redenen zijn om toch hierin te stappen. Op die manier kan je namelijk voor jezelf gemakkelijk bepalen of je ermee verder gaat of niet. Dit is een goede basis om verder te lezen over de Great Property Experience ervaringen.

Een belangrijke reden om in vastgoed te investeren, is dat het je goede winsten kan opleveren. Wanneer je kiest voor het verhuren van panden, dan betekent dat dat je maandelijks huur opstrijkt. Dit betekent dus dat je een tweede inkomstenstroom opzet die ook nog eens wederkerend is.

Het inkomen is niet alleen wederkerend, het is ook nog eens passief. Dit is dan ook een onderdeel van de Great Property Experience cursus. Je leert hoe je inkomsten kan opbouwen, zonder dat je daar echt veel werk voor hoeft te verzetten. Dat is wat vastgoed je kan bieden.

Wanneer je in vastgoed gaat, dan kan je daar ook belastingvoordeel mee hebben. Dat komt omdat je in allerlei regelingen valt. Dit is natuurlijk ook belangrijk. Wanneer je meer voordeel op het gebied van belasting hebt, dan houd je dus uiteindelijk ook alleen maar meer winst over.

Dit betekent dat je er ook alleen maar meer uit kan halen. Meer winst betekent namelijk dat je weer nieuw vastgoed kan kopen. Wat je dan vervolgens weer meer op kan leveren. Zo rolt het als een sneeuwbal en wordt het steeds groter.

Vergeet bovendien ook niet dat je gewoon lekker aan de slag kan gaan. Als je naar onze Great Property Experience ervaringen kijkt, dan is het vooral de uitdaging die aantrekkelijk is gebleken.

Voordelen vastgoed

Het is natuurlijk geen Great Property Experience review als we de voordelen niet bespreken. Daarom kijken we eerst naar de voordelen van vastgoed. Dit staat dus los van de cursus. Het gaat er puur om dat je weet wat het nu eigenlijk zo aantrekkelijk kan maken om te investeren op deze manier.

Vastgoed is namelijk anders dan bijvoorbeeld aandelen, crypto of andere korte termijn strategieën. Sterker nog, je zou de lijst aan voordelen van vastgoed eindeloos kunnen maken. We pakken daarom alleen de meest belangrijke eruit. Zo krijg je een goed beeld.

Een belangrijk voordeel van vastgoed is dat het stabiel is. Je kunt er je maandelijkse cashflow dus ook wat stabieler mee maken. Dat geeft je meer zekerheid. Daarnaast is vastgoed ook goed bestand tegen inflatie. Ook dat is een belangrijke reden voor stabiliteit. Vastgoed is op de lange termijn ook eigenlijk altijd meer waard.

Daardoor kan je er altijd op enig moment aan gaan verdienen. Je kan ook gebruikmaken van het hefboomeffect als je enige risico kan veroorloven. Zo kan je dus met vastgoed alle kanten op. Dit zijn stuk voor stuk belangrijke voordelen, maar er is nog veel meer.

Wanneer je ervoor kiest om in vastgoed te gaan, dan kan je ook profiteren van een belastingvoordeel. Dat is altijd fijn, want daardoor levert het je altijd op termijn nog meer op. Een ander belangrijk voordeel dat we uit de Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen hebben geleerd, is dat vastgoed een tastbare investering is.

Je hebt echt iets in handen en kan ernaartoe. Dat is met aandelen, crypto en veel andere zaken natuurlijk wel anders. Vastgoed heeft daarnaast ook nog enkele financiële voordelen, zoals de waardevermindering van hypotheekschuld door inflatie of de mogelijkheid om te herinvesteren.

Stap voor stap door de cursus Great Property Experience

Het is nu tijd om het in deze Great Property Experience review ook echt over de cursus te gaan hebben. Je wilt wel zeker zijn dat je Master of Property ervaringen aansluiten op wat je ervan verwacht. Het is dus goed om te weten wat je allemaal in deze cursus voorgeschoteld krijgt.

Het is goed voor te stellen dat je iets zoekt waarmee je een goede basis legt voor je reis door de wereld van vastgoedbeleggingen. Daarom nemen we hier alles ook uitgebreid door, zodat je echt weet wat je krijgt.

De cursus bestaat uit 13 modules. Die zelf dan weer uit de nodige delen bestaan. Daarnaast is er bijvoorbeeld ook een community waarin je Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen kan horen uitwisselen. Naast andere extra’s die je er krijgt. Daarvoor moet je wel eerst de modules doorgenomen hebt.

Je leert hoe je een kickstart met vastgoed maakt. Vervolgens leer je hoe je een inkomen ermee opbouwt. Je leert welke psychologie achter de beste deal schuilgaat. Investeren in Amsterdam, de wetgeving, particuliere financiering en lessen van een vastgoed tycoon worden ook allemaal besproken.

Daarna gaat de Great Property Experience wat meer de diepte in. Zo leer je over het vastgoed jaarprogramma Black Badge. Ook leer je over het financieren van je portfolio. Eén van de Masters of Property ervaringen die je krijgt is de succes strategie die je kan volgen.

Je leert meer over banken en je krijgt enkele persoonlijke verhalen voorgeschoteld. Dit samen maakt dat je helemaal klaar moet zijn om aan de slag te gaan. Wel is het goed om in deze review nog even de modules één voor één door te nemen.

Module 1: Jumpstart van je vastgoed inkomen

Zoals je mag verwachten van een cursus zoals Great Property Experience begin je bij de basis. Daar is module 1 dan ook voor bedoeld. Je leert hoe de wereld van vastgoed werkt. Ook leer je hoe de basis van het investeren in elkaar zit.

Hier kan je vervolgens de rest van je reis in de wereld van vastgoedbeleggingen op terugvallen. Je maakt dus eigenlijk een echte jumpstart. Op die manier kan je voortaan dat echte vrije leven waar je altijd al naar uitkeek gaan leven.

Hoofdstukken:

 • 1. Passief inkomen
 • 2. Focus
 • 3. Standaardiseren
 • 4. Zo bereken je de OMP, BAR, NAR, ROI en IRR Berekening flippen of huren
 • 5. Introductie herfinanciering
 • 6. Hoe kom ik aan geld?
 • 7. Wat is jouw rol?
 • 8. Wat voor object kies je?
 • 9. Mogelijkheden in NL
 • 10. De locatie: wat komt er bij kijken?
 • 11. KISS
 • 12. Het doel: financiële vrijheid
 • 13. Organiseren
masters of property module 1 jumpstart van je vastgoed inkomen
Masters of Property – Module 1: Jumpstart van je vastgoed inkomen

Module 2: Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed

Nu je de basis hebt gelegd, ga je in de tweede module leren hoe je aan je vastgoedportfolio kan werken. Dat doe je op basis van de Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen die je van de mannen zelf krijgt te samen met coach Job Gutteling.

Het gaat er daarbij om dat je gaat zorgen met je investeringen dat je een fulltime inkomen leert opbouwen, maar dat je daar dan maar parttime voor hoeft te werken. Je leert dus eigenlijk hoe je relatief snel kan gaan verdienen aan je portfolio, zonder dat je daar heel veel tijd aan kwijt bent voor de opbouw ervan.

Hoofdstukken:

 • 1. Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed
 • 2. Vastgoed in de UK
 • 3. Vrije sector
 • 4. Rendement en Strategie
 • 5. Prijsbepaling
 • 6. Krapte op de markt
 • 7. Netwerk is key!
 • 8. Exitstrategie
 • 9. Dingen die je niet op school leert
 • 10. Flip, Buy to Let of Rent to Rent?
masters of property module 2 parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed
Masters of Property – Module 2: Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed

Module 3: De psychologie van de beste deal

Het is natuurlijk belangrijk om goede deals te sluiten. In de Great Property Experience review hebben we het daarom ook over de vastgoeddeals en hoe je deze moet maken. Dat wordt gedaan aan de hand van de ervaringen van de specialisten.

Het is volgens velen één van de leukste onderdelen van de hele cursus. Er is veel van te leren en de kennis die je hier krijgt is behoorlijk uitgebreid te noemen. Daar kan je dus flink veel van opsteken als je geld wilt gaan verdienen met vastgoed.

Hoofdstukken:

 • 1. Introductie Pieter Monsma
 • 2. Waardeer waar je vandaan komt
 • 3. Besef dat je WILT veranderen
 • 4. Omring je met succes
 • 5. Hoe vind je een goede deal?
 • 6. Een deal maken met de verkoper
 • 7. Mijn eerste deal: Een Flip
 • 8. De gemotiveerde verkoper
 • 9. Strategie: Een optie nemen
 • 10. Kansen liggen overal
 • 11. Financierings deals maken
 • 12. Aandachtspunten bij financieren
 • 13. Een deal maken met de koper
 • 14. Tips van Pieter
masters of property module 3 psychologie van de beste deal
Masters of Property – Module 3: Psychologie van de beste deal

Module 4: Investeren in Amsterdam

Module 4 van de cursus is het hoofdstuk waarin je leert investeren in Amsterdam. Bart Buur gaat jou hierover alles vertellen vanuit zijn eigen ervaring als vastgoedbelegger. Hij doet dit zelf al meer dan 15 jaar met veel succes.

Hij neem jou mee in zijn reis en deelt hierin zijn successen, maar zo ook zaken die hij beter niet had kunnen doen. Van zijn eerste pand tot aan crisissen, strategieën en goedkoop inkopen. Een erg leerzame module, omdat hij echt spreekt vanuit de praktijk.

Hoofdstukken:

 • 1. Introductie Bart Buur
 • 2. Hoe is Bart Buurt begonnen?
 • 3. Rekenvoorbeeld
 • 4. Strategie Vastgoeddeal
 • 5. Eerste pand
 • 6. Hoe vind je een koper?
 • 7. Hoe speel je in op crisissen?
 • 8. Eerste belegging
 • 9. Wet van de grote getallen
 • 10. De mooiste handel is goedkoop inkopen
masters of property module 4 investeren in amsterdam
Masters of Property – Module 4: Investeren in Amsterdam

Module 5: Wetgeving op het gebied van vastgoed

Natuurlijk kan je geen goede Great Property Experience ervaringen opdoen als je niet weet hoe het met de wetgeving op het gebied van vastgoed zit. Wanneer je hierin wilt gaan beleggen, moet je hier wel alles over leren. Daarom is ook deze module behoorlijk uitgebreid.

Het is wel heel fijn om op die manier te beginnen aan je reis. Monsma, Bakker en Ciaran O’Connor leren je wat er mogelijk is binnen de regels van de wet. Zo kan je dus zorgen dat je successen met het beleggen in het vastgoed groter worden. Het is altijd goed om hiermee aan de slag te gaan.

Hoofdstukken:

 • 1. Wetgeving voor vastgoed
 • 2. Overeenkomst opstellen
 • 3. Kadaster
 • 4. VVE
 • 5. Snel huizen vinden
 • 6. Wat maakt je eigenaar?
 • 7. Beleggingswaarde
 • 8. Moraal van het verhaal
masters of property module 5 wetgeving voor vastgoed
Masters of Property – Module 5: Wetgeving voor vastgoed

Module 6: Financieren met particulieren

Als je echt een goede slag wil slaan, dan werk je niet alleen maar met banken. Goede deals sluit je ook door met particulieren te werken. Je doet er bijvoorbeeld goed aan om je netwerk zo sterk als mogelijk te maken.

Dit is één van de belangrijkste Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen die je tijdens de cursus geleerd krijgt te samen met Franke Twerda van Eijgen Finance. Het aantrekkelijke aan deze module is ook dat deze heel praktijkgericht is. Daar kan je natuurlijk ook een groot voordeel van hebben.

Hoofdstukken:

 • 1. Financieren met particulieren
 • 2. Onafhankelijke situatie
 • 3. Herfinancieren
 • 4. Hoe begin je?
 • 5. Woningen of commercieel vastgoed?
 • 6. BAR en NAR
 • 7. Belasting
masters of property module 6 financieren met particulieren
Masters of Property – Module 6: Financieren met particulieren

Module 7: Belastingvoordeel en vastgoed

Een hoog rendement hangt niet alleen van een hoge opbrengst af. Het gaat er ook om dat je optimaal met je kosten omgaat. Daarom is het in Module 7 zo dat belastingen worden besproken. Als je kijkt naar de Great Property Experience ervaringen, dan wordt dit deel van de cursus vaak genoemd.

Hoe je optimaal met belastingverplichtingen omgaat, leer je namelijk in dit hoofdstuk. Daarbij krijg je ook de geheimen van Frank Bakker en Pieter Monsma te samen met Izaak Koppejan. Zo hoef je dit zelf niet allemaal uit te vinden. Zo begin je dus direct al met een voorsprong.

Hoofdstukken:

 • 1. Vastgoed en belastingvoordeel
 • 2. Motivatie van de Verkoper
 • 3. Kinderen in Vastgoed
 • 4. Hefboom
 • 5. Geld uit stenen in stenen
 • 6. Netto rendement
 • 7. Spread
 • 8. Box 1, 2 en 3
masters of property module 7 vastgoed en belastingvoordeel
Masters of Property – Module 7: Vastgoed en belastingvoordeel

Module 8: Leren van een vastgoedtycoon

Je kunt niet alleen veel leren van de Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen. Het is juist ook belangrijk om de lessen van vastgoedtycoons mee te nemen. René is zo’n tycoon. In deze module legt hij uit hoe je snel een vastgoedportfolio van ongekende omvang kunt opbouwen.

De geheimen van succesvol investeren worden hier allemaal met je gedeeld. Daardoor kan je dus zelf direct aan de slag en snel grote stappen zetten.

Hoofdstukken:

 • 1. Lessen van een vastgoedtycoon
 • 2. Mehrfamilienhause, wat is dat eigenlijk?
 • 3. Cashflow en aflossing
 • 4. Is het slim om greedy te zijn?
 • 5. Fouten maken tijdens het investeren in vastgoed
 • 6. Dingen opofferen voor vrijheid
masters of property module 8 lessen van een vastgoedtycoon
Masters of Property – Module 8: Lessen van een vastgoedtycoon

Module 9: Black Badge: Het vastgoed jaarprogramma

In module 9 laten Pieter Monsma en Frank Bakker jou kennismaken met hun Black Badge jaarprogramma van de Great Property Experience. In dit jaarprogramma ga je heel intensief een jaar lang aan de slag met een van hun coaches en krijg je een complete begeleiding van A tot Z.

Het gehele stappenplan komt dan aan bod en hierin krijg jij dan de juiste begeleiding (1-op-1 coaching) en ben je direct in contact met de juiste mensen. Zoals coach, financieel adviseur, off-market deals, netwerken, analyse tools en meer. Hierover later meer in deze review.

masters of property module 9 black badge vastgoed programma
Masters of Property – Module 9: Black Badge: Het vastgoed jaarprogramma

Module 10: Sleutels tot het financieren van je portfolio

In deze module neemt Maryse Groenendijk van de firma Sense financieel advies jou mee in haar reis tot het succesvol financieren van een portfolio. Stap-voor-stap legt zij uit wat je vooral wel, maar ook niet moet doen.

Zij legt onder andere uit dat je door slim financieren zelf geen maandelijkse kosten hebt voor jouw eigen woning, doordat jij geld uit huurinkomsten haalt. Verder legt zij uit voor welke hypotheek je het beste kunt gaan en over maximaal financieren.

Ook legt zij uit hoe hoe jij handig jouw overwaarde uit een eigen woning haalt en hoe jij omgaat met financieren en verbouwen. Zo ook komt er een stukje taxateurs aanbod en meer. Een leuke dame die weet waar zij het over heeft.

Hoofdstukken:

 • 1. Sleutels tot het financieren van je portfolio
 • 2. Woonlasten terug door belegging
 • 3. Reguliere hypotheek of een beleggingshypotheek?
 • 4. Snel geld is duur geld
 • 5. Residentieel vastgoed
 • 6. Maximaal financieren
 • 7. Overwaarde uit je woning halen
 • 8. Financieren en Verbouwen
 • 9. Bancair of particulier financieren
 • 10. Taxateurs
masters of property module 10 sleutels tot het financieren van je portfolio
Masters of Property – Module 10: Sleutels tot het financieren van je portfolio

Module 11: De Great Property succes strategie

De Great Property Experience ervaringen die het meest terugkomen, zijn die met de succesvolle strategie die je aan het eind van de cursus krijgt aangeleerd. Er wordt een volledig stappenplan geboden door coach Melanie Gutteling.

Wanneer je de stappen heel nauwkeurig volgt, dan is de kans op succes in het beleggen altijd een stuk groter. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je alle kennis uit de eerdere modules daar ook bij gebruikt. Dat is de enige manier om je te ontwikkelen en alles uit de mogelijkheden te halen.

Hoofdstukken:

 • 1. Great Property succes strategie
 • 2. Bieden zonder geld op je rekening
 • 3. Manieren om snel van passief inkomen te kunnen leven
 • 4. Je privé woning 100% financieren
 • 5. Goedkoop in kopen en hoger verkopen
 • 6. Sociaal huren en investeren in vastgoed
 • 7. Het succes van investeerders
 • 8. Een vastgoeddeal doorrekenen
masters of property module 11 great property succes strategie
Masters of Property – Module 11: Great Property succes strategie

Module 12: Banken begrijpen

Zoals voor alle modules in de Masters of Property cursus geldt, is het zo dat ernaar gekeken wordt hoe je het maximale uit je mogelijkheden haalt. Succes in het vastgoed heb je bijvoorbeeld door te zorgen dat je een goede band met banken opbouwt.

Daar zijn ook tips en trucs voor en die komen in deze module aan bod. Je leert bijvoorbeeld om te gaan met wat kredietverleners van je vragen en wat de eisen zijn. Daar kan je dus flink voordeel van hebben als investeerder.

Hoofdstukken:

 • 1. Banken begrijpen
 • 2. Meer mensen in vastgoed
 • 3. Direct en indirect investeren
 • 4. Garageboxen en rendementen
 • 5. Het juiste moment om te kopen
 • 6. Duurzame woningen
 • 7. Aantallen en conversie
 • 8. Direct of indirect rendement
masters of property module 12 banken begrijpen
Masters of Property – Module 12: Banken begrijpen

Module 13: Bonus module met het verhaal van Ineke Kuiper

In deze module neemt Ineke Kuiper jou mee in haar reis tot succesvol investeren in vastgoed en deelt graag haar jarenlange ervaring met jou. Ook weer een module die geheel gericht is op eigen ervaringen en vanuit de praktijk verteld wordt. Erg inspirerend.

masters of property module 13 het verhaal van ineke kuiper
Masters of Property – Module 13: Het verhaal van Ineke Kuiper

De bonussen van de Masters of Property cursus

In deze Great Property Experience review is natuurlijk ook ruimte voor het bespreken van de bonussen in het pakket. Dit is ook wel heel interessant, want op die manier kan je alleen maar nog meer leren over het beleggen in vastgoed.

Met de hulp van de docenten kan je nog veel meer doen in het beleggen. Het is goed om te weten wat je allemaal nog meer krijgt als je de cursus volgt. Het is ook leuk om te weten wat er mogelijk is. Zo kan je helemaal als een professional aan de slag gaan.

Als je kijkt naar de bonussen van deze cursus, dan is het werkboek misschien wel het best. Je kunt dit gebruiken om de lessen die je hebt geleerd in de praktijk ook toe te passen. Dit is dus een handig hulpmiddel voor iedere cursist.

De Great Property Experience review is een goed handvat, maar de presentaties hierbij downloaden is alleen maar nog aantrekkelijker. Je kan ook lid worden van het GPE-netwerk. Daar kan je dus ook zelf netwerken. Je komt in de besloten Facebookgroep terecht en kan op een besloten forum praten met andere beleggers.

Tot slot kan je toegang krijgen tot Q & A sessies. Je kunt zelf vragen stellen aan specialisten. Daarnaast kan je meeluisteren met andere cursisten die vragen stellen. Zo kan je dus heel veel leren.

Wat is het Black Badge jaarprogramma?

Natuurlijk willen we in deze Great Property Experience review wel alle kanten van de cursus bespreken. Daarom is het ook belangrijk om het Black Badge jaarprogramma eens voorbij te laten komen. Dit is een programma vol met persoonlijke begeleiding.

Voor sommige cursisten is dit nu eenmaal van grote waarde. Je kan je hier gewoon voor aanmelden en kan dan intensieve begeleiding krijgen die je nog verder brengt. Dit is dus anders dan de bonussen met betrekking tot het forum en de Facebookgroep. Dit is echt iets voor jou alleen.

Het is wel belangrijk om te weten dat je het Black Badge jaarprogramma niet zomaar voor iedereen geschikt is Wanneer je het basisprogramma hebt gedaan, dan kan je toegang tot het jaarprogramma aanvragen. Dit wordt dan eerst beoordeeld. Je gaat een persoonlijk gesprek aan met de teamleden die tot het team van Pieter en Frank behoren aan.

Voldoe je aan de eisen, dan kan je onderdeel worden van het jaarprogramma en dus nog meer intensieve begeleiding krijgen. Daarmee kom je dus echt in een exclusieve club terecht en krijg je kennis tot je beschikking die niet zomaar voor iedereen te krijgen is.

great property experience black badge programma

Wat zijn de ervaringen van de Great Property Experience cursus?

In deze review hoor je vooral wat wij vinden van de cursus. Dat neemt niet weg dat er natuurlijk ook al heel veel cursisten jou voor zijn gegaan. De lessen zijn inmiddels behoorlijk populair. Het voordeel daarvan is dat je dus ook de nodige Great Property Experience ervaringen kunt ontdekken.

Online zijn de nodige reviews van mensen te vinden die de lessen al gevolgd hebben. Het valt op dat de grote meerderheid van de beoordelingen heel positief zijn. Het is zeker de moeite waard om eens wat punten te noemen die je vaak terugziet.

Zo hoor je van veel cursisten dat vooral zaken buiten het vastgoed zelf om veel duidelijker zijn geworden. Denk aan de meerdere mogelijkheden die je hebt om financieringen te krijgen zijn. Ook wordt de module waarin je geleerd krijgt hoe je goede deals onder de marktprijs kunt vinden wordt vaak als sterk punt genoemd.

Veel reviews gaan ook over de successen die ze hebben geboekt en het passieve inkomen dat ze daarmee nu verdienen. Dit zijn over het algemeen dus positieve verhalen die ook jou enthousiast kunnen maken. Het is wel heel leuk om dit eens door te nemen voor je eraan begint.

Wat ook goed is om te doen, is om te kijken hoe de algemene beoordelingen zijn. Die zijn eigenlijk alleen maar positief. Er zijn wel details waarop sommige mensen liever iets anders zouden zien. Als het gaat om het bedrijf en de cursus als geheel, dan zit het echter wel goed.

Daarnaast worden ook Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen eigenlijk zonder uitzondering als positief ervaren. Dit geeft je dus ook een goed gevoel. Les krijgen van mensen die dit op een goede manier kunnen bieden maakt het natuurlijk alleen maar leuker.

great property experience ervaringen klanten
Ervaringen van klanten over de Great Property Experience – Masters of Property online

Wat zijn de voordelen van de Great Property Experience cursus?

Om te bepalen of de cursus iets voor jou is, kan je in deze Masters of Property review naar de voordelen ervan kijken. Op die manier krijg je heel snel en gemakkelijk een beeld van wat de opleiding zo sterk maakt.

 • Het belangrijkste voordeel is dat alles zo ontzettend uitgebreid is. Het is fijn dat er veel modules zijn met de nodige lessen. Zo worden alle kanten van het investeren in vastgoed belicht en kan je er zeker van zijn dat je alles krijgt wat je nodig hebt om ook op een fijne manier aan de slag te gaan.
 • Een ander voordeel is dat het niet alleen maar om de Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen draait. Ook andere specialisten krijgen de ruimte om je dingen te leren. Er zijn veel gastsprekers die ruimte krijgen om je van alles te leren. De kennis van mensen uit de praktijk is altijd van grote waarde. Daar kan je heel veel van leren. Bovendien kan het je inspireren om ervoor te gaan wanneer je de successen van anderen hoort. Ook dat is dus een voordeel en een sterk punt van deze cursus. De sprekers hebben kennis op heel veel verschillende vlakken te bieden.
 • Wat de cursus van Masters of Property ook sterk maakt, is dat het gewoon leuk is om te doen. Er is goed nagedacht over de lessen en over de opbouw van de cursus. Op die manier heb je er dus ook echt plezier in. Daar speelt ook in mee dat de lessen veel in de vorm van video worden aangeboden. Dit is net wat gemakkelijker te volgen. Bovendien zijn de docenten ook heel fijn. Ze hebben een leuke stijl van doceren en er komt ook wel wat humor bij kijken. Dat is ook belangrijk om er lol in te blijven houden. Dit is een erg sterk punt.
 • Het is niet voor niets dat de Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen van cursisten eigenlijk allemaal positief zijn. Dat komt omdat je met twee heren te maken hebt die weten waar het om draait. Ze hebben heel veel kennis in huis doordat ze al zo lang in de branche rondlopen. Omdat ze dit ook nog eens op een leuke manier brengen, voel je ook echt dat je veel leert en dat je hier in de praktijk ook iets aan zal hebben. Dit zie je in alle facetten van de cursus terug. Dat maakt het heel sterk en aantrekkelijk om ermee aan de slag te gaan.
 • Tot slot is er nog een voordeel waar we later ook nog even op terugkomen. Het is namelijk ook zo dat de kosten voor deze cursus goed in de hand te houden zijn. Dat maakt het dus ook alleen maar interessanter om ervoor te gaan. Wanneer je veel kan verdienen door zo’n beperkte investering, dan krijg je dus ook wel heel veel waar voor je geld. Later in deze Great Property Experience review leer je daar nog iets meer over.

Wat zijn de nadelen van de Great Property Experience cursus?

Er zijn natuurlijk niet alleen maar voordelen. Je zou niet van een goede Great Property Experience review kunnen spreken wanneer alleen de sterke kanten werden benoemd. Er zijn ook nadelen die zeker besproken moeten worden.

 • Denk bijvoorbeeld aan de lengte van de cursus. Je moet er wel flink wat tijd voor vrijmaken. Dit is lang niet voor iedereen aantrekkelijk. Je moet je aandacht erbij kunnen houden. Ook is het belangrijk dat je veel doorzettingsvermogen hebt. Het kan allemaal wat langdradig worden wanneer je het op die manier bekijkt.
 • Een ander nadeel is dat de voorbeelden alleen in de lessen voorbij komen. Je krijgt ook wel naslagwerken zoals het werkboek. Alleen zitten daar dan de voorbeelden niet in. Dat betekent dus dat je dit allemaal moet onthouden. Sommige dingen moet je zelfs helemaal zelf uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop je een huurcontract moet opstellen en afsluiten. Dit betekent dus dat er nog wel wat verbeterpunten zijn. Het is voor potentiële cursisten wel belangrijk dat ze dit vooraf weten. Let er dus goed op welke dingen je nog mist als je de cursus wilt gaan volgen.
 • De waarde van het Black Badge jaarprogramma is misschien ook wat groter dan zou moeten. Wanneer je alles gehad hebt in de cursus, dan heb je het gevoel dat er nog meer is. Dat is dan de ondersteuning. Maar die is dus niet voor iedereen weggelegd. Het is jammer dat je niet zomaar wordt toegelaten. Aan de andere kant is het juist ook jammer dat je zoveel van dit programma nodig hebt en je het eigenlijk alleen maar goed kan doen als je het hele pakket krijgt. Dit zou dus wel iets beter verdeeld moeten worden. Zo kan iedereen er goed mee scoren.
 • Een laatste nadeel is dat je misschien iets overmoedig kan worden van de cursus. Dat moet ook wel in deze Masters of Property review genoemd worden. Je bent na het volgen van alle modules helemaal klaar om ertegenaan te gaan. Alleen zal je dan wel al snel merken dat de praktijk toch nog wel iets anders is dan de lessen. Je zal dus nog steeds enkele fouten maken en in valkuilen trappen. Het is niet zo dat je ook echt binnen enkele dagen je passieve inkomsten geregeld hebt. Of je moet heel veel geluk hebben. Pas dus wel op voor deze mate van overmoed.

Wat maakt de Great Property Experience tot een unieke cursus?

Om echt waarde te hebben van de Great Property Experience review is het belangrijk dat je hier ontdekt waarom je nu eigenlijk voor deze cursus moet gaan. In de eerste plaats is het vooral uniek dat zoveel verschillende specialisten uit de branche bereid zijn om je de fijne kneepjes te leren.

Dat gaat niet alleen om Pieter en Frank, maar ook om alle andere gastsprekers die aan het woord komen. Daarmee krijg je dus een interessante cursus geboden waar je een goede start mee kan maken in de vastgoedwereld.

De opzet ervan is hier dan ook volledig op geleerd. Je leert van alle kanten van het vak wat je moet weten. Dat wordt op een leuke manier verpakt. Waarbij het ook niet te ingewikkeld wordt gemaakt en je op een laagdrempelige manier kan instappen.

Wanneer je als beginner voor deze opgave staat, dan is het natuurlijk wel fijn dat het op deze manier geboden wordt. Het is een fijne vorm om kennis te maken met alles wat met beleggen in vastgoed te maken heeft. Dat is wat Masters of Property uniek maakt.

Het is ook nog eens precies wat het doel ervan is. Het is voor beginners die net aan de slag gaan met het investeren in vastgoed. Wanneer je nog helemaal niets weet en je dus nog helemaal een onbeschreven blad bent, dan is deze cursus precies wat je nodig hebt.

Het doel is om je klaar te stomen om je eerste stappen te zetten. Vanaf daar moet je jezelf dan verder ontwikkelen zodat je een volwaardige belegger kan worden en je zorgt voor een goede stroom aan inkomsten die je op een passieve manier kan innen.

Voor wie is de cursus wel of niet geschikt?

Het is goed om nog eens in deze Great Property Experience review te benadrukken dat de cursus vooral voor de beginners bedoeld is. Het is zaak om te leren hoe je met vastgoed om moet springen.

Wanneer je nog niets weet van de branche en je vooral wilt ontdekken of het iets voor jou is, dan is dit de manier waarop je dat kan doen. Dit werkt natuurlijk beter dan dat je begint met een grote investering in een project om er vervolgens achter te komen dat jij helemaal niet geschikt bent.

Het is goed om te weten dat startkapitaal geen factor is als je de cursus wilt volgen. Zelfs wanneer je maar een klein beetje geld beschikbaar hebt, kan je al je eerste stappen zetten. Je kan dan al beginnen met het verdienen van een inkomen op basis van de kennis die je in de cursus hebt opgedaan.

Vervolgens kan je dan alleen maar nog verder groeien om te zorgen dat je wel een specialist wordt in deze branche. Uiteindelijk kan je dan een mooi passief inkomen opbouwen ermee. Dit moet dan ook het doel zijn dat je in je achterhoofd houdt.

Wel is het belangrijk dat zowel de Great Property Experience, als het beleggen in vastgoed zelf, niet voor ieder mens is weggelegd. Je moet wel een bepaald wereldbeeld hebben. Je moet geduld hebben en je moet scherp zijn op bewegingen op de markt.

Alleen op die manier kan je je kansen pakken. Je moet dus ook de hele cursus willen doorlopen om echt de juiste beginners kennis op te doen waar je mee aan het werk gaat. Denk aan zaken als het leren over wetgeving en financiering. Dit zit pas verderop in de cursus.

Er is gelukkig wel een voordeel dat in deze Great Property Experience review niet ongenoemd mag blijven. Je hebt namelijk ook een bepaalde mate van garantie. Daarover leer je straks nog meer. Het is in ieder geval goed om te weten dat je in de eerste 14 dagen kan kijken of jij wel iemand bent die tot de doelgroep behoort.

Blijkt dat je interesse in vastgoed beleggen, of je mindset en geduld niet passen bij wat nodig is, dan kan je nog uitstappen en je geld dat je geïnvesteerd hebt in de cursus terugkrijgen.

Al met al is het goed om te weten dat Masters of Property dus wel echt voor beginners is. Wie geen kennis heeft van beleggen in vastgoed, heeft hier een goed startpunt. Wanneer je wel al enige kennis hebt en je wilt meer leren, dan is dit misschien niet de cursus die daar het meest geschikt voor is.

Je hebt dan misschien meer aan alternatieven die op de markt te vinden zijn. Wie echter pas net nadenkt over wat te doen met het vermogen, kan juist wel heel snel heel veel kennis opdoen en daardoor beginnen met beleggen in panden die op de markt komen.

Wat zijn de kosten van de Great Property Experience cursus?

Het is leuk om een review van de Great Property Experience door te nemen. Wanneer je echter geen idee hebt wat het kost, dan heb je er nog niets aan. Je wilt natuurlijk wel weten wat de prijs is waar je mee te maken hebt.

Wanneer je weet dat deze normaal gesproken 1197 euro exclusief BTW kost, en dat je dus met BTW voor een investering van 1448,37 euro staat, dan kan dat je best nog wel doen afschrikken. Dit is natuurlijk wel een behoorlijke investering. Dat is ook goed te begrijpen.

Gelukkig zit het wel net iets anders. Het is namelijk zo dat je met een goede korting aan de slag kan gaan. De Masters of Property cursus is namelijk op dit moment voor 697 euro al te  krijgen. Dat is dus een korting van 500 euro.

Je betaalt dan inclusief BTW een bedrag van 843,37 voor de hele cursus, inclusief de bonussen. Dat maakt het natuurlijk al een heel ander verhaal. Zeker als je dit afzet tegen wat je daar dan eigenlijk precies voor krijgt als cursist. Dat kan het wel wat aantrekkelijker maken.

Is Great Property Experience betrouwbaar?

Het is natuurlijk leuk om naar de meningen over de cursus te kijken. Het is echter ook belangrijk om een objectief geluid in deze Great Property Experience review te laten horen. Daarom kijken we ook naar de betrouwbaarheid van de cursus.

Eerder leerde je al dat Pieter Monsma en Frank Bakker gewoon daadwerkelijk bestaande personen zijn die je gewoon online kan benaderen. Pieter is bovendien ook al meerdere keren op televisie geweest in talkshows.

Dat maakt het geheel al direct een stuk betrouwbaarder. Daarnaast verbindt ook iemand als voetballer Ryan Babel zijn naam hieraan. Dat is ook belangrijk.

De betrouwbaarheid merk je ook wanneer je de modules daadwerkelijk gaat doen. Er wordt nergens omheen gedraaid. Alles wordt gezegd zoals het is en je ontdekt dat de sprekers allemaal zeer vakkundig zijn op hun gebied.

Ze weten waar ze het over hebben. Ook weten ze hoe ze dit op jou moeten overbrengen. Je kan er dus van uitgaan dat je ook echt iets leert als je hiermee aan de slag gaat. Het is fijn om te weten dat je ook echt iets goeds doet met je investering.

Great Academy Property Sourcing

Wil je meer uit je mogelijkheden halen. Wanneer je dan klaar bent met de Masters of Property modules, kan je direct ook doorgaan. Je kan dan een training van drie dagen volgen van dezelfde aanbieders. Dit is de Great Academy Property Sourcing.

Het is een cursus die je gewoon online kan volgen. Dit maakt het dus nog iets interessanter. Je kan dan gewoon vanuit huis achter je bureau je kennis nog iets verder bijspijkeren. Hier leer je namelijk nog wat extra dingen die je eerder nog niet hebt voorbij horen komen in de cursus.

De Great Academy Property Sourcing driedaagse houdt in dat je antwoorden krijgt op een aantal belangrijke vragen. Bijvoorbeeld de vraag wat property sourcing is. Ook leer je meer over wat een sourcing partner doet. Zo leer je waarom je niet zelf als investeerder naar vastgoed hoeft te zoeken.

De experts weten natuurlijk ook veel meer over de meest aantrekkelijke deals. Ook leer je nog beter bepalen wat een goed rendement is. Tot slot krijg je tips over hoe je kan verdienen door je diensten aan te bieden aan andere mensen die in vastgoed willen investeren. Dit kan dus nog meer inkomsten opleveren.

Andere mogelijke webinars

Niet alleen Great Academy Property Sourcing is een webinar die op de ervaringen van Pieter Monsma en Frank Bakker is gebaseerd. Er zijn ook nog allerlei andere mogelijkheden om voor te gaan. Zo zijn de heren zelf heel geïnteresseerd in de Britse markt.

Daar kan jij ook je graantje van meepikken door je in te schrijven voor de webinar Hands-off Investeren in de Britse Markt. Zo leer je op basis van de ervaringen wat je moet doen om succes te hebben met Engels vastgoed. Daar is goed aan te verdienen, dus dat hoeft geen slecht idee te zijn om hierin te investeren.

Ook de webinar Essentiële Belastingstrategieën voor Vastgoedinvesteerders is interessant om te volgen. Zoals je al in de Great Property Experience review kon lezen is het benutten van belastingvoordelen een belangrijk onderdeel van je reis als je gaat beleggen in vastgoed.

Daar kan je nooit genoeg kennis over opdoen. In dat opzicht is het dus ook wel heel lekker om daar dan een extra webinar over te kunnen volgen. Zo heb je alleen maar nog meer kennis in huis en ben je er echt helemaal klaar voor om met optimaal rendement te investeren in vastgoed. Aan de belasting hoeft het dan niet te liggen.

Tot slot zijn er dan ook nog enkele korte trainingen waar je je voor kan inschrijven. Denk bijvoorbeeld aan het meedoen aan Taks Saving Strategies, die cursus is ook gericht op het besparen op de belastingen. Een andere training is UK Property Mastery.

Die is gericht op de investeringen op de Britse markt. Dit sluit allebei dus aan op de andere webinars die je ook al kon doen. Door deze korte cursussen er bovenop te doen weet je echt alles van de hoed en de rand op deze gebieden.

Wat is onze eindconclusie?

Nu je de hele Great Property Experience review hebt doorgenomen is het natuurlijk tijd voor een conclusie. We kunnen niet anders dan stellen dat het een hele geschikte cursus is wanneer je tot de doelgroep behoort. Er wordt op een leuke manier een enorme hoeveelheid aan kennis gedeeld.

Dit wordt ook nog eens op een interessante manier gedaan. Je kunt er zeker van zijn dat de aanpak professioneel is en dat je er ook echt beter van wordt wanneer je als beginner hiermee aan de slag gaat. Het is dan wel belangrijk dat je als beginner je eerste stappen gaat zetten.

Het niveau van de cursus is heel hoog, zonder dat het droog of vervelend wordt. Het is juist heel aantrekkelijk en inspirerend om de professionals aan te horen. Je kunt op die manier ook echt uit eerste hand horen wat er mogelijk is als je aan de slag gaat met het investeren.

Dat Pieter Monsma en Frank Bakker ervaringen op een leuke manier kunnen delen en ook nog humor hebben, speelt natuurlijk ook wel mee. Hoewel 13 modules best lang is, is het wel goed vol te houden door deze manier van werken.

Het is niet alleen voor de Great Property Experience zelf zo dat dit geldt. Het is ook zo dat alle zaken eromheen van hetzelfde niveau zijn. of het nu gaat om de community, om de Q & A’s, de webinars of alle andere bonussen.

Natuurlijk is het altijd leuk om ermee bezig te zijn. Het is ook fijn om iedere keer weer iets nieuws te blijven leren. Dat dan ook de prijs nog eens meevalt, maakt de cursus alleen maar nog waardevoller. Je kunt er eigenlijk wel zeker van zijn dat je je investering eruit haalt.

Tot slot is het natuurlijk goed om te vertellen dat de Great Property Experience een goed begin vormt. Wanneer je financieel onafhankelijk wil worden, dan kan je dat doen door je te storten op beleggen in vastgoed.

Het is niet zo dat je direct na het starten met de cursus binnen enkele dagen je vrije leven kan beginnen. Het is wel zodat je hiermee een goede jumpstart maakt, die uiteindelijk kan leiden tot dat financieel onafhankelijke leven waar je altijd al van droomde.

Niet goed geld terug garantie (14 dagen)

Wanneer je door deze Great Property Experience review overtuigd bent om te beginnen, dan kan je dat direct doen. Het kan echter best zo zijn dat je wel heel enthousiast was, maar je al snel merkt dat het toch niet helemaal is wat jij zoekt.

In dat geval is het goed om te weten dat je er niet aan vast hoeft te zitten. Je kan namelijk altijd gebruikmaken van de garantie die geboden wordt bij de cursus. Dat betekent dat je in de eerste 14 dagen nog bedenktijd hebt. Je kan dan gewoon je geld nog terugvragen en stoppen met de cursus.

14 dagen niet goed geld terug garantie masters of property online

De meest gestelde vragen over de cursus

Wat zijn de vragen die we vaak gesteld krijgen? Je vindt ze terug op deze plek in de Great Property Experience review. Zo hoef je ze zelf niet meer te stellen.

Wat kosten de cursussen van Great Property Experience?

Dit is afhankelijk van welke cursussen je allemaal volgt. Wanneer je alleen voor Masters of Property online gaat dan ben je voor 697 euro al klaar. De kosten inclusief BTW zijn dan €843,37. Wil je ook nog andere webinars en trainingen hiernaast volgen? Dan betaal je voor elke extra training natuurlijk wel een kleine meerprijs.

Is Great Property Experience wel een echt bedrijf?

Jazeker! Je kan het gewoon in de Kamer van Koophandel terugvinden. Daar is het ingeschreven als Great Capital Investments BV. Het nummer is 67613683. Het bedrijf is

Ben ik in een korte tijd financieel vrij door deze cursus?

Als eerst willen wij duidelijk maken dat wij geen financieel advies geven. Maar even snel een cursus volgen en denken snel financieel vrij te zijn zit er helaas niet in. Maar met welke cursus of investering wel? Om succesvol in vastgoed te willen gaan investeren vraagt dit veel discipline, geduld en doorzettingsvermogen. Het is heel belangrijk dat je een bepaalde strategie volgt en niet meer loslaat.

Ga ook aan de slag met korting!

Wanneer je het maximale uit je mogelijkheden wil halen, dan weet jij dat jouw tijd kostbaar is. Sluit deze Masters of Property review af en haal gelijk de cursus in huis. Dat kan je nu doen met een goede korting. Je kunt tot €500,- besparen op de prijs.

Op die manier wordt het dus wel heel voordelig om aan de slag te gaan. Je maakt je rendement ook alleen maar groter wanneer je de kosten nog lager weet te houden. Alle reden om vandaag nog de cursus te gaan ontdekken!

Heb je nog vragen na het lezen van onze Great Property Experience review over de Masters of Property online? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling Great Property Experience – Masters of Property online
Beoordeling Great Property Experience – Masters of Property online

Beoordeling door chris,

14 dec 2023
4

Wanneer je nog helemaal nieuw bent binnen de vastgoed wereld dan is deze cursus zeer zeker aan te raden. Je leert eerst alle basisbeginselen en hoe verder de cursus vordert hoe dieper Pieter, Frank en mede coaches overal op in gaan.

Er wordt veel theorie gedeeld wat regelrecht uit de praktijk komt. Zo zijn er dan ook meerdere mensen die aan tafel komen en hun verhaal doen vanuit eigen ervaring.

De online omgeving van de cursus is duidelijk ingericht en achteraf makkelijk terug te kijken. Het geluid en de belichting is prima.

Wat ook erg fijn is dat je onderdeel wordt van de community en je altijd vragen kan stellen aan gelijkgestemden.

De cursus bevat zoals gezegd veel theorie wat je uiteindelijk jezelf nog wel allemaal eigen moet maken en zeer zeker stap-voor-stap moet gaan toepassen in de praktijk.

Maar zoals altijd in de wereld van beleggen dien je wel discipline en doorzettingsvermogen te bezitten en moet je het nog wel zelf gaan doen.

Aan Pieter en Frank hun passie en enthousiasme ligt het in ieder geval niet! 🙂

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *