Money Mastery Review Van AllesOverCrypto: Betrouwbare Keus En Je Geld Waard? [2023]

Ultieme Crypto Cursus Pakket?

Gemiddelde leestijd: 104 minuten
money mastery cursus alles over crypto linker zijkant

Een Money Mastery review van AllesOverCrypto is precies wat je zoekt. Je wilt natuurlijk goed beslagen ten ijs komen wanneer je aan de slag gaat met het beleggen in crypto.

Voorheen ging je dan aan de slag met de losse cursussen zoals de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto.

De tijden veranderen echter. Daardoor is het belangrijk om je op meerdere manieren te scholen tot een goede cryptobelegger.

Daarom is het dan ook zo dat de mannen achter AllesOverCrypto alles hebben samengevoegd tot de Money Mastery om op die manier te zorgen voor een groot product waar alles in zit. Dit maakt het voor de echte geïnteresseerden dus ook de ultieme cursus.

Het beleggen in crypto heeft natuurlijk ook een flinke vlucht genomen in recente tijden. Wie eens rondkijkt, ziet het ene na het andere succesverhaal van beleggers. Allemaal stapten ze met kleine bedragen in.

Om vervolgens grote rendementen te behalen en de schaapjes gemakkelijk op het droge te krijgen. Dat wil jij natuurlijk ook wel. Daarom wil je je ook bekwamen in de wereld van crypto.

Dat kan je dus bijvoorbeeld doen door eerst een beginnerscursus te volgen. Money Mastery van Patrick Suiker en Derek Westra is dan precies wat je zoekt. Hoe dat zit, kan je op deze plek leren.

Iedereen wil natuurlijk wel de fijne kneepjes van het beleggen onder de knie krijgen. De enige manier om dat te doen, is het opbouwen van ervaring. Juist uit die ervaring putten deze heren bij het opzetten van de cursussen.

Uit die ervaring bleek ook dat er behoefte was aan één grote cursus inclusief de Crypto Masterclass, Crypto Signals, Crypto Mastery en de hele waardevolle community die alles omvattend is. In dat opzicht is Money Mastery dus ook precies wat je zoekt.

Het is belangrijk om dan eerst deze uitgebreide review eens goed door te nemen. Aan de hand daarvan kan je precies bepalen wat het jou kan bieden. Zo weet je ook direct of het is wat je zoekt.

Lees hieronder snel verder voor alle antwoorden en onze eigen ervaring!

Wat mag je verwachten van deze Money Mastery review?

In deze Money Mastery Review ga je alles leren wat met deze uitgebreide cursus te maken heeft. Daarvoor beginnen we bij de basis. We bespreken eerst wie Derek Westra en Patrick Suiker eigenlijk zijn. Daarna kijken we voor het eerst naar de cursus zelf.

Wat is Money Mastery en hoe zit het in elkaar. Daarbij kijken we ook alvast naar de afzonderlijke delen die in dit pakket zijn opgenomen. Aan de hand daarvan weet je dan dus ook direct wat er allemaal wordt besproken in de cursus. Zo krijg je een goede eerste indruk.

Vervolgens is het ook goed om te kijken naar de achtergrond van de cursus. Denk bijvoorbeeld aan een uitleg over wat cryptocurrency precies is. Ook bespreken we de redenen om hierin te beleggen. We leggen daarbij uit wat crypto trading precies inhoudt.

Wanneer je deze basiskennis bezit, is het tijd om de producten in deze Money Mastery review eens grondig te bespreken. Het gaat dan om de Crypto Masterclass, Crypto Signals, Crypto Mastery en Crypto Parels.

Daarnaast wordt ook de community op Discord doorgenomen. Daarmee heb je direct een volledig beeld van de cursus en weet je wat je hiermee kunt doen.

Van alle onderdelen worden de modules één voor één doorgenomen. Je leert waar de modules over gaan en welke onderwerpen er specifiek worden besproken in Money Mastery van Patrick Suiker en Derek Westra.

Daarna leer je ook wat de community precies inhoudt en hoe dit een aanvulling is op de cursussen die je doet wanneer je dit combinatiepakket afneemt. Vervolgens gaat het over wat je er als gebruiker zelf aan hebt.

Je leert over ervaringen, voordelen en nadelen. Daarnaast bekijken we wat dit pakket uniek maakt. Ook bespreken we voor wie het wel of juist niet geschikt is. Je leert over de kosten en krijgt een eindconclusie.

Over Patrick Suiker en Derek Westra van Money Mastery

Het is goed om eerst eens in deze Money Mastery review ruimte te maken voor de mannen achter de producten van AllesOverCrypto. Dit zijn Patrick Suiker en Derek Westra. Wie al een begin heeft gemaakt met het ontdekken van de wereld van crypto, zal deze namen waarschijnlijk al zijn tegengekomen.

Het zijn namelijk de mannen die ook achter de Crypto Masterclass en de website Allesovercrypto.nl zitten. Dit zijn voor veel beginnende beleggers, maar ook voor gevorderden, belangrijke bronnen. Wie zijn deze mannen eigenlijk en waar komt hun kennis van crypto eigenlijk vandaan?

Derek Westra

derek westra allesovercrypto expert

Het is goed om de introductie van Money Mastery van Patrick Suiker en Derek Westra bij laatstgenoemde te beginnen. Derek studeerde in 2013 af.

Hij haalde toen zijn master in Gedragseconomie en Speltheorie. Op dat moment was hij ook al met crypto bezig.

Dit had hij net daarvoor ontdekt, maar hij zag direct al in dat dit voor een grote wereldwijde revolutie kon gaan zorgen.

Hij ontdekte Bitcoin, maar zag ook al snel wat er met andere cryptomunten mogelijk was. Inmiddels heeft hij dus vele jaren aan ervaring opgebouwd met het beleggen in en gebruiken van cryptomunten.

Patrick Suiker

patrick suiker allesovercrypto expert

Het gaat natuurlijk om Derek Westra en Patrick Suiker. Die hebben allebei al sinds 2013 een aandeel in de manier waarop de cryptocursussen worden aangeboden.

Ook Patrick is al sinds 2013 met crypto bezig. Hij heeft een master in entrepeneurship. Al sinds 2013 is hij bezig met de website allesovercrypto.nl, waar ook de verschillende beginnerscursussen uit zijn voortgekomen.

Dat komt onder andere doordat Patrick zelf het nodige heeft moeten leren met vallen en opstaan voor hij de wereld van crypto begreep.

Omdat starterscursussen niet bestonden is hij daarna zelf hier maar online mee begonnen. Daar kunnen nu dus talloze beleggers optimaal van profiteren.

Hoe is de Money Mastery ingericht?

Het is belangrijk dat je in deze Money Mastery review leert wat je nu eigenlijk krijgt als je deze cursus gaat volgen. Het komt erop neer dat Alles Over Crypto alle zaken heeft gebundeld tot één grote en alles omvattende cursus. Zo kan je op alle mogelijke manieren je voordeel uit de cryptomarkt halen.

Juist omdat deze markt snel verandert en veel hypes kent, is het belangrijk om te weten welke basisprincipes altijd gelden. Daarom zijn de zaken die daarvoor van belang zijn allemaal in één opleiding gebundeld. Zo kan je altijd instappen op elke trend van het moment.

Alles zit in dit ene pakket. Dat betekent dus dat je niet alleen leert hoe het zit met de bekende cryptomunten als Bitcoin en Ethereum. De wereld is namelijk verder ontwikkeld. Het is daarom dus fijn dat Derek Westra en Patrick Suiker hun ervaringen gebruiken om alles op één plek beschikbaar te maken voor jou.

In de eerste plaats is dat het cursuspakket, maar daarbij hoort natuurlijk ook de toegang tot de community via het Discordkanaal. Zo kan je zelf goed zicht houden op de nieuwste trends en kan je naast de basis ook steeds de nieuwste zaken blijven leren.

money mastery complete cursus pakket
Money Mastery complete cursus pakket

De Crypto Masterclass

Het is bekend dat de Crypto Masterclass lange tijd bekendstond als de beste cursus voor beginners om mee aan de slag te gaan. Wie op de cryptomarkt succes wilde hebben, begon bij dit product van alles over crypto.

De kennis die Derek Westra en Patrick Suiker hadden opgedaan was in deze cursus samengebracht. Daarmee kon iedere beginner dus over dezelfde kennis beschikken. Die ruim 200 lessen uit de 16 modules konden je helpen om de cryptomarkt te leren begrijpen.

Maar vooral ook om er op een goede manier een rendement uit te halen. Zo kon je bij de hand genomen worden voor je eerste investering en vanaf daar verder bouwen.

Omdat de wereld van crypto ook voortdurend innoveert, was het ook zo dat de Crypto Masterclass steeds werd aangepast. De updates waren beschikbaar voor iedereen die al met de cursus aan de slag was gegaan.

De inhoud is inmiddels echter zover ontwikkeld, dat er nu op een hele andere manier naar de lessen wordt gekeken. Daarom is het dus ook onderdeel geworden van een groter geheel, namelijk Money Mastery. Daar kan jij als beginnende belegger dus juist ook je voordeel mee doen.

Crypto Signals

Ook Crypto Signals is een onderdeel die al langere tijd bekendheid geniet. Dit is de manier waarop je gemakkelijker kan profiteren van vooronderzoek. Er gebeurt immers veel op deze markt. Het blijft daarom, zeker voor beginners, lastig om te bepalen wat nu eigenlijk goed is en wat niet.

Daarom is alle kennis over bijvoorbeeld NFT, DeFi, Metaverse, Gaming, IDO en Airdrops allemaal bij elkaar gebracht. Deze signals kan je dus benutten om gemakkelijker een goede slag te slaan wanneer deze zich voordoet. Crypto-trends komen en gaan, maar dat betekent niet dat er niets aan te verdienen valt.

Een goed voorbeeld daarvan is natuurlijk de manier waarop het met NFT’s is gegaan. Deze tokens gaan tegenwoordig tegen grote bedragen van hand tot hand op de verschillende tradings platformen. Het is dus ook zeker interessant om als belegger kennis op te doen.

Zo leer je hoe deze markt in elkaar steekt en wat de risico’s van de verschillende soorten munten zijn. Je leert hierbij ook hoe je geld moet maximaliseren. Dat is dan ook een belangrijk onderdeel van Money Mastery.

Dit is namelijk in de meeste gevallen het doel van beleggen. Ook nieuwe ontwikkelingen zoals DeFi en alle bijbehorende begrippen, maar ook gaming, de metaverse en ontwikkelingen op de markt en in trading worden besproken.

Crypto Mastery

De Crypto Mastery is ook al een geruime tijd beschikbaar en is nu ook toegevoegd aan de Money Mastery. Dit product is vanaf nu ook niet meer los verkrijgbaar.

Dit product is onderdeel van de discord en gaat je toegang geven tot onder andere de volgende onderdelen:

 • Signalen
 • Educatie
 • Livestreams
 • Community

Hieronder leggen wij deze onderdelen uitgebreider uit. Zodat jij precies weet waar je allemaal toegang tot gaat krijgen. En dat is aardig wat kunnen wij wel verklappen.

Crypto Parels

Crypto Parels was het product waarin werd gezocht naar nieuwe munten en buitenkansjes voor investeerders. Het is vooral gemakkelijk om snel de juist kansen geboden te krijgen, zonder dat er veel werk voor gedaan hoeft te worden.

Het is dan ook belangrijk om er vroeg bij te zijn om de maximale winst te boeken. De kennis en ervaring van iedereen binnen AllesOverCrypto wordt benut om te zorgen dat de Crypto Parels producten voldoen aan de verwachten.

Het gaat dan om projecten in de wereld van crypto die net nieuw zijn, maar wel veel potentie vertonen. Ze kunnen snel stijgen en veel gaan opleveren. Wie kiest voor de Money Mastery cursus krijgt ook toegang tot de Crypto Parels.

Het is goed mogelijk om vragen te stellen aan de specialisten. Bovendien is het zo dat je samen met de community naar strategieën kijkt op het gebied van investeren. Zo kan je een plan maken dat past bij wat jij aantrekkelijk vindt.

Het is ook nog eens zo dat Crypto Parels met regelmaat wordt geüpdatet. Zo ben je er altijd bij wanneer zich nieuwe kansen voordoen. Juist in een actieve markt als die van cryptocurrency is dat van grote waarde. Dat is daarom een belangrijk onderdeel van het pakket.

Extra’s en bonussen in het pakket

Money Mastery komt ook met allerlei interessante extra’s. Zo is het bijvoorbeeld voorzien van allerlei video’s waarin je nog meer kunt kleren. Denk aan lessen over bepaalde crypto signals. Ook zijn er video’s die de verschillende risico’s die bij het beleggen in crypto horen bespreken.

Denk aan hoe je je NFT’s veilig kan opslaan. Of denk aan impermanent loss. Ook worden zaken zoals strategieën en het versturen van een munt naar een exchange besproken in de video’s. Zo heb je alles wat je nodig hebt in het pakket om te zorgen dat je tot in de details voorbereid bent om succes te hebben.

Het doel van de educatievideo’s die ook in deze Money Mastery review worden besproken is dat je de signalen nog beter leert begrijpen. Je weet precies wat elk signaal betekent. Op die manier kan je dus ook veel betere beslissingen nemen.

De video’s blijven bovendien beschikbaar. Zo kan je dus op een later moment nog eens kijken. Mocht dat nodig zijn. Daarmee kan je op eigen gelegenheid zorgen dat je goede beslissingen kan nemen. Daarnaast is het echter ook zo dat je nog hele andere hulpmiddelen kan inzetten om verder te komen op de markt van crypto.

Zo ook krijg je onder andere toegang tot e-boeken zoals De Bitcoinbijbel, 12 Waardevolle cryptotips voor beginners, een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin, Bitcoin & Belasting voor Nederland en België, Cryptocurrency begrippenlijst.

Livestreams en community The Zone

Deze AllesOverCrypto cursus heeft ook nog enkele exclusieve hulplijnen te bieden. In de eerste plaats zijn er regelmatig exclusieve livestreams. Wekelijks worden experts aan het woord gelaten en wordt het laatste cryptonieuws besproken.

De updates van de markt en de ontwikkelingen rond de crypto signals worden allemaal doorgenomen tijdens deze wekelijkse sessies. De livestreams zijn bovendien interactief.

Dat betekent dat je ook de kans krijg om vragen te stellen of strategieën te bespreken met de kenners die aan het woord komen. Er is alle ruimte voor, dus je hoeft je niet in te houden met de vragen die je hebt.

De livestreams zijn exclusief voor de community. Ook de community moet een belangrijke plek hebben in deze Money Mastery review. Het is namelijk zo dat er in die community inmiddels meer dan 6.000 mensen zitten.

Dit zijn allemaal mensen met dezelfde ideeën en hetzelfde doel als jij, namelijk succesvol worden op de cryptomarkt. De leden van de groep maken er dan ook een doel van om elkaar te helpen en zo samen tot het boeken van grote winsten te komen.

Zo heb je dus niet alleen de hulp van de experts, maar ook van mensen zoals jij. Bovendien motiveert het om hier de verschillende succesverhalen te zien.

Algemene uitleg : Wat is cryptocurrency?

Wanneer je de Money Mastery review bent gaan doornemen, dan heb je natuurlijk al een bepaalde interesse in cryptocurrency. Dat neemt niet weg dat je misschien nog wel wat extra uitleg nodig hebt om echt goed te begrijpen waar het nu eigenlijk over gaat. Cryptomunten werken op blockchain.

Dat is een netwerk van computers die samen het gebruik van de munt in stand houden. Er is dus geen bank of overheid bij nodig. De gebruikers keuren zelf samen alle transacties goed en slaan die op alle computers op. Daardoor zijn ze uniek en is het bijna niet mogelijk om fraude te plegen.

Met cryptomunten kan je dus niet alleen investeren, maar ook betalingen doen. Elke keer wanneer dit gebeurt, wordt de ketting van blokken, de blockchain dus, weer iets groter gemaakt. Omdat het netwerk uit vele computers bestaat, kan de ketting eigenlijk niet gebroken worden.

Het is namelijk zo dat een transactie op het netwerk door een meerderheid van gebruikers moet worden goedgekeurd. Die worden dan weer beloond. Zo wordt de ketting ook in stand gehouden.

Het helpt om de keten in stand te houden zodat je transacties kan blijven doen. Deze ontdekking veranderde de manier waarop digital betalingsverkeer werd bekeken.

Geschiedenis van crypto

In 2010 werd voor het eerst iets gekocht met Bitcoin. Dit was echter niet het begin van cryptocurrencies. Zoals je misschien al uit de Money Mastery recensie kon halen, werd er al veel eerder met crypto gewerkt. In de jaren 80 van de twintigste eeuw werd voor het eerst gekeken naar de mogelijkheden.

De basis, namelijk betalingsverkeer zonder centrale instantie, werd toen gelegd. Dat werd stap voor stap verder ontwikkeld, tot in 1995 Digicash op de markt kwam. Dit is eigenlijk de voorloper van de huidige cryptomunten. Al speelden banken toen wel nog een rol. Dat zou wel veranderen.

Niet alleen Digicash, maar ook Bit Gold uit 1998 speelde een belangrijke rol. Dit waren digitale munten met versleuteling aan de hand van cryptopuzzels. De kennis die werd opgedaan met deze twee digitale munten werd gebruikt om er uiteindelijk de cryptocurrencies zoals we die tegenwoordig kennen en die in de AllesOverCrypto review vaak terugkomen van te maken.

Die kwamen er in 2008. Toen werd een whitepaper gepubliceerd door Satoshi Nakamoto, een pseudoniem waarvan niemand weet wie erachter schuilgaat. Dit was de introductie van bitcoin. Op 3 januari 2009 werd het eerste blok aan het netwerk toegevoegd. Hier zaten 50 bitcoins in.

Het duurde nog wel een behoorlijke tijd voor Bitcoin daadwerkelijk wat waard werd. Stap voor stap groeide de prijs. Van enkele centen, naar iets mee dan een dollar tot het in mei 2011 naar bijna 9 dollar steeg.

Daarmee kwamen ook de eerste altcoins op de markt. Dit zijn munten die hetzelfde idee hebben, maar op een net iets andere manier werken. Daarmee ontstond ook de markt om in de munten te investeren.

De bitcoins hadden samen bijvoorbeeld een waarde van ongeveer 130 miljoen dollar. In november 2013 was de waarde zelfs al 1.163 dollar per Bitcoin.

Ondertussen vonden er ook ontwikkelingen op andere vlakken plaats. Zo werden de exchanges opgezet en werden ze ook steeds professioneler en veiliger gemaakt. Daarnaast werden bijvoorbeeld wallets ontwikkeld.

Die waren nodig om de cryptomunten op een veilige manier te kunnen opslaan, zeker nu ze meer waard waren dan ooit tevoren. Dit soort dingen droegen er ook allemaal aan bij dat de markt steeds serieuzer werd genomen.

Het werd makkelijker en veiliger om geld te verdienen door op deze wijze te investeren. Dit gaf de beleggers meer vertrouwen en hielp de markt om te groeien. Daardoor schoten de prijzen omhoog.

Inmiddels is de markt ook een serieuze optie voor allerlei soorten beleggers. Het is eigenlijk sinds 2016 zo dat iedereen bitcoin en altcoins serieus neemt. De prijzen zijn dan ook flink gestegen. Daarnaast zijn er ook allerlei innovaties doorgevoerd.

Denk aan betere snelheid en schaalbaarheid. Bitcoin is al meerdere keren door de grens van 20.000 dollar een gegaan. Ook andere munten vertegenwoordigen flink wat waarde. Daarnaast is de inzet steeds breder geworden.

Denk aan het gebruik in smart contracts, apps en meer van dit soort zaken. De munten zijn daarmee langzaam maar zeker een belangrijke factor in allerlei branches geworden.

De toekomst van crypto

In deze Money Mastery recensie wil je ook wel het nodige terugvinden over de toekomst. Zeker nu geld verdienen met crypto een belangrijke rol in de wereld is gaan spelen. Zo zullen er ook zaken gaan veranderen. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop crypto wordt gecreëerd.

Dit moet op een meer energiezuinige manier. Daarnaast is het ook zo dat overheden meer regels beginnen op te stellen. Ook de belastingdienst is steeds meer geïnteresseerd in vermogens in de vorm van crypto. Dit komt mede ook doordat crypto meer en meer in de plek van geld komt.

Zowel het investeren als het betalen wordt door meer en meer mensen aangegrepen om met crypto te werken. Het is om die reden ook dat de munten in de toekomst wat stabieler in waarde worden. Een ontwikkeling daarin is ook dat sommige munten, stablecoins, gekoppelde worden aan valuta’s als de Euro en dollar.

Dat betekent niet dat cryptocurrencies op korte termijn betaalmiddelen worden. Het is echter wel zo dat er meer aandacht voor zal zijn. Dit kan dus voor investeerders ook een belangrijke ontwikkeling zijn. het is de moeite waard om je hier dus in te verdiepen.

Een andere ontwikkeling die je ziet in de wereld van crypto is dat er meer nieuwe mogelijkheden bij komen. Denk aan ontwikkelingen op het gebied van NFT’s en stablecoins.

Het zijn voorbeelden van hoe blockchaintechnologie op allerlei vlakken kan bijdragen aan het decentraliseren van allerlei branches. De NFT’s zijn eigenlijk digitale eigendomscertificaten die bijvoorbeeld notarissen kunnen uitsluiten.

Zoals de cryptomunten banken overbodig maken. Er is nog veel meer mogelijk met de technologie. Dat betekent dus dat er ook nog veel meer opties komen voor investeerders om hun geld erin te steken. Dit zal dus ook voortdurend aan Money Mastery worden toegevoegd.

Waarom zou je in cryptocurrency gaan beleggen?

Deze Money Mastery review is vooral bedoeld voor mensen die in cryptocurrency willen investeren. De vraag is natuurlijk alleen waarom je dat zou willen. Dan is het in de eerste plaats belangrijk om te beseffen dat het dus niet alleen om bitcoin gaat.

Er liggen allerlei kansen met verschillende soorten cryptomunten. In de eerste plaats is het zo dat blockchain een steeds belangrijkere rol in het bedrijfsleven gaat spelen. Dat betekent dus ook dat er steeds meer in te verdienen zou moeten zijn. Dat is precies wat je nodig zou kunnen hebben om te verdienen.

Het is ook nog eens zo dat de functies van de verschillende cryptocurrencies steeds breder worden. Dankzij de Crypto Signals wordt hier in Money Mastery ook vroegtijdig melding van gemaakt. Daardoor komen er alleen maar meer kansen bij om er succes mee te hebben.

Het kan bovendien voor ieder soort belegger aantrekkelijk zijn. Zo zijn er mensen die met een klein bedrag instappen, maar ook grote investeerders die veel geld durven te steken in een bepaalde munt. Dat betekent dus ook dat iedereen op zijn of haar eigen niveau een rendement kan boeken. Dat maakt het ook aantrekkelijk om erin te investeren.

Het is daarbij ook slim om de wereld van het beleggen eens wat breder te bekijken. Kijk bijvoorbeeld naar hoe het met bitcoin is gegaan. Maar kijk ook naar bijvoorbeeld techbedrijven die in de jaren 80 net opkwamen.

In beide gevallen waren de ‘kenners’ sceptisch. Er zijn echter voldoende mensen die nu terugkijken liever toch die duizend euro of gulden er toen in hadden gestoken. Dan waren ze nu miljonair.

Die kansen liggen er nog altijd wanneer je in een goede cryptomunt je geld steekt. Ook in de tech waren trouwens ups en downs te zien tijdens de groei, net als bij crypto nu.

Tip! Bitcoin en 175+ andere cryptomunten koop jij veilig, snel en tegen lage kosten bij de Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Wat is Crypto Trading?

Crypto trading is eigenlijk het handelen in cryptomunten. Dat is ook precies wat je leert op de cursus. Dat richten we ons in deze Money Mastery review dan ook op. Het gaat alleen wel om handelen met het uitgangspunt om eraan te verdienen.

Je speculeert dus op de koers en koopt laag en verkoopt hoog. Dit kan je met allerlei soorten cryptocurrencies doen. Je doet dit op een exchange of via een broker. Er zijn verschillende vormen van trading waar je mee aan de slag kan gaan. Het hangt af van je ervaring en de hoeveelheid tijd die je hebt om dit te doen.

Het kopen van cryptomunten via een beurs betekent dat je de cryptomunten in bezit krijgt. Dat is ook waar het om draait in Money Mastery. Je hebt een account bij een exchange en koopt met echt geld de munten. De prijs die je betaalt is de waarde van een munt op dat moment.

Wanneer de koers een stijgende lijn vertoont kan je ze dan verkopen en op die manier winst maken. Dit kan soms al op dezelfde dag. Dit wordt daytrading genoemd. Voor de meeste beleggers zal een lange termijn echter beter zijn. Dan is het slim om te leren welke strategie hier goed voor geschikt is.

Het kopen en verkopen van de cryptocurrencies doe je via een beurs. Zo kan je de munten zelf ook daadwerkelijk in handen krijgen. Je opent een account, geeft aan hoeveel je wilt hebben en krijgt het in handen.

Op die manier kan je er zeker van zijn dat je het maximale uit je mogelijkheden haalt. De cryptomunten sla je vervolgens op in een wallet. Dit kan een wallet van de beurs zijn.

Het kan ook om een wallet die je zelf koopt zijn. Je slaat je munten hierin op tot je ze wilt gaan verkopen via de beurs. Dit kan je doen aan de hand van de tips en trucs die je krijgt via Money Mastery.

Lees ook: Crypto traden voor beginners >>

Stap voor stap uitleg van de producten binnen de Money Mastery

Een Money Mastery review is pas compleet wanneer alle punten er ook in besproken worden. Daarom gaan we op deze plek één voor één de producten langs om je te helpen een volledig beeld te vormen van wat je nu eigenlijk precies krijgt wanneer je hierin investeert. Dat maakt het voor jou een stuk gemakkelijk om te bepalen of dit pakket ook echt is wat je zoekt.

Crypto Masterclass

In de eerste plaats is er de Crypto Masterclass. Welke nu is samengevoegd tot de Money Mastery. Om goed te kunnen investeren in crypto is het belangrijk om de juiste kennis van de markt te hebben.

Wanneer je goed weet hoe de markt in elkaar steekt en wat er allemaal bij komt kijken, dan maak je de kans op het bereiken van een goed rendement een stuk groter. Dat Derek Westra en Patrick Suiker ervaringen delen, maakt jou als belegger dus een stuk wijzer. Alle lessen die zij hebben geleerd zijn in deze Masterclass samengevoegd.

De Crypto Masterclass is flink uitgebreid en krijgt ook voortdurend updates. Het bestaat uit verschillende modules, die zelf weer uit meerdere lessen bestaan. Alle lessen worden in de vorm van video’s aangeboden.

Op die manier kan je op je eigen tempo alles leren wat met crypto en het handelen daarin te maken heeft. Je kan een echte expert worden. Ook leer je niet alleen wat je wel en niet moet doen, maar ook de achterliggende zaken.

Je wordt begeleid naar je eerste investering. Ook leer je over veilige opslag van de munten die je in bezit hebt. Daarnaast wordt aandacht besteed aan zaken zoals mindset en professionalisme.

Het voordeel van de Crypto Masterclass binnen Money Mastery is dat dit voortdurend wordt aangepast aan de ontwikkelingen. Dat betekent dus ook dat wanneer je het pakket aanschaft, je ook echt lesmateriaal krijgt dat past bij dat moment.

Ben je al langer geleden aan de cursus begonnen? Dan mag je ook updates verwachten. Al deze zaken spelen mee wanneer het gaat om jou een professional maken. Het is bovendien de basis die je nodig hebt om de andere elementen van het pakket van deze AllesOverCrypto cursus goed te begrijpen.

Crypto Signals

crypto signals

Crypto Signals is ook een belangrijk onderdeel dat in deze Money Mastery review besproken moet worden. Er komen namelijk dagelijks nieuwe cryptoprojecten bij. Of het nu gaat om een currency of een NFT. Dit betekent ook dat het, zeker voor nieuwkomers op de investeerdersmarkt, behoorlijk overweldigend kan zijn.

Het is fijn om dan te kunnen steunen op de kennis en expertise van meer ervaren beleggers. Zo raak je ook niet in de knoop wanneer je vooronderzoek moet doen naar een bepaald project. Dat is dan ook precies waar de AllesOverCrypto ervaringen bij van pas komen.

De experts achter Money Mastery bieden je alle kennis waar je op kan steunen in Crypto Signals. Ze helpen je om signalen te ontvangen van interessante ontwikkelingen. Je hebt er dan zelf ook nog grip op, want jij bepaalt wat je wel en niet volgt.

Het kan om signalen over crypto gaan. Ook kan het gaan om NFT’s, Metaverse, Gaming, DeFi, Airdrops, Trading, IDO en alles wat nieuw is op de markt. Wanneer dus iets nieuws wordt ontdekt of een innovatie wordt gedaan, dan kan jij daar ook direct je voordeel mee doen als belegger. Dat is waar Crypto Signals ook om draait. Dit alles vind je in de discord van Money Mastery.

Zo kun je worden gewaarschuwd of waardevolle NFT’s, inclusief de risico’s. Zo kan je zelf bepalen of je instapt of niet. Er wordt daarbij altijd gekeken naar maximale winst. Gaat het om DeFi, dan gaan de signalen over de stappen die je moet zetten om de laatste ontwikkelingen te volgen.

Gaming is een nieuwe factor in blockchain geworden. Daar worden dus echte experts bij betrokken. Ook kan het gaan om marktupdates. Dit kan ook om de bekende munten zoals bitcoin en ethereum gaan. Daarnaast zijn er trading signalen die op de essentiële indicatoren worden gebaseerd. Daar kan iedereen in de community van profiteren.

crypto signals discord money mastery
Discord Money Mastery – Crypto, NFT, Defi, Airdrop, Gamefi Signalen

Crypto Mastery

crypto mastery

Crypto Mastery wat hierboven al kenbaar gemaakt is is een onderdeel van de discord. Het bestaat uit vier onderdelen die wij hieronder zullen bespreken:

Het begint met signalen die je krijgt over op dat moment interessante cryptomunten je het beste kunt aankopen of juist beter kunt verkopen aangezien er een verwachte daling aan zit te komen. Je moet dan onder andere denken aan signalen zoals ICO signalen, IDO signalen, DeFi signalen, Airdrop signalen, NFT signalen.

Heb jij dit eenmaal goed onder de knie dan kun je dus veel beter koop- en verkoopsignalen signaleren met kans op het boeken van mooie winsten. Hier komt natuurlijk ook een gedeelte educatie bij kijken. Want doormiddel van video’s krijg je nog veel meer nuttige informatie voorgeschoteld zoals DeFi, NFT’s, Yield Farming en meer.

Wat ook erg leerzaam aan dit gedeelte van de discord zijn de livestreams. Je hebt hier de mogelijkheid jouw vragen te stellen die dan weer beantwoord worden door experts van AllesOverCrypto.

En niet te vergeten de hele waardevolle community met allemaal gelijkgestemden. Hier kun jij uiteraard ook vragen stellen en onderling informatie delen zoals crypto trends, fundamentele analyses, stijger, dalers, crypto parels en meer.

Crypto Parels

crypto parels money mastery

Wil je weten wat de echte crypto parels van 2022 zijn? Dan kom je met deze Money Mastery recensie al een stuk dichterbij. Crypto Parels is namelijk ook één van de onderdelen van het pakket. Het is de manier om je te helpen om nieuwe kansen te vinden op de markt.

Vooral wanneer je een passieve investeerder bent is het fijn wanneer Derek Westra en Patrick Suiker ervaringen met je delen waar je mee aan de slag kan gaan.

Zo hebben ze de eigen parels uitgezocht. Dit zijn nieuwe projecten waar zij veel vertrouwen in hebben voor de toekomst. Dit betekent dus dat er kansen voor jou liggen.

Wie Money Mastery gaat volgen krijgt ook toegang tot de Crypto Parels die worden besproken in het Crypto Portfolio. Je kan ook de experts zelf vragen hoe het zit. Daarnaast is het natuurlijk fijn om steun te vinden in de community, waarover zo meer.

Het is in ieder geval goed om niet alleen naar de munten, maar ook naar de strategieën die daarbij komen te kijken. Zo kan je crypto’s vinden die precies aan sluiten op wat jij zoekt en waar jij je goed bij voelt.

Het is ook nog eens zo dat de crypto parels regelmatig worden geüpdatet. Dat betekent dus dat je iedere keer op de nieuwste kansen op de markt wordt gewezen.

Community The Zone op Discord

Tot slot is ook de community nog in het pakket opgenomen. Ook daarvoor is aandacht in deze Money Mastery review. De community op Discord is de verzamelplaats van zo’n 6.000 leden die de cursus hebben gevolgd.

Eerst ging dat om de Crypto Masterclass, maar tegenwoordig om Money Mastery. Het zijn allemaal investeerders die samen hetzelfde doel hebben. Ze willen namelijk succesvol zijn met het beleggen in crypto.

Dat doen ze onder andere door elkaar te helpen. Zo kan je dus nog meer uit je mogelijkheden halen door simpelweg actief te zijn op Discord. Dit werkt ook heel inspirerend.

Op de Discord community vind je niet alleen andere cursisten. Ook Derek Westra en Patrick Suiker delen er ervaring. Zoals er ook andere specialisten worden uitgenodigd. Die doen wekelijks in exclusieve livestreams uit de doeken wat zij allemaal weten over deze markt.

Je krijgt dan ook de kans om je te richten tot deze experts en ze alle mogelijke vragen te stellen. Daarnaast kan je in gesprek over bijvoorbeeld investeringsstrategieën.

Wanneer je dit allemaal bij elkaar neemt, dan kan je dus ook na het volgen van de lessen in Money Mastery nog altijd heel veel blijven leren dankzij de community.

De modules van de Money Mastery

Deze Money Mastery review is pas compleet wanneer alle modules ook besproken worden. Het is namelijk dankzij al deze lessen zo dat je ook echt een specialist kan worden in het handelen in de verschillende cryptomunten die op de markt zijn.

Daarom zullen we hieronder alles doornemen. Het begint met een welkomst woord. Daarna wordt uitgelegd waarom crypto de toekomst heeft. De volgende module gaat over jouw eerste crypto kopen en je leert vervolgens een killer start te maken.

De onbreekbare kluis, het cashen van winst, de eerste investeerder, een passief inkomen vergaren, trends volgen, de juiste mindset kweken en vrijheid vergaren. Het wordt allemaal stuk voor stuk besproken.

Module 1: Welkom bij de Crypto Masterclass

In deze Money Mastery review bespreken we nu één voor één alle modules. Het begint met een introductie. Zo leer je Patrick Suiker en Derek Westra kennen. Het is ook fijn om gelijk te weten wie dit zijn en wat ze vooral niet zijn.

Er wordt namelijk ook nog even benadrukt dat je niet met financieel adviseurs te maken hebt. Je werkt met enthousiaste cryptobeleggers die hun kennis en ervaring op een informatieve wijze met je delen.

De kennis die ze de afgelopen jaren hebben opgedaan is wel heel uitgebreid. Daar kan je dus ook heel veel van leren. Ook de risico’s worden daarbij uitgebreid onder de loep genomen.

 • Welkom bij de Crypto Masterclass
 • Test je kennis – Welkom bij de Crypto Masterclass
 • Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass – Adem succes
 • Test je kennis! – Adem succes
 • Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass – Wordt een leermachine!
 • Test je kennis! – Wordt een leermachine!
 • Ontmoet jouw docenten!
 • Over de Crypto Masterclass
 • Jouw e-boeken en toegang tot The Zone!
money mastery module 1 welkom bij de crypto masterclass
Money Mastery – Module 1: Welkom bij de Crypto Masterclass!

Module 2: Het geld van de toekomst – Inleiding

Cryptocurrency is inderdaad het geld van de toekomst. Daar wil jij bij zijn en daarom vind je Money Mastery waarschijnlijk ook interessant. Omdat je crypto’s op steeds meer plekken gaat tegenkomen is het slim om er al vroeg bij te kunnen zijn.

Zo kan je profiteren van de groei die nog komen gaat. Daarom wordt bij het begin begonnen en worden zaken als blockchain, bitcoin en smart contracts besproken. Zo krijg je een idee van hoe deze markt in elkaar zit. Daarbij komt dan ook dat meerdere soorten cryptomunten worden besproken.

Module 2 bevat 15 lessen:

 • Welkom bij Hoofdstuk 1 – Inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • 1.1 De absolute kern : De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! : Geld (quiz)
 • 1.2 Het digitale goud : Bitcoin
 • Test je kennis! : Bitcoin (quiz)
 • 1.3 Het beste sinds het internet : Blockchain
 • Test je kennis! : Blockchain (quiz)
 • 1.4 Delete the middleman : Smart Contracts
 • Test je kennis! : Smart Contracts (quiz)
 • 1.5 De opvolger van geld : Soorten Cryptocurrency’s
 • Test je kennis! : Cryptocurrency’s (quiz)
 • 1.6 We zijn nog lang niet te laat : Adoptiemodellen
 • Test je kennis! : Adoptiemodellen (quiz)
 • 1.7 Bonus – Blockchain versus het internet
money mastery crypto masterclass module 2 het geld van de toekomst
Money Mastery – Module 2: Het geld van de toekomst – Inleiding

Module 3: Je eerste cryptocurrency

Het is natuurlijk een flinke stap wanneer je voor het eerst cryptocurrency gaat kopen. Het is echter veel gemakkelijker dan het lijkt. Dit zal je al snel merken wanneer je met Money Mastery aan de slag gaat.

Voor een klein bedrag kan je al een leuke eerste investering doen. Daar kan je al veel mee leren. Daar is module 3 dan ook voor bedoeld. In de video’s wordt precies uitgelegd hoe alles werkt.

Daar leer je bijvoorbeeld ook over de broker Bitvavo en waarom dit een goede keuze zou kunnen zijn. Denk als zaken zoals een gratis account en lage kosten voor transacties.

Module 3 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 2 – Je eerste cryptocurrency
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo (video)
 • 2.2 Een level hoger met Binance (video)
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen (video)
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst (video)
 • Test je kennis! : Crypto kopen (quiz)
 • Laat anderen weten wat jij hebt geleerd
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf (131 pagina’s)
 • Crypto Portfolio pdf (uitgebreide versie)
money mastery crypto masterclass module 3 je eerste cryptocurrency
Money Mastery – Module 3: Je eerste cryptocurrency

Module 4: Maak een killer start!

Dat Derek Westra en Patrick Suiker ervaringen delen op alle gebieden merk je goed in deze module. Hierin wordt namelijk gesproken over wat ze zelf verkeerd deden toen ze begonnen met het beleggen in crypto.

Daar hebben ze wel veel van geleerd en dit hebben ze in tips gevat waar jij nu je voordeel mee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een te groot bedrag investeren, emotie laten leiden bij deals, een oplichter vertrouwen of richten op de korte termijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele tips die je krijgt om goed van start te kunnen gaan.

Module 4 bevat 8 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 3 – Maak een killer start!
 • 3.1 Je grootste vijand ben jij (video)
 • 3.2 Ontmasker iedere oplichter (video)
 • Test je kennis! – Ontmasker iedere oplichter
 • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken (video)
 • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt (video)
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede cryptomunt?
 • Schrijf een review
crypto masterclass module 4 maak een killer start
Money Mastery – Module 4: Maak een killer start!

Module 5: Je onbreekbare kluis

Module 5 draait om je onbreekbare kluis. Dit gaat dus eigenlijk over het opslaan van je cryptomunten. Eerder in deze Money Mastery review spraken we ook al over hoe belangrijk dit is. Het is in deze module dan ook zo dat dit uitgebreid wordt besproken.

Het is belangrijk dat je ze opslaat in een goede wallet. Omdat je pas net nieuw bent op de markt heb je hier misschien nog geen goede kennis van. Het is daarom fijn dat er een hele module aan gewijd wordt. Zo snap je het belang en vooral snap je ook waarom je op deze manier veiliger bent.

Module 5 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 : Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis : crypto wallets
 • Test je kennis! – Crypto wallets
 • 4.2 Je papieren portemonnee : Paper Wallet (video)
 • Test je kennis! – Paper wallets
 • 4.3 De beste beveiliging : Hardware Wallet (video)
 • Test je kennis! – Hardware wallets
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets (video)
 • Test je kennis! – Software walles
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis : Wachtwoorden en 2FA
crypto masterclass module 5 je onbreekbare kluis
Money Mastery – Module 5: Je onbreekbare kluis

Module 6: Je winsten cashen

Het is natuurlijk fijn wanneer je vaak winsten kan laten uitbetalen. Het is ook het doel van Money Mastery om je in deze positie te brengen. Bedenk je wel dat beleggen nu eenmaal met ups en downs gaat. Zeker in een branche zoals crypto waarin veel volatiliteit bestaat.

Het is dus altijd een kleine gok of het goed gaat. Dat neemt niet weg dat je je wel heel goed kan voorbereiden en zo goede momenten kan vinden om je te laten betalen. Daar zijn de lessen in deze module dan ook voor bedoeld. Zo kan je beter zorgen dat je de goede keuzes maakt.

Module 6 bevat 7 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 : Je winsten cashen!
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo (video)
 • 5.2 Winsten uitbetalen via Bitonic (video)
 • 5.3 Winsten uitbetalen via Kraken (video)
 • Test je kennis! : Winsten uitbetalen (quiz)
 • E-boek: De Crypto Belastinggids pdf (15 pagina’s)
 • Schrijf een review
money mastery crypto masterclass module 6 je winsten cashen
Money Mastery – Module 6: Je winsten cashen

Module 7: De allereerste investeerder zijn

Dankzij deze Money Mastery recensie kan je straks misschien ook wel de eerste investeerder zijn. Er komen namelijk nog altijd nieuwe cryptomunten en -projecten bij. De ervaringen van Patrick Suiker en Derek Westra kunnen daarbij van grote waarde zijn.

Dit geldt zowel voor nieuwkomers als voor mensen die al wat langer bezig zijn. Deze module is helemaal gericht op de zogenaamde Initial Coin Offering.

Een mogelijkheid voor investeerders om in startende bedrijven in nieuwe cryptomunten te investeren. Dit kan voor investeerders die meer willen natuurlijk een aantrekkelijke optie.

Module 7 bevat 13 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 6 : De allereerste investeerder zijn
 • 6.1 Wat is een ICO, STO of IEO? (video van 19:48 min)
 • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO?
 • 6.2 Wat is een Initial Defi Offering? (video van 18:05 min)
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • 6.3 Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • 6.4 Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • 6.5 Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • 6.6 Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype
allesovercrypto masterclass module 7 de allereerste investeerder zijn
Money Mastery – Module 7: De allereerste investeerder zijn

Module 8: Een passief crypto-inkomen

Het is mogelijk om een passief inkomen uit je cryptocurrencies te halen. Dat is wat je in module 8 leert. Het is namelijk mogelijk om te verdienen door staking toe te passen. Dit is eigenlijk net zoiets als sparen.

Je krijgt namelijk een rente wanneer je bepaalde cryptomunten die je hebt gekocht lange tijd in bezit houdt. Je krijgt dan wekelijks of maandelijks rente. Hoe groter je bedrag is, hoe groter de rente ook is. Daardoor hoef je dus niets te doen en kan je op een passieve manier een extra inkomen genereren.

Het is wel belangrijk om te weten dat in de Money Mastery lessen wel ook geleerd wordt dat dit vooral een tactiek is voor beleggers die serieus bezig zijn en met regelmaat kopen en verkopen. Ben je iemand die wat minder actief is? Dan kan staking misschien wat minder aantrekkelijk zijn als optie voor de lange termijn.

Wel zijn er ook andere methodes om een passief inkomen te vergaren. Dat kan door minen, masternodes, airdrops en yield farming. Je begrijpt al dat Derek Westra en Patrick Suiker de nodige ervaringen hebben met deze strategieën.

Module 8 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • 7.1 Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 • 7.2 Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • 7.3 Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 7.4 Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • 7.5 Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming
money mastery crypto masterclass module 8 een passief crypto inkomen
Money Mastery – Module 8: Een passief crypto-inkomen

Module 9: De crypto trends de baas!

Volgens velen is dit het belangrijkste deel van de Money Mastery. Deze module is namelijk de module die het vaakst van updates wordt voorzien. Juist ook omdat de trends in deze markt elkaar blijven opvolgen.

Dit maakt het dus mogelijk om altijd direct op de hoogte te zijn van de dingen die spelen en hoe je daar zelf je voordeel mee kan doen. De module is niet heel groot, maar heeft juist wel heel veel waarde. Bovendien is het dus zo dat het aantal lessen langzaam maar zeker zal worden uitgebreid.

Module 9 bevat 10 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 8 – De Crypto trends de baas
 • 8.1 Hoe werkt Metamask? (video)
 • Test je kennis! – Metamask (quiz)
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen (video)
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1 (quiz)
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2 (quiz)
 • 8.4 De risico’s van DeFi
 • Test je kennis! – DeFi risico’s
 • 8.5 Digitaal eigendom met NFT’s
allesovercrypto masterclass module 9 crypto trends de baas
Money Mastery – Module 9: De crypto trends de baas

Module 10: The Winning Mindset

Beleggen in crypto gaat om veel meer dan alleen het vinden van aantrekkelijke munten. Het is ook belangrijk dat je leert denken als een succesvolle investeerder. Dat is dan ook waar deze mindsetmodule om draait.

Dat deze pas als tiende aan de beurt komt, komt doordat de mannen achter de cursus de theorie een belangrijke basis vinden. Pas daarna ga je echt handelen en moet je dus leren hoe je moet denken als een winnaar. Het is belangrijk om deze lessen te volgen. Alleen zo kan je zeker zijn dat je de juiste houding en doorzettingsvermogen ontwikkelt.

Het is belangrijk om die winnende mindset te ontwikkelen als je succes wilt hebben. Dat komt omdat je eerst veel tijd en geld moet investeren en het dus lijkt alsof het alleen maar kost in plaats van oplevert.

Daar moet je dus wel het geduld voor hebben. Dat is de manier waarop je uiteindelijk in een situatie komt waarin je juist gaat verdienen. Het is bovendien ook belangrijk om te leren hoe je je emoties kan uitschakelen.

Dit heb je nodig om heldere keuzes te maken en geld te verdienen. Dit kan je ook op andere vlakken in het leven helpen. Dit maakt de module dus heel waardevol voor ieder mens.

Module 10 bevat 24 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 9 – The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint (quiz)
 • 9.1 Je droom (video)
 • Test je kennis! – Je droom
 • 9.2 De Gemiddelde Crypto Trader (video)
 • Test je kennis! – De Gemiddelde Crypto Trader
 • 9.3 Jouw angsten (video)
 • Test je kennis! – Je grootste angsten
 • 9.4 De Duurste Fouten (video)
 • Test je kennis! – De Duurste Fouten
 • 9.5 Je Emoties Overwinnen (video)
 • Test je kennis! – Je Emoties Overwinnen
 • 9.6 De Tegenstander (video)
 • Test je kennis! – De Tegenstander
 • 9.7 De Belangrijkste Emotionele Skills (video)
 • Test je kennis! – Emotionele skills
 • 9.8 Zit Allemaal Tussen Je Oren (video)
 • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
 • 9.9 Zo Blijven Winnaars Winnen (video)
 • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
 • 9.10 Jij bent Belangrijk (video)
 • Test je kennis! – Jij bent belangrijk
 • Schrijf een review
money mastery crypto masterclass module 10 the winning mindset
Money Mastery – Module 10: The Winning Mindset

Module 11: Vrijheid dankzij crypto trading

Het wordt in module 11 wel echt serieus. Het is een uitgebreid hoofdstuk vol met lessen die net even een stapje verder gaan. Zo leer je crypto echt goed kennen. Zo kan je in dit hoofdstuk leren waar je een goede exchange aan kan herkennen. Ook gaat het over trends en patronen.

Daarnaast wordt bijvoorbeeld ook risicomanagement besproken. Deze module is dus heel belangrijk, want hierin leer je pas echt de fijne kneepjes van het beleggen in crypto en maak je je kansen op succes net wat groter.

Module 11 bevat 23 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 10 – Vrijheid dankzij Crypto Trading!
 • 10.1 Investeren versus crypto trading
 • Test je Kennis! – Investeren v.s. Trading
 • 10.2 De basis van trading: de crypto exchange
 • Test je kennis! – De Exchange
 • 10.3 Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
 • Test je kennis! – Bubbels en marktcyclussen
 • 10.4 Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis! – Candlesticks
 • 10.5 Word trading expert met Tradingview
 • Test je kennis! – TradingView
 • 10.6 De kern van trading – Support en Resistance
 • Test je kennis! – Support & Resistance
 • 10.7 Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 • Test je kennis! – Stop-loss
 • 10.8a. Bescherm je trades met risicomanagement
 • 10.8b. – Uitleg Million Dollar Template
 • Test je kennis! – Risicomanagement
 • 10.9 Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis! – Timeframes
 • 10.10 Herken de belangrijkste trendlijnen en patronen
 • Test je kennis! – Trendlijnen en Patronen
 • 10.11 Trade mee met een professional
allesovercrypto masterclass module 11 vrijheid dankzij crypto trading
Money Mastery – Module 11: Vrijheid dankzij crypto trading

Module 12: De beste crypto trading tools en indicatoren

Het is ook zo dat je crypto op verschillende manieren kan bekijken. Het is vooral belangrijk om te weten op welke manieren je de koers kan leren lezen. Daar is deze module voor bedoeld. Het is leuk om te kijken welke tools en indicatoren je beschikbaar hebt.

Daar kan je dan mee aan de slag. Het is bijvoorbeeld goed om te weten welke software je daar allemaal voor beschikbaar hebt. Je kan dit eigenlijk ook zien in de wereld van aandelen en opties.

Ook daar wordt op die manier met de indicatoren gewerkt. Al zijn er natuurlijk wel specifieke zaken met betrekking tot crypto. Je leert trends herkennen en geld verdienen.

Module 12 bevat 17 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 11 – De beste tools & indicators
 • 11.1 Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • 11.2 Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis! – RSI
 • 11.3 De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • 11.4 Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • 11.5 Ichimoku Cloud – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 • 11.6 Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • 11.7 Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliott Waves
 • 11.8 Tradinghistorie analyseren met Volume Profiles
 • Test je kennis! – Volume Profiles
money mastery crypto masterclass module 12 de beste crypto trading tools en indicatoren
Money Mastery – Module 12: De beste crypto trading tools en indicatoren

Module 13: Word crypto trading master!

Module 13 in deze Money Mastery review gaat ook echt over meesterschap. Je leert nu echt wat de fijne kneepjes van het traden zijn. je leert heel precies wat de verschillende kanten van de markt zijn en hoe dit allemaal werkt.

Daardoor snap je wat grote investeerders doen. Ook snap je hoe de geldstromen lopen. Ook leer je waarom ze zo lopen. Daarnaast leer je hoe de cryptomunten zich tot elkaar verhouden.

Het is ook leuk om te zien dat er in dit hoofdstuk ruimte is voor de trends met betrekking tot bots en automatisering. Ook wordt nog eens uitgelegd wat Bitcoin nu eigenlijk zo groot maakt.

Module 13 bevat 20 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 12 – Word Crypto Trading Master!
 • 12.1 Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • 12.2 Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • 12.3 Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • 12.4 De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • 12.5 The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • 12.6 The next level – Futures, Shorten en Leverage
 • Test je kennis! – Futures, shorten en leverage
 • 12.7 Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • 12.8 Bescherm je portfolio met Hedging
 • Test je kennis! – Hedging
 • 12.9 Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading
 • Schrijf een review
money mastery crypto masterclass module 13 word crypto trading master
Money Mastery – Module 13: Word crypto trading master!

Module 14: Profiteren van een dalende markt

De markt voor crypto maakt zo nu en dan ook dalingen door. Soms zijn die zelfs wat heftiger dan je zou willen, zoals in 2022 gebeurde. Het is echter zo dat er dan juist ook kansen liggen. En die wil je natuurlijk pakken. Module 14 is daarop ingericht.

Het is de module waarin je leert te profiteren van de mindset die je eerder hebt leren ontwikkelen. Zo leer je dat je pas verliest wanneer je tegen een lager bedrag verkoopt. Zolang je niet verkoopt heb je ook nog niet verloren. Zo kan je zelfs profiteren van dalingen.

Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar dat komt doordat bij lagere koersen de marktverhoudingen veranderen. Je moet dan op het moment inspelen. Je hebt geen angst voor een tijdje lager in waarde zijn van je crypto’s.

Ook zie je kansen om misschien nog wel iets bij te kopen waar je straks als de markt weer aantrekt dan juist aan kan gaan verdienen. Dit is natuurlijk allemaal wel heel interessant.

Het is slim om met Derek Westra en Patrick Suiker over ervaringen op dit gebied te praten. In deze module kan je de juiste dingen leren om succesvol te zijn op deze momenten.

Module 14 bevat 21 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 13 – Profiteren van een dalende markt
 • 13.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 13.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 13.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 13.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 13.5 Op welke exchanges kun je welke cryptomunten shorten?
 • Test je kennis! – Shorten op exchanges
 • 13.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 13.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 13.8 Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • 13.9 Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • 13.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?
allesovercrypto masterclass module 14 profiteren van een dalende markt
Money Mastery – Module 14: Profiteren van een dalende markt

Module 15: Eindexamen

Wanneer je alles in de Money Mastery cursus hebt doorlopen, dan heb je al regelmatig je kennis kunnen testen. Dat gebeurt immers na elk hoofdstuk in elke module.

Het is dan dus ook goed om aan het eind van alle modules eens te bekijken of je ook echt klaar bent om aan de slag te gaan met het investeren.

Door deze speelse manier van leren is de kans dat de stof goed is blijven hangen een stuk groter. In het eindexamen kan je dan alles nog eens testen. Dat doe je met 60 vragen. Je moet 80 procent goed hebben, wat dus op minimaal 48 vragen neerkomt.

 • Welkom bij het eindexamen!
 • Eindexamen Quiz
 • Jouw eigen Crypto Masterclass certificaat!

Module 16: Extra handleidingen

 • 1. Aleph Zero [AZERO] staking
 • 2. FTX Exchange
 • 3. Shorten op FTX Exchange
 • 4. Million Dollar Template (2022 versie)
 • 5. Million Dollar DCA Template
 • 6. Kucoin Exchange

De bonussen van Money Mastery

Om de Money Mastery recensie compleet te maken, is het ook goed om nog eens te kijken naar de bonussen die je naast alle modules krijgt. Die helpen je namelijk ook om nog beter te worden. Er zijn verschillende bonussen die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te benutten wanneer je de markt leert kennen.

Bonus 1: Crypto Parels

Crypto Parels is het enige product van AllesOverCrypto dat ook los te verkrijgen is. Neem je echter de Money Mastery cursus af, dan krijg je het erbij. Normaal kost het je 97 euro. In dit portfolio worden 10 cryptomunten opgenomen waarvan verwacht wordt dat deze flink in waarde gaan stijgen.

Je leert hoe je ze moet kopen en kan dus heel gericht aankopen doen waarvan de kans groot is dat ze succes zullen hebben. Het is ook leuk om te weten dat je ieder jaar weer nieuwe parels voorgeschoteld krijgt waar het team weer veel onderzoek naar gedaan heeft.

Meer weten over dit Crypto Parels portfolio? Lees dan zeker onze uitgebreide Crypto Portfolio review >>

crypto parels boek allesovercrypto money mastery
Crypto Parels – Crypto Portfolio van AllesOverCrypto

Bonus 2: De Bitcoinbijbel

Niet alles met betrekking tot Money Mastery gaat met video’s. Je krijgt ook pdf’s. Zo is er bijvoorbeeld de Bitcoinbijbel van 132 pagina’s. Daarin zijn alle woorden en begrippen met betrekking tot cryptocurrencies en blockchain opgenomen.

Zo heb je altijd een soort kennisbank bij de hand. Omdat Patrick en Derek geloven dat cryptocurrency nog veel groter gaat worden, is het fijn om alle informatie die ertoe doet vast bij de hand te hebben. Normaal zou dit je 200 euro kosten, maar het is nu gewoon onderdeel van het pakket.

bitcoinbijbel money mastery
De Bitcoinbijbel van AllesOverCrypto

Bonus 3: Het Ultieme Investeringshandboek

Het Ultieme Investeringshandboek is een e-book. Het is een uitgebreide uitleg van hoe je kan kopen en verkopen. Daardoor weet je welke cryptomunten je op welke momenten moet aantrekken of juist afstoten.

Het boek is ook nog eens een soort handvat om te zorgen dat je altijd de goede deals doet. Je krijgt een tool die je na één keer instellen bij elke aankoop van elke cryptomunt kan benutten.

Bonus 4: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Cryptomunten kunnen best voor stress zorgen. Dat komt door de volatiele markt met hoge pieken en diepe dalen. De onzekerheid kan bij veel mensen voor de nodige last zorgen.

Door dit e-boek door te nemen kan je net wat meer begrip kweken voor hoe alles werkt. Op die manier wordt het kopen en verkopen van Bitcoin ook wat gemakkelijker. Zo kan je een leven zonder zorgen leiden als investeerder.

leven zonder zorgen bitcoin
5 beste tips, leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Bonus 5: 12 waardevolle cryptotips voor beginners

Een volgend e-boek dat je krijgt als je de Money Mastery cursus gaat volgen is 12 Waardevolle cryptotips voor beginners. Het zijn de tips die iedereen kan gebruiken om valkuilen te voorkomen en in één keer de juiste dingen te doen. Je voorkomt mede dankzij Derek Westra en Patrick Suiker en hun ervaringen dat je dezelfde fouten maakt als zij.

Bonus 6: Bitcoin & Cryptocurrency begrippenlijst

Wil je precies begrijpen waar iedereen het over heeft als het gesprek over crypto’s gaat? Dan kan dit e-boek je helpen. Het is een boek vol met begrippen. Denk aan simpele zaken als blockchain of ICO.

Denk echter ook aan zaken als Private Key en Public Key. Misschien zegt het je nu nog niks, maar als je dit e-book doorneemt weet je precies wat elk begrip op deze markt betekent.

Bonus 7: Bitcoin & Belasting voor Nederland en België

Dit is volgens velen de meest aantrekkelijke bonus en verdient ook een plekje in de Money Mastery recensie. Het is een belangrijke les om te weten wat nu precies wel en niet moet als het gaat om belasting over crypto’s in Nederland en België. Derek en Patrick hebben hier de nodige kennis van en delen die dan ook met jou.

bitcoin belasting eboek cover
Bitcoin & Belasting e-boek voor Nederland en België

Bonus 8 VIP Community The Zone

Je kunt veel kennis opdoen dankzij Money Mastery. Dat neemt niet weg dat er nog veel meer kennis uit de markt te halen is. Dat kan je doen door je lessen te delen met anderen, zodat zij dit ook met jou doen.

Daarom is het ook een bonus om toegang te krijgen tot de community The Zone. Daar kan je met andere investeerders die net zo serieus zijn als jij praten over crypto. Je kan vragen stellen en strategieën delen. Iedereen zit er ook met hetzelfde doel, dus je maakt elkaar alleen maar sterker in plaats van dat er strijd is.

Bonus 9: De Million Dollar template

Er is nog een negende bonus die bij Money Mastery hoort. Het is namelijk ook nog eens zo dat je de Million Dollar template krijgt. Dit is een soort logboek waarin je al je trades kan opschrijven.

Het is fijn om te weten hoeveel geld je precies kan inzetten per trade. Wanneer je dit logboek op de juiste manier gebruikt en precies volgt wat je voorgeschoteld krijgt, dan is het bijna wel zeker dat je gaat verdienen met crypto.

Wat is de Money Mastery community (The Zone)?

In deze Money Mastery review mag het niet alleen maar over de stof uit de modules gaan. Ook de Discord community speelt een hele grote rol. Het is daarom dus ook van het grootste belang dat je goed begrijpt wat je krijgt wanneer je hier toegang toe krijgt.

Je zet de Discord-app op je tablet of smartphone, deze is gratis. Zo kan je direct de community in op elk gewenst moment. Binnen de community zijn allerlei groepen. Zo weet je precies waar je moet zijn voor elk soort punt van aandacht.

Er zijn verschillende servers. Dit is een soort moedergroep van verschillende groepen. Money Master is zo’n server. Daaronder hangen dan de groepen die betrekking hebben op de zaken die in de cursus en de wereld van crypto spelen.

Dit zijn de zogenaamde categorieën. Je kan zelf categorieën aan- en uitzetten wanneer je de software eenmaal begrijpt. In het geval van Money Mastery zijn de categorieën:

 • Begin hier
 • Gratis
 • Informatie
 • Community
 • Marktanalyse
 • Trading
 • Parels
 • Airdrops
 • DeFi
 • GameFi
 • IDO
 • NFT’s
 • Klantenservice

Vervolgens zijn er Threads. Dit zijn discussies over een specifiek onderwerp. Daarmee voorkom je dat de discussies door elkaar lopen. Dit is te vergelijken met hoe het op een forum loopt. De threads worden bij Money Mastery in de community vooral gebruikt om signalen goed te kunnen volgen.

Elk signaal krijgt een eigen thread in het kanaal waar dit signaal thuishoort. De signalen worden ook voortdurend geüpdatet. Het is wel belangrijk om je te richten op de threads om altijd bovenop de ontwikkelingen te zitten. Dit zijn de kanalen:

 • #gratis-signalen
 • #swing-trades
 • #daytrading
 • #dollar-cost-averaging
 • #aandelen
 • #portfolio
 • #nft-signalen
 • #defi-signalen
 • #airdrop-signalen
 • #gamefi-signalen
 • #ido-signalen

Er zijn in de community ook enkele threads om te chatten met andere investeerders. Dat zijn de volgende opties:

 • #dca-chat
 • #daytrading-chat
 • #bot-chat

Al deze zaken bij elkaar maken dat je helemaal klaar bent om nog meer te leren. Samen met de vele andere cursisten die nu en in het verleden van de Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen gebruik hebben gemaakt kan je dan werken aan nog meer successen. Dat is uiteindelijk ook wel het grote doel van het beleggen in crypto.

Wat zijn de ervaringen met de Money Mastery?

Wanneer je de ervaringen met Money Mastery bekijkt, dan zie je vooral dat de kennis die ook al in de Crypto Masterclass werd geprezen, nog altijd voor veel mensen van grote waarde is. Het is fijn om ergens kennis te vergaren die nog nergens anders te krijgen is.

Het helpt om een goede start te maken als investeerder. Ook vinden veel cursisten de losse stijl van Patrick en Derek heel fijn. Dit maakt het veel gemakkelijker om alles te volgen.

Zoals het ook fijn is dat ze in de community te vinden zijn en heel benaderbaar zijn. Meer specifiek wordt gesteld dat het samenvoegen van de AllesOverCrypto producten tot dit grote pakket ook heel aantrekkelijk gevonden wordt. Op Trustpilot wordt AllesOverCrypto dan ook niet voor niets beoordeeld met een 4,8.

ervaring klant money mastery trustpilot
ervaring allesovercrypto trustpilot
money mastery ervaring trustpilot
money mastery review klant trustpilot
Ervaringen van klanten op Trustpilot met de Money Mastery cursus en AllesOverCrypto

Wat zijn de voordelen van Money Mastery?

Een Money Mastery review is niet compleet zonder de voordelen en nadelen ervan te benoemen. Zo kan je een scherp beeld krijgen van wat je er eigenlijk van mag verwachten. De voordelen zijn op diverse vlakken te vinden.

 • Zo is de cursus bijvoorbeeld heel compleet. Er worden video’s en e-books geboden. In meer dan tweehonderd lessen en meer dan 5 boeken is alles opgenomen.
 • Bovendien is het voordelig dat er geen technische taal wordt gebruikt. Daardoor is het ook echt voor iedereen die interesse in beleggen heeft een goede optie.
 • Het is ook aantrekkelijk dat er veel bonussen worden geboden, zoals je eerder in deze Money Mastery review kon lezen. Het zijn ook niet zomaar bonussen. Je kan hier ook echt beter van worden. Bovendien worden ze voortdurend bijgewerkt zodat je up-to-date blijft.
 • Het is ook fijn dat er tests, quizzen en een examen zijn. Zo merk je ook echt of je de stof goed hebt opgenomen. Dat is wel nodig om er succes mee te hebben als je gaat beleggen.
 • Tot slot is het een voordeel dat Patrick en Derek eerlijk zijn over wat je geboden krijgt. Je kan er zeker van zijn dat je geen verkeerde ideeën of verwachtingen hebt. Je kan nu eenmaal ook verliezen.

Wat zijn de nadelen van Money Mastery?

Er zitten niet alleen maar voordelen aan het pakket. Er zijn ook mindere kanten. En om deze Money Mastery review compleet te maken, is het goed om ook die te bespreken.

 • In de eerste plaats was Crypto Masterclass al heel uitgebreid. Met het samenvoegen van alle pakketten tot Money Mastery is het allemaal wel heel veel geworden. Het is daardoor zo dat je er misschien wat langer over doet dan je zou willen, juist omdat je af en toe even moet stoppen om alles tot je te kunnen laten komen.
 • Een ander belangrijk nadeel is het zo dat je met dit pakket pas een begin hebt gemaakt. Het is niet zo dat je geld steekt in Money Mastery en dat het geld direct komt binnenstromen. Het is juist zo dat je er veel geduld voor moet hebben. Zo heb je natuurlijk niet de garantie dat je het geld dat je in de cursus en de crypto’s steekt ook direct terugkomt als een winst. Daar moet je dus wel de tijd voor hebben. Heb je snel geld nodig, dan is dit niet de manier waarop je daaraan kan komen. Het is wel heel belangrijk om dit goed voor ogen te houden.

Wat maakt Money Mastery zo uniek?

Zoals je in deze Money Mastery review al hebt kunnen lezen is dit lespakket letterlijk uniek. Er zijn wel andere lespakketten die zich op cryptomunten richten, maar er is er geen een zoals deze. Dat maakt het dus ook wel heel interessant om ermee aan de slag te gaan.

Wanneer jij op een goede manier wilt leren hoe je hiermee om moet springen, dan is dit de goede basis om te leggen. Het is dan ook zo dat vooral beginners veel aan het lespakket kunnen hebben. Er is echter wel ook nog een andere kant.

Money Mastery groeit namelijk wel met je mee. Zo zijn er regelmatig updates aan de lesstof als er nieuwe trends en ontwikkelingen zijn. Daarnaast zijn er ieder jaar nieuwe Crypto Parels waar je mee aan de slag kan.

En dan is er ook nog de Discord Community die altijd in beweging is. Dat betekent dus dat je niet alleen als beginner het nodige eruit kan halen.

Juist ook wanneer je al wat langer bezig bent is het fijn om nog altijd nieuwe dingen te kunnen leren en kennis te kunnen delen. Zo kan je met anderen gezamenlijk werken aan het doel, namelijk veel geld verdienen met crypto.

Voor wie is de Money Mastery cursus wel of niet geschikt?

Eigenlijk is Money Mastery geschikt voor iedereen die aan de slag wil gaan met het investeren in crypto. Wanneer je helemaal nieuw bent of heel weinig ervaring hebt, heb je er het meest aan. Dat neemt niet weg dat het ook nog wel wat voordelen kan bieden wanneer je al langer aan de slag bent met investeren.

Je kan altijd nog wel wat dingen leren die je nog niet wist. Daarnaast is het ook zo dat je er natuurlijk de community en enkele zaken gratis bij krijgt. Waardoor je dus ook gevorderde tips kunt benutten.

Er is ook een groep waar het niet zo geschikt voor is. Het is namelijk ook zo dat je misschien verwacht dat je snel rijk wordt van crypto. Dat komt door de verhalen die je erover gehoord hebt.

Het is echter juist niet zo dat cryptocurrency je een snel rijk methode biedt. Het komt er in de meeste gevallen op aan om juist een lange adem te hebben.

Pas wanneer je het geduld kan opbrengen om lang te wachten, kan je echt goed verdienen. Dat is dan ook de reden waarom deze groep dus niet zoveel heeft aan het afnemen van dit pakket. Dit zal alleen maar teleurstellingen bieden.

Wat zijn de kosten van de Money Mastery cursus?

Natuurlijk maken we deze Money Mastery review compleet met een beeld van de kosten. Het is op dit moment zo dat de cursus eigenlijk 1997 euro per jaar kost. Wanneer je echter eerst de gratis exclusieve online Bitcoin training van AllesOverCrypto volgt, dan kan je het pakket voor 997 euro per jaar afnemen.

Dat is dus een mooie korting van 1000 euro. Je kan ook per kwartaal betalen. Dan betaal je 297 euro. Ook kan je een lifetime abonnement afsluiten voor 2997 euro in plaats van 5997 euro. Dit kan dus allemaal wel heel interessant zijn. Zeker met het oog wat het je op de lange termijn kan opleveren.

Wat is onze eindconclusie?

Nu wil je natuurlijk ook wel weten wat we eigenlijk vinden van dit pakket. Anders is de Money Mastery review natuurlijk niet compleet. Over compleet gesproken, dit pakket heeft alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen op de beurs voor cryptomunten.

Je leert kopen en verkopen, waarbij elk punt je duidelijk wordt uitgelegd. Zo hoef je dus geen wonderkind te zijn om alles te begrijpen. Een klein nadeel is dat het allemaal wel heel veel kan zijn en je dus wat geduld moet hebben.

Wat vooral aantrekkelijk is aan dit pakket is dat je meer krijgt dan alleen kennis op het gebied van beleggen in cryptomunten. Zo wordt er bijvoorbeeld ook veel aandacht aan mindset geschonken. Zo leer je emoties uit te schakelen en doorzettingsvermogen te kweken.

Dit helpt je om niet op te geven. Overigens is dit een idee dat ook gedeeld wordt door andere cursisten die het pakket hebben afgenomen in de afgelopen tijd. Het is zeker de moeite waard om gebruik te maken van de ervaringen van Patrick Suiker en Derek Westra.

Niet goed geld terug garantie (14 dagen)

Mocht het nu toch zo zijn dat je merkt dat Money Mastery niet aansluit op wat jij zoekt, dan kan je altijd nog terug. Daarvoor moet je er dan wel op tijd bij zijn. Wanneer je binnen 14 dagen besluit dat je toch liever iets anders doet, dan kan je gebruikmaken van je herroepingsrecht.

Het is dan natuurlijk ook zo dat je geen toegang meer krijgt tot de community en alle andere zaken met betrekking tot Money Mastery. Het geeft je echter wel de mogelijkheid om het eerst even te testen als je nog twijfelt. Zo kan je een goed oordeel vellen over alles wat je krijgt als je dit pakket koopt.

14 dagen niet goed geld terug garantie money mastery

De meest gestelde vragen over Money Mastery van AllesOverCrypto

Als het goed is eigenlijk alles wat je moet weten al in deze Money Mastery review besproken. Mocht het echter toch zo zijn dat je nog vragen hebt, dan vind je de antwoorden daarop misschien hieronder. We bespreken namelijk nog enkele van de meest gestelde vragen over de cursus.

Is AllesOverCrypto betrouwbaar?

De oprichters van AllesOverCrypto, Derek Westra en Patrick Suiker, zijn al sinds 2013 actief op de markt. Het bedrijf bestaat dus ook al enige tijd. Het wordt juist ook geroemd om de eerlijkheid en de disclaimers dat je ook kan verliezen met beleggen.

Moet ik de cursus doen om succesvol te zijn?

Het is natuurlijk nooit verplicht. Wel is het zo dat de markt voor crypto behoorlijk ingewikkeld kan zijn. Daarom is het wel aan te raden om een goede cursus te volgen. In dat geval kan Money Mastery weleens de beste optie zijn voor jou. Zo leer je dingen die je anders waarschijnlijk nooit te weten zou komen. En de vele beginnersfouten die jij alvast niet meer hoeft te maken wat je ook weer veel tijd scheelt.

Is de cursus duur?

De prijs van minder dan 1000 euro per jaar na het volgen van de gratis exclusieve online Bitcoin training is natuurlijk maar beperkt als je bekijkt wat je daar allemaal voor krijgt. Daarnaast kan je het er ook uit halen met een goed rendement als je slim investeert. En het is natuurlijk een skill die jij jouw leven lang kan toepassen. In dat opzicht is het niet duur. Bovendien kan je in de eerste 14 dagen van je herroepingsrecht gebruikmaken en je geld terugkrijgen.

Ga ook aan de slag met korting!

Ben je inmiddels door de Money Mastery review overtuigd van de meerwaarde? Dan is het slim om nu in te stappen. Wil je het helemaal goed aanpakken, dan doe je dat door aan de slag te gaan met korting.

Het is slim om eerst de gratis exclusieve online Bitcoin training van AllesOverCrypto te volgen. Wanneer je dat doet, krijg je na afloop de mogelijkheid om 1000 euro korting te claimen op je aankoop en kan je heel voordelig aan de slag met alles.

Wij wensen jou alvast heel veel succes tijdens jouw crypto journey en aan het bouwen van een mooi vermogen!

Heb je nog vragen na het lezen van onze Money Mastery review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling Money Mastery van AllesOverCrypto
Beoordeling Money Mastery van AllesOverCrypto

Beoordeling door chris,

11 mrt 2023
5

Wil je gaan starten met het beleggen in cryptocurrency en ben je op zoek naar een complete cursus die jou van A tot Z alles leert, dan is de Money Mastery zeer zeker een aanrader!

Patrick Suiker, Derek Westra en team AllesOverCrypto doen er alles aan om het jou zo goed en uitgebreid mogelijk uit te leggen. Doormiddel van video’s, e-boeks, community etc. Er is dan ook veel tijd en moeite in deze cursus gestoken.

Deze cursus is zo compleet dat je wel echt tijd voor moet vrijmaken. Het is een handig dashboard en de video’s zijn goed te volgen en te horen. Je kijkt dan alles ook gewoon makkelijk terug op jouw eigen tempo.

Wat ook erg fijn is dat er bonussen en extra’s bij zitten waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. Met toegang tot een hele waardevolle community waarvan je veel kunt leren. Inclusief alle updates die tussentijds worden toegevoegd.

Je moet er wel rekening mee houden dat deze cursus zeker in het begin wat tijd kost, dit omdat je veel informatie voorgeschoteld krijgt. Neem deze cursus dan ook heel serieus en ga er echt voor. Het vergt namelijk doorzettingsvermogen.

Wel is het verstandig als je eenmaal gaan investeren je ook altijd goed jouw eigen onderzoek doet en dat je moet weten dat het niet zonder risico’s gaat.

Deze cursus is echt bedoeld voor de action takers en doeners onder ons die willen bouwen aan een mooi vermogen!

Ook interessant voor jou:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken op onze website gebruik van cookies om je beter en persoonlijker te helpen. Als je verder gebruik maakt van onze website gaan wij ervan uit dat je dat goedvindt. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om jou de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder jouw cookie-instellingen te wijzigen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, ga je hiermee akkoord.

Sluit