Beste Crypto Cursussen Van Nederland En België | Top 9 [2024]

Ontdek Hier De Beste Crypto Cursus En Ga Direct Goed Van Start!

Gemiddelde leestijd: 59 minuten
beste crypto cursus linker zijkant

Ben je van plan om anno 2024 te gaan beleggen in crypto en op zoek gegaan naar de beste crypto cursussen van Nederland en België? Dan zit je hier goed! Wij gaan jou namelijk de top 9 beste crypto cursussen laten ontdekken.

Het investeren in crypto lijkt je misschien wel een manier om gemakkelijk snel geld te verdienen. Er zijn genoeg succesverhalen van beleggers die goed hebben gescoord met de munten. Dit lijkt jou ook wel wat.

Daarom is het slim om een account aan te maken bij een exchange en gewoon te beginnen. Alleen is het allemaal wat minder gemakkelijk dan het lijkt. De wereld van crypto is toch veel groter dan het op het eerste gezicht lijkt. Daarom is het beter om hulp bij het beleggen te zoeken.

Je kan nog heel veel leren over cryptocurrency. Dat kan je doen door het volgen van de beste crypto training van Nederland en België. Dit is een goede manier om te leren hoe je het best investeringen kan doen. Crypto is weliswaar niet zo lang op de markt, maar die markt is toch al behoorlijk ontwikkeld.

Daarom is het belangrijk om je daar dus ook op te richten. Wanneer je weet waar je allemaal op moet letten, is de kans dat je foute investeringen doet direct ook een flink stuk kleiner.

Daardoor is de kans dat je geld verliest ook een stuk kleiner en kan je juist naar rendement gaan kijken. Dat is ook precies de reden waarom je eraan begon. Een goede cursus is dan het begin van je succes.

Wie kiest voor de beste crypto cursus van Nederland en België kan dan alles vanaf het begin leren. Veelal krijg je ook de mogelijkheid om eerst een gratis crypto training te volgen om zo eens te kijken of het bij jou past. Je leert de munten kennen en kan daardoor de verschillen herkennen.

Ook leer je wat een exchange en een broker voor je kunnen betekenen. Daarnaast is het ook fijn om de markt beter te leren begrijpen en ontwikkelingen te kunnen volgen. Zo haal je veel meer uit de investeringen die je doet.

Er zijn in Nederland en België meerdere cursussen ontwikkeld. Het is daarom dus ook slim om goed te onderzoeken wat voor jou de beste keuze is. In dit artikel leren we je daar meer over.

Lees hieronder snel verder!

Wat is een cryptocurrency?

Wil je beleggen in crypto? Het is één van de opties die vaak gekozen wordt tegenwoordig. Het kan best zijn dat je nog niet goed begrijpt hoe dat werkt. Je hebt wel gehoord over de successen en daarom lijkt jou het ook interessant.

Het is een soort digitale munt, alleen kan je er nog veel meer mee. Het is daarom goed om eerst met een uitleg over cryptocurrency te beginnen. Dit helpt je om te bepalen of het voor jou de juiste investering is. Daarbij kijken we dan ook welke cursus jou helpt om nog meer succes te hebben met het investeren.

Cryptocurrency is een manier om blockchaintechnologie te gebruiken. Het is een netwerk van computers die onderling transacties kunnen doen. Een groep transacties vormt samen een blok. Zo’n blok is een schakel in de ketting. Zo ontstaat dus de blockchain.

De technologie wordt gebruikt om op die manier tot een veilig betalingsverkeer te komen. Er is geen centrale toezichthouder en het is eigenlijk niet mogelijk om fraude te plegen op dit systeem.

Daarmee is het dus mogelijk om als gebruikers samen alles te onderhouden, zonder bijvoorbeeld een centrale bank of overheid hierbij nodig te hebben.

Er zijn allerlei soorten cryptomunten op de markt tegenwoordig. Iedereen kent Bitcoin, maar er is nog heel veel meer te ontdekken. Dit komt onder andere doordat het aantal toepassingen van blockchain en crypto ook is toegenomen.

Zo kan je bijvoorbeeld smart contracts afsluiten. Ook kun je apps, games en NFT’s erop baseren. Toch gaat het de meeste beleggers toch vooral om het verdienen aan cryptocurrency.

Juist daarom is de beste crypto cursus van Nederland en België ook zo aantrekkelijk. Die leert je namelijk alles over de verschillende munten en mogelijkheden. Dit maakt de kans dat je succes hebt als belegger direct een flink stuk groter.

Welke munten moet je kiezen?

Ga je beginnen aan een crypto cursus in Nederland of België? Kijk dan eerst naar de verschillende soorten munten. Het gaat namelijk niet alleen maar om Bitcoin. Er zijn nog heel veel andere soorten munten. Deze worden ook wel altcoins genoemd.

Er zijn tegenwoordig duizenden cryptomunten op de markt. Bitcoin is misschien de munt die crypto groot heeft gemaakt, maar sindsdien is er van alles gebeurt op de markt. Er zijn heel veel nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Het is dus ook slim om je hierin te verdiepen zodat je beter weet wat je moet kiezen.

Met het op de markt kom van Bitcoin was het wel zo dat een decentraal systeem voor transacties eindelijk van de grond kwam. Dit trok dan ook de eerste investeerders en beleggers aan. Het is daarom ook niet vreemd dat Bitcoin al net zo goed een beleggingsobject als een betaalmiddel werd.

Dat betekent dus dat je geld erin kan steken, maar je het ook als geld kan gebruiken. Dit leidde er weer toe dat andere specialisten al snel zagen dat er nog veel meer mogelijk was met cryptomunten. Zo kwamen de altcoins op de markt. Ze zijn allemaal net even anders en hebben ook een net iets ander kenmerk.

Omdat de munten van elkaar verschillen, is het zo dat de altcoins stuk voor stuk ook weer anders zijn. Altcoin komt dan ook van de woorden alternatief en coin. Je hebt enerzijds Bitcoin en anderzijds alle andere soorten munten die er zijn.

De verschillen kunnen op allerlei vlakken naar voren komen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksdoel. Of denk aan de schaalbaarheid of snelheid. Ook zijn er coins die niet voor betalingen, maar voor smart contracts bedoeld zijn.

Ook op technisch gebied zijn er verschillen. Sommige projecten draaien niet op blockchain, maar op eigen technologie. Elke coin heeft voor- en nadelen. Dit is dus belangrijk om uit te zoeken als je succesvol wilt beleggen.

Lees ook: Wat zijn de beste cryptomunten van 2024? >>

Waarom zou je een crypto cursus moeten volgen?

Wanneer je de succesverhalen hoort, dan ben je misschien direct gemotiveerd om te beleggen. Bedenk je dan wel dat je niet veel weet van cryptocurrency en van beleggen. Daarom is het belangrijk om goed te leren handelen. Dat betekent dat je eerst moet leren.

Zo kan je ook echt stabiel succes boeken op de markt. Dit is eigenlijk niet anders dan hoe je in andere producten leert beleggen. Het is altijd belangrijk om de markt te leren kennen en te snappen waar je nu eigenlijk je geld in steekt. Dat maakt het volgen van de beste crypto cursus van Nederland en België ook zo’n goed idee.

Een online cryptocursus in Nederland of België volgen kan je veel brengen. Je leert meer dan alleen de basis van crypto en beleggen. Je leert hoe je het hoogste rendement behaalt. Zo kan je er dus zeker van zijn dat je stap voor stap je vermogen kan vergroten.

Wanneer je alles wat in de lespakketten wordt besproken goed uitvoert, dan is beleggen ook relatief gemakkelijk. Zo kan je een passief inkomen opbouwen met crypto, zonder ervoor te hoeven werken. Het is goed om de lessen tot je te nemen en ze daarna in de praktijk te brengen. Wanneer je dit voor elkaar krijgt, dan kan je er goed aan verdienen.

Ga je op zoek naar de beste cryptocursus in Nederland en België? Kijk dan naar meerdere zaken. Je wilt goed leren beleggen. Daarnaast is het belangrijk dat je de lessen op jouw manier en je eigen tempo kan volgen. Dit verschillende cursussen op de markt kunnen dus ook bij verschillende soorten mensen passen.

Dat maakt het wel zo gemakkelijk. Je kan veel beter bepalen welke cursus voor jou de beste optie is. Het is wel belangrijk om te onderzoeken of de inhoud van de cursus ook aansluit op wat jij wilt leren. Is dit het geval? Dan kan je er ook zeker van zijn dat je er veel voordeel van hebt. Op die manier kan ook jij een succesvolle belegger worden.

Waarop letten bij het aanschaffen van een crypto cursus?

Wanneer je jezelf gaar scholen in de wereld van crypto, dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo wil je zeker zijn dat je de beste crypto cursus van Nederland en België in handen krijgt. Je wilt weten hoe de cursus in elkaar steekt.

Dat betekent dat je bijvoorbeeld een pakket zoekt dat echt bij het begin begint. Zo krijg je een goed idee van de basis. Waardoor de kans dat je in de bekende valkuilen trapt ook een stuk kleiner wordt. Dit is echter lang niet het enige waar je op moet letten.

Wanneer je namelijk iemand bent die al een tijdje met crypto bezig is, dan is het belangrijk om ook op andere zaken te letten. Dan is het juist fijn wanneer je niet alleen de basis geleerd krijgt. Dan wil je juist een cursus volgen die je de fijne kneepjes bijbrengt.

Dit is gewoon mogelijk, want er zijn verschillende soorten cursussen die zich op verschillende groepen in de wereld van crypto richten. Zo kan je dus altijd precies vinden wat je nodig hebt. Dit is belangrijk om te weten voor je geld steekt in een cursus.

Het is ook belangrijk dat een cryptocursus breed ingericht is. Het moet niet uitsluitend over Bitcoin gaan. Wanneer je de beste crypto cursus van Nederland en België in handen hebt, dan worden verschillende soorten munten besproken.

Is dit het geval? Dan kan je er eigenlijk wel zeker van zijn dat er een goed rendement uit je investeringen te halen is. Juist Bitcoin is al flink gegroeid, waardoor de markt heel vol is. Er liggen daarom juist veel kansen in andere markten.

Dan is het dus wel ook fijn wanneer je een lespakket kan kiezen dat erop gericht is je erbij te helpen. Dit soort zaken kunnen je over de streep trekken om een cursus te volgen.

Hoe is bepaald wat de beste cursus is?

Wanneer je de beste crypto cursus van Nederland en België zoekt, dan is veel uitzoekwerk nodig. Je zal al snel ontdekken dat er tegenwoordig veel lespakketten op de markt verkrijgbaar zijn. Hoe weet je dan wat de beste optie is?

Er zijn meerdere punten die daarin een rol kunnen spelen. Daarom zijn voor dit onderzoek de cursussen naast elkaar gelegd om te bekijken wat er besproken wordt en hoe goed de uitleg is.

Het is vooral belangrijk dat je er als beginnende belegger ook echt beter van wordt. Dit betekent dat een deel van de cursussen direct afviel. Vervolgens hebben we ook andere elementen onder de loep genomen.

Er is onder andere gekeken naar hoe goed alles te begrijpen is. Is het voor beginners net zo toegankelijk als voor gevorderden? Ook hebben we gekeken naar de vorm van de lessen. Krijg je alleen video’s? Of is het pakket verder uitgebreid? Ook is de prijs een belangrijke factor.

Het is ook zo dat we gekeken hebben naar de bonussen en naar wat anderen ervan vonden. Door dit allemaal samen te voegen, konden we een goed beeld vormen van wat de beste crypto cursus van Nederland en België is. Daarnaast weten we ook welke andere cursussen aantrekkelijk zijn.

We hebben ook gekeken naar de kosten van de cursussen. Zo konden we dus ook een idee vormen van de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit speelt ook mee wanneer je wilt weten wat de beste opleiding op de markt is. Het is tot slot wel ook zo dat persoonlijke smaak altijd een rol speelt.

Daar konden we in dit onderzoek geen antwoord op geven. Het hangt er maar net van af wat jij een goede manier van lesgeven vindt en waar jij je goed bij voelt. Dit moet je dus zelf uitzoeken, nadat je op deze plek alles hebt doorgenomen wat wij je kunnen leren over de lespakketten.

Wat is de beste crypto cursus van Nederland en België?

Je weten nu hoe alle cursussen vergeleken zijn. Dat maakt de weg vrij om naar de beste crypto cursus van Nederland en België te kijken. Het is voor jou immers de belangrijkste reden om deze review door te nemen. Wanneer je naar onze lijst kijkt, dan zie je dat Money Mastery er het beste uitkomt.

Daar zijn ook redenen voor. Dat zal je merken wanneer je de review een stuk je verder in dit artikel leest. Zo kan je ook direct bepalen of het ook voor jou een goede keuze is om voor te gaan. Bovendien kan je ook andere ontdekkingen doen.

We bespreken niet alleen de beste crypto cursus van Nederland en België. We bespreken ook de andere lespakketten die bij ons in de smaak zijn gevallen. Naast Money Mastery zijn ook andere goede cursussen tevoorschijn gekomen.

Denk bijvoorbeeld aan de Crypto en Trading Academy en X10 met Crypto. Het is daarom ook slim om ook de andere reviews even door te nemen. Wanneer je het op de manier aanpakt, dan kan je zelf bepalen wat voor jou de ideale cursus is. Dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker.

Uitleg over de cursussen

Je bent hier gekomen om de beste crypto cursus van Nederland en België te vinden. Als extra service krijg je ook nog eens uitleg over 9 andere crypto en NFT cursussen. Er is gekeken naar de opzet van elke cursus. Ook is gekeken naar de voor- en nadelen die een pakket biedt.

Je krijgt daarnaast ook een overzicht van extra bijzonderheden. Natuurlijk wordt ook de prijs van de crypto cursus altijd besproken. Wanneer je dit allemaal bij elkaar neemt, dan heb je direct het complete beeld. Dit helpt je om de best mogelijke keuze te maken voor een crypto cursus.

1. Money Mastery van AllesOverCrypto

money mastery cursus allesovercrypto

Wanneer je bekijkt wat de beste crypto cursus is, dan kom je bij Money Mastery uit. Dit is een cursus die door AllesOverCrypto van Derek Westra en Patrick Suiker op de markt is gebracht. Het onderdeel Crypto Masterclass gaat jouw alles over crypto bijbrengen.

In dit pakket wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je moet beleggen en hoe je dat op veilige wijze doet. Er is ook voor gezorgd dat iedereen de lessen kan begrijpen. Ook wanneer je net begint kan je er veel aan hebben. Er is voor gezorgd dat alles wat belangrijk is aan crypto beleggen in dit pakket is opgenomen.

Zo leer je precies wat crypto is. Bovendien wordt gekeken naar wat de beste cryptomunten voor jou zijn. Je leert hoe je ze koopt en hoe je ze veilig kan opslaan. Je leert ook over zaken zoals het zorgen voor de juiste mindset voor beleggers. Daarnaast leer je over crypto verkopen en je winst uitbetalen.

Money Mastery gaat niet alleen over cryptomunten, het gaat ook over geld verdienen met NFT’s. Er wordt bovendien nog veel meer doorgenomen. Er zijn 16 modules met samen met samen meer dan 200+ lessen. Daar krijg je ook nog enkele bonussen bij. Money Mastery wordt ook van updates voorzien om bij te blijven met de ontwikkelingen op de markt.

De voor- en nadelen

 • De voordelen van Money Mastery vind je in de ervaring van AllesOverCrypto met de munten en met blockchain. Daardoor is de cursus zowel voor beginners als gevorderden goed geschikt. De kwaliteit is bovendien zeer gunstig wanneer je naar de prijs kijkt. Zeker wanneer je daar ook de bonussen in meeneemt. Het is ook zo dat je toegang krijgt tot een online community.
 • Er zijn ook nadelen. Zo is de cursus ook wel heel erg uitgebreid. Dat betekent dat de cursus ook best wel lang duurt om helemaal door te lopen. Je hebt er dus wel ook echt de tijd voor nodig.

Wat zijn de kosten van de Money Mastery cursus?

Normaal gesproken betaal je voor de Money Mastery een bedrag van 1997 euro per jaar. Maar na het volgen van de gratis exclusieve online Bitcoin training betaal je hiervoor nog maar 997 euro per jaar. Dat is dus een flinke korting van 1000 euro die je kan claimen.

Ook heb je de mogelijkheid tot het betalen per kwartaal en dan zou je hiervoor 297 euro moeten betalen. Als jij iemand bent die liever zijn leven lang toegang heeft, dan hebben wij goed nieuws voor jou want die mogelijkheid is er namelijk ook. Je betaald dan 2997 euro na het volgen van de gratis training.

Eerst meer weten over de inhoud van de cursus? Lees dan zeker onze uitgebreide Money Mastery review >>

2. Crypto en Trading Academy van Madelon Vos

crypto en trading academy madelon vos

Een cursus die zich goed kan meten met de beste crypto cursus van Nederland en België is Crypto en Trading Academy. Dit is de cursus van Madelon Vos. Deze dame wordt ook wel Miss Bitcoin genoemd, wat aangeeft dat ze wel weet waar ze het over heeft.

Al in 2013 begon zijn zich te ontwikkelen in de wereld van crypto. Die ervaring heeft ze nu in deze cursus gevat. Dit is ook belangrijk wanneer je zelf ook slim wilt investeren in cryptomunten. Het is natuurlijk belangrijk dat je een goed rendement uit je investeringen weet te halen.

Wanneer je kijkt naar wat Crypto en Trading Academy kan bieden, dan is dat behoorlijk veel. Je kan beginnen met een gratis preview. Het is fijn om alles te leren wat met crypto en trading te maken heeft. Wanneer je de cursus gaat doen, dan ga je hier nog dieper op in.

Het is bijvoorbeeld belangrijk om veel te leren over het veilig opslaan van de coins die je koopt. Zo kan je ze bewaren tot ze meer waard worden en je ze weer verkoopt.

Het is daarnaast belangrijk om alles te leren over analyse. Ook mag je als cursist de MoneyTalks Community in. Daar kan je alleen maar nog meer leren van de andere cursisten die net als jij druk met beleggen zijn.

De voor- en nadelen

 • Het is ook goed om de voordelen en nadelen van de beste crypto cursussen van Nederland en België te kennen. Het is pluspunt dat je de community kan behoren. Daarnaast is het ook fijn om te kunnen leren van de ervaring die anderen hebben opgedaan. De cursus leert je ook veel meer dan alleen beleggen in Bitcoin. Daardoor is deze zowel voor beginners als gevorderden heel aantrekkelijk.
 • Natuurlijk zijn er ook minpunten. Denk bijvoorbeeld aan de abonnementsvorm voor de community die na 60 dagen ingaat. Zo kost het je dus meer. Ook wordt er weinig lesgegeven in de risico’s van beleggen in crypto.

Wat kost de Crypto en Trading Academy cursus?

Je betaald voor de Crypto en Trading Academy eenmalig 499,95 euro. Dit is inclusief 60 dagen gratis MoneyTalks Community en BTW. Wanneer je deze cursus dus zakelijk zou aanschaffen, heb je de mogelijkheid om de BTW van 21% terug te vorderen.

Besluit je om verder te gaan met de MoneyTalks community, dan betaal je hiervoor 99,95 euro per kwartaal of 379,95 euro per jaar. Wil je eerst kennismaken met deze cursus volg dan zeker deze gratis trail.

Ook heb je de mogelijkheid om 7 dagen kennis te maken met de MoneyTalks Community voor maar 1 euro. Dat is natuurlijk altijd het proberen waard.

Download hier Madelon Vos haar gratis e-boek Bescherm uw vermogen.

3. X10 met Crypto van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte

x10 met crypto cursus

Wil je je vooral richten op de hoge rendementen? Dan is X10 met Crypto de beste crypto cursus van Nederland en België die je kan vinden. X10 staat namelijk voor een rendement dat tienvoudig is. Deze cursus is ontwikkeld door bekende mannen uit de wereld van beleggen. Dat zijn Harm van Wijk ook wel bekend van de Trading Navigator Methode Software en Jan Robert Schutte.

De cursus is vooral opgezet aan de hand van de eigen ervaringen die ze hebben opgedaan met crypto. Er zijn al veel mensen die je voor zijn gegaan met X10 met Crypto. Die hebben er ook al de nodige successen mee geboekt. Dit zegt ook iets over hoe goed de cursus te begrijpen is.

De X10 met Crypto cursus is vooral heel begrijpelijk ingericht. Iedere cursist kan kansen pakken met munten op de markt. De cursus duurt voor beginners 6 weken. Je kan ook deelnemen aan onlinesessies met verschillende experts uit de wereld van crypto.

Je leert bijvoorbeeld hoe je zaken kan onderzoeken. Ook kan je volgen wat de experts zelf doen waar het gaat om het beleggen. Je kan updates over trades en kansen en bedreigingen krijgen.

Die krijg je van dezelfde experts. Bovendien kan je onderdeel worden van de besloten Telegram-groep. Als bonus zijn er allerlei abonnementen bijgevoegd voor het eerste jaar of de eerste twee jaar.

De voor- en nadelen

 • Wil je zeker weten dat dit de beste crypto cursus voor jou is? Dan neem je de plus- en minpunten door. Voordelen van X10 met Crypto zijn dat je leert uit de praktijk. Ook kan je de investeringen van experts zelf volgen. Je krijgt een uitgebreide cursus en nog meer bonussen, voor een lage prijs. Dit is allemaal aantrekkelijk.
 • Daarnaast zijn er ook wel wat nadelen. Zo kan je bijvoorbeeld als beginner beter eerst een andere cursus volgen. Ook is het zo dat de cursus al lang hetzelfde is. Dit betekent dat het dus eigenlijk wel tijd wordt dat deze wordt geüpdatet.

Wat zijn de kosten van de X10 met Crypto Cursus?

Normaliter betaal je voor de X10 met Crypto cursus 1997 euro, maar momenteel kunnen wij jou laten profiteren van een korting van maar liefst 1000 euro en betaal jij nog maar 997 euro.

4. CryptoCommunity

cryptocommunity crypto cursus

CryptoCommunity is een ander soort cryptocursus dan de andere opties die je hier kan terugvinden. Je kan met dit pakket namelijk samen met anderen aan de slag. Het lespakket is gebaseerd op social media ideeën. Alleen gaat het dan over crypto.

In het netwerk zitten experts die je helpen, maar je kan wel je eigen plan volgen met beleggen. Het is daardoor een cursus en community in één. Je krijgt niet alleen kennis, maar ook tools die je helpen met beleggen. Het is op die manier alleen maar beter mogelijk om succesvol te beleggen in crypto en er een hoog rendement uit te halen.

CryptoCommunity is een uitgebreide cursus. Je kan bijvoorbeeld ook Q & A’s doen met experts. Maandelijks is er een livestream met een onderwerp waarover je vragen kan stellen. Ook krijg je de middelen om je Persoonlijk Crypto Plan op te stellen. Daarnaast krijg je zaken zoals een checklist en beleggings tools.

Denk aan een portfoliotracker of een belastingsdiensttool. Het is wel heel fijn dat je dit allemaal krijgt en dat er bovendien nog meer bonussen worden geboden. Je kan verschillende soorten lidmaatschappen kiezen, zodat alles precies bij je past.

De voor- en nadelen

 • De plus- en minpunten van CryptoCommunity zijn van belang om te bepalen of dit het lespakket voor jou is. De cursus en community zijn gebaseerd op de kennis van specialisten. De informatie is daardoor goed aangepast op de kennis van beginners. Ook is het fijn dat je in contact komt met andere beleggers. Wat meehelpt is dat er verschillende pakketten worden geboden.
 • Er zijn natuurlijk ook wel wat nadelen. Zo is het zo dat je ook risico’s loopt. Die worden niet altijd even goed belicht. Het is ook jammer dat de prijs wat hoger ligt dan bij de andere pakketten. Bovendien betaal je wat meer voor de community.

Wat zijn de kosten voor de CryptoCommunity?

De CryptoCommunity cursus is momenteel al aan te schaffen tegen een eenmalige speciale prijs van 470 euro in plaats van de gebruikelijke 997 euro na het volgen van het gratis webinar >>

5. Crypto cursus FXminds

fxminds cryptocursus

Ook FXminds hoort bij de crypto cursussen van Nederland en België. Deze cryptocursus is gericht op hoe je kan zorgen voor een passief inkomen door te investeren en traden. Daarom is het belangrijk om zaken als crypto, trading, blockchain, investeren en mindset volledig uit te leggen.

Je leert kopen, bewaren en verkopen op de juiste veilige wijze. De cursus is relatief nieuw, maar er zijn al verschillende cursisten die hier heel enthousiast over zijn. Dit betekent dus juist ook dat het aantrekkelijk is om te bekijken of het ook iets voor jou is.

Wanneer je de cursus van FXminds gaat volgen, dan krijg je 100 lessen in 6 modules. Je begint bij de basis en leert wat een cryptomunt is en hoe het systeem werkt. Er worden verschillende munten en hun potentie besproken. Daarnaast worden strategieën met betrekking tot traden en beleggen besproken.

Je leert zelf hoe je de markt moet onderzoeken en hoe je signalen herkent. Ook leer je alles over exchanges en wallets. Ook krijg je inside tips en trucs van specialisten die betrokken zijn bij FXminds. Je leert uit de praktijk en je ziet wat wel en niet werkt. Dit kan je lange tijd voordeel blijven bieden.

De voor- en nadelen

 • FXminds is nieuw, maar nu al één van de beste crypto cursussen van Nederland en België. Het biedt de nodige voordelen, bijvoorbeeld het feit dat alles op de praktijk is gebaseerd. Daarnaast is de cursus echt heel uitgebreid. Er is een gratis cursus voor beginners en een betaalde optie voor gevorderden.
 • Er zijn ook minpunten aan FXminds. Zo worden de risico’s slecht besproken. Die blijven wel bestaan als je de cursus hebt gevolgd. Ook zijn de kosten voor dit pakket best hoog. Je kan wel in termijnen betalen, maar dan nog is het veel. Dat moet je ook meewegen in je keuze.

Wat zijn de kosten van de FXminds Crypto Cursus?

Momenteel betaal je voor de FXminds Crypto Cursus een eenmalig bedrag van 597 euro of eventueel kan je betalen in 3 termijnen van 199,00 euro per maand.

6. Crypto trading cursus Doopiecash

crypto trading cursus doopiecash

Wanneer je kijkt naar de verschillende cursussen in Nederland en België kijkt, dan is de Crypto trading cursus van Doopiecash ook aantrekkelijk. Deze cursus was eerst een YouTube-kanaal. Daar werd van alles gedeeld over de wereld van crypto.

De cursus werd op basis daarvan ontwikkeld en in 2020 ontving het een prijs voor beste crypto cursus van het jaar. Ook tegenwoordig is het nog altijd een goed lespakket waarmee je kan beginnen als je zelf ook aan de slag wilt gaan met het beleggen in crypto.

Bekijk je de Crypto trading cursus Doopiecash, dan zie je direct dat het traden centraal staat. Dit is natuurlijk een specifieke vorm van beleggen in crypto. Daarbij wordt vooral gekeken wat er nodig is om de snelle successen met crypto te boeken.

Daarnaast is het ook zo dat er naar andere zaken gekeken wordt. Niet alleen crypto maar ook aandelen, futures en commodities blijven niet onbesproken. Het is zeker interessant om hier ook meer over te leren. Let er alleen wel op dat dit dus ook andere soorten investeringen zijn dan cryptotraden. Dit verschil moet je wel goed in het oog houden.

De voor- en nadelen

 • Ook de Crypto trading cursus Doopiecash kent voordelen en nadelen. Een pluspunt is de gratis preview. Een ander pluspunt is de prijs voor beste cursus die het gewonnen heeft. Een derde voordeel is het krijgen van 1-op-1 coaching. De beste uitleg is hier te krijgen. Dit maakt het de perfecte cursus voor beginners.
 • Het is ook slim om de nadelen even door te nemen. Een slechte kant is dat het je alleen een begin biedt. Om echt winstgevend te zijn zal je na het volgen van de cursus zelf nog heel veel werk moeten verzetten. Maar dat is eerlijk gezegd na het volgen van iedere cursus wel zo.

Wat zijn de kosten van de Crypto Trading cursus Doopiecash?

Bij Doopiecash kan je momenteel uit twee cursussen kiezen kiezen. De cursus swingtraden die eenmalig 299 euro kost en de cursus Daytraden & Scalpen die eenmalig 349,00 euro kost.

Wel kunnen wij je aanraden om eerst met hun gratis Cursus Traden met Bitcoin & Crypto te starten en zo te ontdekken of dit bij jou past.

7. NFT Secrets van Mitchel van Duuren

nft secrets cursus mitchel van duuren

Het gaat erom dat er vooral veel aandacht is voor verschillende cryptomunten. Je wilt echter ook wel verder kijken. Daarvoor is NFT Secrets bedoeld. NFT’s zijn eigenlijk een andere tak van blockchain. Dat maakt het juist ook aantrekkelijk om dit onderdeel te maken van je portfolio.

Met een goede crypto cursus kan je hier het nodige over leren. De verdienmodellen die je van Mitchel van Duuren in deze cursus krijgt kunnen heel aantrekkelijk zijn om mee te werken. Zo kan je mogelijk ook wat verdienen wanneer je aan de slag gaat met NFT’s. Dat kan wel heel interessant zijn.

De NFT Secrets cursus is ontwikkeld op basis van wat Mitchel van Duuren in de praktijk heeft geleerd. Je begint bij het begin en krijgt uitgelegd wat een NFT is, hoe je deze koopt en hoe je deze bewaart. Daarnaast worden strategieën om rendement te behalen besproken.

Je kunt alles leren wat nodig is om goede trades te maken in een snel ontwikkelende markt. Wie de cursus volgt, kan direct de markt op om aan de slag te gaan met investeren. De cursus is gecombineerd met een online community.

Daar vind je andere cursisten. Die willen ook scoren met NFT’s. Daarom helpt iedereen elkaar met het pakken van kansen. Dat is een sterke kant van dit pakket.

De voor- en nadelen

 • Of het de beste cryptocursus van Nederland en België, of een geschikte NFT-cursus betreft, het is altijd zo dat er plus- en minpunten zijn. Een pluspunt is dat je de lessen krijgt van een echte specialist. Bovendien is Mitchel van Duuren goed in mensen motiveren. De cursus ziet er ook gewoon goed uit. Dat je ook toegang krijgt tot een actieve community is ook fijn. Daarnaast is deze cursus niet zo heel duur.
 • Er zijn ook wel wat minpunten. De lessen voelen soms wat onpersoonlijk. Je moet dus wel zelf bereid zijn een extra stap te zetten. Al is dit natuurlijk heel persoonlijk. Het is verder een prima cursus.

Wat zijn de kosten van de NFT Secrets cursus?

Je kunt de NFT Secrets cursus momenteel al aan schaffen voor eenmalig bedrag van 497 euro na het volgen van de gratis exclusieve online NFT training.

Eerst meer weten over de inhoud van de cursus? Lees dan zeker onze uitgebreide NFT Secrets review >>

8. NFT Stoomcursus NFTwegwijs

nft stoomcursus nft wegwijs

Ook de NFT stoomcursus NFTwegwijs is één van de beste NFT cursussen van Nederland en België. Dit is te danken aan de insteek van ontwikkelaar Lisanne Drost. Zij heeft eerst zelf succes geboekt met NFT’s. Als het mij lukt, moet het jou ook kunnen lukken, is haar visie.

Daar komt deze cursus dan ook uit voort. Na een korte stoomcursus moet je zelf de markt van NFT’s op kunnen. Je kan heel gemakkelijk alle kansen benutten. Zelfs wanneer geen idee hebt wat NFT’s eigenlijk zijn kan je heel snel leren hoe het moet. Dit maakt het wel heel aantrekkelijk.

Je leert onder andere hoe je een goed project moet herkennen. Ook kan je ontdekken wat binnen een bepaalde project dan weer de beste NFT van allemaal is. Vervolgens krijg je les in hoe je op een exchange of bij een broker aan de slag moet gaan met handelen.

Je ontdekt de juiste momenten van kopen en verkopen om zo winst te kunnen maken. Ook is het zo dat de NFTwegwijs cursus voorzien is van allerlei leuke bonussen. Denk aan de online community op Discord. Daar komt je in contact met mensen die net als jij zijn. Zo kunnen jullie ook van elkaar leren en nog meer bereiken.

De voor- en nadelen

 • Wil je zeker zijn dat je hiermee de beste crypto cursus van Nederland en België in handen hebt? Dan is het goed om de voor- en nadelen langs te lopen. Je krijgt een uitgebreide cursus van hoge kwaliteit. Daarnaast is het een pluspunt dat je de Discord-community in mag. De lessen zijn ontwikkeld door de echte experts, maar wel in een vorm voor beginners gegoten.
 • De nadelen zijn ook duidelijk. Het gaat namelijk niet om crypto, maar om NFT’s. Daarnaast zou het misschien nog iets persoonlijker mogen. Maar dat geeft de cursus zelf niet minder waarde, want die is gewoon erg leerzaam.

Wat zijn de kosten van de NFT Stoomcursus van NFTwegwijs?

Momenteel is de NFT Stoomcursus van NFTwegwijs al aan te schaffen voor een eenmalig bedrag van 347,00 euro inclusief BTW. Schaf jij deze cursus zakelijk aan, dan betekend dat jij ook nog eens 21% aan BTW kan terugvorderen.

Download hier jouw gratis NFT startersgids om kennis te maken met de NFT wereld en uiteraard Lisanne zelf.

9. Moosty NFT cursus van Maarten Oostland

moosty nft cursus

Een goede cursus op het gebied van NFT kan heel waardevol voor je zijn. Dan is het dus ook aantrekkelijk om je te verdiepen in de Moosty NFT cursus. Dit is een cursus die je leert wat NFT’s zijn, hoe je ze koopt en verkoopt, maar ook hoe je ze zelf maakt.

Daardoor heb je alle mogelijkheden om net wat gemakkelijker een leuk rendement te halen uit het handelen in NFT’s. De goede projecten herkennen en daaraan verdienen. Dat is wat je leert wanneer je besluit om deze cursus te gaan volgen.

Het vinden van mogelijkheden om snel te reageren op kansen is de insteek van de Moosty NFT Cursus. Je kan heel voordelig inkopen en ze dan voor een hogere prijs verkopen. Zo haal je er het beste rendement uit als belegger. Je kan aan de hand van de vele tips gemakkelijk succes boeken.

Je krijgt ook allerlei tools die je kan benutten. Het wordt veel gemakkelijker om op een goede manier te handelen in NFT’s. Het is ook fijn dat de Moostly Discord community een onderdeel van het geheel is zodat je ook na de lessen nog nieuwe informatie kan blijven vergaren.

De voor- en nadelen

 • De Moosty NFT cursus biedt zowel enkele voordelen als enkele nadelen. Dit lespakket is bijvoorbeeld wat goedkoper. Daarnaast is het gericht op handelen in NFT’s om snel te verdienen. Je kan ook een kansrijk project wat gemakkelijker herkennen. Je krijgt daarnaast toegang tot de community. Ook is het fijn dat de cursus vaak van updates wordt voorzien.
 • Er zijn ook minpunten. Het gaat namelijk niet over crypto’s, maar over NFT’s. Al is dit eigenlijk ook het doel van deze cursus. Niet echt een minpunt, maar wel goed om te weten. Ook is het zo dat er altijd risico’s blijven bestaan, dit had iets meer toegelicht mogen worden. Er wordt wel veel gesproken over snel verdienen, maar het kan natuurlijk ook gewoon fout gaan.

Wat zijn de kosten van de Moosty NFT Cursus?

Momenteel kan je de Moosty NFT Cursus aanschaffen voor een eenmalig bedrag van 97 euro inclusief BTW. Dat betekend dat als je deze cursus zakelijk gaat aanschaffen je dan ook nog eens mooi 21% aan BTW kan terugvorderen.

Volg hier de gratis Moosty NFT Cursus en maak kennis met Maarten Oostland.

Samenvatting

De beste crypto cursus van Nederland en België moet je helpen om beter te beleggen in cryptomunten. Je wilt net zo succesvol worden als anderen. De cryptomunten zijn digitale munten die gebaseerd zijn op blockchaintechnologie. Het is een decentraal systeem waar geen toezichthouder aan te pas komt.

Er zijn heel veel verschillende cryptomunten op de markt. Je kan er niet alleen transacties mee doen. je kan ze ook gebruiken voor apps, games, smart contracts en om in te beleggen. Naast cryptomunten zijn er ook NFT’s om je geld in te steken. Je kan leuke rendementen behalen als je weet wat je moet doen. Zo kijk je bijvoorbeeld net alleen naar Bitcoin, maar ook naar altcoins.

Het is ook aan te raden om op zoek te gaan naar de beste crypto cursus van Nederland en België. Je wilt profiteren van de kennis en ervaring van anderen. Door een lespakket te kopen kan je een goede start maken. Het is de manier waarop je de basis kan leren aan de hand van wat anderen weten.

Dit helpt je om al snel een eerste rendement te behalen. Het is wel goed om je te verdiepen in de cursussen. Zo kan je de beste voor jou vinden. Ze zijn allemaal goed, maar net even anders. Waar jij je persoonlijk goed bij voelt kan dus het verschil maken. Let op zaken als inhoud en de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het is slim om voor een cursus te gaan die verder kijkt dan Bitcoin alleen.

Er zijn allerlei cursussen die goed kunnen passen. Hieruit blijkt bijvoorbeeld dat Money Mastery de beste crypto cursus van Nederland en België is. Dat komt doordat het helemaal compleet is en ook nog eens zowel voor beginners als gevorderden heel geschikt is.

Je kan er altijd nog beter van worden. De mensen achter dit lespakket hebben hun ervaring zelf met beleggen in crypto opgedaan. De cursus gaat bovendien ook voor NFT’s op. Dit kan interessant zijn, want ook daar kunnen kansen liggen voor jou als belegger. Volg je de hele cursus? Dan kan je direct aan de slag met investeren.

Natuurlijk zijn er ook andere goede cursussen op de markt te vinden. Zo is niet alleen de beste crypto cursus van Nederland en België geschikt. Ook de Crypto en Trading Academy is heel aantrekkelijk.

Ook X10 met Crypto kan je helpen om meer te leren over snel verdienen met beleggen. Nieuwe cursussen zoals CryptoCommunity en FXminds doen het ook goed.

Daarnaast zijn Crypto Trading Cursus Doopiecash, NFT Secrets, NFT Wegwijs en Moosty NFT cursus allemaal interessante pakketten om mee aan de slag te gaan. Dit hangt ook af van de insteek die je ermee hebt.

Conclusie

Wil je aan de slag met de beste crypto cursus van Nederland en België? Dan zijn er meerdere opties. Het gaat vooral ook om wat jij persoonlijk belangrijk vindt als je de lessen wilt volgen. Je kan als beginner natuurlijk wel hele andere eisen hebben dan wanneer je een gevorderde bent.

Juist lespakketten zoals Money Mastery en de Crypto en Trading Academy passen hier dus ook goed bij. Daarin leer je wat je nodig hebt als beginner. Heb je juist al wat kennis en wil je net wat meer bereiken?

Dan is het interessant om te kijken naar onder andere X10 met Crypto en CryptoCommunity. Het is belangrijk om te kijken naar wat past bij jouw kennisniveau.

Het is niet gemakkelijk om zomaar even te bepalen welke crypto cursus nu eigenlijk het best bij jou past. Dit is echter geen obstakel. Je kan namelijk vaak een gratis crypto training of proefles volgen. Wanneer je dit doet, krijg je inzicht in hoe de cursus eigenlijk werkt.

Dat kan je helpen om een beeld te vormen en zo te bepalen of dit het lespakket is waar je naar op zoek bent. De cursussen zijn vaak ook voorzien van een niet goed geld terug garantie.

Je kan dan binnen 10 of 14 dagen nog terug. Mocht de cursus niet bevallen, dan kost het je eigenlijk niets. Dat is ook een pluspunt. Zo kan je dus altijd vinden wat je zoekt en heb je alleen maar te winnen.

Meest gestelde vragen

Je hebt in dit artikel eigenlijk alles kunnen leren wat je nodig hebt. Je hebt de beste crypto cursus van Nederland en België kunnen ontdekken. Ook heb je andere cursussen kunnen bekijken. Misschien heb je wel nog wat vragen. De vragen die we het vaakst horen, hebben we hier alvast van een antwoordt voorzien.

Wat heb ik aan een crypto cursus?

Kies je voor een crypto cursus, dan leer je de juiste manier van beleggen. Je ontdekt wat crypto is en wat je ermee moet doen. Je leert veilig kopen, bewaren en weer verkopen met winst. Dit heb je allemaal nodig om een succesvol belegger te worden.

Is een crypto cursus voor beginners of gevorderden?

Het is sterk afhankelijk van welke crypto cursus je volgt of die voor beginners of voor gevorderden. De beste crypto cursus van Nederland en België is Money Mastery. Die kan iedereen volgen om er beter van te worden. Het is dan ook een zeer uitgebreide cursus.

Hoeveel kost een crypto cursus?

Dit hangt van de cursus af en is helaas niet precies te zeggen, doordat de meeste verschillende prijzen hanteren. Je kan van bijna elk pakket een gratis training volgen. Daarna geldt vaak dat de prijs hoger wordt naarmate het pakket meer uitgebreid wordt. Je kan echter juist wel ook weer kortingen krijgen door juist de gratis training te volgen. Dit kan een verschil maken.

Hoe vind ik de geschikte cursus?

De beste crypto cursus van Nederland en België is vooral de cursus die past bij het type belegger dat jij bent. Er zijn cursussen voor alle soorten beleggers en doelgroepen. Neem de reviews door en volg de gratis proeflessen voor een goed beeld.

Kan ik altijd verdienen aan een crypto cursus?

Dit is wel een punt waarmee je goed moet oppassen. Als je serieus aan de slag gaat met de lessen, dan maak je de kans op een hoog rendement zeker groter. Dat neemt niet weg dat er altijd risico’s bestaan, ook na de cursus. Let dus wel altijd goed op als belegger. Beleggen neemt nu eenmaal risico’s met zich mee.

Wat is het verschil tussen een crypto en een NFT cursus?

Het verschil is vooral het beleggingsproduct. Een cryptomunt en een NFT ook wel een non-fungible token genoemd zijn allebei op blockchain gebaseerd en je kan in allebei beleggen. Ze zijn echter wel allebei net even anders en je moet er anders mee omspringen.

chris
Op Beleggengids.nl helpen wij zowel beginnende als gevorderde beleggers met de juiste stappen om succesvol te gaan leren beleggen. En hiermee te gaan werken aan het behalen van mooie rendementen. Regelmatig delen wij ook vele waardevolle tips en technieken waarmee jij direct aan de slag kunt om dit succesvol toe te gaan passen. En leer je precies wat wel en niet werkt.

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *