Trading Navigator Methode Review + Harm van Wijk Ervaringen [2024]

Zo Ga Ook Jij Leren Geld Verdienen Op De Beurs!

Gemiddelde leestijd: 57 minuten
trading navigator software logo linker zijkant

In deze Trading Navigator Methode review gaan we de cursus van 6 weken van Harm van Wijk bespreken. We kijken naar de software die je krijgt om de slag te pakken te krijgen als het gaat om beleggen in opties en aandelen.

De methode gaat bovendien ook om automatiseren om op die manier een sterk rendement eruit te kunnen halen. Dat je op deze review bent gestuit is niet zo vreemd.

Het beleggen is sterk gegroeid in populariteit. Juist ook omdat de rente voor sparen nauwelijks nog iets oplevert. Als je dan toch gaat beleggen, kan je het best kiezen voor erkende financiële producten.

Het is dan ook zo dat de Trading Navigator Methode Software van Harm van Wijk zich richt op aandelen en opties en ook toegepast kan worden op crypto, maar niet voor vastgoed. Deze cursus leert je alles over de klassieke vormen van beleggen.

In deze review krijg je zicht in de eigen ervaringen die wij met Harm van Wijk en deze methode hebben. Waarbij we ook gelijk de gehele cursus met je bespreken. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

Dit helpt je om te bepalen of het aansluit op wat je zoekt. Harm van Wijk heeft meerdere producten in de markt gezet, maar deze review richt zich uitsluitend op deze methode.

Lees hieronder snel verder!

Wat mag je van deze review verwachten?

Wat mag je verwachten als je deze Trading Navigator Methode review doorneemt? Eerst laten we je kennismaken met Harm van Wijk. Dat is belangrijk, want je wil natuurlijk wel de achtergrond van de oprichter kennen. Daarna krijg je een beknopt idee van wat de cursus eigenlijk is.

Zoals je ook algemene uitleg krijgt over beleggen, traden en waarom je daarmee aan de slag zou moeten gaan. Daarna is het zaak om stap voor stap de hele cursus door te nemen. Je leert alles over de modules en de lessen die daarbij horen. Zo weet je precies wat je voorgeschoteld krijgt.

Daarmee is het nog niet klaar. We bespreken in deze Harm van Wijk review namelijk ook het Beleggen.com platform. Zo leer je ook wat dat is. Daarnaast bekijken we de Trading Navigator methode ervaringen van anderen.

Een review is bovendien niet serieus te nemen als de voordelen en de nadelen van de cursus niet even voorgeschoteld worden. Ook dat komt dus later nog voorbij.

Je leert waarom deze cursus uniek is, maar je leert ook of jij wel de geschikte persoon bent om je ervoor in te schrijven. Wanneer we de kosten hebben gekregen vormen we ook een conclusie. We eindigen met nog wat belangrijke extra informatie.

Over Harm van Wijk van de Trading Navigator Methode cursus

harm van wijk trading navigator cursus
Harm van Wijk

De Trading Navigator Methode is van Harm van Wijk. Dit is iemand die je zeker serieus kan nemen. Alleen al omdat hij 33 jaar ervaring in de financiële wereld heeft. Zijn studies bedrijfseconomie en marketing aan de Universiteit van Tilburg vormden de basis voor zijn uitgebreide cv van tegenwoordig.

Op die cv staan functies bij verschillende banken zoals ABN Amro, Fortis, SNS en Binck. Hij vervulde daar altijd een functie aan de financiële kant. Dit is dus iemand die wel het nodige weet over hoe dit wereldje in elkaar steekt.

Bij de banken hield hij zich voornamelijk bezig met de wereld van het beleggen. Ook is hij lange tijd als directeur betrokken geweest bij de krant De Financiële Telegraaf. Daar heeft hij dus ook lange tijd de trends en ontwikkelingen op dit vlak gevolgd.

De kennis die hij door de jaren heeft opgedaan is hij gaan delen via zijn website Beleggen.com. Daar zijn ook producten zoals de Trading Navigator Methode te vinden.

Met zo’n 10.000+ unieke bezoekers per maand staat de website hoog aangeschreven. Harm van Wijk heeft dus de nodige mensen al beïnvloed met zijn kennis van beleggen.

Hoe is de Trading Navigator Methode cursus ingericht?

Het belangrijkste voordeel van de Trading Navigator Methode is dat deze stap voor stap alles over beleggen uitlegt. Dat wordt dan ook nog eens aangevuld met de software die je helpt om goed te beleggen. Het is dan ook de perfecte voedingsbodem om mensen die graag meer willen bereiken met beleggen te voeden.

Wanneer je nog niet voldoende kennis van het beleggen hebt, dan is het fijn om hulp te krijgen van iemand met de ervaring van Harm van Wijk. Die kan je dingen leren waar je zelf niet snel achter zal komen.

Het is wel goed om even te benadrukken dat ook mensen met iets meer ervaring nog altijd veel waarde van de Trading Navigator Methode cursus kunnen hebben, maar daarover later meer. Je kan alles leren wat je moet weten in een cursus van zes weken.

Waarbij je ook nog eens de mogelijkheid geboden krijgt om het in je eigen tempo te doen. De lesstof is verdeeld over video’s en PDF’s en zit vol met informatie over beleggen. Waarbij de nadruk natuurlijk wel ligt op aandelen en opties en niet op andere soorten beleggingsobjecten die op de markt zijn.

Wanneer je besluit de methode te gaan volgen, dan krijg je meer dan alleen de lesstof. Je krijgt ook een plekje in de community. Daarnaast is er een zeer uitgebreide persoonlijke omgeving die je helpt om de lessen stap voor stap te volgen.

Er worden ook nog andere bonussen meegeleverd die allemaal betrekking hebben op beleggen op een goede manier. Ook is het mogelijk om coaching te krijgen van Harm van Wijk.

Dit gebeurt op wekelijkse basis. Het is gemakkelijk wanneer je door de cursus heen bent om op deze manier je kennis verder bij te spijkeren en aan te vullen.

trading navigator methode online cursus dashboard
Trading Navigator Methode online cursus dashboard

Wat is beleggen?

Voor je meer inzicht krijgt in de cursus, is het goed om eerst wat basiskennis te delen. Zo kan je alleen maar nog meer uit de Trading Navigator Methode halen. Het is goed om te beginnen bij het begrip beleggen.

Dit betekent dat je eigen geld investeert met als doel om uiteindelijk meer geld terug te verdienen. Beleggen is belangrijker geworden omdat de rente op spaarrekeningen lager is dan ooit.

Veel mensen zijn daardoor op zoek gegaan naar alternatieven voor sparen om het vermogen toch te laten groeien. Er zijn dan ook wel heel veel verschillende mogelijkheden op dit vlak.

Beleggen kan op allerlei manieren. Beleggen in cryptomunten is tegenwoordig bijvoorbeeld heel populair. Ook beleggen in vastgoed wordt vaak gekozen. De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk draait echter om aandelen en opties. Dit kan je als de klassieke manier van beleggen zien.

Al zijn er wel heel veel overeenkomsten tussen deze verschillende vormen van beleggen. Het gaat er uiteindelijk om dat je koopt bij een bepaalde waarde en dan verkoopt wanneer deze waarde hoger is, zodat je er winst uit haalt.

Wel is het zo dat er ook altijd risico’s aan verbonden zijn. Je weet nooit zeker wat de koers zal doen. Beleg alleen met geld dat je zonder gevaar kan verliezen. Anderzijds bestaan er ook zaken zoals koersrendement en dividend. Je kunt dus eigenlijk altijd beter af zijn dan met geld op de bank.

Waarom zou je gaan beleggen?

Dat Harm van Wijk zijn ervaringen deelt is natuurlijk leuk, maar wat heb jij eraan? Waarom zou je gaan beleggen? Dat is eigenlijk heel simpel. Geld dat stilstaat levert helemaal niets meer op. Je krijgt nauwelijks, of soms zelfs helemaal geen rente meer.

Dit zal voorlopig ook niet veranderen. Mensen met hele grote vermogens moeten soms al geld bij betalen om het op de bankrekening te kunnen zetten. Dat betekent dus dat je geld alleen maar minder wordt, in plaats van meer. Dat moet natuurlijk wel anders kunnen. Daar komt het beleggen dus ook in het spel.

Bedenk je ook dat de kosten voor het leven steeds hoger worden. De prijzen voor producten worden steeds hoger. Daar heb je dus ook wel geld voor nodig. Wanneer je je vermogen daar niet voor gebruikt, kan je alleen maar minder in plaats van meer. Dat wil geen mens, want daar heb je niet zo hard voor gewerkt je hele leven.

Dat is dan ook waar de Trading Navigator Methode in het spel komt. Het is belangrijk om het geld dat je hebt te benutten en dat kan door het te steken in aandelen en opties. Alleen wil je dat dan wel op de juiste manier doen, zodat het meer waard is op het moment dat je het nodig hebt.

Het beste wat je kan doen is het geld dat je nu niet nodig hebt gebruiken zodat je later een groter vermogen hebt. Het is dan wel belangrijk om op een slimme manier te beleggen of te investeren. Het is belangrijk om daar de goede adviezen in te krijgen, bijvoorbeeld met de Trading Navigator Methode webinar via deze link.

In deze Harm van Wijk review lees je daarom wat je eraan hebt. Zo voorkom je dat je zonder plan je geld in dingen gaat stoppen. Juist een goed plan hebben kan al het verschil maken in dit opzicht.

Wat is Traden?

Traden is een ander woord voor daghandel. De Trading Navigator Methode helpt je daarbij. Het was vroeger iets wat alleen door grote beurshandelaren werd gedaan. Doordat tegenwoordig veel meer online gebeurt, is het ook voor de kleine belegger een optie geworden om op deze manier aan de slag te gaan.

Het is de meer lucratieve manier van beleggen wanneer je het goed aanpakt. Aan de andere kant is het voor beginners niet gemakkelijk om het zo aan te pakken. Daarvoor heb je de nodige kennis en ervaring nodig. En zelfs dan kan het misgaan.

Traden gaat eigenlijk om kopen en verkopen op één of meerdere handelsdagen. Je kunt altijd traden, maar vooral valuta en aandelen zijn hier heel geschikt voor. Traders hebben over het algemeen veel kennis en voldoende vermogen achter de hand.

Er wordt gebruikgemaakt van hefboomwerkingen en korte termijn tactieken. Zo is te profiteren van zelfs de kleinste wijziging in de waarde van een valuta of een liquide aandeel. Traders richten zich dus op gebeurtenissen die op korte termijn effect hebben. Nieuws dat naar buiten komt is een reden om te handelen.

Er zijn allerlei zaken die een rol kunnen spelen. Economisch nieuws, bedrijfsnieuws, rentewijzigingen en allerlei andere zaken kunnen de marktverwachtingen beïnvloeden. Er wordt gereageerd op alles wat er gebeurt. Dit kan soms tot plotselinge bewegingen leiden. Die dan weer veel opleveren voor de traders.

Daarvoor zijn verschillende strategieën. Het is wel belangrijk om altijd aan de slag te gaan op basis van kennis. Daarom is deze Trading Navigator Methode review doornemen voor jou ook een belangrijke eerste stap. Daarin leer je alles wat je moet weten om een goede start te maken met het traden.

Lees ook: Day Trading Masterclass review >>

Stap voor stap door de cursus Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode review is natuurlijk niet compleet zonder een duidelijke uitleg over wat je mag verwachten. Het bestaat eigenlijk uit twee delen. Enerzijds is er de software. Anderzijds is er de lesmethode. Die bestaat uit zes modules en 33 lessen, die eigenlijk in weken zijn ingedeeld.

Je leert in de eerste week de basis over beleggen. De tweede week is gericht op beleggingsstrategieën. Week 3 gaat over trends en emoties, week 4 over creditspreads en statistieken, week 5 over kansen en monitoren en week 6 over een handelsplan en trading journaal. Daarmee is het echter nog niet klaar.

Je krijgt naast de modules ook nog allerlei bonussen. Zoals gezegd is de software van belang. Daarnaast mag je ook je plek claimen in de Trading Navigator Methode Community. Daar kan je met andere traders tips en trucs uitwisselen. Je kan 2 jaar lang alerts via Telegram krijgen.

Ook is er zogenaamd MeXem transactietegoed. Je krijgt 2 jaar lang live coaching en je krijgt een reeks aan handleidingen om te handelen, trucs te gebruiken en meer van dit soort zaken waarin Harm van Wijk de ervaringen deelt. Zo ben je volledig onderlegd om aan de slag te gaan met het handelen in opties en aandelen. Hieronder vind je een meer uitgebreide uitleg.

Week 1: Welkom bij beleggen

De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk begint bij de basis. De eerste week is namelijk gereserveerd om je kennis te laten maken met de cursus en het beleggen in het algemeen. Zo raak je vertrouwd met alles wat je de komende weken gaat doen.

Het goede aan deze eerste week is dat je direct een module met betrekking tot mindset geboden krijgt. Dit is belangrijk om succesvol te zijn met beleggen en je doelen te bereiken. Dit is ook volgends Harm van Wijk één van de belangrijkste stappen om succes te hebben op de markt.

Je krijgt in de eerste week ook direct de Trading Navigator Software die je moet installeren op de juiste wijze. Ook de handleiding wordt er dus bij geboden. Zo kan je ook als beginner zorgen dat alles goed klaar wordt gezet.

Ook wanneer je niet heel erg technisch bent is dit voor elkaar te krijgen. Je gaat in deze eerste week leren wat je nodig hebt om bij een broker of bank een rekening te openen.

Er wordt ook gekeken naar de voor- en nadelen van de verschillende brokers. Zo kan je een beter onderbouwde keuze maken voor je eraan begint. Daarmee ben je onderweg en kan je in de volgende weken dieper op de methode ingaan.

Deze module bevat 8 lessen:

 • 1. Welkom
 • 2. Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • 3. Trading Navigator
 • 4. Installatie handleiding Trading Navigator
 • 5. Handige Tips & Tricks
 • 6. Brokeronderzoek
 • 7. Hoe een order te plaatsen
 • 8. Duurzame energie rapport
trading navigator methode week 1 welkom bij beleggen
Trading Navigator Methode – Module 1: Start met de Trading Navigator

Week 2: Beleggingsstrategieën

De eerste week van de Trading Navigator Methode gaat om het stellen van doelen. In de tweede week gaat het erom dat je ook goede beleggingsstrategieën bij die doelen nodig hebt. Daar wordt dan ook uitgebreid bij stilgestaan.

Het gaat dus op dit moment nog niet over aandelen en opties, het gaat over de strategie die je kiest om te kunnen beleggen met een doel, zodat de risico’s kleiner worden.

Harm van Wijk gebruikt veel vergelijkingen met het voeren van oorlog als het om beleggen gaat. Dat komt vooral in deze week die over strategieën gaat goed naar voren.

Deze module bevat 6 lessen:

 • 1. Beleggingsstrategieën introductie
 • 2. Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • 3. Beleggingsstrategieën Dividend Aristrcraten
 • 4. Beleggingsstrategieën Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • 5. Beleggingsstrategieën Opties basis
 • 6. Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters
trading navigator methode module 2 beleggingsstrategieën
Trading Navigator Methode – Module 2: Beleggingsstrategieën

Week 3: Trendvolgend beleggen en emotie

De Trading Navigator Methode gebruiken doe je omdat je beter wil worden in het beleggen. Dat is namelijk de manier waarop je kan voorkomen dat je fouten maakt die anderen al hebben gemaakt. Daarom zijn de Harm van Wijk ervaringen ook zo belangrijk voor beginnende beleggers.

De lange ervaring helpt om meer te leren over bijvoorbeeld beleggen volgens trends en het herkennen van de juiste momenten om te investeren. Week 3 draait dan ook om het leren herkennen van de trends en het rustig blijven als het even minder goed gaat.

Zaken zoals money management staan centraal in deze week. Daarnaast is het belangrijk dat je leert omgaan met je emoties. Die moet je kunnen uitschakelen om gewoon objectief in het systeem te kunnen stappen.

Deze week is ook belangrijk als je wil leren wat de voordelen van gespreid beleggen zijn. Het beperken van de risico’s is namelijk een belangrijke stap om meer uit je mogelijkheden te halen als belegger.

Deze module bevat 4 lessen:

 • 1. Trendvolgend beleggen
 • 2. Gewogen gemiddelde
 • 3. De praktijk
 • 4. Robuustheid en emotie
trading navigator methode module 3 trendvolgend beleggen met aandelen
Trading Navigator Methode – Module 3: Trendvolgend beleggen met Trading Navigator aandelen

Week 4: Credit spreads en statistieken

De module van week 4 gaat over opties. Niet alleen de voordelen worden besproken, ook de risico’s krijgen veel aandacht. De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk draait onder andere ook om de statistieken van de AEX uit het verleden. Zo weet je heel exact met welk percentage aan winst je kan pakken als je het goed aanpakt.

In week 4 krijg je ook een werkboek. Dit gebruik je om de basis van het traden van opties aan te leren. Je kan leren over de rechten en plichten van korte en lange opties. Daarnaast kan je winst en verlies bij expiratie leren berekenen. Ook leer je over de werking van uitoefening en toewijzing.

In deze module leer je dus over de mogelijke winst, maar ook over het mogelijke risico. Daarnaast kan je ook het break-even-punt van de verschillende posities leren uitrekenen. Dit kan allemaal aan de hand van wat je in het werkboek leert.

Daarom ging het in een eerdere module ook al over de beleggingsstrategieën. Die zijn hierin erg belangrijk. Deze module bevat de wat moeilijkere stof met betrekking tot beleggen in aandelen en opties.

Dankzij de uitleg van Harm van Wijk is het wel beter mogelijk om dit goed te snappen. De opzet van de lesstof en de video’s speelt daarin ook een rol.

Deze module bevat 5 lessen:

 • 1. Credit spreads
 • 2. De Grieken
 • 3. Statistieken AEX
 • 4. Call spreads
 • 5. Werkboek Optiestrategieën
trading navigator methode module 4 optiestrategieën de putspread
Trading Navigator Methode – Module 4: Optiestrategieën: de Putspread

Week 5: Kansen en monitoren

Week 5 van de Trading Navigator methode maakt het pas echt serieus. Je hebt de basis onder de knie en gaat nu de wat meer gevorderde dingen doen. Je leer bijvoorbeeld over zaken zoals short strangle. Of over een geschreven call en een geschreven put.

Dit betekent dat je echt leer hoe het systeem werkt. Dat is nodig om hoge percentages winst te kunnen halen. Dit kan zelfs tot meer da 20 procent oplopen, geeft Harm van Wijk in zijn review aan. Dat maakt het dus ook wel heel aantrekkelijk om meer te willen leren.

Week 5 is ook het moment waarop je leert hoe het met de statistische kansen zit en hoe je die kan monitoren. Zo leer je wat het juiste moment is om in te stappen en ook hoe je kan bijsturen als het wat tegenvalt op een bepaald moment.

Dit wordt je stap voor stap uitgelegd. Zo kan je dus met vertrouwen en zonder zorgen beginnen met het beleggen. Zonder dat je direct bang hoeft te zijn dat je honderden euro’s kwijtraakt door verkeerde stappen te zetten. Je bent nu dan ook bijna klaar met de methode.

Deze module bevat 5 lessen:

 • 1. Short Strangle de basis
 • 2. Statistische kansen
 • 3. Zoeken en handelen
 • 4. Monitoren en follow up
 • 5. Tools
trading navigator methode module 5 optiestrategie de short strangle met opties
Trading Navigator Methode – Module 5: Optiestrategie: de short strangle met de Trading Navigator Opties

Week 6: Handelsplan en trading journaal

De laatste week van de Trading Navigator Methode is week 6. Je leert nu hoe je een trading journaal en een handelsplan maakt. Dit zijn waardevolle documenten waar je het nodige voordeel uit kan halen. Een trading journaal is precies wat de naam zegt, namelijk een overzicht van de trades die je maakt.

Je houdt dus precies bij wat je goed hebt gedaan en waar je winst mee maakte. Ook schrijf je erin op wat je niet goed deed en waar je juist een verlies maakte. Dit is allemaal handig voor je verdere loopbaan in het beleggen in aandelen en opties. Zo word je beter en kan je meer winst maken in de toekomst.

Ook leer je een handelsplan te maken. Dit kan je vergelijken met een businessplan. Je schrijft erin op welke trades je voor ogen hebt in de toekomst. Het doel is om niet meer dan 1 procent te verliezen op een transactie.

Daarmee heb je alles dan ook compleet. Je kan nog dieper op de materie ingaan met Harm van Wijk. Je kan bijvoorbeeld aan een driedaagse coachingsessie meedoen met een kleine groep. Bovendien kan je ook naar de community om nog verdere hulp te krijgen.

Deze module bevat 5 lessen:

 • 1. Handelsplan
 • 2. Trading journaal
 • 3. Coaching
 • 4. Uitbesteden
 • 5. Wat is uw ervaring met het 6-weekse coachingsprogramma?
trading navigator methode module 6 aan de slag
Trading Navigator Methode – Module 6: Klaar voor succes? Aan de slag!

Bonus 1: Trading Navigator Software

Zoals gezegd is de Trading Navigator Software review pas compleet als alles besproken wordt. Daarom kijken we ook naar de extra’s. De belangrijkste bonus is de software die Harm van Wijk heeft ontwikkeld.

Daarmee wordt vooruitkijken een stuk gemakkelijker gemaakt. Je bent beter in staat om ontwikkelingen in de koers te voorspellen en daarnaar te handelen. Dit softwarepakket heeft een waarde van €2997,-. Daar kan je dus heel veel aan hebben.

Bonus 2: Trading Navigator Methode Community

Ook fijn is de toegang tot een community. Dit is een plek waar andere mensen die ook met de Trading Navigator Methode bezig zijn zich verzamelen. Het is fijn om successen te kunnen delen met elkaar. Ook is het fijn om te zien hoe je van elkaar kan leren.

De mensen die hier zitten zijn niet op zoek naar competitie. Iedereen zit er met hetzelfde doel, namelijk zoveel als mogelijk verdienen met trades in aandelen en opties. De successen van anderen kunnen dus veel waarde voor jou hebben.

Bonus 3: 2 jaar alerts via Telegram

Niet alleen in de community helpt je verder. De Trading Navigator Methode is ook voorzien van een Telegram groep. Daar krijg je 2 jaar lang tips en alerts over aandelen die voor jou aantrekkelijk zijn om je geld in te investeren.

Lid zijn van deze app heeft een waarde van €1994,-. Omdat je daardoor veel minder tijd kwijt bent aan onderzoek, kan het je ook nog eens heel gemakkelijk heel veel opleveren. Dat maakt het ook de moeite waard om deze bonus optimaal te benutten.

Bonus 4: MeXem transactietegoed

Een bonus waar je direct voordeel van kan hebben, is het MeXem transactietegoed. MeXem is een broker met een goede staat van dienst. Daar kan je dus aankloppen als je wil gaan beleggen.

Dankzij Harm van Wijk kan je er met een bonus van €500,- aan transactietegoed beginnen. Dit helpt je om direct goed van start te gaan bij deze broker.

Bonus 5: 2 jaar live coaching

Wanneer je de Trading Navigator methode hebt doorlopen kan je nog 2 jaar lang aan livesessies met coaching deelnemen. Harm van Wijk deelt ervaringen over beleggingen. Ook wordt er dieper ingegaan op de trends en ontwikkelingen van dat moment.

Ook is er ruimte voor vragen. De sessies worden ook nog eens opgenomen, zodat je altijd naslagwerk hebt waar je op kan terugvallen op latere momenten. De coaching zou normaal gesproken €4888,- kosten.

Andere bonussen

Tot slot zijn er nog bonussen die samen allemaal bij elkaar het nodige aan extra’s opleveren. Zo krijg je van Harm van Wijk enkele producten die ook in de losse verkoop te krijgen zijn. Voor jou zijn ze een gratis onderdeel van de volledige methode. Het gaat om e-books.

Zo krijg je de Handleiding geld verdienen met opties en de Handleiding Aandelen. Deze boeken zijn behoorlijk uitgebreid en geven je veel informatie die je nog niet gekregen had. Daar kan je dus ook het nodige van leren.

Daarnaast krijg je een e-book dat gericht is op zaken zoals speeders, sprinters en turbo’s. Dit zijn methoden om nog meer en nog sneller te verdienen. Elk van deze boeken heeft op zich een waarde van €47,-, dus €141,- in het totaal.

Wat is het beleggen.com platform?

De Trading Navigator Methode is onderdeel van het platform Beleggen.com dat door Harm van Wijk is opgezet. Het is belangrijk om te weten wat je aan het platform hebt. Je kan er een hulpbron in zien om te leren hoe je moet investeren.

Dit is niet alleen voor de echte beginner van belang. Ook wanneer je al een tijdje bezig hebt, maar denkt dat je nog meer kan leren, is dit platform een goede plek om te bezoeken. Je kan er heel veel interessante informatie vinden waar je veel aan kan hebben. Dit sluit dus mooi aan op de methode.

Voor de starter is het mogelijk om er een gratis training te volgen of een handleiding te downloaden. Dit betekent dus dat je er thuis in vrije uurtjes mee aan de slag kan gaan. Voor veel traders is dit toch de ideale manier om te beginnen met beleggen.

Uiteindelijk wil iedereen die eraan begint toch ook succesvol zijn een geld verdienen aan de beleggingen. Daarom is het juist ook zo fijn dat er veel kennis is op te doen bij een platform als Beleggen.com. Dit gaat niet alleen om de Trading Navigator Methode, maar ook om alles eromheen.

beleggen.com platform
Beleggen.com platform

Wat zijn de ervaringen van de Trading Navigator Methode cursus?

Een Trading Navigator Methode review kan handig zijn om een beeld te vormen van wat je krijgt. Toch zijn de Harm van Wijk ervaringen van echte consumenten pas echt aantrekkelijk. Daarmee krijg je pas echt een goed beeld van wat de cursus je eigenlijk biedt en oplevert.

Wat vooral opvalt is dat de deelnemers het erover eens zijn dat het enthousiasme van de docent een groot voordeel is. Dat maakt het veel leuker om de cursus te volgen. Zoals het ook fijn is dat alles zo lekker duidelijk is gemaakt. Dat maakt het gebruiksvriendelijk.

Ook het feit dat je minder tijd kwijt bent om je eerste rendementen te behalen wordt vaak benoemd. Het is ook nog eens zo dat niet alleen de grote cursus, maar ook de zaken eromheen, zoals het platform Beleggen.com en de Trading Navigator Methode Community van hetzelfde goede niveau zijn.

Veel mensen geven ook aan dat ze een verliezende strategie hebben kunnen inwisselen voor een winnende strategie sinds ze de cursus hebben gevolgd. Het is dus niet alleen op basis van deze review dat je kan zeggen dat je een goede kans hebt dat je beter gaat presteren als belegger na deze methode.

ervaring klant trading navigator methode cursus
ervaring klant harm van wijk trading navigator software
Ervaringen van klanten op Trustpilot met de Trading Navigator Methode cursus

Wat zijn de voordelen van de Trading Navigator Methode cursus?

Om deze Harm van Wijk review compleet te maken, is het ook belangrijk om naar de voor- en nadelen ervan te kijken. Om te beginnen kijken we naar de pluspunten van de methode.

 • Het belangrijkste voordeel is dat je geen technische kennis hoeft te bezitten. Je kan als absolute beginner aan de slag en alles van de eerste tot de laatste letter leren van de specialist. Die specialist heeft ook nog eens een goede naam in de wereld van het beleggen. Het is dus ook fijn om daar een band mee op te bouwen als cursist.
 • Met de Trading Navigator Methode leer je ook om je doelen te stellen. Daarbij ga je wat verder dan je zelf misschien had gedaan. De rendementen waarop gemikt wordt liggen op 20,6% per jaar. Waarbij wel altijd eerlijk wordt gezegd dat beleggen nooit zonder risico kan. De cursus is gelukkig wel gemakkelijk te begrijpen dankzij de video’s. Die zijn ook nog eens op een leuke manier gemaakt om je aandacht vast te houden.
 • De community vol met beleggers is ook een pluspunt. Zoals ook de vele bonussen die je er gratis bij krijgt je heel veel kunnen bijdragen aan je successen.

Wat zijn de nadelen van de Trading Navigator Methode cursus?

Natuurlijk is de Trading Navigator Methode Review niet compleet als niet ook de nadelen even benoemd worden. Alleen op die manier kan je een compleet beeld krijgen van hoe het precies zit.

 • In dat opzicht is het goed om te weten dat sommige punten in de cursus wat verouderd lijken te zijn. Dat is zeker het geval wanneer je al wat langer in dit wereldje zit en ook andere cursussen hebt gedaan. Dan weet je hoe het ook kan. Dat kan dus wel wat aanvoelen als een gemiste kans.
 • De prijs is natuurlijk ook een nadeel. Hoewel dit wel afhangt van je insteekt. Het is behoorlijk prijzig om mee te beginnen. Bedenk je wel dat je dit gemakkelijk kan terugverdienen wanneer je eenmaal de slag van het beleggen in aandelen en opties te pakken hebt. Dan is het ineens toch niet zo duur meer.
 • Een ander nadeel kan zijn dat het geen snel geld methode is. Beleggen vergt altijd geduld en de lange adem. Je kan weleens een gelukje hebben, maar meestal moet je lange tijd wachten voor je er ook echt iets uit kan halen. Daar moet je dus wel op voorhand al berekend op zijn.

Wat maakt de Trading Navigator Methode tot een unieke cursus?

Waarom moet je voor de Trading Navigator Methode webinar gaan en niet voor andere cursussen? Wat maakt deze nou zo anders dan alle andere opties? Eigenlijk is daar een heel simpel antwoord op. Dit heeft namelijk alles met Harm van Wijk te maken.

Dit is iemand die weet waar het om draait in de wereld van het beleggen. Er zijn maar weinig mensen met zoveel kennis en ervaring als hij. Bovendien delen die hun kennis ook niet op de manier zoals Harm dat doet. Dit maakt het dus eigenlijk al snel een simpele keuze.

Natuurlijk zijn er wel andere soorten trainingen die je kan volgen, maar die zijn eigenlijk niet hetzelfde. Zo zijn er bijvoorbeeld trainingen die zich meer toeleggen op het beleggen in crypto. De methoden hebben wel enkele overeenkomsten, maar het is natuurlijk toch net even anders.

Dit kan wel interessant zijn, maar dan als aanvulling op deze methode. Wanneer het je echt om de investeringen in aandelen en opties gaat, dan moet je toch bij deze methode zijn. Er is in Nederland eigenlijk geen optie te vinden die te vergelijken is en daarom is dit een echte unieke cursus te noemen. Zo word je ook echt beter in het beleggen.

Voor wie is de cursus wel of niet geschikt?

Wanneer is de Trading Navigator Methode nu een geschikte optie voor jou? Wanneer je interesse hebt in beleggen, maar niet de kennis hebt om er succesvol in te zijn. Dan is het fijn om hulp te krijgen van iemand die wel weet hoe het moet.

Zo kan je met meer rust aan de slag gaan op de aandelenmarkt. Je hoeft niet voortdurend in de stress te zijn of je wel de juiste aankopen hebt gedaan. Ook hoef je niet bang te zijn dat je de verkeerde strategieën volgt. Je hebt namelijk een duidelijke uitleg en een duidelijk plan gekregen tijdens de cursus.

Bovendien is het fijn dat je ook nog eens €500,- aan tegoed krijgt van MeXem. Zo kan je zelfs na de cursus nog enkele fouten als beginner maken. Dit zal je dan niet direct ook geld kosten. Het is vooral voor de beginners dus een goed pakket om je de basisbeginselen van beleggen bij te brengen.

De software helpt je dan vervolgens verder zodat je er ook echt een goed rendement uit haalt. Wanneer je wat verder komt, kan je nog altijd de nodige waarde hebben de community en andere bonussen. Ben je echter al meer dan een beginner in het beleggen? Dan is het een goede opfrissing, maar niet direct noodzakelijk.

Wat zijn de kosten van de Trading Navigator Methode cursus?

Nu je veel hebt gelezen in deze Trading Navigator methode review wil je natuurlijk een antwoord op de belangrijkste vraag. Je wil weten wat je nu eigenlijk kwijt bent als je het wil aanschaffen. Je kunt de cursus krijgen voor een prijs van €2997,-.

Dat is op zich al een gunstige prijs als je bekijkt wat de totale waarde van het pakket inclusief de bonussen is. Daarom kan je daar dus al je voordeel mee doen. Dat neemt niet weg dat het nog voordeliger kan wanneer je het slim aanpakt.

Wanneer je nog wat voordeliger uit wil zijn in de aanschaf, dan is het slim om het Trading Navigator Methode webinar te volgen via deze link. Die kan je geheel kosteloos volgen. Wanneer je dat doet, dan biedt Harm van Wijk jou ook nog eens een korting aan. Je betaalt dan niet €2997,- maar €1497,-.

Dat betekent dus dat je het hele pakket krijgt, maar daar dan €1500,- minder voor betaalt. Of dit veel of weinig is, is natuurlijk een persoonlijke kwestie.

Om je een idee te geven: dit soort prijzen zijn vrij gebruikelijk voor vergelijkbare trainingen op andere gebieden. Dus in dat licht is het niet duur. En zit in je de positie dat jij de BTW zakelijk kan afschrijven, dan scheelt het je ook nog eens 21% aan BTW.

Wat is onze eindconclusie?

Wanneer we kijken naar de Trading Navigator Methode, dan kunnen we stellen dat alle kanten belicht zijn. Niet alleen de cursus, maar ook Harm van Wijk is uitvoerig belicht in deze review. Daaruit kunnen we stellen dat het volgen van de methode ook echt kan helpen wanneer je een beginner bent in de wereld van het beleggen.

Met deze methode wordt het gemakkelijker om de marathon die beleggen is vast te houden. Wanneer je helemaal niets weet van aandelen, ben je na deze training van zes weken helemaal op de hoogte van alles wat speelt.

Het is wel zo dat je niet moet denken dat je even gemakkelijk kan gaan beginnen met aandelen kopen. Ook met de kennis die je bijgebracht krijgt in de methode betekent het nog altijd dat je veel nodig hebt voor je zover bent. Het beleggen gaat pas na langere tijd wat opleveren.

Je moet er dus wel echt tijd en ook voldoende aandacht voor hebben. Dat was misschien niet direct wat we verwacht hadden toen we aan de cursus begonnen.

Aan de andere kant is dit dus wel ook de manier waarop je kan zorgen dat je een beter rendement behaalt dan wanneer je geld stil laat staan op spaarrekeningen.

Niet goed geld terug garantie (30 dagen)

De kosten voor de Trading Navigator Methode zijn goed te beperken. Je hoeft niet de volle €2997,- te betalen wanneer je de webinar volgt. Daardoor ben je nog altijd €1497,- kwijt om de hele cursus te volgen. Dat kan voor sommige mensen een flinke investering zijn.

En wat nou als de cursus toch niet blijkt te zijn wat je zoekt? Dan ben je we heel veel geld kwijt voor niets. Daarom wordt er ook een niet-goed-geld-terug-garantie door Harm van Wijk geboden. Zo heb je de kans om zonder schade te stoppen met de cursus.

Het fijne aan de optie die Harm van Wijk biedt is dat deze ook nog eens lekker uitgebreid is. Normaal zie je dat aanbieders van trainingen willen dat je binnen 14 dagen beslist. Dat is voor deze training anders. Je krijgt namelijk 30 dagen de tijd om je te bedenken.

Dit zegt ook iets over de kwaliteit die je mag verwachten. Blijkbaar zijn de makers er niet bang voor om je niet twee weken maar een maand de tijd te geven om je te bedenken. Zo krijg je dus gewoon je geld terug als het toch niet is wat je zoekt.

30 dagen niet goed geld terug garantie

De meest gestelde vragen over de cursus

De Trading Navigator Methode review heeft je als het goed is een uitgebreid beeld gegeven van wat je ervan mag verwachten. Toch kan het zo zijn dat je nog altijd met enkele vragen zit. De vragen die veel voorkomen hebben we op deze plek verzameld. Daar vind je dus mogelijk je antwoord al.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Misschien wel één van de belangrijkste vragen als het gaat om het investeren in zo’n dure training is de betrouwbaarheid. Je wil dus wel weten of de figuur Harm van Wijk geen verzinsel is, zoals je soms weleens ziet bij dit soort trainingen. Gelukkig is dat in dit geval niet aan de orde. Je kan de CV van Harm gewoon bekijken. Ook is hij op sociale media te vinden en is hij per e-mail te bereiken. Daarnaast staan de bedrijven gewoon onder zijn naam ingeschreven bij de KvK.

Verdien je altijd geld met deze methode?

Dit is helaas niet het geval. Als het om beleggen gaat, zijn er nooit garanties te geven. Wel krijg je coaching en tips van iemand die al meer dan dertig jaar in de wereld van het beleggen rondloopt. Al die kennis is samengebracht in deze trainingsmethode. Het doel is dan ook om een rendement van 20,6% te behalen. Omdat de methode al enkele jaren wordt toegepast, zijn inmiddels ook enkele succesverhalen te lezen. Dat je ermee kan verdienen is dus wel bewezen.

Hoe kan ik inloggen om te beginnen?

Wanneer je hebt geïnvesteerd in de Trading Navigator Methode, kan je er direct mee aan de slag. Dit kan je simpel doen door in te loggen op de website. Daarvoor ga je naar mijn.beleggen.com. Je logt in met je eigen codes en komt in je eigen online-omgeving terecht. Daar vind je de modules en alle producten die bij de bonussen horen. Zo kan je direct goed aan de slag en heb je alles bij de hand.

Kan iedereen met de methode aan de slag?

Als het gaat om wie het meest geschikt is, dan zijn dat de beginners. Heb je wat meer ervaring? Dan kunnen andere methodes misschien beter voor je zijn. Als het gaat om de juiste leeftijd, dan raadt Harm van Wijk aan dat iedereen boven de 18 aan de slag kan gaan. Zelf begon hij toen hij 20 was en hij beschouwt die twee jaar ervoor nu als een verlies waar hij meer mee had kunnen doen.

Ga ook aan de slag met korting!

Wil je zelf ook gebruikmaken van de mogelijkheden die de Trading Navigator Methode je biedt? Dan kan je dat vandaag nog doen. Je hoeft eigenlijk alleen maar de cursus aan te schaffen en je kan beginnen.

Doe dat ook nog eens door eerst het exclusieve gratis webinar te volgen, waardoor je de korting van maar liefst €1500,- kan pakken. Zo kan je helemaal voordelig aan de slag en worden je verdienste op de lange termijn alleen maar groter door de lagere investering. Dat wil iedereen toch?

Wij wensen jou alvast heel veel succes met het bouwen aan een mooi vermogen!

Heb je nog vragen na het lezen van onze Trading Navigator Methode Software review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling Trading Navigator Methode
Beoordeling Trading Navigator Methode

Beoordeling door chris,

14 dec 2023
5

Zeker wanneer je nog helemaal nieuw bent in de wereld van het beleggen is deze cursus van Harm van Wijk zeer zeker aan te raden.

Harm legt je doormiddel van video’s alles erg duidelijk uit en je merkt dan ook dat hij in zijn meer dan 30 jarige loopbaan veel kennis heeft opgedaan wat hij graag met jou deelt.

Het dashboard van de online omgeving is duidelijk neergezet en spreekt eigenlijk voor zich. Je kijkt dan ook gemakkelijk op jouw eigen tempo de video’s en kan deze eenvoudig terugkijken.

Het fijne is ook dat je met deze manier van beleggen dit gewoon kan combineren met jouw full-time baan.

Ook de inbegrepen extra bonussen en video’s hebben zeker een meerwaarde.

Wat ook een heel groot pluspunt is dat je toegang krijgt tot een community met veel ervaren mensen waar je heel veel vragen kunt stellen en informatie kunt delen.

Uiteraard is het natuurlijk zo dat je het allemaal nog wel zelf moet gaan doen en vooral doorzettingsvermogen moet hebben.

En houdt er altijd rekening mee dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en jij altijd jouw inleg kunt verliezen.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *