Wat Zijn De Beste Cryptomunten Van 2024?

Ontdek Onze Top 10 Parels!

Gemiddelde leestijd: 35 minuten
beste cryptomunten 2024 om in te investeren linker zijkant

Wat zijn de beste cryptomunten van 2024? Een vraag waar veel mensen naar op zoek zijn als je de Google zoekresultaten mag geloven. Ook helemaal niet vreemd, want de cryptomarkt is op dit moment natuurlijk ontzettend populair.

Er zijn heel veel mensen die besluiten om in digitale valuta te investeren in de hoop dat ze hier een hoop rendement op weten te verdienen.

Nu is het wel zo dat het door de verscheidenheid aan cryptovaluta lastig is om een goede selectie te maken.

Voor welke veel belovende en eventueel nieuwe cryptomunten of ook wel parels in 2024 zou je namelijk moeten kiezen? En wat maakt deze munten dan eigenlijk zo bijzonder?

Om jou als belegger wat beter op weg te helpen hebben we in dit artikel alles op een rijtje gezet wat je moet weten omtrent de beste cryptomunten om in te investeren.

Door dit artikel goed door te nemen weet je precies voor welke munten jij kan gaan en welke mogelijkheden er eigenlijk voor je open liggen!

Wij hebben een nieuwe top 10 samengesteld waarvan wij denken dat dit de beste cryptomunten om in te investeren zijn voor 2024.

Lees hieronder snel verder!

Profiteer van een Exclusieve Bitvavo deal: Tijdelijk 10.000 euro gratis handelen. Claim nu! >>

Waar op letten bij het kiezen van cryptomunten?

Indien je van plan bent om te beleggen in cryptomunten dan is het noodzakelijk om voldoende onderzoek te verrichten. Dit geldt niet alleen voor het beleggen in cryptomunten, maar voor het beleggen in het algemeen.

Zonder voldoende onderzoek ben je namelijk niet in staat om een afgewogen keuze te maken. Bij het kiezen van cryptomunten om in te investeren zijn er verschillende factoren die van belang zijn om mee te nemen.

Hieronder kan je de belangrijkste factoren vinden die je altijd even moet meenemen in je overweging:

Bedenk hoeveel risico je wilt hebben

Met meer dan 2300 cryptocurrencies op de markt is het noodzakelijk om na te denken over het risico wat je bereid bent om te nemen voor je investering. Investeren in Bitcoin (BTC) wordt gezien als een veilige keuze omdat het de oudste is in de markt.

De andere cryptocurrencies worden “altcoins” genoemd. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP) als alternatieve munten voor Bitcoin. Wij raden je zeker aan om je risico te spreiden door je investering te diversifiëren.

Om je beleggingsportefeuille nog beter te maken zou je ook echt moeten investeren in één of meer stabiele digitale valuta’s. Stabiele valuta’s zijn ontworpen om normale fiat valuta na te bootsen. Deze houden de koersschommelingen minimaal en zijn een goede manier om je geld stabiel te houden.

Doe voldoende onderzoek naar het project

Terwijl het belangrijk is om te luisteren naar experts is het niet verstandig om alles zomaar over te nemen. Belangrijk is daarom om echt altijd zelf onderzoek te doen naar de munten die je van plan bent om te kopen. Kijk bijvoorbeeld naar de historische grafieken van de munt die je op het oog hebt om te kopen.

De belangrijkste waarop je moet letten zijn de circulatie en de marktkapitalisatie. Hoewel de prijs belangrijk is, is dit niet echt iets om je blind op te staren bij het vinden van de juiste munten. Belangrijk is om echt altijd te kijken naar stabiliteit en om voldoende onderzoek te doen.

Het kan zijn dat de digitale munt nog in de groeifase zit en dat de echt grote groei nog moet komen. Aan de andere kant zou het een geschiedenis van grote pieken en grote correcties kunnen hebben.

Kies niet voor munten die te lijden hebben gehad van grote dalingen in hun marktkapitalisatie. Dit laat namelijk zien dat deze niet zo populair zijn om te kiezen.

Hou de ICO in de gaten

Initial Coin Offerings (ICO’s) zijn echt de meest optimale manier om te investeren in digitale valuta die nog eigenlijk niet echt aan het grote publiek beschikbaar is gesteld. Net als bij de aandelenmarkt gaat het hier om een bod op het bedrijf dat het product kan leveren en je rendement op jouw investering geeft.

Bij het kiezen voor welke cryptocurrency om in te investeren, bieden ICO’s je aardig wat rendement als je het juiste bedrijf weet te kiezen. Wel is het zo dat het een stuk lastiger is om een ICO goed te kiezen.

Er zijn namelijk geen historische grafieken te vinden die je in kunt zien om een beeld te krijgen over het bedrijf. Je zal dus volledig moeten vertrouwen op de visie van het bedrijf en op de vraag die op dat moment bestaat voor het project.

Blijf altijd alert

Belangrijk is om altijd alert te blijven bij het handelen in cryptovaluta. Zo moet je bij het handelen nooit emotionele beslissingen nemen. Alleen rationeel kan je de juiste investering kiezen voor jouw portefeuille.

Zodra je de munt hebt gekozen waarin je wilt investeren moet je jouw belegging altijd goed in de gaten houden. Kijk naar het laatste nieuws met betrekking tot je investering en ga door met het uitvoeren van hetzelfde onafhankelijke als je echt succes wilt boeken.

Altcoins maken misschien niet dezelfde snelle groei door als Bitcoin, omdat sommige zich in de groeifase bevinden. Door goed onderzoek te doen weet je welke projecten je voor een prikkie kunt kopen.

Waarom beleggen in cryptomunten?

Sommige mensen weten niet waarom het eigenlijk verstandig is om te kiezen voor het beleggen in cryptomunten. In tegenstelling tot normale investeringen kennen cryptomunten een aantal voordelen die ze zo bijzonder maken. 

Wat zijn nu echt de redenen waarom ook jij zou moeten beleggen in cryptomunten? We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door de belangrijkste voordelen op een rijtje te zetten:

1. Blockchain is echt een uniek concept

De revolutionaire methode van Bitcoin-transacties heeft de digitale en crypto-valutawereld bijzonder gemaakt ten opzichte van de reguliere fiat valuta markt. Elke transactie met bitcoins wordt transparant opgeslagen in een gedistribueerd openbaar grootboek.

Deze blockchains zijn zichtbaar voor alle gebruikers, zowel deelnemende als niet-deelnemende. Deze blockchains worden beheerd door miners die nieuwe blokken kunnen creëren door het oplossen van uiterst complexe rekenproblemen die een aanzienlijke hoeveelheid rekenwerk vereisen.

Dus als een hacker probeert het proces te corrumperen, dan hebben ze controle nodig over 51% van het totale blockchain netwerk. Dit maakt de blockchain dan ook gelijk zo bijzonder.

2. Cryptovaluta maakt heel veel groei mee

Veel beleggers kiezen ervoor om te investeren in Bitcoin en andere cryptovaluta door de stijgende rendementen op de markt. Hoewel de koers wel veel schommelt, is het nog steeds vanzelfsprekend dat Bitcoin het echt groot gaat worden in de toekomst.

Met een hoog niveau van veiligheid in combinatie met lage transactiekosten is crypto echt een goed alternatief geworden voor traditionele beleggingen zoals goud en onroerend goed. Hoewel het risico iets hoger is, is het echt een prima belegging om zelf ook te maken.

3. Crypto heeft geen last van tussenpersonen en toezichthouders

In tegenstelling tot de traditionele manieren van digitale transacties, werkt Bitcoin op peer-to-peer netwerken die vrij zijn van externe toezichthouders.

Zo worden de hoge kosten van de transactiekosten beperkt en kan je veel makkelijker transacties verrichten zonder de noodzaak van een tussenpersoon via het internet. Dit biedt ook nog eens extra veiligheid.

Hiermee kun je namelijk voorkomen dat de tussenpersonen er met het geld vandoor gaan als het goed blijkt te gaan.

4. Je hebt geen last meer van inflatie

Een van de bijzondere voordelen van het investeren in bitcoins is dat ze niet als traditioneel geld zijn. Door zijn beperkte aard wordt het niet geplaagd door inflatieproblemen die kunnen leiden tot zeepbellen die veel offline financiële markten hebben vernietigd.

Zo kan de volatiele prijs van Bitcoin gecompenseerd worden door de weerstand tegen inflatie. Op dit moment zijn er slechts 6 miljoen bitcoins beschikbaar voor mijnwerkers. Dit maakt het een schaars product waardoor je kunt profiteren van de stijgende koersen.

Naarmate Bitcoin populairder wordt zal ook de koers gaan stijgen, dit is dus echt anders dan bij de Euro of de Dollar. Deze wordt namelijk door de inflatie alleen maar minder waard over de jaren die verstrijken.

De beste cryptomunten van 2024 – top 10 cryptovaluta

Nu je wat meer weet over het kiezen van goede cryptomunten voor jouw portefeuille is het tijd om te kijken naar de beste cryptomunten die je op dit moment kunt vinden.

We hebben hieronder een selectie met een tiental verschillende munten geplaatst die jij op zou kunnen nemen in je portfolio. Belangrijk is wel dat dit niet gezien kan worden als beleggingsadvies.

Nu de cryptomarkt aan veel verandering onderhevig is, is het maar de vraag welke producten het goed zullen doen en welke niet. Wel is het zo dat de onderstaande munten over het algemeen bekend staat om hun goede toekomstperspectief.

Tip! Op zoek naar de Crypto Parels die de potentie hebben om x100 te gaan? Ontdek het Crypto Portfolio 2024 >>

1. Bitcoin (BTC)

Investeren in Bitcoin is natuurlijk een no brainer voor iedereen die graag wilt beleggen in cryptomunten. Deze cryptocurrency is nog steeds de allergrootste van dit moment in termen van marktkapitalisatie (maar niet meer in termen van prijs).

De Bitcoin is sinds 2009 de beste munt door het vertrouwen van de gebruikers. Het is dan ook echt de munt die als een soort moedermunt gezien kan worden. Indien Bitcoin stijgt zullen vrijwel altijd ook de andere munten op de markt gaan stijgen, hier kom je nu eenmaal niet onderuit.

Bovendien bleek Bitcoin bestand tegen elke significante marktcrash. In 2020 werd elk gebied van de economie getroffen door de coronaviruspandemie. Na de lockdown over de hele wereld daalde de prijs van Bitcoin naar 4.700 dollar eind maart.

Tijdens de zomer heeft Bitcoin zich zowel in prijs als in de markt hersteld. Zoals je weet nadert de prijs op het moment van schrijven alweer de 40.000 dollar, dit is dus echt een goed teken.

Lees ook: Bitcoin (BTC) kopen >>

2. Ethereum (ETH)

Ondanks het feit dat deze munt niet zo hard gestegen is als Bitcoin is Ethereum nog altijd een goede optie om op te nemen in je strategie voor het beleggen. De munt heeft deze maand een nieuw hoogtepunt bereikt, dit houdt dan ook in dat je hier aardig op had kunnen verdienen.

Het succes van Ethereum is eigenlijk heel begrijpelijk. De eerste factor is de groei van DeFi. Chainlink, Wrapped Bitcoin en Maker zijn allemaal projecten die gebruikmaken van de techniek achter Ethereum. De tweede factor was de lancering van Ethereum 2.0. Dit is een speciale update die in eind 2020 gelanceerd was.

De gebruikers zijn enthousiast over de overgang van Ethereum naar het Proof-of-Stake algoritme. Er zijn bijna 50.000 ETH geblokkeerd op het depotcontract. Het is dan ook echt zo dat Ethereum een goede investeringsmogelijkheid is, omdat het vele jaren met Bitcoin meegaat.

Deze bekende cryptocurrency heeft een hoge liquiditeit, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de verkoop en aankoop ervan. Zeker een goede munt om op te nemen voor je beleggingen.

ethereum logo

Lees ook: Ethereum (ETH) kopen >>

3. Tezos (XTZ)

Dit is een munt die wellicht wat minder bekend in de oren zal klinken, maar die nog steeds erg goed is om te overwegen. Met de Tezos munt hebben gebruikers toegang tot een speciale vorm van staking.

Aangezien de prijs van de XTZ-munten niet zo hoog is als die van andere munten is het een zeer toegankelijke optie om te kiezen voor jouw beleggingen. De kans is groot dat het project nog veel meer groei mee zal maken over de komende periode. De blockchain van Tezos maakt gebruik van Gedelegeerde Proof-of-Stake.

Dit betekent dat het mogelijk is om een validator te worden of dit recht te delegeren aan anderen. In 2020 steeg de prijs van de munt bijna vier keer van $1,2 naar $4,28. De prijsstijging is dit jaar doorgegaan en de koers blijft dan ook echt oplopen. Door het nieuwe beveiligingsprotocol weet je ook nog eens zeker dat je veilig kunt beleggen in deze munt.

Lees ook: Beleggen in Tezos (XTZ) >>

4. Cardano (ADA)

Cardano is ook echt een belangrijke munt om op te nemen in jouw beleggingen. Dit komt met name door de bijzondere blockchain die zij proberen op te zetten. De Cardano blockchain werd gelanceerd in 2017 en is nog steeds in ontwikkeling.

Hoewel ze nog steeds niet echt super ver zijn hebben ze al wel een hoop progressie weten te boeken. Dit heeft ervoor gezorgd dat de koers van de munt aanzienlijk is gestegen over de afgelopen maanden en weken. Ook is het zo dat de houders van de staking pool voortaan actief kunnen delegeren aan anderen.

Door de relatief lage prijs is het een munt die zeker overwogen zou moeten worden. Aangezien je deze munt bij nagenoeg iedere exchange kunt kopen is het een kleine moeite om hem op te nemen in je beleggingen. 

Lees ook: Cardano (ADA) kopen >>

5. Litecoin (LTC)

Met Litecoin heb je ook een zeer goede munt in handen voor je beleggingen. Zoals je waarschijnlijk wel weet werkt Litecoin op dezelfde manier als Bitcoin. Het verschil is alleen dat Litecoin veel sneller is en dat het ook nog eens makkelijker geschaald kan worden.

Dit maakt het een prima optie voor iedereen die gelooft in de toekomst van de blockchain. De lancering van het eerste gedecentraliseerde, op Litecoin gebaseerde RPG-fantasiespel LiteBringer heeft gezorgd voor een sterke instroom van nieuw kapitaal.

Door dit nieuwe kapitaal is de koers dan ook gelijk flink wat gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van Litecoin rond de $87. Dit maakt het veel toegankelijker dan het kopen van Bitcoin LTC-marktkapitalisatie is $5.792 miljard.

Dit laat zien dat het een project is wat een betrouwbare reputatie heeft weten op te bouwen over de afgelopen jaren. Vandaar dat we hem ook hebben opgenomen.

litecoin logo

Lees ook: Beleggen in Litecoin (LTC) >>

6. Crypto.com (CRO)

Dit is een cryptomunt waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Crypto.com platform is een soort cryptobank met veel hulpmiddelen en unieke producten. Er zijn cryptocurrency kaarten, ruilhandel en zelfs wallets op te vinden.

Al deze producten worden verenigd door één inheems CRO-token. Dit is de token die binnen het netwerk zelf wordt gebruikt. Met deze speciale token worden alle commissies betaald op de exchange. In 2020 is de koers van deze munt aanzienlijk gestegen.

De prijs is dan ook meerdere keren over de kop gegaan. De СRO heeft het minst geleden onder de daling van maart. De waarde van de munt is dan ook maar één cent gedaald. Doordat dit laat zien dat het een zeer solide project is met een goede toekomst raden wij je zeker aan om hem op te nemen in je beleggingen.

7. Ripple (XRP)

Ripple is gecreëerd als een alternatief financieel betaalsysteem met als doel het transformeren en faciliteren van grensoverschrijdende betalingen. Al in het begin van de Ripple-dagen in 2013 kreeg het platform de aandacht van veel financiële instellingen.

Jaren later werd het door meer dan 100 financiële instellingen gebruikt en overgenomen. In 2020 is de Ripple-blockchain uitgebreid naar meer dan 300 providers in 40 landen, waaronder Banco Santander (SAN) en American Express (AXP), JP Morgan (JPM) en HSBC Holdings (HSBA).

Doordat ze veel steun krijgen van de Europese Commissie is de kans groot dat dit project groot zal worden in de toekomst. Op dit moment is de koers erg laag nu ze een onderzoek kregen van het SEC. De kans is groot dat dit onderzoek niets naar voren zal brengen, dit maakt het dan ook gelijk een goede optie om te overwegen.

ripple logo

Lees ook: Ripple (XRP) kopen >>

8. TRON (TRX)

Weer een bekende cryptomunt waar je in kunt beleggen. Het TRON peer-to-peer-netwerk is oorspronkelijk gemaakt op het Ethereum-netwerk. Dit project heeft nog altijd als doel om te zorgen voor een ware revolutie in de amusementsindustrie.

Dit doen ze door de inhoud op de betreffende websites binnen de amusementssector te democratiseren. Het team heeft heel veel samenwerkingen op zich naar staan. Denk bijvoorbeeld aan Samsung, oBike, Baidu en Baofeng. Het TRON-ecosysteem werkt als een platform voor het delen van inhoud.

Gebruikers worden beloond met TRX. Deze munt wordt dan ook op heel het platform gebruikt voor de content. Nu de koers van TRON aanzienlijk is gedaald in de afgelopen jaren is het een goed moment om in te stappen. Aangezien de amusement sector erg groot is en TRON zomaar eens een grote speler zou kunnen worden is het een verstandige keuze om te maken.

Lees ook: Beleggen in Tron (TRX) >>

9. Basic Attention Token (BAT)

Basic Attention Token is aan te merken als de vaste cryptocurrency van de Brave browser. De cryptocurrency wordt gebruikt als een beloning voor het bekijken van advertenties door gebruikers in de browser. BAT is uitgegroeid tot een van de meest bijzondere affiliate programma’s die werkt aan de hand van de blockchain.

Het punt achter het project is eigenlijk vrij eenvoudig. Je kunt advertenties bekijken en er geld mee verdienen. De token herstelde zich vrij snel na de markt crash in maart. Toch is het op dit moment nog altijd een goede munt om op te nemen in je beleggingen.

De kans is namelijk aanwezig dat BAT de standaard zal worden voor het bekijken van video’s via het internet om geld mee te verdienen. Zie je hier een toekomst in dan is beleggen in BAT zo verkeerd nog niet.

De laatste munt die je zeker in de gaten zou moeten houden is Chainlink. Chainlink is echt aan te merken als een bijzonder project. Het is Chainlink gelukt om slimme contracten uit te voeren op alle mogelijke soorten blockchains.

Dat maakt Chainlink tot een bijzonder project ten opzichte van de standaard munten die je momenteel kunt kopen. Doordat Chainlink met iedere blockchain werkt hoef je ook niet bang te zijn dat de munt van zijn plek wordt gestoten door een andere munt. Vanuit het oogpunt van investeerders heeft de complexiteit van Chainlink er echter tegen gewerkt.

Het gebruik van het protocol vraagt namelijk om heel wat programmeerkennis. Wat Chainlink nodig heeft is een sterke sponsor om de slimme contracten optimaal uit te voeren. Mocht ze dit lukken dan zal de koers aanzienlijk kunnen gaan stijgen. Wellicht is het een gokje waar om hierin te beleggen.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Belangrijk – bewaar je cryptomunten altijd in een wallet

Het is belangrijk om even kort in te gaan op het bewaren van jouw cryptomunten. We zien namelijk dat het hier nog wel eens echt fout wilt gaan. Wij geven je echt als tip om jouw munten altijd te bewaren in een wallet in plaats van het te laten staan op een broker account.

Het is namelijk zo dat je aanzienlijk meer risico loopt om gehackt te worden wanneer je de munten bewaart in een account bij een exchange of broker. In tegenstelling tot je account bij de broker of exchange heb je bij een wallet de munten echt in eigen bezit.

Dit houdt in dat je er zelf de sleutels voor hebt. Meer informatie over hoe dit precies werkt kan je terugvinden in onze beleggen in cryptogids voor beginners. Het opslaan van jouw munten is mogelijk in een van de volgende soorten wallets:

1. Hot/cold wallet

de meest voor de hand liggende optie is om te kiezen voor een hot of cold wallet. Hot wallets zijn verbonden met het internet. Hierdoor zijn ze minder veilig en brengen ze wat meer risico’s met zich mee. De cold wallets daarentegen worden offline opgeslagen en vereisen geen verbinding met het internet.

Hierdoor zitten er over het algemeen minder risico’s aan deze wallets voor het opslaan van jouw munten. In vergelijking met een kluis voor normaal geld kun je eigenlijk oneindig veel geld kwijt in een cold of hot wallet. 

De hot wallets worden eerder gebruikt voor dagelijkse transacties en cold wallets voor lange termijn beleggingen.

2. Hardware wallet

Hardware wallets zijn speciale hardware-apparaten die zijn voorzien van openbare adressen en sleutels. Je kunt het zien als een soort USB met een OLED-scherm en knoppen aan de zijkant. Het is een apparaat zonder batterij die kan worden aangesloten op de PC.

Ze zijn veiliger dan hot wallets en gebruiksvriendelijker dan papieren wallets, alleen kosten ze wel gelijk wat. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen en bieden een redelijke mate van controle.

Wel is het zo dat ze wat lastig te gebruiken zijn als je niet precies weet hoe alles werkt. De meest populaire hardware portemonnees zijn Ledger Nano S en Trezor.

3. Desktop wallet

Dit zijn speciale softwarepakketten die je op je computer kunt zetten. Antivirus is wel echt belangrijk in combinatie met deze wallet nu je risico loopt om gehackt te worden als je verbonden bent met het internet. In plaats van je munten op een beurs te houden kan je jouw geld in deze wallet zetten.

Ze zijn de op twee na meest veilige manier om cryptocurrencies op te slaan en de beste methode voor koude opslag in een volledig schoon systeem. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, geven je best wel wat bescherming en zijn vaak gratis Bekende desktop wallets zijn Exodus, Bitcoin core en Electrum.

Conclusie

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel een beter beeld hebt gekregen bij het beleggen in cryptovaluta. Door de verscheidenheid aan projecten is het altijd wel mogelijk om een selectie met munten te maken die aansluiten bij jouw risicobereidheid.

Je bent alvast de 10 beste cryptomunten van 2024 rijker en hebt al een beter beeld gekregen over de inhoudt ervan. Uiteraard moet je zelf de keuze maken welke cryptovaluta het beste bij jou past en welke je wilt gaan aankopen.

Wees je er alleen wel echt van bewust dat er aanzienlijk meer risico zit aan het beleggen in cryptovaluta dan bijvoorbeeld het beleggen in aandelen. Heb je het geld echt nodig en ben je niet bereid om mogelijke verliezen te accepteren dan raden wij je aan om eens te kijken naar het beleggen in aandelen of obligaties, ideaal voor de mensen die iets conservatiever willen beleggen.

Als je nog weinig ervaring hebt in de cryptowereld en er toch graag in wilt gaan beleggen kunnen wij jou zeker aanraden de volgende gratis online Bitcoin training te volgen.

Je leert hierin direct de basisbeginselen van crypto, hoe je jouw cryptomunten veilig bewaard en je gaat aan de slag met het aankopen van jouw eerste cryptovaluta voor EUR 1. Je doet zo al direct veel meer kennis op, waardoor je voor jezelf veel betere keuzes kan gaan maken.

En uiteraard is het ook heel belangrijk voor jouw zelfvertrouwen, want zeker in het begin kan het soms best lastig zijn 😉 En daarom is het eigenlijk altijd aan te raden kennis op te doen van mensen die het pad al met succes bewandelt hebben.

Wil je direct gaan starten met het aankopen van jouw eigen cryptomunten? Open dan eerst een gratis account bij Bitvavo via onderstaande link. Dit is een Nederlandse exchange waar je eenvoudig, veilig en tegen lage kosten jouw crypto valuta koopt.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Alvast heel veel succes met jouw beleggingen!

En heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan zeker onderaan deze pagina even een reactie achter!

of

Profiteer van een Exclusieve Bitvavo deal: Tijdelijk 10.000 euro gratis handelen. Claim nu! >>

chris
Op Beleggengids.nl helpen wij zowel beginnende als gevorderde beleggers met de juiste stappen om succesvol te gaan leren beleggen. En hiermee te gaan werken aan het behalen van mooie rendementen. Regelmatig delen wij ook vele waardevolle tips en technieken waarmee jij direct aan de slag kunt om dit succesvol toe te gaan passen. En leer je precies wat wel en niet werkt.

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *