Beleggen In Bitcoin?

Doe Jij Met Dit Handige Stappenplan!

Gemiddelde leestijd: 31 minuten
investeren in bitcoin linker zijkant

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van Bitcoin hebben gehoord. Deze bekende digitale valuta heeft voor een ware revolutie gezorgd op het gebied van het internationale handelsverkeer. Door de enorme stijging van de koers zijn er veel beleggers die hier graag ook wat voordeel uit willen halen.

Nu is het wel zo dat er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat als het aankomt op hoe beleggen in Bitcoins. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen als beginner zijnde hebben we besloten om de belangrijkste informatie in dit artikel voor je op een rijtje te zetten.

Door dit goed door te nemen kom je er vanzelf achter wat Bitcoin is, hoe je veilig Bitcoin kan kopen, wat de voordelen zijn van investeren en beleggen in Bitcoin en wat de belangrijkste tips en tricks zijn die je altijd in het achterhoofd zou moeten houden.

Laten wij hieronder snel verder gaan!

Wat is Bitcoin – functie van het project?

Laten we als eerste eens kijken naar de belangrijkste vraag: wat is Bitcoin eigenlijk? De munteenheid Bitcoin, afgekort BTC, maakt onderdeel uit van de markt van cryptocurrencies. Het is een digitale munt die gebaseerd is op transacties in gecodeerde instrumenten. Hier kan je denken aan een blockchain of een digitale handtekening.

Een onbekend individu of een groep mensen met het pseudoniem Satoshi Nakamoto wordt als de uitvinder van de munt beschouwd. Een Bitcoin wordt gemaakt door zogeheten mining. De miners maken gebruik van wiskundige berekeningen op een computer die blokken van transacties creëren.

De term is afgeleid van de Engelse term voor het delven en winnen van steenkool of goud. Aangezien mijnbouw in een blockchain een nieuwe bitcoin creëert door middel van gecodeerde transacties, spreken gebruikers ook van mijnbouw in deze context.

Cryptocurrencies hebben echter niets met goud te maken. In tegenstelling tot een klassieke munteenheid, zoals de euro of de Amerikaanse dollar, zijn cryptocurrencies niet onderworpen aan de goudstandaard.

Dit betekent dat de stabiliteit van de munt niet wordt gewaarborgd door de goudreserve van het uitgevende land. In plaats daarvan wordt elke Bitcoin gecreëerd via transacties in een blockchain zonder tussenkomst van een bank en zonder regulering door een hogere autoriteit of een staat.

Het doel van de blockchain

De blockchain speelt een erg belangrijke rol in het functioneren van de Bitcoin in het algemeen. Wat is dit precies vraag je je af? Een blockchain is een keten van transacties die een blok wordt genoemd. De afzonderlijke blokken worden door middel van de speciale crypto techniek aan elkaar gekoppeld om hun authenticiteit te garanderen.

Om dit te doen, bevat elk blok een aantal gegevens zoals de tijd van de transactie en de gegevens over de transactie in het blok. Omdat de transacties op elkaar voortbouwen en in een netwerk zijn opgeslagen, leidt een verandering tot een beschadiging van het gehele systeem. Dit maakt manipulatie moeilijker en zorgt ervoor dat geen bank of overheidsinstelling het digitale geld hoeft te beveiligen tijdens het Bitcoin-mijnen.

Verschillende soorten manieren om in Bitcoin te beleggen

Het is natuurlijk mogelijk om gewoon zo te beleggen in Bitcoin. Dit doe je door de munt aan te schaffen middels een beurs, hier laten we je verderop in dit artikel nog meer over zien. Dit betekent echter niert dat dit de enige manier is om te investeren in het project. Er zijn namelijk nog een aantal andere soorten beleggingen die te maken hebben met Bitcoin die je als beginner kunt kiezen:

  • Bitcoin-fondsen
  • Bitcoin CFD
  • Bitcoin Certificaten
  • Blockchain ETF

Een Bitcoin-fonds belegt rechtstreeks in de digitale munt. CFD’s zijn contracts for difference die de koersontwikkeling van verschillende cryptocurrencies volgen. CFD’s worden echter niet op beurzen verhandeld. Wegens de geringere regulering door een toezichthoudende autoriteit behoren zij derhalve tot de speculatieve beleggingsvormen.

Sommige aanbieders geven certificaten uit over de koersontwikkeling van cryptocurrencies. Bij deze transacties bestaat het risico dat de emittent insolvent wordt, waardoor de certificaten waardeloos worden.

Veel beleggers maken gebruik van een traditioneel exchange traded fund (ETF) voor beleggings- of pensioenplanning. Er is nog geen echte Bitcoin ETF te vinden. In plaats daarvan kunnen spaarders hun geld investeren in een blockchain ETF.

De blockchain ETF neemt deel aan de stijgende successen van de blockchain-technologie. Dit maakt het een iets bredere investering, hierdoor loop je dus ook gelijk minder risico tijdens het beleggen. Overigens is de kans groot dat er in de toekomst wel een echte Bitcoin ETF zal komen.

Tip! Bitcoin koop je gemakkelijk, veilig en snel bij de Nederlandse exchange Bitvavo.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Voordelen van beleggen in Bitcoin

Door het bovenstaande weet je al meer over Bitcoin zelf en over de blockchain van dit project. Wat je alleen nog niet weet is wat eigenlijk de belangrijkste redenen zijn waarom ook jij zou moeten beleggen in dit project.

Er zijn veel voordelen te ondervinden als het aankomt op het beleggen in Bitcoin. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we hieronder de belangrijkste voordelen van het investeren in Bitcoin voor je op een rijtje gezet:

1. Bitcoin wordt steeds populairder

De wereldwijde adoptie van Bitcoin is op dit moment erg snel aan het toenemen. Zo is het aantal gebruikers van de populaire Blockchain-portemonnee in 2020 gestaag toegenomen. Iedere dag zijn er meer mensen die gebruik maken van deze wallet voor het opslaan van hun eigen munten.

Het aantal mensen dat BTC koopt via het internet blijf groeien. Hoewel de bullmarkt voor Bitcoin nog niet op zin hoogtepunt is zijn er steeds meer particuliere en institutionele kopers te vinden op de markt. Nu Bitcoin steeds vaker in het nieuws komt is de kans groot dat deze adoptie nog verder zal gaan toenemen.

Als die vraag blijft groeien, zou dat kunnen leiden tot nog explosievere prijsbewegingen zoals we die in eerdere Bitcoin-cycli hebben gezien. Dit zou betekenen dat de koers nog veel verder zou kunnen gaan stijgen dan dat hij tot nu toe heeft gedaan.

2. Bitcoin wordt door meer bedrijven gebruikt

Net als de aanpassing van het internet, wordt Bitcoin ook geadopteerd door onze samenleving. Steeds meer bedrijven zijn op dit moment klaar om bitcoin te gebruiken als hun primaire valuta. Bitcoin is dan ook een steeds belangrijkere rol gaan spelen in onze samenleving. Het verhaal van bitcoin is dan ook echt pas net begonnen.

Conventionele fiat munteenheden zijn verouderd aan het raken omdat ze niet de ultieme oplossing kunnen zijn voor de moderne-wereld problemen. Men moet dagen wachten op een internationale transactie. In de meeste gevallen brengt het gebruik van fiatvaluta’s meer belastingen en meer zorgen met zich mee.

Maar met de opkomst van bitcoin zullen al deze problemen uiteindelijk afnemen. Bitcoin is de toekomst van het geld, omdat het de meest nuttige oplossingen biedt die iedereen nodig heeft.

3. Bitcoin is de bekendste munt van allemaal

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er talloze andere cryptocurrencies te vinden. Deze verschillende soorten cryptocurrencies gebruiken nieuwe marketingtactieken en bieden aanzienlijke voordelen aan hun gebruikers. Bitcoin staat echter aan de top omdat Bitcoin nog altijd wordt gezien als een soort moedermunt.

Het meeste geld zit dan ook in  Bitcoin zelf, niet in de andere munten die je kunt vinden op de markt. Het is de eerste speler, dit heeft ervoor gezorgd dat Bitcoin over heel wat jaren aan ervaring beschikt.

Door deze jarenlange ervaring genieten ze een hoge mate van vertrouwen en autoriteit. Bitcoin heeft bewezen een veilig en betrouwbaar bedrijf te zijn, terwijl anderen nog steeds moeite hebben om hun doelstellingen te behalen.

4. Bitcoin is populair bij overheden

Het is ook nog eens zo dat Bitcoin door steeds meer overheden wordt goedgekeurd. Zonder goedkeuring van de overheid is het nagenoeg onmogelijk om te beleggen in een project als Bitcoin. Hoewel geen enkele regering controle heeft over bitcoin, hebben bijna alle regeringen wereldwijd mensen toegestaan om in bitcoin te handelen.

Dit betekent dat bitcoin wettelijk geverifieerd is om gebruikt te worden voor transacties en het opslaan van je vermogen. Bitcoin heeft het vertrouwen gewonnen van overheden over de hele wereld vanwege zijn hoge veiligheidskenmerken en eerlijkheid.

Zo is Bitcoin nooit echt gebruikt door oplichters, ook is het voor de beleggers nagenoeg onmogelijk om te worden opgelicht. Wellicht dat de overheden in de toekomst zullen besluiten om zelf ook Bitcoin of in ieder geval de blockchain in gebruik te nemen.

5. Bitcoin is bestand tegen inflatie

Het laatste voordeel is dat Bitcoin, in tegenstelling tot normale valuta, bestand is tegen prijsinflatie. Alle wereldvaluta’s worden gecontroleerd door hun respectievelijke regeringen. Dit leidt soms tot schommelingen in de waarde van de valuta’s, de overheden kunnen namelijk besluiten om geld bij te drukken als ze dit willen.

Wanneer een valuta zijn waarde verliest, daalt de koopkracht en moet er meer geld worden betaald om producten te kopen. Uiteindelijk kan dit gezien worden als een vorm van belasting op wat mensen al hebben verworven, dit is dan ook niet echt prettig als je aan je vermogen wilt werken.

Met Bitcoin is de voorraad en hoeft men zich dus geen zorgen te maken over het bijdrukken van geld, dit is namelijk niet mogelijk. Bitcoin is net als goud een schaars product. Dit maakt het een prima investering als je de inflatie graag tegen wilt gaan.

beleggen in bitcoin voordelen

Nadelen van beleggen in Bitcoin

Er zitten dus echt veel voordelen aan het beleggen in Bitcoin. Een fout die veel beginners maken is dat zij denken dat er daarom geen enkel nadeel zit aan het investeren in Bitcoin.

Dit is een volledig verkeerde gedachte, het is namelijk wel degelijk zo dat er een aantal nadelen zitten aan het beleggen in een project als Bitcoin. Om je een zo volledig mogelijk beeld te geven hebben we deze nadelen hieronder ook weer even voor je onder elkaar gezet.

1. Bitcoin is erg volatiel

Cryptocurrencies zijn de afgelopen jaren ontzettend volatiel geweest. De koers van Bitcoin is soms met een paar honderd procent gestegen, om vervolgens helemaal in elkaar te storten. Deze volatiliteit is niet altijd een groot voordeel. Beleggers vinden het natuurlijk fijn als de koers stijgt, maar de koers van Bitcoin kan ook nog altijd gaan dalen voor de komende periode.

Als Bitcoin gaan dalen dan gaat dit echt een stuk sneller dan een daling van de koers van goud, aandelen en andere grondstoffen. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is de onzekerheid die rond cryptovaluta hangt.

Zijn cryptocurrencies aan te merken als een bel die ooit gaat klappen  Zullen ze er over een paar jaar nog zijn? Niemand weet het echt zeker. Deze hoge mate van onzekerheid veroorzaakt enorme verschillen in de koers. Hier moet je als belegger wel echt tegen kunnen.

2. Bitcoin kan te maken krijgen met beveiligingsrisico’s

Inbreuken op de beveiliging zijn natuurlijk wel iets waar je goed bij stil moet staan als belegger zijnde. We bevinden ons in een volledig nieuw tijdperk waarin virtuele valuta’s de traditionele monetaire normen uitdagen. Dit brengt het risico met zich mee om gehackt te worden door cybercriminelen.

In feite zullen zelfs top crypto trading exchanges geen Bitcoins garanderen als je account gehackt wordt zonder dat je hier zelf echt iets aan hebt kunnen doen. Houd in gedachten dat Bitcoins niet worden opgeslagen als een fysiek actief. In plaats daarvan zijn ze toegankelijk via private sleutels als onderdeel van een digitale portemonnee.

Het beschermen van je sleutel en portemonnee tegen criminelen is iets wat je zelf moet doen. Eén manier waarop beleggers mogelijke inbreuken kunnen voorkomen is door gebruik te maken van een cold storage wallet. Echter loop je altijd het risico dat er een hacker komt die de beveilig weet te omzeilen.

3. Bitcoin kan te maken krijgen met een netwerkstoring

De echte waarde van elke cryptocurrency berust op het bouwen van een sterk product dat een aanzienlijk netwerk van gebruikers zal willen gebruiken. Echter is het goed mogelijk dat deze netwerken niet in staat zijn om de doelstellingen te behalen. Zo zien we dat ook Bitcoin nog wel eens problemen heeft met het netwerk.

Hoewel Bitcoin minder risico meebrengt dan andere soorten cryptocurrencies kan het wel zijn dat er een grote storing komt. Stel dat veel grote crypto miners te maken krijgen met deze storing. Dit kan ervoor zorgen dat de transacties niet meer verwerkt kunnen worden.

Dit kan er als het ware voor zorgen dat de volledige markt stil komt te liggen. Dit is overigens niet iets wat we alleen bij digitale valuta zien. Een bank kan namelijk ook te maken krijgen met een storing.

Hoe beleggen in Bitcoin – een stappenplan voor beginners

Laten we zeggen dat je door de bovenstaande informatie zelf graag wilt gaan beleggen in Bitcoin. Als dit klopt dan is het noodzakelijk om de juiste stappen te volgen. Alleen door de juiste stappen te volgen ben je in staat om op een veilige en vooral betrouwbare manier je investeringen te maken.

Om ervoor te zorgen dat het voor alle beginners mogelijk is om aan de slag te gaan hebben we hieronder de belangrijkste stappen voor beginners op een rijtje gezet. Zolang je zelf deze stappen volgt ben ook jij in staat om eenvoudig te beleggen in Bitcoin.

Stap #1: Kies een goede broker uit

Het eerste wat je zal moeten doen voor het beleggen in Bitcoin is het vinden van een broker. Een broker of een exchange kan in feite gezien worden als de tussenschakel tussen de verkoper en de koper van een bepaald soort activa. Dit is dan ook de beurs waar de Bitcoin op verhandeld wordt.

Het aanmaken van een account is noodzakelijk als je zelf graag wilt gaan handelen. Bij het aanmaken van een account zal je de nodige gegevens moeten verstrekken. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan je naam, je rekeningnummer en aan je adres. Deze informatie is verplicht nu de beurs moet voldoen aan diverse regelingen binnen de EU om witwassen tegen te gaan.

Nadat je een account hebt aangemaakt kun je een storting verrichten. Het is handig om als beginner niet gelijk teveel te investeren als je er nog niet echt bekend mee bent. Je koopt Bitcoin en andere cryptomunten eenvoudig, veilig en snel bij de Nederlandse exchange Bitvavo. Dit is op het moment de grootste en goedkoopste exchange. Via onderstaande link handel je de eerste EUR 1000 zonder kosten.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Stap #2: Plaats een order bij de broker

Nadat je een account hebt gemaakt en een storting hebt gemaakt op de site dan is het tijd om een transactie te plaatsen. Over het algemeen is het super eenvoudig om te doen. Je koopt alleen maar naar de kooppagina te gaan en de nodige data in te vullen. Het makkelijkste is om te klikken op de Market Price, dit is namelijk de prijs die de Bitcoin op dat moment waard is.

Vul vervolgens in hoeveel je eigenlijk wilt kopen. Is alles ingevuld dan raden wij je echt aan om alles even goed door te nemen. Als je namelijk en komma verkeerd hebt ingevuld dan kan dit je erg veel geld kosten, iets waar je niet echt op zit te wachten natuurlijk. Heb je alles ingevuld en druk je op kopen dan komen de munten gelijk in de wallet op de exchange te staan.

Stap #3: Maak een Bitcoin wallet aan

Het is niet verstandig om de Bitcoin die je hebt gekocht op de exchange te laten staan. Een broker of een exchange is namelijk geen bank, het is alleen de plaats waar je de Bitcoin koopt. Om ervoor te zorgen dat je jouw munten op een veilige manier kunt bewaren is het noodzakelijk om even een Bitcoin wallet aan te maken.

Je kunt via internet talloze aanbieders van wallets vinden voor jouw Bitcoin. Een wallet is te vergelijken als een normale portemonnee, alleen gaat het hier om een digitale variant. Met de Bitcoin wallet is het voor hackers niet meer zo makkelijk om toegang te krijgen tot jouw munten.

Stap #4: Zet je munten over

Heb je nu een Bitcoin wallet aangemaakt dan zal je jouw munten even over moeten zetten. In het tablet van de wallet kan je meer informatie vinden over hoe je dit precies doet. Bij het overzetten van de Bitcoin is het noodzakelijk om het adres te kopiëren en om dit niet met de hand over te typen.

De kans op fouten is namelijk erg groot. Heb je jouw Bitcoin overgemaakt naar een verkeerd adres dan kun je fluiten naar je centen. Wanneer je alles hebt overgezet is het alleen nog een kwestie van geduld hebben. De koers zal in het begin erg veel fluctueren. Laat je hier niet door misleiden en hou vast aan je munten, dit is de enige manier waarop je succes zult behalen.

Tips voor investeren in Bitcoin

Iedereen die van plan is om te investeren in Bitcoin kan met de bovenstaande stappen zelfstandig aan de slag. Om ervoor te zorgen dat je wat minder fouten zal maken tijdens het beleggen zelf hebben we nog wat anders voor je.

Hieronder hebben we namelijk een aantal tips en tricks opgenomen die je echt altijd in het achterhoofd zou moeten houden bij het beleggen. Deze tips en tricks zijn overigens niet alleen van toepassing voor beginners. Ook mensen die al bekend zijn met beleggen zouden hier goed naar moeten kijken.

Tip #1: Sta stil bij de timing van je belegging

Net als bij de aandelenmarkt is het van cruciaal belang om op het juiste moment de cryptomarkt op te gaan om je rendement te maximaliseren. De koers van Bitcoin daalde ontzettend hard in 2018 en beleggers betaalden de prijs. Deze beleggers besteedden geen aandacht aan de waarschuwingssignalen.

Bitcoin bevond zich vorig jaar in het midden van een death cross. Dit vindt plaats wanneer het 50-daags voortschrijdend gemiddelde het 200-daags voortschrijdend gemiddelde aan de neerwaartse kant kruist. Een beter moment om te beleggen is tijdens een golden cross.

Dit is de situatie waarin het 50-daags voortschrijdend gemiddelde het 200-daags voortschrijdend gemiddelde kruist aan de bovenkant. Hoewel het lastige termen zijn zou je hier echt even goed onderzoek naar moeten doen. Instappen op het juiste moment is namelijk echt ontzettend belangrijk.

Tip #2: Doe aan diversificatie

De volgende tip is om altijd aan diversificatie te doen als je van plan bent om te gaan beleggen in Bitcoin. Geen enkele belegger al zijn eieren in één mandje moeten doen. Wanneer je van plan bent om te gaan investeren in Bitcoin of in cryptovaluta dan zal je echt moeten diversifiëren.

Op die manier kan een daling in één munt gemakkelijk worden gecompenseerd door een even grote winst in een andere component. Naast Bitcoin kun je bijvoorbeeld ook kiezen om te beleggen in Ripple (XRP), Ether, Bitcoin Cash (BCH), en Litecoin (LTC).

Gelijkmatig beleggen in verschillende soorten cryptocurrencies zorgt voor evenwicht. Als er één daalt met een bepaald percentage, zal een ander zeker stijgen met hetzelfde bedrag.

Tip #3: Maak echt gebruik van een portemonnee

Bewaar je munten echt altijd in een wallet. Omdat je gaat investeren in iets wat alleen maar in de digitale wereld bestaat moet je echt goed op je hoede zijn voor je cyberbeveiliging. Cybercriminelen zijn altijd op zoek naar manieren om je geld afhandig te maken. Gebruik exchanges om valuta’s te kopen en verplaats je munten terug naar je wallets zodra je klaar bent.

Als je jouw activa op exchanges bewaart, stel je je bloot aan cyberaanvallen. Veel exchanges zijn al eerder gehackt, dit zal ook in de toekomst nog gaan gebeuren. Overweeg te investeren in cold wallets. Deze bieden je namelijk meer veiligheid dan de andere soorten wallets.

Conclusie – Bitcoin is een prima investering

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel beter weet wat Bitcoin eigenlijk is en waarom het zo’n goed project is om ook in te investeren. Het feit dat de blockchain door steeds meer bedrijven gebruikt wordt laat zien dat de kans groot is dat Bitcoin over de komende jaren alleen maar groter zal gaan worden.

Nu Bitcoin een schaars product is zal dit ervoor zorgen dat de koers nog verder zal gaan stijgen. Hierdoor is het mogelijk om aanzienlijk veel rendement te verdienen. Nu is het natuurlijk wel zo dat de markt nog altijd zeel volatiel is.

Mocht je het niet aan kunnen om de koers scherp te zien dalen dan is het handig om te kiezen voor andere soorten beleggingen. Hier op onze site kan je overigens talloze artikelen vinden die je alles laten zien over onder andere het beleggen in aandelen, edelmetalen en obligaties.

Nog helemaal nieuw in het handelen van cryptocurrency?

Als je nog helemaal nieuw bent en eigenlijk nog geen ervaring hebt binnen de cryptowereld kunnen wij jou aanraden eerst wat meer kennis op te doen. Zodat wanneer je met jouw zuurverdiende geld gaat investeren je al veel beter weet wat je te wachten staat en je ook direct betere doordachte keuzes maakt.

Want zoals je misschien wel vaker hebt gehoord is het altijd verstandig om eerst te leren en daarna te investeren. Daarom kunnen wij jou zeker aanraden zeker eens naar deze crypto beginnerscursussen te kijken.

Je gaat in deze online training onder andere direct aan de slag met de basisbeginselen van crypto, hoe jij jouw aangekochte cryptomunten veilig kan gaan bewaren en je gaat gelijk jouw eerste cryptovaluta aankopen voor EUR 1. Daarna heb jij al een veel beter beeld van hoe het in zijn werk gaat binnen de cryptowereld.

Het is gewoon erg belangrijk in deze volatiele markt dat je over voldoende kennis beschikt en niet zomaar lukraak wat doet, want dat kan je uiteindelijk veel geld gaan kosten. En die risico’s moet je natuurlijk proberen zo klein mogelijk te houden. Wil je echt een goede basis aan gaan leggen en met veel meer vertrouwen de cryptowereld induiken, dan kunnen wij jou de AllesOverCrypto Masterclass – Money Mastery zeker aanraden.

Deze cursus heeft ons in het begin ook erg goed op weg geholpen en onze ogen geopend. Stap-voor-stap wordt alles je van A tot Z uitgelegd waardoor je precies weet wat je moet doen en waar je op moet letten en wat je ook zeker niet moet doen. Ook krijg je na aanschaf toegang tot de exclusieve community wat erg waardevol is. Hierin zitten allemaal mensen met hetzelfde doel en waar je heel veel van kunt leren.

Waar kan ik het beste Bitcoin (BTC) kopen?

Wil je direct gaan starten met het aankopen van jouw cryptovaluta? Open dan eerst even een gratis account bij Bitvavo via onderstaande link. Je krijgt dan direct toegang tot de eerste EUR 1000 GRATIS handelen bij deze Nederlandse exchange. Je koopt hier eenvoudig, veilig en tegen lage kosten jouw crypto valuta.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Alvast heel veel succes met jouw cryptocurrency beleggingen!

Heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan zeker onderaan deze pagina even een reactie achter!

chris
Op Beleggengids.nl helpen wij zowel beginnende als gevorderde beleggers met de juiste stappen om succesvol te gaan leren beleggen. En hiermee te gaan werken aan het behalen van mooie rendementen. Regelmatig delen wij ook vele waardevolle tips en technieken waarmee jij direct aan de slag kunt om dit succesvol toe te gaan passen. En leer je precies wat wel en niet werkt.

Gerelateerde berichten:

Beleggen In Ripple?

Beleggen in Ripple? Lees op deze pagina waarom je zou moeten investeren in Ripple, voor- en nadelen, hoe je veilig Ripple kan kopen!

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *