NFT Secrets Cursus Review: Mitchel van Duuren Ervaringen [2023]

Zo Ga Ook Jij Succesvol NFT's Flippen!

Gemiddelde leestijd: 57 minuten
nft secrets cursus logo linker zijkant

Eindelijk kan je een NFT Secrets review lezen. NFT’s zijn namelijk nog behoorlijk nieuw op de markt. En er is daardoor nog niet heel veel informatie over te vinden. Toch is nu al duidelijk de potentie ervan te zien. Wil je ook investeren in moderne technologieën, dan is dit mogelijk wat je zoekt.

Het is dan natuurlijk wel slim om je eerst te verdiepen in wat het eigenlijk precies is. Daarom is het juist ook zo fijn dat er nu ook cursussen op de markt komen die je kan volgen. Op die manier leg je een goede basis.

Dit pakket kan weleens precies zijn wat je zoekt, daarom is deze review ook van waarde. Er wordt weleens gezegd de NFT’s van nu zijn wat Bitcoin in 2012 was. Er was wel iets aan het broeien, maar de echte koersstijging naar ongekende hoogten moest nog komen.

Daar wil je natuurlijk wel op tijd bij zijn. Door deze NFT Secrets review door te nemen en de ervaringen met Mitchel van Duuren van ondernemer.nl te ontdekken ben je dan in ieder geval alvast goed op weg.

Zo kan je gaan beleggen op een moderne manier en er mogelijk ook nog eens hele grote bedragen aan overhouden. Dat is natuurlijk ook wel heel aantrekkelijk om te doen. Laten we daarom snel kijken naar onze ervaringen met de NFT Secrets cursus, wat het is en wat je ervan mag verwachten als je eraan begint.

Lees hieronder snel verder!

Wat mag je verwachten van deze review?

Laten we eerst eens samen kijken wat je allemaal mag verwachten als je deze NFT Secrets review gaat lezen. We beginnen bij de grondlegger. We leggen je uit wie Mitchel van Duuren is en waarom hij recht van spreken heeft als het over NFT’s gaat.

Vervolgens kijken we naar wat de cursus eigenlijk precies is. Voordat we dieper ingaan op het lesmateriaal, kijken we eerst naar algemene zaken. Wat zijn NFT’s? Waarom moet je erin gaan investeren? Wat is het verband tussen cryptocurrency en NFT’s? Hoe ziet de toekomst eruit? En wat is een discord?

Vervolgens gaat het in deze NFT Secrets review over de cursus zelf. We lopen de modules langs en bespreken de onderwerpen één voor één. Zo heb je echt een compleet inzicht in wat je krijgt als cursist. Vervolgens hebben we het ook over de NFT Secrets discord.

Omdat dit een review is, kijken we ook naar ervaringen en voordelen en nadelen van de cursus. We bekijken wat het tot een uniek lespakket maakt. Ook maken we een inschatting voor wie het wel geschikt is en voor wie niet. We kijken naar de kosten en trekken vervolgens een conclusie. Tot slot worden nog enkele veelgestelde vragen beantwoord.

Over Mitchel van Duuren van de NFT Secrets cursus

mitchel van duuren nft secrets
Mitchel van Duuren

De NFT Secrets van Mitchel van Duuren heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een belangrijk lespakket voor geïnteresseerde beleggers. Maar wie is deze Mitchel van Duuren eigenlijk? Sommige mensen kennen hem misschien al wat langer.

Voor hij zich bezighield met NFT’s, was hij namelijk belangrijk in de gezondheidsindustrie. Zo was hij bijvoorbeeld ook de man achter de keto revolutie producten. Dit zijn producten met betrekking tot gezonde voeding om mensen te helpen afvallen en gezond te worden. Mitchel van Duuren is dus ook geen nieuwkomer in de ondernemerswereld te noemen.

De keto revolutie is bovendien niet het enige wat Mitchel van Duuren heeft gedaan. Voor hij met de NFT Secrets cursus kwam heeft hij bijvoorbeeld ook Meal.com, Foodie en Elkehaptelt.nl opgezet. Die bedrijven zijn inmiddels voor miljoenenbedragen verkocht. Enkele jaren geleden deed hij dat ook al met Eiwitpoeder.nl.

Je kan dus stellen dat hij ervaring heeft met ondernemen. Ook weet hij dus hoe hij goede producten en diensten moet opzetten. Dat maakt het alleen maar aantrekkelijker om ook naar deze cursus te kijken. Hij is zelf al enige tijd met NFT’s bezig en wil deze kennis nu doorgeven.

In deze NFT Secrets review kijken we vooral naar wat je aan de cursus hebt. Het is echter natuurlijk wel fijn om te weten dat er iemand achter zit die zijn sporen in de ondernemerswereld verdiend heeft. Dat maakt het wat gemakkelijker om ook vertrouwen te hebben dat je na het volgen van deze cursus meer kennis hebt en je dus ook meer succes kan hebben met het investeren in NFT’s.

Mitchel komt ook regelmatig in de media, dus je kunt ook eerdere interviews met hem nalezen als je dat zou willen. Zo krijg je nog meer vertrouwen in de cursus en de mensen erachter.

Hoe is de NFT Secrets cursus ingericht?

Om de NFT Secrets review goed te beginnen, kijken we eerst eens wat het precies is. Het is een cursus die je online doet. Het is erop gericht om jou als cursist te leren hoe jij de NFT’s moet kopen en verkopen.

De ontwikkelaar van de cursus, Mitchel van Duuren, is hier zelf al enige tijd mee bezig. De kennis die hij hierin heeft opgedaan, deelt hij nu met jou. De strategieën die hij gebruikt om te verdienen aan NFT’s, zoals het flippen, kan jij daardoor dus ook aanleren en gaan gebruiken.

Je gaat in deze NFT Secrets cursus leren wat trends zijn en hoe je ze kan herkennen. Ook leer je wat de risico’s zijn. Waarbij je dan ook direct leert hoe je die kan minimaliseren. Zo kan je dus snel een goede winst maken als je het goed aanpakt.

De cursus is opgebouwd rond heel veel praktijkkennis en de voorbeelden daarvan worden dan ook gegeven. Je kan zien welke resultaten Mitchel heeft geboekt met het kopen en verkopen van NFT’s tot nu toe. Dit kan je verder helpen om zelf ook succesvol te worden in het beleggen.

Natuurlijk begint de NFT Secrets cursus wel helemaal bij de basis. Je leert eerst waar je mee te maken hebt. Daarna leer je hoe je moet handelen om te kopen en om te verkopen. Daarna ga je leren hoe je de juiste NFT’s kunt vinden. Dit zijn de soorten waarvan de waarde weleens heel snel kan toenemen.

Dit heb je natuurlijk ook nodig om er goed aan te verdienen. Om je al deze kennis bij te brengen, is de cursus verdeeld over 5 modules die samen 28 lessen bevatten. Die kan je op je eigen tempo afwerken. Zo kan je dus optimaal profiteren.

In deze NFT Secrets review kijken we wel naar het volledige pakket. Het is namelijk meer dan alleen een online cursus van 28 lessen. Het is ook een discord commuity. Daar krijg je ook toegang toe wanneer je cursist wordt. Hier kan je nog veel meer leren.

Je komt in contact met andere beleggers en kan vragen stellen en van elkaar leren. Hier worden ook veel succesvolle beleggingen besproken en wordt iedereen gemotiveerd om er vol voor te gaan. Zo heb je dus alle tools in handen om zelf ook succesvol te worden in de wereld van NFT’s.

nft secrets online cursus dashboard
NFT Secrets online cursus dashboard

Algemene uitleg : Wat zijn NFT’s?

Voor we aan de daadwerkelijke NFT Secrets review kunnen beginnen, is het natuurlijk eerst belangrijk dat je weet waar het over gaat. Daarom leggen we eerst uit wat een NFT is. Dit is de afkorting van een Non-Fungible Token. Dit is een token die uniek is en niet inwisselbaar is.

Dit zegt je misschien nog niet zoveel. Dat deze uniek is geeft je in ieder geval vast een idee waar de waarde van is. Als er ergens maar één in zijn soort van is, dan is dat immers altijd interessant. Het is alleen wel belangrijk dat je weet wat je ermee kan doen.

Het is natuurlijk vooral belangrijk om te weten wat je ermee kan. In de NFT Secrets van Mitchel van Duuren wordt jou geleerd hoe je ze kan kopen en verkopen. Dit is echter niet de originele bedoeling van de tokens. De NFT’s worden namelijk gekoppeld aan digitale objecten.

Denk aan afbeeldingen, tweets, digitale kunstwerken of meer van dit soort zaken. Het kan bijvoorbeeld ook om video of audio gaan die online wordt verspreidt. De NFT’s zorgen er dan voor dat je weet dat je met het origineel te maken hebt en niet met een kopie.

In de NFT Secrets van Mitchel van Duuren kom je erachter dat er veel overeenkomsten zijn tussen crypto en NFT’s, waarover later meer. Dit komt vooral doordat het allebei gebaseerd is op blockchaintechnologie. Dit verklaart ook waardoor het mogelijk is dat ze uniek te houden zijn.

Je kan namelijk altijd onderzoek doen naar wie de eigenaar is en wat het inhoudt. Dit is een voordeel, want dit maakt de kans op fraude en oplichting natuurlijk ook wel een heel stuk kleiner. Wanneer jij een NFT koopt, dan word jij dus ook de eigenaar ervan. Dat is vooral belangrijk om mee te nemen.

En heb je eenmaal een NFT gevonden die jij graag wilt kopen, dan betaal je deze met Ethereum. Het is dan ook van belang dat je zelf een Metamask wallet aanmaakt en daar Ethereum op gaat storten. Op een exchange zoals Bitvavo kun je heel makkelijk jouw Euro’s storten en deze dan om gaat zetten naar Ethereum.

Daar vandaan kun je dan weer heel gemakkelijk jouw Ethereum doorstorten naar jouw Metamask wallet die dan weer gekoppeld is aan jouw OpenSea account (grootste NFT marktplaats van dit moment). Handig is dan ook om eerst een gratis account aan te maken op Bitvavo.

Dit ook met het oog van spreiding in jouw portefeuille en een gedeelte van jouw geld in cryptocurrency te beleggen. Via onze link betaal je momenteel over de eerste EUR 1000 handelen geen handelskosten.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Waarom zou je in NFT’s gaan investeren?

Waarom zou je deze NFT Secrets review doornemen als je er niet in gaat investeren? Het is alleen wel de vraag waarom dat zo interessant kan zijn. Dat komt natuurlijk door het karakter van de tokens. Ze worden ook wel eens omschreven als digitale verzamelobjecten.

Je krijgt als kopen een uniek bestand. Dat bestand blijft altijd in de blockchain. Er is er maar één van en het kan ook niet gedeeld worden. Zoals dat bij cryptomunten wel kan. Doordat elke NFT uniek is en er dus ook een schaarste is, is de waarde ervan al snel op te drijven.

Dit is ook het verschil met cryptomunten. Doordat deze te delen zijn in stukjes, is het zo dat de waarde ook klein te houden. Bovendien is elke bitcoin evenveel waard. Voor elke NFT is een andere waarde vast te stellen, juist omdat elke NFT anders is dan alle andere.

Vergelijk het dus met een digitale vorm van het investeren in kunst, sneakers, speelgoed of andere unieke voorwerpen in de fysieke wereld. Er kan maar één eigenaar tegelijk zijn. Dit is bovendien dankzij de techniek van de blockchain ook nog eens gemakkelijk te controleren. Dit helpt om een NFT meer waard te maken.

Het is voor een eigenaar of maker van een NFT ook mogelijk om specifieke informatie eraan toe te voegen. Zie dit als de handtekening van de kunstenaar. Deze metadata zijn onderdeel van de NFT en dragen dus ook bij aan de waarde. Het is zelfs mogelijk om royalties in te programmeren.

Dat betekent dus dat de maker of eigenaar van een NFT altijd een percentage ontvangt wanneer een NFT weer verkocht wordt aan een volgende eigenaar. Zo is er dus ook op de lange termijn aan te verdienen. Dit zijn allemaal redenen om erin te willen investeren.

Hoe is de relatie tussen Cryptocurrency en NFT’s?

Er zijn natuurlijk duidelijke relaties tussen cryptocurrency en NFT’s. Daar willen we in deze NFT Secrets review dan ook even bij stilstaan. Zoals gezegd gebruiken beide de blockchaintechnologie. Dat betekent dus dat ze onderling verhandelbaar zijn, op het netwerk, zonder dat daar een derde partij hoeft tussen te komen.

Zowel NFT’s als cryptomunten vertegenwoordigen dan ook een bepaalde waarde. Die waarde wordt bepaald door de koers zoals die op dat moment is. Dit zijn de belangrijkste overeenkomsten tussen de beide soorten. De relatie wordt niet alleen gekenmerkt door de overeenkomsten. Er zijn ook belangrijke verschillen.

Het verschil tussen beide is het doel. Hoewel ze allebei gebruikt worden om in te beleggen, is het eerste doel van cryptomunten om als betaalmiddel te dienen. Er zijn producten en diensten mee af te rekenen. Eigenlijk niet heel anders dan met chartaal geld wordt gedaan.

NFT’s dienen niet als betaalmiddel. Ze zijn juist bedoeld om als verzamelobject te dienen. Ze zijn uniek, niet te kopiëren en niet te delen. Dat is waar ze dus in relatie tot elkaar staan. Je kan namelijk een NFT kopen door met cryptomunten te betalen. Later kan je deze dan weer verkopen voor een hogere waarde als de koers stijgt.

Hoe is de toekomst voor NFT’s?

Het is niet raar dat je bij deze NFT Secrets review bent uitgekomen. Er is veel aandacht voor de laatste tijd. Het is een jonge markt waar ook nog veel hype omheen hangt. Het is echter natuurlijk wel ook belangrijk om te weten hoe het met de toekomst zit.

Wanneer je nu veel zou investeren in een cursus en over korte tijd heb je er al niets meer aan, dan zou dat natuurlijk zonde zijn. Het is dus ook belangrijk om eens te kijken naar ontwikkelingen op deze markt en wat je ervan mag verwachten op de middellange en lange termijn.

Het is belangrijk om te weten dat er nog veel rek in de markt zit. De manier waarop NFT’s nu worden gebruikt, hoeft niet de manier te zijn waarop dit in de toekomst gebeurt. Dat is ook aan cryptomunten te zien. Dat Mitchel van Duuren ervaringen van nu deelt, helpt je om er op dit moment mee aan de slag te gaan.

Dit kan echter wel veranderen. De digitale kunstwerken die momenteel bijvoorbeeld populair zijn, lijken maar tijdelijk van waarde te zijn. In de toekomst zal het voor de echte liefhebbers veel minder aantrekkelijk blijken dan fysieke kunstwerken.

NFT’s gaan echter wel op hele andere vlakken een belangrijke rol spelen. Muziek, social media, content en meer van dit soort zaken, krijgen veel meer waarde wanneer er een NFT aan te koppelen is. Zo kunnen bijvoorbeeld louche tussenpersonen uit de keten worden gesneden.

De makers kunnen rechtstreeks handelen met fans en investeerders. De unieke set aan informatie die in een NFT zit maakt het aantrekkelijk voor allerlei soorten certificaten en vergelijkbare bewijzen van authenticiteit.

Dit maakt het mogelijk om er ook in de toekomst aan te verdienen. Alleen zullen dan de digitale producten en diensten die eraan gekoppeld zijn dus anders zijn dan nu.

Wat is een discord?

In deze NFT Secrets review zal het ook over Discord gaan. Het is dus belangrijk om te weten wat een discord is. Dit is één van de populairste apps van de afgelopen tijd. Dit had mede ook te maken met de coronacrisis waarin de wereld terecht was gekomen.

Zo wordt de app bijvoorbeeld vooral gebruikt om met vrienden en anderen te communiceren. Nog lang niet iedereen weet wat hiermee mogelijk is. Daarom is het goed om daar even iets dieper op in te gaan voor we verder gaan met de review.

Discord is een app die je gebruikt om te bellen met anderen. Het wordt bijvoorbeeld veel door gamers gebruikt. Het is te vergelijken met veel software die gebruikt werd voor vergaderingen tijdens thuiswerken, zoals Teams of Skype.

Het werkt wat gemakkelijker dan gewoon bellen, omdat er groepstelefoontjes mogelijk zijn. Ook is er een gewone chatfunctie. Er zijn allerlei opties die het leuk maken om ermee te werken, denk aan snel filmpjes of muziek afspelen door een titel te typen met het woord play.

Het wordt ook gebruikt Door Mitchel van Duuren om ervaringen te delen. Er is dus op Discord een community van beleggers in NFT’s. Dit is een extra kanaal om te leren.

discord homepage
Discord homepage

Stap voor stap door de cursus NFT Secrets

Wat is een NFT Secrets review zonder de cursus zelf eens grondig door te nemen? Nu je de algemene kennis hebt opgedaan in de vorige alinea’s is het goed om eens te kijken hoe de cursus zelf in elkaar zit. Het lesmateriaal bestaat uit 5 modules. Samen vormen die 28 lessen.

Zo krijg je van begin tot eind voorgeschoteld hoe je NFT’s moet kopen en verkopen, waar je op moet letten en hoe je flink kan verdienen. Daarnaast gaat het ook over de extra’s die je krijgt. Ook kijken we naar de community. Zo kan je dus een compleet beeld vormen en bepalen of het iets voor jou is.

Module 1: De voorbereiding

Het begint natuurlijk allemaal met een goede voorbereiding. Dit zijn ook de Mitchel van Duuren ervaringen. Je moet weten welke termen gebruikt worden in de markt voor NFT’s. Daarin kom je ook enkele termen tegen die je ook in de cryptomarkt weleens hoort.

Denk aan de bear vs bull market. Je kan dus direct al de eerste zaken leren die van waarde zijn als het om kopen of verkopen van NFT’s gaat. Voorbereiding gaat dus eigenlijk wel iets verder dan alleen het leren van de basisbeginselen. Het gaat direct over investeren op de juiste wijze.

Je leert in deze module welk soort markt je betreedt en hoe je daar je voordeel mee kunt doen. Zo kan je maximaal verdienen aan je investeringen. Je leert bijvoorbeeld wat een metamask wallet is en hoe je deze moet aanmaken om je NFT’s in op te slaan.

Ook leer je hoe je moet betalen met cryptomunten zoals Ethereum. Je maakt ook kennis met een market place zoals OpenSea. Dit is een plek waar NFT’s verhandeld worden. Je leert ook onderzoek doen om zo direct je eerste NFT’s te kopen om mee aan het werk te gaan.

De eerste module bevat 8 lessen:

1. Huishoudelijke mededelingen (17:27)

2. Afkortingen (11:22)

3. NFT strategie voor investeringen (12:23)

4. Bear vs Bull market (12:30)

5. Marktwerking (12:48)

6. Vooruitzichten (13:12)

7. Wallet aanmaken (19:17)

8. Metamask transacties (4:34)

nft secrets module 1 voorbereiding
NFT Secrets – Module 1: De voorbereiding

Module 2: Research

Wanneer je geld wilt verdienen met NFT’s dan moet je natuurlijk onderzoek doen. Daar heb je deze module dan ook voor nodig. Hierin deelt Mitchel van Duuren ervaringen over zijn eigen onderzoeken. Je leert hoe hij dit aanpakt. Je kan deze strategie daarna zelf ook toepassen. Ook leer je dat onderzoek beter is dan het volgen van hypes.

Zeker als het gaat om het investeren in NFT’s. Je wilt voorkomen dat je met oplichters te maken krijgt. Daar wordt in deze module ook bij stilgestaan. Je moet weten dat je kan verdienen, niet wijsgemaakt krijgen dat je kan verdienen. Je leert precies hoe een goed NFT-project eruitziet.

De tweede module bevat 8 lessen:

1. Kenmerken goed project (23:27)

2. Speel om niet te verliezen (36:45)

3. Grootte van sets (15:07)

4. Sets monitoren (9:37)

5. Research van een oude set (33:38)

6. Research van een nieuwe set (41:09)

7. Schommelingen in floor price (9:13)

8. Minten/Whitelist (18:08)

nft secrets module 2 research
NFT Secrets – Module 2: Research

Module 3: NFT’s kopen

Voor veel mensen komen we nu in het deel van de NFT Secrets review waar ze naar op zoek waren. In deze module deelt Mitchel van Duuren over het kopen van NFT’s. Je leert hoe je niet te veel betaalt aan transactiekosten. Dit is belangrijk voor je uiteindelijke rendement met de NFT’s. De vakterm hiervoor is gas fees.

Deze module leert je dus vooral goed te timen als je koopt. Dit kan je flink schelen in de prijs, soms wel honderden dollars. Het zijn de dingen die je niet weet wanneer je zonder voorkennis zou beginnen aan het handelen in de NFT’s.

In deze NFT Secrets review leerde je ook al dat de waarde een belangrijke factor is in het investeren in de NFT’s. In deze module krijg je daar meer informatie over in de lessen. Hoe komt het dat sommige meer waard zijn dan anderen?

En hoe kan jij daar als investeerder dan optimaal van profiteren? Het is daarbij ook zo dat gekeken wordt naar de tools die je hiervoor kan gebruiken. Er wordt uitleg gegeven hoe je ze kan benutten. Dit is geen verplichting, maar het kan je wel helpen om meer succes eruit te halen.

De derde module bevat 8 lessen:

1. Gas Fee timing (6:48)

2. Tools (6:57)

3. Bijzonderheden/Traits (17:28)

4. Volume (8:19)

5. Win tijdens Gas Wars (11:09)

6. Biedingen (11:03)

7. Fake OpenSea accounts (10:48)

8. Reveal Proces (12:05)

nft secrets module 3 nft's kopen
NFT Secrets – Module 3: NFT’s kopen

Module 4: NFT’s verkopen

Ook deze module is natuurlijk belangrijk in deze NFT Secrets review. Je hebt net geleerd hoe je moet kopen. Het verdienen begint echter natuurlijk pas bij het verkopen. Daar gaat module 4 dan ook over. Zo leer je hoe je winst moet maken. Je krijgt een strategie voorgeschoteld.

Je leert bijvoorbeeld dat ook kleine winsten gewoon winsten zijn en je niet altijd voor de grote bedragen moet proberen te gaan. Daarnaast worden in de lessen van deze module tips geleerd om de Gas Fees te beperken. Je leert wat de invloed van transactiekosten zijn als je NFT’s met winst wilt verkopen.

De vierde module bevat 3 lessen:

1. Verkopen van NFT’s (11:38)

2. Biedingen (3:32)

3. Gas Fees tijdens verkoop (3:50)

nft secrets module 4 nft's verkopen
NFT Secrets – Module 4: NFT’s verkopen

Module 5: Hodlen

Nee, er zit geen spelfout in deze NFT Secrets review. Module 5 gaat namelijk echt over Hodlen. Dit kan je misschien ook al kennen uit de wereld van cryptomunten. Hodlen staat voor Hold On Dear Life. Je moet bereid zijn om een NFT te kopen, die jaren vast te houden en pas daarna met grote winst te verkopen.

Dit is de manier waarop je goed met NFT’s omgaat. Het is mogelijk om te staken en dus kan je rente pakken op de NFT zolang je die hebt. Dit is dezelfde tactiek die je uit de cryptowereld kent. Wel is het belangrijk om te weten dat snel flippen soms meer oplevert.

De vijfde module bevat 1 les:

1. Staken van een NFT (24:39)

nft secrets module 5 staken van een nft
NFT Secrets – Module 5: Hodlen

De bonus: NFT Secrets Discord community

Zoals gezegd bestaat de cursus niet alleen uit de modules met lesstof. Je krijgt ook een bonus. Je kunt namelijk ook toegang krijgen tot de NFT Secrets Discord community. Volgens de ervaringen van mensen die je al voorgingen, is dit misschien wel het meest waardevolle onderdeel van de hele cursus.

Je leert hier namelijk allemaal investeerders kennen en je hebt allemaal hetzelfde doel. Iedereen stelt elkaar vragen en deelt successen op het gebied van het flippen van NFT’s. Dit kan dus heel inspirerend werken en kan je veel opleveren.

Bovendien zijn het niet alleen cursisten die hier te vinden zijn. Ook is er een kanaal waar Mitchel van Duuren ervaringen deelt over zijn eigen flips. Zo kan je dus bijvoorbeeld zien hoe hij binnen 3 dagen een winst van 500 euro pakt.

Ook kan je ontdekken hoe andere beleggers enkele duizenden euro’s aan winst wisten te maken met de juiste strategie. Je kan hier dus gewoon verder leren. Dit komt allemaal nog eens bovenop de lessen die je al in de cursus hebt gehad. Het is fijn om te zien dat er successen mogelijk zijn en hoe je deze kan bereiken.

nft secrets discord community
NFT Secrets Discord Community

Wat zijn de ervaringen van de NFT Secrets cursus?

Om een goed beeld te schetsen in deze NFT Secrets review is het ook goed om te kijken naar wat mensen die de cursus al gevolgd hebben ervan vinden. Er zijn gelukkig al steeds meer reviews en positieve ervaringen van cursisten te vinden. Ook al is NFT Secrets cursus nog betrekkelijk nieuw.

De meningen zijn over het algemeen positief. Dat is alvast belangrijk om mee te nemen. Zo zie je bijvoorbeeld mensen die de strategie van goedkoop inkopen en na een kleine koersstijging direct weer verkopen voor een kleine winst toepassen. Je ziet dus dat de lessen uit de cursus kunnen helpen en dit straalt zich ook zeker uit in de community.

Ook zijn cursisten enthousiast over de tips die ze van Mitchel van Duuren in de Discord community krijgen. Daar zitten vaak ook aantrekkelijke NFT’s tussen die je al snel iets kunnen opleveren. Je ziet er mensen die zelfs tot wel 2000 euro winst maken in korte tijd op die manier.

Het is dus niet gek dat die mensen positief zijn over wat de cursus je te bieden heeft. Sommige mensen zijn wel bang dat ze door de lessen soms misschien te vroeg verkopen. Zo ontdek je dus dat naast de lessen uit de modules ook ervaring nog altijd wel een belangrijke rol speelt om succesvol te zijn. Zie hieronder ook nog gelijk een aantal succesverhalen van andere cursisten uit de community.

Wat zijn de voordelen van de NFT Secrets cursus?

Een waardevolle NFT Secrets review leert je meer over de voordelen en nadelen van de cursus. Daar nemen we dan ook ruimschoots de tijd voor. Zo kan je alleen maar nog beter bepalen of het iets voor jou is.

  • Een belangrijk voordeel is dat de cursus flink uitgebreid is, maar dat je de lessen wel gewoon op je eigen tempo kan volgen. Je bent dus niet gebonden aan een klas of het tempo van de docent. Je kan er snel doorheen, maar als je maar beperkt de tijd hebt, kan je ook de tijd ervoor nemen.
  • Een ander belangrijk voordeel van NFT Secrets is dat het voor bijna iedereen van meerwaarde kan zijn. Zo is het niet alleen aantrekkelijk voor beginners, maar ook voor gevorderden. Dat er altijd nog wel iets te leren valt van ervaringen van kenners, is in ieder geval een goede zaak.
  • Een ander voordeel is bovendien dat je er binnen enkele dagen al succesvol mee kan zijn. Je krijgt geleerd hoe je snel succesvol kan flippen. Het is ook een voordeel dat je dankzij deze cursus vroeg kan instappen in een markt die veel potentie heeft.
  • Ook niet onbelangrijk is het voordeel dat Mitchel van Duuren ervaringen deelt uit de praktijk. Bovendien zijn niet alleen zijn successen, maar ook die van anderen te volgen. Dat komt doordat je toegang krijgt tot de community op Discord. Je vindt daar andere beleggers en je kan ze vragen stellen of praten over succesvolle flips. Daar kan je natuurlijk zelf je voordeel mee doen wanneer je zelf een deal gaat sluiten.
  • Het leuke aan dit alles is dat je maar één keer de NFT Secrets hoeft te kopen. Daarna heb je levenslang toegang tot de community. Ook krijg je in de toekomst updates wanneer dat nodig is.

Wat zijn de nadelen van de NFT Secrets cursus?

Natuurlijk zijn er ook wel enkele minpunten aan de cursus te noemen. Die bespreken we daarom ook in deze NFT Secrets review. Zo krijg je een eerlijk en compleet beeld. Dat is belangrijk wanneer je een keuze wilt maken of je wel of niet van de lessen gebruik gaat maken.

  • Het belangrijkste nadeel is dat de cursus nog heel nieuw is. Omdat de markt zich nog moet ontwikkelen, blijven er dus nog wel wat vragen op en kunnen er nog ontwikkelingen komen waar niemand rekening mee had gehouden. De cursus moet zich dus nog ontwikkelen.
  • Dat je de NFT Secrets cursus op eigen tempo kan doen is een voordeel, maar er zit wel ook een keerzijde aan. Het gevaar bestaat dat je te snel wilt gaan. Wanneer je helemaal nieuw bent in de wereld van blockchain en NFT’s, dan is het belangrijk om wel je geduld te bewaren. Je hebt de informatie namelijk wel echt nodig om succesvol aan de slag te gaan. Je kan dus flink investeren en toch nog niet goed onderlegd zijn om succesvol te flippen. Het is belangrijk om hier wel goed op te letten. Dit moet je zelf doen.
  • Een ander nadeel is dat NFT’s niet heel voordelig te verhandelen zijn. Je hebt met de nodige kosten te maken. Je maakt natuurlijk al kosten om de NFT Secrets cursus te volgen. Daarnaast zijn er kosten aan bijvoorbeeld de transacties verbonden. Die komen er dus nog bovenop. Je moet dus wel al deze zaken meerekenen om je rendement te bepalen. Het kan dus best wel even duren voor je daadwerkelijk voor het eerst op een winst staat omdat je eerst al deze kosten moet zien terug te verdienen. Dit wordt in de cursus wel heel uitvoerig besproken.

Wat maakt de NFT Secrets tot een unieke cursus?

Deze NFT Secrets review heeft je al veel duidelijk gemaakt over wat NFT’s zijn en wat de cursus eigenlijk is. Daardoor heb je waarschijnlijk al een idee wat deze lesstof zo uniek maakt. Er is nog niet heel veel kennis gedeeld over het handelen in NFT’s.

Het is dus fijn dat je juist op basis van ervaringen van Mitchel van Duuren het nodige kan leren. Dit maakt het net wat gemakkelijker om ook in deze markt te stappen. Het is goed te merken dat je te maken hebt met iemand die verstand van zaken heeft.

Het is dan ook voor heel veel mensen aantrekkelijk om er aandacht aan te besteden. De wereld van NFT is nog nieuw. Dat betekent dus eigenlijk dat je allemaal samen aan het pionieren bent. Dit is niet alleen zo met de cursus, maar ook met de community.

Iedereen leert nog iedere dag bij. Het is fijn om dit aan de hand van de cursus samen met anderen te doen die hier ook interesse in hebben. Het is fijn om er vroeg bij te zijn omdat je er dan ook meer uit kan halen. Dat is wat elke investeerder natuurlijk het liefst ziet.

Een andere factor die de NFT Secrets cursus zo uniek maakt, is de lengte. De modules zijn lekker compact gehouden, maar de lessen die je krijgt zijn wel uitgebreid. Zo krijg je dus niet veel randinformatie, maar wordt juist diep ingegaan op de onderwerpen die besproken worden.

Je kan het op je eigen tempo aanpakken, maar bent in alle gevallen toch wel enige tijd bezig om alles goed in je op te nemen. Uiteindelijk wordt jou geleerd hoe je met verschillende koop- en verkoopstrategieën winst kan maken met het flippen van NFT’s. Dat is ook het doel ervan.

Voor wie is de cursus wel of niet geschikt?

Wanneer je deze NFT Secrets review helemaal hebt doorgenomen, dan heb je zelf natuurlijk al wel een idee of het geschikt is voor jou, of niet. Dit is echter voor deze cursus wel een bredere doelgroep dan voor veel andere soorten lessen.

Dat is natuurlijk ook te danken aan het feit dat NFT betrekkelijk nieuw is. Daardoor staan heel veel mensen nog aan het beginpunt van hun reis als investeerder. Voor beginners is het dus zeker de moeite waard om de ervaringen en tips mee te nemen als ze gaan beginnen.

Dit geldt echter wel net zo goed voor de zogenaamde gevorderde beleggers. Zelfs wanneer je al even bezig bent, heb je namelijk waarschijnlijk nog niet heel veel ervaring met NFT’s. Het is dan wel fijn om kennis gedeeld te krijgen van iemand die al de nodige successen heeft gekend, zoals Mitchel van Duuren.

Je zal dan merken dat je toch nog wel het nodige kan leren. Dat maakt het dus net zo goed voor gevorderden een cursus om geïnteresseerd in te zijn. De groep die dus iets kan hebben aan de lessen van NFT Secrets is dus behoorlijk groot.

Voor wie is NFT Secrets dan niet geschikt? In de eerste plaats natuurlijk voor mensen die helemaal niet van plan zijn om in NFT te investeren. Wanneer je gewoon voor aandelen en obligaties wilt gaan, of je wilt in fysieke producten investeren, dan voegt deze cursus niets toe voor jou.

Een groep die extra moet opletten is de groep die in crypto wil investeren. Hoewel er wel overeenkomsten zijn, is het investeren in crypto niet hetzelfde als beleggen in NFT’s. Ben je aangetrokken tot crypto, dan is het verstandig te kiezen voor een specifieke cursus zoals de Money Mastery – AllesOverCrypto Masterclass.

Een eerste indruk van NFT Secrets

Heb je door deze NFT Secrets review het idee gekregen dat dit weleens wat voor jou zou kunnen zijn? Maar wil je het wel zeker weten? Er zijn regelmatig mogelijkheden om een eerste indruk van de cursus te krijgen. Je kan dit zien als een soort proefles.

Mitchel van Duuren biedt namelijk regelmatig een gratis workshop aan. Zo kan je een introductie krijgen in de wereld van NFT. Je krijgt de eerste voorbeelden van aan- en verkopen te zien, zodat je leert hoe NFT flips eigenlijk in elkaar zitten.

Je bent na deze proefles goed op de hoogte van wat NFT’s zijn en hoe ze aan hun waarde komen. Voor veel uiteindelijke cursisten was deze workshop een laatste duwtje om overtuigd te raken van wat ze gingen leren en wat ze hieraan konden hebben.

Juist omdat je nu nog veel kansen kan pakken omdat nog niet iedereen in de markt zit, kan je hier je voordeel mee doen. Zo is het volgen van de gratis exclusieve online nft training wanneer deze aangeboden wordt, zeker een goede extra optie die je hebt.

Wat is NFT Insider?

Wanneer je voor de NFT Secrets cursus kiest, dan kan je ook regelmatig iets horen over NFT Insider. Het is dus wel goed om te weten wat dit is voordat je eraan begint. Dit is namelijk een ander product dat Mitchel van Duuren aanbiedt. Zoals eerder aangegeven is er het nodige onderzoek nodig om goed te slagen met NFT’s.

Dit kan je misschien wel niet altijd doen omdat je ook nog gewoon een drukke baan en een druk gezinsleven hebt. Daardoor zou je misschien ontmoedigd kunnen raken. Die hoeft echter niet het geval te zijn, want dan is er een alternatief.

Je hebt dan namelijk NFT Insider als alternatief. Dat betekend dat je toegang krijgt tot alle calls en casestudies van Mitchel van Duuren zelf. En ziet precies wat hij koopt, maar ook wanneer het precies weer verkoopt. Het is dus eigenlijk een manier om af te snijden en zo nog sneller en succesvoller van start te gaan.

Je gaat min of meer aan de slag met het portfolio dat Mitchel zelf ook heeft. Zo kan je dus binnen enkele dagen al succes hebben met het flippen van NFT’s. Dat komt omdat je iemand met veel ervaring zoals Mitchel je laat helpen om de juiste stappen te zetten.

Het voordeel hiervan is natuurlijk duidelijk. Je laat iemand met meer ervaring het werk doen, waardoor de kans op beginnersfouten en andere valkuilen veel kleiner wordt. Daarnaast kost het je ook veel minder tijd om alles goed te laten verzorgen. Tijd die je goed kan gebruiken voor de andere zaken die in je leven spelen.

Je leert hier natuurlijk enorm veel van. Want je gaat daardoor leren hoe Mitchel precies denkt en waarom hij deze NFT’s precies koopt en verkoopt. Je blijft dus wel afhankelijk van Mitchel om je deals te sluiten. Met het oog op de lange termijn is dit zeer zeker erg leerzaam.

Je betaald hiervoor EUR 997 voor 3 maanden toegang of EUR 397 voor 1 maand. wat je daarna vrijblijvend kan verlengen of opzeggen natuurlijk. Wel moeten wij zeggen dat je deze investering snel weer hebt terugverdient. En dit is al mogelijk bij een succesvolle flip.

Wat zijn de kosten van de NFT Secrets cursus?

De kosten voor de NFT Secrets cursus zijn goed in de hand te houden. Zo kosten dit soort opleidingen vaak al snel 1000 euro om te volgen. Daar hoef je voor dit pakket echter niet bang voor te zijn. Voor een bedrag van 497 euro inclusief BTW heb je het hele lespakket al in handen.

Je hoeft dit bedrag maar één keer te betalen, maar je hebt er dan wel de rest van jouw leven plezier van. Dat maakt het dus misschien wel nog iets aantrekkelijker om er toch gebruik van te gaan maken.

Er zijn ook andere opties om voor te gaan. Je kan namelijk ook voor de volle prijs van 997 euro gaan. Dit is dus de prijs zonder korting. Dan krijg je als extra bonus drie maanden toegang tot NFT Insider. Dit komt dus bovenop de lesstof en de Discord Community.

Je kan je toegang tot NFT Insider ook tot 1 maand beperken. Dan kost de cursus plus de toegang je een bedrag van 894 euro. Het is dus aan jou om te bepalen wat je het meest aantrekkelijke pakket vindt. Voor 497 euro heb je eigenlijk al alles wat je nodig hebt om een goed begin te maken.

Garantie op de NFT Secrets cursus?

In deze NFT Secrets review wil je natuurlijk ook het nodige weten over eventuele garantie. Voor veel vergelijkbare cursussen in andere markten geldt vaak dat je een korte bedenktijd van enkele dagen tot enkele weken krijgt.

Mocht je de cursus toch niets vinden, dan kan je deze terugzenden en krijg je je geld terug. Dat is voor NFT Secrets echter niet het geval. Als je ervoor gaat, dan moet je er ook echt voor gaan. Er wordt geen garantie geboden. Eenmaal gekocht, is dus ook gekocht.

Wat is onze eindconclusie?

We zijn in deze NFT Secrets review bij de eindconclusie aangekomen. Je hebt kunnen leren wat NFT’s zijn, wat je ermee kan en wat er in de toekomst van verwacht wordt. Ook hebben we de cursus beschreven die je erbij kan helpen om hier zelf op een goede manier mee aan de slag te gaan.

De cursus is voor dit moment behoorlijk compleet. Al geldt natuurlijk dat deze nog jonge tak van de wereld van het beleggen nog flink zal groeien en ontwikkelen. Toch kan je hiermee al de nodige kennis opdoen zodat je maximaal kan scoren met NFT’s.

Juist omdat NFT’s nog heel nieuw zijn is het aantrekkelijk om hier het nodige over te leren. Je hebt zelf nog niet alle antwoorden en voor zover dat mogelijk is, is het dus zo dat je wel al veel antwoorden kan krijgen door naar de ervaringen van Mitchel van Duuren te luisteren en die te benutten.

Deze cursus is op dit moment dus zeker de beste tool die je hebt om een vliegende start te maken als je hiermee aan de slag wilt gaan. Dit maakt het investeren wat gemakkelijker en aantrekkelijker. Bovendien kan je gemakkelijk blijven bij leren omdat je ook onderdeel wordt van de Discord community en Mitchel zal deze cursus tussentijds blijven updaten met nieuwe modules.

Wat vooral ook een reden is om de NFT Secrets cursus serieus te nemen, is de man die erachter zit. Het is voor sommige mensen allang bekend dat Mitchel van Duuren heel bedreven is in ondernemen en in het identificeren van kansen. Hij weet waar hij mee bezig is. En legt alles zeer duidelijk uit in alle video’s.

Die kennis krijg je dus ook stap voor stap aangeboden, zodat jij straks ook honderden of misschien wel duizenden euro’s winst kan maken door met NFT’s aan de slag te gaan en die te kopen en duurder te verkopen. In dat opzicht kan je niet anders dan stellen dat de cursus de moeite waard is om uit te proberen. Je kan na het volgen dan ook direct starten met het aankopen van jouw eigen NFT.

De meest gestelde vragen over de cursus

Mogelijk heb je na het lezen van deze NFT Secrets review nog altijd wel enkele vragen waar je een antwoord op zoekt. De meest gestelde vragen zijn op deze plek verzameld. Mogelijk staat daar dus jouw antwoord al bij.

Kan je NFT Secrets overal aanschaffen?

Nee, daarvoor moet je specifiek online zijn op het platform van Mitchel van Duuren. Daar kan je het gemakkelijk bestellen en als je het betaald krijg je alles direct toegezonden. Aanrader is om eerst de gratis exclusieve online NFT training te volgen.

Heb ik een kortingscode nodig?

Nee, het is voor iedereen mogelijk om de cursus aan te schaffen tegen de kortingsprijs van 497 euro. Daarvoor hoef je alleen maar naar de website te gaan en je kan het dan direct laten verzorgen.

Moet ik een abonnement afsluiten voor de updates?

De updates zijn onderdeel van het pakket. Ook voor de komende jaren is dit van kracht. Wanneer je eenmaal hebt betaald, dan blijf je altijd toegang houden tot de lessen en de Discord community. Dit hoeft je verder niets extra’s te kosten.

Krijg ik er NFT’s bij?

Er zijn soms aanbiedingen waarbij dit het geval is, maar die gelden niet altijd. Het is dus vooral belangrijk om goed te kijken wat de deal op dit moment is. Mogelijk moet je zelf NFT’s kopen nadat je de lessen hebt gevolgd.

Hoeveel moet ik in investeren in NFT’s?

Dit is een eigen keuze. Je hoeft niet aan de hand van de cursus voor een bepaald bedrag in te stappen. De kleine belegger die slechts enkele euro’s beschikbaar heeft, is net zo goed welkom als iemand die direct met wat grotere bedragen aan de slag wil gaan. Let wel op dat je in ieder geval genoeg hebt om de aanschafprijs en de kosten zoals bijvoorbeeld gas fee te dekken.

Ga ook aan de slag met korting!

Je hebt nu de hele NFT Secrets review doorgenomen. Als je nu nog niet enthousiast bent, dan word je het nooit meer. Wil je voor je kansen gaan op de markt voor NFT’s? Dan kan je nu aan de slag met de kortingsprijs van 497 euro inclusief BTW.

Je kan er dan zeker van zijn dat je alles leert wat Mitchel van Duuren op dit moment over de markt weet. Ook ben je voor de komende jaren gedekt. Begin daarom vandaag nog! Aan te raden is om eerst de gratis exclusieve online NFT training van Mitchel te volgen. Daarna krijg je direct toegang tot deze speciale kortingsprijs.

Wij wensen jou alvast heel veel succes met het bouwen aan een mooi vermogen tijdens jouw NFT Journey!

Heb je nog vragen na het lezen van onze NFT Secrets review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling NFT Secrets
Beoordeling NFT Secrets

Beoordeling door chris,

10 mei 2023
5

Zeker omdat de wereld van de NFT’s nog in de kinderschoenen staat is deze cursus van Mitchel van Duuren zeer zeker aan te raden.

Mitchel legt je doormiddel van video’s alles erg duidelijk uit en je merkt dan ook dat hij in de tussentijd veel kennis heeft opgedaan wat hij graag met jou deelt.

Het dashboard van de online omgeving is duidelijk neergezet en spreekt eigenlijk voor zich. Je kan dan ook heel gemakkelijk op jouw eigen tempo de video’s bekijken en deze weer eenvoudig terugkijken.

Het fijne is ook dat je met deze manier van investeren het makkelijk kan combineren met jouw full-time baan.

Wat ook een heel groot pluspunt is dat je toegang krijgt tot een discord community met veel ervaren mensen waar je heel veel vragen kunt stellen en informatie kunt delen.

Na het volgen van de cursus kan je dan ook direct gaan starten met het aankopen van jouw eerste NFT.

Wel is het erg belangrijk dat je over doorzettingsvermogen beschikt en bereid bent goed jouw eigen onderzoek te doen en geduld hebt.

En let er altijd op dat beleggen risico’s met zich meebrengt en jij altijd jouw inleg kunt verliezen.

Ook interessant voor jou:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken op onze website gebruik van cookies om je beter en persoonlijker te helpen. Als je verder gebruik maakt van onze website gaan wij ervan uit dat je dat goedvindt. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om jou de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder jouw cookie-instellingen te wijzigen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, ga je hiermee akkoord.

Sluit