Day Trading Masterclass Review + Trade Academy Kevin Timmer [2024]

Ga Jij Hier Jouw Vermogen Mee Opbouwen?

Gemiddelde leestijd: 59 minuten
day trading masterclass logo linker zijkant

Een Day Trading Masterclass review moet jou helpen te bepalen of de cursus voor jou de moeite waard is. Je ziet de cursus en de man erachter, Kevin Timmer van de Trade Academy, regelmatig voorbijkomen in het nieuws en op social media.

Daarom wil je er zelf dus ook weleens meer van weten. Aan de slag gaan met day trading klinkt als een goede manier om meer uit het leven te halen en lekker geld te verdienen. Alleen daarom al klinkt een masterclass als muziek in de oren.

De vraag is dan alleen of dit de cursus is waar je echt iets aan hebt. Je hebt misschien nog geen ervaring met daytraden. Is dit dan de plek waar je moet beginnen? Of is het juist meer iets voor mensen met basiskennis die verder willen groeien in deze wereld?

Daarom is het juist ook zo goed om een Day trading Masterclass review door te nemen. Het geeft je een goed idee van wat je ervan leert en wat je er daarna mee kan. Het is de moeite waard om snel verder te lezen en alles te ontdekken over deze cursus en uiteraard onze ervaringen.

Hoe eerder je weet hoe alles in elkaar zit, des te sneller kan je zelf ook beginnen. Zeker met het oog op het bouwen aan een mooi vermogen voor nu en in de toekomst.

Lees hieronder snel verder!

(500 euro korting op de Mentor trajecten en 250 euro korting op de Masterclass)

Claim jouw korting na intake gesprek met team van Trade Academy

Wat mag je verwachten van deze Trade Academy review?

Wanneer je deze Day trading Masterclass review gaat doornemen, wat mag je dan verwachten? In de eerste plaats gaan we het hebben over Kevin Timmer van de Trade Academy en de ervaringen die mensen hebben met de man achter de masterclass. Daarnaast gaat het natuurlijk over de cursus zelf.

Wat zit erin en wat leer je ervan? Om dat wat beter te begrijpen leer je ook over enkele meer algemene begrippen in de wereld van daytrading en hoe je die moet toepassen. Ook gaat het over Tradingview. Met deze basiskennis ben je in ieder geval alvast en stuk verder.

Na deze basiskennis gaan we ook wat dieper in de op de Day trading Masterclass ervaringen. Zo kan je stap voor stap leren hoe je door de cursus heen loopt. Daarnaast worden ook de modules van de cursus apart nog eens besproken, zodat je niet alleen maar een globaal idee hebt.

Ook is het belangrijk om te weten wat je verder nog allemaal krijgt wanneer je deze cursus gaat volgen. Zo leer je wat de Day trading Masterclass community is. Ervaringen van anderen die je voorgingen worden ook besproken. Zoals ook de voordelen en de nadelen van de cursus nog eens worden opgesomd.

Aan de hand van al deze informatie in deze Day trading Masterclass review trekken we ook een aantal conclusies. Zo kijken we bijvoorbeeld naar wat deze lesmethode uniek en anders maakt. Zo kan je ook direct ontdekken wie nu eigenlijk geschikt is voor deze cursus.

Ook wat praktische zaken worden besproken. De kosten voor de cursus komen bijvoorbeeld aan de orde. Er is ook wat ruimte voor vragen en laatste informatie. Zo heb je dus een compleet beeld en kan je direct aan de slag als je overtuigd bent van de waarde.

Over Kevin Timmer van de Day trading Masterclass cursus

kevin timmer day trading masterclass
Kevin Timmer

De Day trading Masterclass review moet natuurlijk beginnen met de man die erachter zit. Dan gaat het natuurlijk over Kevin Timmer. Deze dertigjarige daytrader is misschien wel de bekendste trader van het land. Al op jonge leeftijd begon hij er zelf mee. Zo heeft hij bijna alle kennis zelf opgedaan.

Ondertussen rondde hij een opleiding in de ICT af. Die combinatie van kennis van daytraden en ICT zorgde ervoor dat hij zijn eigen bedrijf opstartte. Hoewel hij zich eerst meer op de technologie richtte, bleef het handelen wel belangrijk voor hem.

In 2014 besloot Kevin Timmer zich serieus op de markt van daytrading te richten. Daarbij had hij vooral aandacht voor de Amerikaanse aandelenmarkt. Uiteindelijk wilde hij hier zijn werk van maken en zijn onderneming in de ICT achter zich laten. Vanaf 2016 wist hij een winstgevende strategie te volgen.

Op de Amerikaanse aandelenmarkt verdient hij nu genoeg om een comfortabel en fijn leven te leiden. Tenminste, dat komt naar voren wanneer je bekijkt wat er over hem bekend is. Dit is ook de reden waarom hij besloten heeft om zijn kennis over te dragen op anderen.

Dat Kevin Timmer zijn ervaringen is gaan delen door de jaren heen, is ook te danken aan het feit dat hij zo succesvol is geweest. Doordat hij meer tijd had voor andere dingen, is hij in 2019 met een vriend, Jordi van der Pas, de Day trading Masterclass cursus gestart.

Ondertussen heeft het duo ook andere cursussen met betrekking tot handelen op de aandelenmarkt in het pakket opgenomen. Zoals de Swing trading masterclass. Dat is mede ook te danken aan het feit dat vele cursisten positief zijn over hun Day trading Masterclass ervaringen. Kevin Timmer heeft dus iets opgezet waar mensen mogelijk iets aan kunnen hebben.

Hoe is de Day trading Masterclass cursus ingericht?

Om deze Day trading Masterclass review goed te beginnen, is het belangrijk om je eerst een globaal beeld te geven van wat het is. Wat hebben Kevin Timmer en Jordi van der Pas voor mensen die geïnteresseerd zijn in het traden opgezet?

In de eerste plaats is het belangrijk om te weten dat het erop gericht is om jou te helpen om een rendement te behalen op de Amerikaanse aandelenmarkt. Daar gaan alle onderdelen van deze cursus dan ook over. Het is belangrijk om dit wel goed voor ogen te hebben voor je eraan begint.

Het voordeel van deze daytrading cursus is dat hij zo enorm uitgebreid is. Omdat je in Nederland niet heel veel lesmateriaal op het gebied van daytrading kan vinden, is het juist ook fijn dat er ook een cursus is die wel heel goed in elkaar steekt. Daytrading is vooral in Amerika heel populair, maar juist daarom wordt het ook steeds aantrekkelijker in Nederland.

De verhalen van traders die tot meer dan een ton per dag aan rendement behalen hebben daar natuurlijk ook een belangrijke rol in gespeeld. Iedereen wil dit natuurlijk ook wel. De cursus moet je op weg helpen.

Het traden is in Nederland nog niet zo populair. Dat is juist ook een reden geweest om deze Day trading Masterclass op te starten. Het is bekend dat het traden voor vrijheid zorgt. Mensen die succesvol zijn hebben dit zelf kunnen ervaren.

De kennis die zij hebben opgedaan wordt nu dus op een goede manier op jou overgedragen. Het is wel zo dat je er eerst zelf het nodige voor moet investeren in tijd en geld, maar dat het je dan wel ook het nodige kan opleveren. Dat is wat de cursus van Kevin Timmer in ieder geval moet verzorgen.

day trading masterclass online cursus dashboard
Day Trading Masterclass online cursus dashboard

Wat is Daytrading?

Het is belangrijk om ook meer over Daytrading te weten te komen om te weten of de cursus ook echt iets voor jou is. Het gaat om het kopen en verkopen van producten binnen dezelfde handelsdag. De posities, zoals dit genoemd wordt, worden aan het eind van de dag afgesloten.

De volgende dag worden ze opnieuw geopend. Daytraders kopen en verkopen op dezelfde dag. Soms doen ze dat zelfs vaker op een dag. Zo kunnen ze rendement halen uit de kleine verschillen in de koers die je gedurende de dag ziet gebeuren.

Dit vergt natuurlijk ook wel het nodige. Zo moet je de hele dag met de beurs bezig kunnen zijn. De day trading masterclass cursus kan je in dat opzicht wel het nodige leren. Het is belangrijk om de juiste mindset te krijgen en er genoeg toewijding en concentratie voor te hebben.

Je moet snel kunnen handelen en veel transacties kunnen doen. Op die manier kan je dan iedere keer een kleine winst pakken. Al die winsten samen leveren je dan wel het nodige op. Omdat die eigenlijk heel anders is dan andere vormen van investeren, is het belangrijk om daar wel de nodige kennis over op te doen.

Hoe en waarvoor kun je daytraden toepassen?

De Day trading Masterclass review is voor een brede doelgroep aantrekkelijk. Dat komt omdat de daytrading technieken op verschillende vormen van beleggen zijn toe te passen. De bekendste vorm is natuurlijk het handelen in aandelen.

In deze cursus gaat het ook met regelmaat over de Amerikaanse aandelenmarkt. Dat is de markt waar Kevin Timmer zelf ook op begonnen is. Het is echter wel ook belangrijk om te weten dat het niet alleen maar op aandelen toe te passen is. Ook andere bekende producten zijn zo te verhandelen.

Wat je zal leren als je enkele Day trading Masterclass ervaringen hebt opgedaan, is dat de strategie ook te gebruiken is voor andere soorten producten op de beurs. Zo is het ook een manier om met populaire investeringsobjecten zoals crypto aan de slag te gaan.

Ook daar kan de beurs gedurende de dag het nodige verschillen. In dat opzicht kan dus ook een hele brede doelgroep leren van de masterclass. Wanneer je met crypto aan de slag wilt, dan is het fijn om ook een strategie te hebben waar je iets mee kunt.

Je kunt daytrading toepassen om snel het nodige te verdienen. Dat is misschien niet in de eerste fase zo. Het is wel de bedoeling om daarnaartoe te werken. Het is bijvoorbeeld bekend dat sommige mensen tot wel meer dan 100.000 dollar per dag verhandelen.

Omdat je inspringt op snelle veranderingen op de markt, is het goed mogelijk om het maximale eruit te halen. Zo kan je dus in theorie heel snel rijk worden als belegger. Daar is wel kennis en inzicht voor nodig. Daarom is de masterclass ook een belangrijk hulpmiddel. Je leert dit niet zomaar even.

Lees ook: Crypto traden voor beginners >>

Wat is Tradingview?

In deze Day trading Masterclass review wil je natuurlijk meer leren dan alleen maar over de cursus zelf. Ook de zaken eromheen zijn belangrijk. Zo gaat het vaak over Tradingview. Het is dan wel handig dat je ook weet wat dit precies is. Dit is een handelsomgeving.

Cryptohandelaren die wat meer handelen dan de gemiddelde belegger kunnen hier veel informatie vandaan halen. Het is vooral ook veel gebruikt omdat het zeer veel mogelijkheden biedt. Het geeft je veel inzichten in je beleggingen zodat je direct aan de slag kan gaan als je een kans ziet.

Wat ook goed is om te weten, is dat er ook andere soorten aandelen, opties en producten mee te analyseren zijn. In het kader van daytrading is dat natuurlijk wel heel belangrijk. Er is ook van andere traders te leren en je kunt tips en adviezen met elkaar uitwisselen.

Het is wel heel belangrijk om te beseffen dat het niet mogelijk is om te handelen met tradingview. Je kunt ze alleen bekijken en analyseren met dit platform. Er zijn verschillende vormen, van een gratis vorm tot een abonnementsvorm. Zo kan je nog meer informatie krijgen.

Tradingview levert je informatie over koersen op verschillende exchanges. Ook zijn er pushmeldingen in te stellen om te zorgen dat je weet wanneer jouw belegging op een kritieke waarde zit. Bovendien krijg je allerlei hulpmiddelen om technische analyse te doen.

Wanneer je fulltime bezig gaat met traden en op dezelfde dag je rendement wil behalen, dan zijn deze tools van grote waarde te noemen. Het is te gebruiken met smartphones, tablets en op een laptop of desktop.

Stap voor stap door de cursus Day trading Masterclass

Deze Day trading Masterclass review geeft je een breed beeld van wat je precies van de cursus mag verwachten. Daarom is het in de eerste plaats goed om te bekijken wat er allemaal in de cursus zit. Daarna gaan we er meer in de diepte op in.

Zo kan je zelf alvast bepalen of de informatie die je krijgt aansluit op wat je zoekt. Als je wil gaan traden, moet je natuurlijk wel goed onderwezen worden. De 16 modules vormen samen 53 lessen. Deze bestaan uit papier en video. Daarnaast bevat de cursus enkele bonussen.

In het kort begin je met 5 lessen aan een introductie in module 1. Module 2 omvat 1 les over de juiste mindset. Module 3 gaat over software. Daarvoor zijn 3 lessen gereserveerd. Module 4 gaat over de basis. Ook dit is erg belangrijk om bepaalde termen goed te kunnen begrijpen.

De vijfde module is bedoeld om met voorkomende risico’s om te gaan. Module 6 gaat over Money Management en module 7 over het plannen van de trade. In module 8 krijg je te maken met het plaatsen van trades en in module 9 gaat hij verder in op level 2 & tape (montage). Module 10 gaat dieper in op price action en in module 11 het leren kennen van patronen.

Module 12 gaat over externe factoren en in module 13 gaat Kevin dieper in op de stock eigenschappen. In module 14 wordt er uitgebreid gesproken over strategieën en in module 15 ga je aan de slag met de juiste voorbereiding. En module 16 als afsluiter van het geheel.

Daarna heb je dan nog de extra’s die je door kan nemen als toegevoegde lessen. Ook krijg je toegang tot de community en leer je over verschillende brokers.

Module 1: Welkom

In de 1e module van de cursus krijg je een introductie van wat je allemaal te wachten staat. Toegang tot community tools, discord channels en kanalen waar zicht de live trades plaatsvinden.

Je ziet hier ook direct de gezichten achter deze cursus van Kevin Timmer en compagnon Jordi van de Pas. Deze module bestaat in zijn totaal uit 5 lessen.

 • Les 1: Welkom
 • Les 2: Community tools
 • Les 3: Discord channels (community)
 • Les 4: Trade Room en Mentoring
 • Les 5: Disclaimer
module 1 welkom day trading masterclass
Module 1: Welkom

Module 2: Mindset

Alles staat en valt met de juiste mindset. Dit kom je in elk aspect van jouw leven tegen. En tijdens het beleggen zeer zeker niet minder. Je moet de game snappen en niet laten beheersen door emoties, want dit is vaak een slechte raadgever net als angst.

Leer daarom om controle te krijgen over jouw mind en duidelijk te zijn wanneer je moet kopen of verkopen. Krijg controle over het proces en maak doordachte keuzes in plaats van lukraak maar iets doen.

Hier heeft Kevin Timmer al jaren ervaring mee en gaat jou dit heel duidelijk uitleggen.

 • Les 6: Mindset

Module 3: Software

In deze module ga je leren welke software je nodig hebt tijdens het daytraden en hoe dit te gaan toepassen. Maar ook komen er verschillende brokers aan bod en wat je nou eigenlijk nodig hebt om te kunnen daytraden.

Zoals bijvoorbeeld een computer of laptop, software en natuurlijk een geschikte broker.

 • Les 7: Computer – Laptop
 • Les 8: Broker
 • Les 9: Grafiek Software

Module 4: De basis

Module 4 is bedoeld om jou de basis te leren. Kevin Timmer heeft 3 lessen gereserveerd om je de beginselen van het traden aan te leren. Zelfs wanneer je dus helemaal geen kennis hebt van traden is deze cursus de moeite waard.

Want zeker in het begin vliegen er best een aantal termen rondom je oren waarvan je misschien nog nooit gehoord hebt, maar die wel erg belangrijk zijn om te kennen.

Daarmee heb je in ieder geval een begin gemaakt. Vanaf hier kan je meer de diepte in met de Day trading Masterclass.

 • Les 10: Stocks en shares – Long en Short
 • Les 11: Geld – Money
 • Les 12: Market gebruikers
module 4 de basis day trading masterclass
Module 4: De basis

Module 5: Risk Management

In deze module gaat Kevin Timmer jou uitleggen hoe om te gaan met risico’s die op jouw pad gaan komen. Want zoals bekend gaat beleggen zeer zeker niet zonder risico’s.

Les 13: Risk management

Module 6: Money Management

Je gaat leren hoe je jouw geld kunt gaan inzetten en hoe je dit op een verstandige manier kunt gaan managen.

Kevin gaat op basis van zijn kennis jouw de juiste handvatten aanreiken, zodat je voldoende tips hebt om dit voor jezelf in kaart te brengen en te gaan toepassen.

 • Les 14: Money management

Module 7: Plan de trade

In deze module ga jij over de schouders van Kevin meekijken en leer je precies hoe hij zijn trades aanpakt. Dit kan jij dan stap-voor-stap jezelf eigen gaan maken en voor jezelf ook toepassen.

 • Les 15: Plan de trade
module 7 plan de trade day trading masterclass
Module 7: Plan de trade

Module 8: Trades Plaatsen

Nadat je voor jezelf de trade gepland hebt ga je in deze module leren hoe jij de trades kan gaan plaatsen. Orders, posities en prijzen komen ook aan bod.

 • Les 16: Orders en Posities
 • Les 17: Prijs van het aandeel

Module 9: Level 2 & Tape (Montage)

In deze module leer jij hoe je level 2 kunt lezen en gebruiken.

 • Les 18: De level 2

Module 10: Price Action

In module 10 zijn 10 lessen gereserveerd om je meer te leren over prijsbewegingen. Dit is namelijk wel heel belangrijk in daytrading. Daarom is het ook zo dat Kevin Timmer hier 10 lessen voor gereserveerd heeft. Je leert eerst waarom de prijs beweegt en wat dit betekent.

Daarnaast leer je hoe je dit moet analyseren. Zo kan je prijsbewegingen beter begrijpen en kan je op basis daarvan proberen toekomstige bewegingen te voorspellen. Zaken die besproken worden zijn price action, tops & pullbacks, support, resistance, trends, channel, gaps en volume.

 • Les 19: Candle sticks
 • Les 20: Support en Resistance
 • Les 21: LIVE: Support en resistance
 • Les 22: Support en Resistance Intraday
 • Les 23: Trends – HH – HL – LL – LH
 • Les 24: LIVE: Trends HH – HL – LL – LH
 • Les 25: Gaps in de markt
 • Les 26: Volume
 • Les 27: Indicators
 • Les 28: Extended
module 10 price action day trading masterclass
Module 10: Price Action

Module 11: Patronen

De Day trading Masterclass ervaringen halen vaak de waarde van het leren herkennen van de patronen aan. Dat is dan ook wat je in module 11 voorgeschoteld krijgt. Het is bijvoorbeeld zo dat je leert een chart te lezen. Daarnaast leer je over begrippen zoals candlesticks.

Dit zijn patronen die je vaker ziet en die jou helpen om de prijsbewegingen in de toekomst beter te voorspellen.

 • Les 29: Reversal Patronen
 • Les 30: Breakout Patronen

Module 12: Externe factoren

In deze module 12 gaat Kevin jou leren hoe om te gaan met de externe factoren waar je mee te maken krijgt tijdens het daytraden. Zoals bijvoorbeeld bij bedrijven de winsten flink kunnen dalen en daarmee ook de prijzen van de aandelen zullen dalen.

 • Les 31: Externe Factoren
 • Les 32: Halts

Module 13: Stock Eigenschappen

Hier ga je bepaalde eigenschappen van aandelen leren en zo ook komen er meerdere verschillende aandelen aan bod.

 • Les 33: Stock Eigenschappen

Module 14: Strategieën

Nu je helemaal klaar bent om je eigen Day trading Masterclass ervaringen op te doen, is het belangrijk om je helemaal klaar bent om aan de slag te gaan. Het is aan de hand van de 12 lessen in deze modulen mogelijk om de strategieën waar Kevin Timmer goede ervaringen mee heeft.

Zo kan je dus het succes van Kevin zelf gaan proberen te herhalen.

 • Les 34: Strategieën en setups
 • Les 35: Masterclass strategieën
 • Les 36: 15m Bar play (voor beginners)
 • Les 37: Reversal Short
 • Les 38: Reversal Long
 • Les 39: HOD en LOD Breaks
 • Les 40: Dip Buys
 • Les 41: Exit Strategie
 • Les 42: VWAP Breakout
 • Les 43: 1 Cent Regel
 • Les 44: Een analyse maken
 • Les 45: Conclusie
module 14 strategieën day trading masterclass
Module 14: Strategieën

Module 15: Voorbereiding

Deze 15e module bestaat uit 5 lessen. Hierin leer je de juiste voorbereiding om definitief aan de slag te kunnen gaan met daytraden. Je krijgt hier namelijk heel nauwkeurig voorgeschoteld wat je nodig hebt om jezelf klaar te maken om als daytrader aan de slag te gaan en trades te doen.

Ook leer je wat je nodig hebt om je trades gedurende de beursdag goed te monitoren. Zoals een watchlist maken, de juiste aandelen kiezen met behulp van de scanners van Kevin. Daarmee ben je eigenlijk klaar om aan de slag te gaan.

 • Les 46: Voorbereiding
 • Les 47: Watchlist maken
 • Les 48: Vast groepje aandelen
 • Les 49: Scanners
 • Les 50: De Trading Sessie

Module 16: Afsluiting

De laatste module geeft je precies wat de titel doet vermoeden. Het is de manier waarop je kunt zorgen dat je helemaal klaar bent om aan de slag te gaan.

Je hebt nu alle tools in handen om zelf de markt op te gaan en te gaan handelen. Dat doe je ook met de hulp van de community waar je vanaf nu toegang tot hebt. Ook Kevin Timmer zelf is daar regelmatig te vinden.

 • Les 51: Regels
 • Les 52: Hoe nu verder

De bonussen en extra’s

De Day trading Masterclass review zou niet compleet zijn zonder ook de bonussen en extra’s te benoemen.

Bonus 1:

Je krijgt professionele scanners van Kevin Timmer. Die helpen je om kansen te herkennen. Je weet welk aandeel voor jou waardevol is.

Bonus 2:

Ook krijg je dagelijks een lijstje met kanshebbers voor die dag. Zo begin je jouw dag direct met mogelijkheden.

Bonus 3:

Daarnaast kan je in de data kijken van Kevin. Die neemt hij op in excel sheets. Daarvan kan je ook leren hoe je zelf deze sheets met data moet maken.

Extra Video’s:

Nadat je al deze modules hebt bekeken heeft Kevin nog een hoop extra video’s voor je toegevoegd.

 • Broker keuze
 • TC2000 complete gids
 • Tradingview complete gids
 • Tradenet broker uitleg
 • Colmex broker uitleg
 • TradeZero broker uitleg
 • Lynx broker uitleg
 • Trades loggen
 • Extra lessen
 • Bonus content Day Trading ( 4 modules en 6 lessen)
 • Trade database (12 modules en 99 lessen)
bonus extra's day trading masterclass
Bonussen en extra’s Day Trading Masterclass

(500 euro korting op de Mentor trajecten en 250 euro korting op de Masterclass)

Claim jouw korting na intake gesprek met team van Trade Academy

Wat is de Day trading Masterclass community?

Veel Day trading Masterclass ervaringen gaan over de online community. Dit is één van de belangrijkste extra’s die je krijgt wanneer je investeert in de cursus. Het is bovendien misschien wel het onderdeel dat de grootste waarde heeft.

Kevin Timmer heeft de community opgezet aan de hand van zijn eigen belangrijkste ervaring, namelijk dat adviezen van andere traders hem snel wijzer maakten. Dingen die hij niet wist kon hij zo toch snel toepassen. Nu steeds meer cursisten de Masterclass volgen, wil hij zorgen dat zij ook kunnen leren van anderen die traden.

Wie gebruikmaakt van de Daytraders Masterclass community komt in contact met allerlei traders. Die zijn dus ook allemaal met hetzelfde bezig en hebben ook de mindset die jij hebt. Het is fijn om met ze te kunnen praten over het traden en ook tips met elkaar uit te wisselen.

Het is de bedoeling dat iedereen behulpzaam is en er geen strijd is. En zo is het ook heel belangrijk dat iedereen van elkaar kan blijven leren. Ook Kevin Timmer deelt zijn ervaringen in de community. Ook via die weg kan je dus allemaal vragen stellen.

Wat zijn de ervaringen van de Trade Academy – Day trading Masterclass cursus?

Het is natuurlijk ook heel waardevol om te weten wat de Day trading Masterclass ervaringen van anderen zijn. Wanneer je online kijkt op reviewsites, dan zie je daar vooral veel positieve reacties. Het is natuurlijk niet zo dat je daar ook alles aan kan ophangen, maar het zegt wel iets over wat gebruikers van de cursus vinden.

Er worden ook specifieke dingen genoemd die interessant worden gevonden. Vooral het dagelijkse live traden en het traden met Kevin worden genoemd. Dit kan je in het eerste half jaar dan ook gratis doen.

Gebruikers vergelijken het vaak ook met andere cursussen die op de markt te krijgen zijn. Het is voor velen duidelijk dat handelen op de Amerikaanse markt met Kevin Timmer dan toch wat beter werkt. Vooral ook omdat je specifieke uitleg krijgt. Ook over de community hoor je goede dingen.

Het is wel heel interessant om te zien hoe gebruikers benadrukken dat ze steeds weer nieuwe dingen blijven leren op deze manier. Een eigen tempo en stap voor stap werken worden ook vaak aangehaald als positieve ervaringen die je kunt hebben.

Er zijn natuurlijk ook wel enkele negatieve ervaringen. Het is vooraf vooral belangrijk om goed te bepalen wat je wil en waar je naar op zoek bent. Je moet namelijk als je met daytrading begint niet denken dat je binnen enkele dagen rijk bent.

Het is wel de bedoeling dat je ooit in een situatie komt waarin je dag na dag grote bedragen kan verdienen, maar het is natuurlijk logisch dat je eerst ervaring op moet doen en een vermogen op moet bouwen. De mensen die de negatieve ervaringen met de masterclass hebben, hebben die over het algemeen omdat ze met verkeerde verwachtingen erin gaan.

ervaring klant day trading masterclass
klantervaring day trading masterclass
Ervaringen van klanten over de Day Trading Masterclass

Wat zijn de voordelen van de Day trading Masterclass cursus?

Wat is een Day trading Masterclass review wanneer niet de voordelen van de cursus worden benoemd? Omdat dit er flink wat zijn, is het zeker ook belangrijk om hier de nodige aandacht voor te hebben.

 • In de eerste plaats gaat het om de ervaringen van Kevin Timmer. Die zijn zeer belangrijk omdat je daar als cursist direct je voordeel mee doet. Je leert echt alles op het gebied van daytrading. Bovendien mag je ook niet onderschatten wat compagnon Jordi van de Pas te bieden heeft.
 • Een ander belangrijk voordeel is de opzet van de Day trading Masterclass. Het geeft je de mogelijkheid om in een eigen tempo aan de slag te gaan. Dat kan je bovendien op een laptop, tablet of smartphone doen. Zo kan je het niet alleen op je eigen tempo aanpakken, maar ook op je eigen plek. Dat maakt het werken ermee alleen maar fijner.
 • De Day trading Masterclass ervaringen beperken zich niet tot een bepaalde doelgroep. Je begint wel echt bij de basis, maar daarna krijg je ook case studies. Bovendien kan je live met Kevin Timmer meekijken hoe hij met trades omgaat. Ook wanneer je al wat meer gevorderd raakt kan je dus nog altijd veel aan de cursus en de extra’s zoals de community hebben.
 • De manier waarop de methode in elkaar zit maakt het ook toegankelijk. Doordat het stap voor stap gaat, is het gemakkelijk te volgen. Dat geld niet alleen voor de modules, maar ook voor de bonussen die eraan verbonden zitten. Bovendien koop je de cursus één keer en kan je er eindeloos mee blijven werken.

Wat zijn de nadelen van de Day trading Masterclass cursus?

Natuurlijk is deze Day trading Masterclass review alleen maar eerlijk en oprecht wanneer we ook de nadelen van de cursus bespreken. Het is in ieder geval belangrijk om deze zaken goed tegen elkaar af te wegen.

 • In de eerste plaats is het goed om te weten dat Kevin Timmer ervaringen deelt, maar je niet volledig bij de hand neemt. Je moet zelf ook nog wel het nodige doen.
 • Het is goed om de informatie te verzamelen. Dat neemt niet weg dat je het doorzettingsvermogen, het geduld en de juiste mindset bij jezelf moet zoeken. Als je dit niet van nature hebt, kan je het aanleren met andere cursussen dan deze, maar dan moet je dus wel weer nog meer investeren.
 • Een ander bekend nadeel is dat de successen van Kevin Timmer niet direct ook een garantie voor je eigen successen zijn. Je gaat beleggen en daar ga je geld in steken. Er is dus altijd een risico dat je geld verliest. Het is zeker belangrijk om dat mee te wegen. Geef geen geld uit aan het daytraden dat je niet kan missen in het dagelijks leven.
 • Hoewel je er voor beginners veel te leren is van de Day trading Masterclass en ook de eerste gevorderden er veel aan hebben, zit er wel een grens aan. Op enig moment weet je net zoveel als Kevin Timmer en andere experts. Vanaf daar sta je er alleen voor. Terwijl je dan nog wel genoeg te leren hebt.
 • Er zit een tegenstrijdigheid in de methode. Het gaat om korte termijn handelen, daytrading. Het is echter zo dat je pas op de wat langere termijn rendement en profijt gaat hebben. Je bent in de beginfase vooral aan het investeren. Dat doe je in de cursus, maar ook in andere dingen. Je moet dus wel geduld blijven opbrengen.
 • Het laatste nadeel is dat de cursus niet eindeloos gratis extra’s blijft bieden. Zo moet je bijvoorbeeld na enige tijd gaan betalen om de live trading sessies met Kevin Timmer te blijven bijwonen. Dat is misschien wel logisch, maar het is natuurlijk ook wel jammer. Dat geld kan je ook gebruiken om te traden.

Wat maakt de Day trading Masterclass tot een unieke cursus?

De Day trading Masterclass ervaringen leren je voldoende om zelf aan de slag te kunnen. En dan leer je nog heel veel meer. Het is eigenlijk zo dat je alles wat je moet weten op het gebied van handelen in bijvoorbeeld aandelen of crypto’s volgens deze methode van A tot Z voorgeschoteld krijgt.

Het is niet alleen zo dat er maar weinig cursusmateriaal is over daytraden in Nederland. Wat je ook ziet is dat de andere beschikbare opties lang niet zoveel bieden als deze masterclass.

Ook uniek is de community. Doordat je samenwerkt met allemaal mensen die hetzelfde doel hebben, kan je alleen maar meer uit je mogelijkheden halen. Dat zelfs Kevin Timmer één van die mensen is, maakt het natuurlijk helemaal bijzonder.

Bovendien is er geen competitiedrang. Iedereen wil gezamenlijk verder komen. Je kan dus op je eigen tempo werken. Of je nu de hele dag gaat handelen, of maar enkele uren per week meedoet.

Het doel is niet om je investering eruit te halen. het doel is om er je inkomen uit te gaan halen. Er zijn ook voorbeelden van traders die duizenden dollars of euro’s per dag verdienen. Er wordt aan gewerkt om jou dat ook voor elkaar te laten krijgen.

Daarom wordt er ook gewerkt op de Amerikaanse aandelenmarkt. Dat is de markt waar volgens Kevin Timmer de kansen liggen. Je werkt iedere dag dan tussen 15:30 en 22:00 wanneer het jou uitkomt. Dat kan in het begin dus ook naast je gewone baan. Zo rol je er gemakkelijk in.

Voor wie is de cursus wel of niet geschikt?

Deze Day trading Masterclass review heeft je al veel geleerd over wat je nu precies ervan mag verwachten. Het is belangrijk om dan dus ook te bekijken of het wel is wat jij nodig hebt. Dat kan je doen aan de hand van het bepalen of jij tot de doelgroep behoort of niet.

Dat is in de meeste gevallen ook wel aan de orde. Daardoor is er dus een hele brede groep aan handelaren die hier iets aan kan hebben. Zo is het bijvoorbeeld voor de echte beginners een goede optie.

De echte beginners, die nog niets weten van trading, kunnen helemaal bij de basis beginnen als ze deze cursus volgen. Daardoor kan je echt vanaf de eerste stappen alles leren. Dat is leuk, want zo kan je ook voorkomen dat je in bekende vallen trapt.

Dat is het voordeel van het volgen van een cursus. Het is ook precies het doel dat Kevin Timmer ermee voor ogen heeft. Die wil je vooral leren wat hij zelf al doende van anderen heeft geleerd. Zo kan je dus een vliegende start maken.

Ook voor de gematigd gevorderde belegger is de cursus nog altijd geschikt. Omdat Kevin Timmer zijn ervaringen allemaal deelt, krijg je niet alleen maar kennis die in je eerste periode van waarde is. Ook wanneer je al wat langer bezig bent kan je er nog het nodige aan hebben.

Dat is ook het geval wanneer je met mensen in de community werkt. Die zijn dan ook al wat langer bezig maar proberen nog beter te worden in het daytraden. Zo kan je dus van elkaar leren en heb je ook in die fase nog altijd voordeel van je lidmaatschap.

De groep die wat minder gebaat is bij het gebruik van deze cursus is de groep van echte gevorderden. Op enig moment ben je op een niveau waar Kevin zelf ook op zit en valt er eigenlijk niet zoveel meer van de cursus en de community te leren.

Het is dan belangrijk om verder te gaan en nieuwe plekken te zoeken waar je meer kennis kan opdoen. Dat helpt je dan om te zorgen dat je ook die laatste stappen naar de topbedragen van duizenden dollars per dag kan zetten. Daarvoor moet je dan alleen niet meer bij de Day trading Masterclass zijn.

Wat zijn de kosten van de Day trading Masterclass cursus?

Om een Day trading Masterclass review compleet te maken voor jou, is het belangrijk om ook even over de kosten van het lespakket te spreken. Die kosten liggen op dit moment op €997,-. Dat is gewoon in lijn met de andere cursussen op dit vlak.

Bedenk je alleen wel dat deze je veel meer te bieden heeft dan de andere opties in de markt. Dat is juist waar het grote verschil in zit. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus veel gunstiger te noemen. Dat is bovendien niet het enige dat je meeweegt in de kostenbepaling.

Je moet de prijs voor de Day trading Masterclass ook in het juiste licht zetten. Je krijgt het lesmateriaal van de modules. Ook krijg je daarnaast voor het leven toegang tot de community. Omdat je daar ook voortdurend nieuwe tips en trucs mag verwachten, blijf je dus ook hele lange tijd bijleren.

Dat maakt het dus ook wel interessant. Een ander onderdeel van de prijs is de eerste zes maanden toegang krijgen tot de Trade Room. Daar kan je live meekijken hoe Kevin zijn trades maakt. Dat helpt je ook om meer te leren en te gaan verdienen.

De prijs is dus niet alleen maar een koud getal. Er zit meer achter. Je hebt alle informatie die je nodig hebt om dat te beoordelen in deze Day trading Masterclass review kunnen verzamelen. Op die manier moet je dus ook in staat zijn om te bepalen of het voor jou de moeite waard is om er duizend euro in te steken.

Je kunt er flink mee verdienen, maar dan alleen maar wanneer je er zeker van kan zijn dat je ook echt het doorzettingsvermogen hebt om door te gaan en te gaan verdienen. Dit moet je doen door eerlijk tegen jezelf te zijn.

Gelukkig is er nog wel en vangnet. De kosten zijn wel hoog, maar als je spijt krijgt, kan je nog terug. Tenminste, wanneer je daar binnen 14 dagen achter komt. Er is namelijk een 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Dat betekent dus dat je nog altijd alles kan terugsturen en je geld gewoon terug op je rekening kan krijgen. Dit is relatief gemakkelijk met een mailtje te regelen. Het is met een garantiesysteem geregeld, dus je kan ook echt je geld binnen deze periode terugkrijgen. Dat is wel fijn om te weten.

Wat is onze eindconclusie?

Nu in de Trade Academy – Day trading Masterclass Review alles op een rij is gezet, is het ook zaak om een eindconclusie te trekken. Het is in ieder geval zo dat de training je van alles kan leren. Het is in Nederland bij veel mensen helemaal nog niet goed bekend wat daytrading is.

Terwijl je er wel heel veel geld mee kan verdienen. Dat blijkt wel uit de ervaringen. Dat de cursus je bij de hand neemt en alles stap voor stap leert, is in ieder geval een goede manier van werken. In dat opzicht kan het oordeel ook eigenlijk alleen maar positief zijn.

Wat deze cursus en methode interessant maken, is dat deze gericht is op een onbekende methode en een niet zo bekende markt, namelijk de Amerikaanse aandelenmarkt. Dat je dankzij de ervaringen kan Kevin Timmer al met twee uur per dag werken veel kan leren is iets wat het vermelden ook wel waard is.

Het zijn juist dit soort zaken die tot de positieve eindconclusie leiden. De Amerikaanse markt is open op het moment dat onze werkdag erop zit. Je kunt het dus gewoon in je vrije tijd als hobby doen. Dat is een laagdrempelige manier van leren te noemen.

Dat Kevin Timmer zijn ervaringen met je deelt is op zich al een pluspunt. Hij werkt volgens een methode die veel plezier met zich meebrengt. Daardoor voelt het ook niet alsof je een les aan het volgen bent. Het voelt meer als een training voor een hoger doel.

Dat kan je ook echt zien aan de passie die in de video’s zit. Die enthousiaste methode gaat overigens ook niet ten koste van de duidelijkheid. Bovendien kan je de video’s vaker kijken. Dan weet je dus helemaal zeker dat je er veel aan kan hebben.

Een ander deel van de eindconclusie betreft de meerwaarde die de bonussen en extra’s met zich meedragen. Iedere cursist van deze methode kan veel hebben aan deze extra materialen en opties. Leren in de praktijk door mee te kijken met Kevin Timmer is natuurlijk ook wel heel aantrekkelijk.

Daar kan je soms wel meer aan hebben dan wanneer je het van een uitleg of uit een lesboek moet halen. Je kunt de eerste maanden gratis meekijken. Later moet je dan wel betalen, maar blijf je dit voordeel houden.

Niet goed geld terug garantie (14 dagen)

Eerder toen het in deze Daytrading Masterclass review over de kosten ging, ging het ook al over de mogelijkheid om je te bedenken. Het is zo dat er een niet goed geld terug garantie aan de cursus wordt meegegeven. Die is in de eerste 14 dagen na aankoop van kracht.

Dat betekent dus dat je wel even de tijd hebt om te ontdekken of het wel echt iets voor jou is. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je dus binnen twee weken de 997 euro die je investeert nog terugkrijgen.

Het is gemakkelijk om van de garantie gebruik te maken. Dat doe je door simpelweg een mail te sturen binnen de 14 dagen. Je krijgt dan netjes het geld terug op je rekening.

Bedenk je wel dat je dan dus ook niet verder kan met de cursus en dat je al je toegang tot de community, trade room en andere zaken ook allemaal kwijtraakt. Dat is in principe geen probleem wanneer je er ook niet mee verder wil. Het is alleen niet mogelijk om zo de aankoop te omzeilen.

14 dagen niet goed geld terug garantie day trading masterclass

De meest gestelde vragen over de cursus

Het is tot slot ook nog even belangrijk om enkele vragen die bij veel mensen leven te stellen en beantwoorden. Zo kan je zien of de Daytrading Masterclass ervaringen je ook echt gaan helpen om je doelen te bereiken.

Heb je financiële kennis nodig voor de cursus?

Het is goed om te weten dat je zelfs als echte beginner al iets aan de Day trading Masterclass kan hebben. Je hoeft niets te weten van de financiële wereld, aandelen of cryptomunten. Je kan er als een onbeschreven blad in gaan. Je leert namelijk stap voor stap alles wat je moet weten. Omgekeerd hoef je niet bang te zijn dat je niets leert als je wel al wat kennis hebt. Ook dan kan je nog heel veel meer leren door deze cursus te volgen.

Ben je veel tijd kwijt aan de cursus?

Het is niet zo dat je veel uren aan het leren bent. De lessen zijn heel laagdrempelig, maar zitten wel vol met informatie. Ook het traden zelf hoeft je niet veel tijd te kosten. Je kunt zelfs met enkele uurtjes per week al rendement halen uit het daytraden als je de lessen gaat toepassen op de markt.

Is er een vervolgcursus?

Wanneer je de basis hebt geleerd met de Day trading Masterclass van Kevin Timmer, kan je voorlopig wel even vooruit. Ook gematigd gevorderden kunnen namelijk nog altijd gewoon veel leren van deze methode en de community. Wel hebben Kevin en Jordi inmiddels ook iets nieuws opgezet zoals de Swing trading Masterclass. Het kan altijd een idee zijn om te bekijken of je daar iets aan hebt en wellicht beter bij jou past.

Ga ook aan de slag met korting!

Ben je na deze Day trading Masterclass review ook enthousiast geworden over de mogelijkheden wat de Trade Academy jou te bieden heeft? Dan is het tijd om nu je slag te slaan. Hoe eerder je begint, hoe groter je kans op een snel rendement wordt. Want het bouwen aan een mooi vermogen gaat niet over een nacht ijs 😉

Daar is het je uiteindelijk wel ook om te doen natuurlijk. Daarom is het slim om vandaag nog de cursus te ontdekken. Als je dat nu doet, dan kan dat ook nog eens met een fijne korting die je hier als bezoeker van Beleggengids.nl ontvangt.

Zo ben je dus nog minder kwijt en wordt de verhouding tussen prijs en kwaliteit alleen maar nog gunstiger. Via onderstaande groene button claim je jouw tijdelijke korting!

(500 euro korting op de Mentor trajecten en 250 euro korting op de Masterclass)

Claim jouw korting na intake gesprek met team van Trade Academy

Heb je nog vragen na het lezen van onze Day Trading Masterclass review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling Day Trading Masterclass (Trade Academy)
Beoordeling Day Trading Masterclass (Trade Academy)

Beoordeling door chris,

15 dec 2023
5

Zeker wanneer je nog helemaal nieuw bent in de wereld van het daytraden is deze cursus van Kevin Timmer zeer zeker aan te raden.

Kevin legt je doormiddel van video’s alles erg duidelijk uit en je merkt dan ook dat hij in al die jaren veel kennis heeft opgedaan wat hij graag deelt.

De online omgeving is duidelijk neergezet en spreekt eigenlijk voor zich. Je kunt dan ook gemakkelijk op jouw eigen tempo de video’s terugkijken.

Het fijne is ook dat je het daytraden wanneer dit nodig is gewoon kan combineren met jouw full-time baan.

Ook de inbegrepen extra bonussen en video’s hebben zeker een meerwaarde.

En een heel groot pluspunt is de community waar je heel veel vragen kunt stellen en informatie kunt delen.

Wel is het natuurlijk zo dat je het allemaal nog wel zelf moet gaan doen en vooral doorzettingsvermogen moet hebben.

En weet dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en jij altijd jouw inleg kunt verliezen.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *