Crypto Portfolio Review: Van Patrick Suiker & Derek Westra – AllesOverCrypto [2024]

Ontdek De Crypto Parels Voor Maximale Winst!

Gemiddelde leestijd: 45 minuten
crypto portfolio tips 2024 linker zijkant

In deze crypto portfolio review ga je alles ontdekken over het crypto portfolio of beter gezegd, je krijgt uitleg over wat het portfolio precies inhoudt en hoe jij toegang krijgt tot de 10 crypto parels van 2024.

Het crypto portfolio is van Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto, ook wel bekend van de Money Mastery Crypto Masterclass. Waar veel mensen de laatste tijd de mogelijkheden van crypto pas ontdekt hebben, daar wisten zij al langer wat ermee mogelijk was.

Dat maakt het ontdekken van deze gids natuurlijk ook alleen maar interessanter. Wie wil er nu niet iets goeds met zijn vermogen doen? Cryptomunten zijn daar heel geschikt voor.

In deze crypto portfolio review wordt jou duidelijk gemaakt waarom je hiermee een goede basis legt voor succes op de cryptobeurs. Het is daarnaast ook zo dat je nog veel meer kan doen nadat je in het bezit bent van dit portfolio.

Daar zullen we het dan ook even over hebben, verderop in deze review. Het is vooral fijn om van specialisten als Patrick Suiker en Derek Westra geleerd te krijgen hoe je dit soort dingen moet aanpakken en waar je deze parels kunt kopen.

Wat vooral ook interessant is om te weten is dat het Crypto Portfolio voortdurend wordt geüpdatet. Zo ben je dus altijd bij met de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de crypto parels op dat moment. Laten we snel kijken wat het portfolio inhoudt.

Wat mag je van deze Crypto Portfolio review verwachten?

Om deze Crypto Portfolio review zo uitgebreid als mogelijk te maken, bekijken we ook echt alle kanten. Zo kijken we eerst even wie Patrick Suiker en Derek Westra zijn. Dit zijn de mannen achter AllesOverCrypto. Daarna kijken we naar hoe het Crypto Portfolio ingericht is.

Ook krijg je algemene uitleg over cryptocurrency. Wat is het, wat mag je ervan verwachten en waarom zou je erin gaan beleggen? Als je dat doet, wat zijn dan de echte parels? Ook daar gaat het in deze review over. Zo weet je direct wat de Crypto Parels 2024 zijn.

Vervolgens gaan we in deze Crypto Portfolio review dieper in op het portfolio zelf. Wat is het doel ervan. Daarna bespreken we stap voor stap wat er allemaal in deze gids is opgenomen. Zo weet je precies wat je kan verwachten.

Daarna kijken we naar ervaringen van anderen. Ook kijken we naar de voordelen en nadelen van dit portfolio. Zo krijg je ook inzicht in waarom deze gids zo uniek is.

Het is ook direct mogelijk om zo te bepalen voor wie deze wel geschikt is en voor wie niet. Natuurlijk kijken we eerst naar de prijs, om daarna een conclusie te trekken. Tot slot bespreken we ook enkele van de meest gestelde vragen.

Over Patrick Suiker en Derek Westra van het Crypto Portfolio

patrick suiker allesovercrypto
Patrick Suiker

Natuurlijk wil je in deze Crypto Portfolio review meer weten over de mannen achter dit portfolio. Zo kan je namelijk bepalen of het ook echt iets is waar je beter van wordt. Het crypto portfolio van Patrick Suiker en Derek Westra is gebaseerd op vele jaren ervaring in de wereld van de cryptomunten.

Zij hebben door de jaren heen geleerd wat wel werkt en wat niet werkt als je gaat beleggen in deze branche. Daardoor zou je kunnen stellen dat ze met hun kennis als een autoriteit op dit vlak gezien kunnen worden.

Ze zijn niet alleen bekend van de Crypto Parels van 2024. Ook met hun website AllesOverCrypto gooien ze hoge ogen. Eigenlijk iedereen die actief is in de wereld van de cryptomunten kijkt hier weleens op.

Er is immers wel heel veel informatie op terug te vinden over alles wat met de digitale valuta te maken heeft. Doordat de interesse in beleggen op deze manier flink is toegenomen.

Zo hebben Patrick Suiker en Derek Westra niet alleen de website, maar ook een aantal cursussen op gezet. Het Crypto Portfolio is er daar één van. Een andere bekende is de Money Mastery – Crypto Masterclass.

derek westra allesovercrypto
Derek Westra

Voordat het Crypto Portfolio van Patrick Suiker en Derek Westra op de markt kwam, waren de heren al op andere vlakken actief. Zo is Patrick al vele jaren ondernemer. Hij begon in 2013 in cryptomunten te investeren. Daar is hij eigenlijk vanaf het begin succesvol in geweest.

Alleen investeren was voor hem echter niet genoeg. Daarom begon hij ook de cursussen te geven. Zo kan iedereen leren over blockchain en cryptomunten. Dit heeft dan ook de nodige mensen al geholpen om betere keuzes te maken op deze markt. Dat geldt zeker sinds ook Derek erbij is gekomen.

Derek Westra kom je ook steeds vaker in de wereld van cryptocurrency tegen. Ook hij begon in 2013 met handelen in de munten. Dat was nog voor hij met Patrick de cursussen begon te geven. Hij kocht zijn eerste munten toen hij nog studeerde.

In 2013 studeerde hij namelijk ook af voor zijn master Gedragseconomie en Speltheorie. Die kennis uit die studie gebruikt hij ook bij het handelen in crypto. Ook komt het van pas bij het ontwikkelen van de website AllesOverCrypto die hij samen met Patrick is begonnen.

Hoe is het Crypto Portfolio ingericht?

Cryptomunten zijn al sinds 2008 in opkomst. In de begin jaren was er echter nog niet veel aandacht voor. In 2013 stonden munten zoals Bitcoin en Litecoin heel laag en was er een goede slag te slaan. Dit vormt ook de basis van dit portfolio.

Het is dus ook niet gek dat we het daar in deze Crypto Portfolio review uitgebreid over gaan hebben. Er wordt namelijk gekeken naar hoe je een goede slag kan slaan met verschillende soorten munten. Denk bijvoorbeeld aan munten die nu een lage koers hebben en nieuwe cryptomunten die nog op de markt komen.

Het Crypto Portfolio wordt ieder jaar geüpdatet. Daarom gaat het momenteel over de Crypto Parels 2024. Dan gaat het erom dat de mensen achter AllesOverCrypto potentiële cryptomunten gevonden hebben en door echte crypto experts aandragen die honderden keren meer waard kunnen gaan worden in dit jaar.

In het verleden hebben ze zo bijvoorbeeld, nu bekende, munten als NEO, Verge en Nano aangedragen in de portfolio’s van die betreffende jaren. De mensen die toen hebben toegeslagen, hebben nu dus een flinke winst gepakt en dat is ook precies wat het portfolio je moet brengen.

Wat is cryptocurrency?

We hebben het in deze Crypto Portfolio review nu al enige tijd over cryptocurrency. Misschien weet je nog niet goed wat hier nu eigenlijk mee bedoeld wordt. Dat is niet vreemd, want zo lang is het nog niet op de markt.

Daarom is het ook goed om eerst eens te bekijken wat het nu eigenlijk precies is. Het zijn eigenlijk gewoon digitale munten waarmee je kan betalen.

In de tussentijd is er echter ook een soort aandelenhandel mee ontstaan. Je kan investeren in de munten en ze dan met een hogere koers verkopen om zo winst te maken. Veel mensen hebben hier al goed mee verdiend.

Dit klinkt natuurlijk wel lekker gemakkelijk, maar de realiteit is wel anders. Je moet wel goed weten wat je doet. Zo zijn er veel verschillende munten. Die hebben allemaal hun eigen systeem en hun eigen functie. Daarom is het juist ook goed om tips te krijgen met betrekking tot het investeren.

Dat is dan eigenlijk ook wat je krijgt met het Crypto Portfolio van Patrick Suiker en Derek Westra. Je kan de munten vinden waar veel aan te verdienen valt. Juist ook omdat er munten tussen zitten die goed kunnen gaan stijgen. Zo zijn er wel eens munten voorbij gekomen die x100 zijn gegaan.

Waar in het verleden, bij de lancering van Bitcoin in 2008, de munten dus vooral nog als een vervanging voor het monetaire systeem en munt- en papiergeld golden, daar is het nu vooral een optie om in te investeren geworden. In de toekomst lijkt er nog heel veel meer mogelijk met crypto.

Vooral omdat je dankzij de blockchain specifieke eigenschappen aan de currencies kan geven. Zo zijn er bijvoorbeeld al munten waar een certificaat van echtheid aan gekoppeld kan worden. Die specifieke eigenschappen drijven de waarde op. Er liggen dus nog voldoende kansen.

Waarom zou je in cryptocurrency gaan beleggen?

Het Crypto Portfolio heeft natuurlijk alleen maar waarde voor jou wanneer je ook echt in de cryptomunten wilt gaan investeren. Alleen is de vraag dan natuurlijk wel waarom je dat eigenlijk zou moeten doen. Wat levert het jou op? Dat is juist ook precies het punt van aandacht.

Wanneer je goed wilt scoren met een belegging, dan kan juist cryptocurrency zijn wat je zoekt. De munten zijn heel volatiel, zoals dat genoemd wordt. Dat betekent dat ze heel snel kunnen stijgen of dalen in waarde. Daar kan jij dan dus je kans pakken.

Daarvoor zijn dan wel enkele zaken nodig. Zo wil je bijvoorbeeld wel weten welke cryptomunten je moet hebben. Dat is dan ook waar het Crypto Portfolio van Patrick Suiker en Derek Westra op gericht is. Daarin krijg je de tips voor de Crypto Parels van 2024 waar je goed aan kan verdienen als je het slim aanpakt.

Naast de tips voor de goede cryptomunten heb je natuurlijk ook de juiste mindset nodig. Je moet wel weten wat je moet doen op elk moment en je moet je niet van de wijs laten brengen door de snelle veranderingen op de markt. Wanneer je dat kan, kan je veel verdienen. Daarom kan het beleggen in cryptocurrency een goede keuze zijn.

Wat zijn crypto parels?

Nu vraag je je natuurlijk af wat de Crypto Parels van 2024 zijn. Dat is ook logisch en is niet zomaar te zeggen, want dat verandert natuurlijk per jaar. Dat is juist ook waar het portfolio om draait. Wel kan je in het algemeen een uitleg krijgen over wat crypto parels zijn.

Het zijn de munten die het in dit jaar goed moeten gaan doen en die honderden keren meer waard worden dan de koers waar ze aan het begin van het jaar op staan. Het zijn dus de munten met een lage instap en een hoge opbrengst.

Dit klinkt je natuurlijk als muziek in de oren. De vraag is alleen hoe je die crypto parels dan vindt. Dat is waar je moet vertrouwen op de Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen uit het verleden. Zo werd in het verleden NEO in het portfolio opgenomen. Die munt werd 200 keer meer waard.

Een ander voorbeeld is Nano, die toen net iets meer dan 1 cent kostte en nu 37 dollar kost. Die munt is dus bijna 2500 keer meer waard geworden. Zo zijn er nog veel meer munten te noemen. Dit zijn echte parels omdat je dus wel heel gemakkelijk een extreem rendement kan halen. Dat kan ook met kleine bedragen.

uitleg crypto parels
Uitleg Crypto Parels

Wat is het doel van het Crypto Portfolio?

In deze Crypto Portfolio review vind je natuurlijk ook wel wat algemene uitleg om het wat gemakkelijker voor je te maken. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten wat het doel eigenlijk van het portfolio is.

Eigenlijk is dat heel simpel Patrick en Derek willen graag hun kennis met anderen delen. Dit is kennis uit de praktijk die je kan ondersteunen. Dit is natuurlijk iets anders dan wat je van financieel adviseurs krijgt. Het is vooral een extra steuntje in de rug als je zelf aan de slag gaat met investeren in cryptomunten.

Dat beide heren geen financieel adviseurs zijn wil niet zeggen dat de Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen niet waardevol zijn. Juist omdat ze al sinds 2013 bezig zijn, weten ze natuurlijk heel veel van de markt.

Ze helpen je dus niet om risico’s uit te sluiten, maar kunnen je wel op de kansen en risico’s wijzen aan de hand van wat ze zelf hebben geleerd. Ze willen je vooral een goed idee geven van wat de munten zijn waar je op dit moment je slag mee kan slaan. Dit zijn munten met veel potentie om snel in waarde te stijgen. Vooral voor beginners kan dit dus veel waarde hebben.

Stap voor stap door het Crypto Portfolio

Om je goed te helpen met deze Crypto Portfolio recensie kijken we ook naar wat je allemaal krijgt als je dit aanschaft. Het is belangrijk om te weten dat het pakket bestaat uit een PDF in twee delen en een aantal video’s met extra informatie.

Natuurlijk wil je dan wel weten wat je precies mag verwachten van deze documenten, zodat je goed kan bepalen of het ook echt iets voor jou is. We lopen daarom alles even stap voor stap langs om een goed beeld te vormen.

Deel1: het portfolio

De meeste Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen gaan over dit deel van het pakket. Het is natuurlijk vooral ook het belangrijkst dat je je goed voelt bij het portfolio. Daarin zitten 10 crypto parels voor 2024 opgenomen uit een selectie van 250 cryptocurrencies. Deze 10 toppers worden extra uitvoerig besproken omdat dit volgens de heren de beste opties zijn voor het komende jaar.

Elke munt is om een andere reden aantrekkelijk. Bijvoorbeeld omdat deze beter is dan wat er al was, of juist omdat het iets heel nieuws is. Het portfolio is samengesteld op basis van vele uren aan onderzoek en analyse door het team van AllesOverCrypto.

Het e-book

De Crypto Portfolio review richt zich natuurlijk ook op de daadwerkelijke informatie die je krijgt. Dit is in de vorm van een e-book van 6 hoofdstukken gevat.

Het is wel heel fijn om op die manier alle informatie tot je te kunnen nemen. De hoofdstukken bieden je stuk voor stuk de inzichten die je nodig hebt. We zullen ze daarom even kort bespreken.

Hoofdstuk 1: de introductie

Zoals de naam van dit hoofdstuk al doet vermoeden, is dit de introductie in het crypto portfolio voor 2024. Patrick Suiker en Derek Westra leggen je hier uit waarom voor de specifieke cryptomunten voor dit jaar gekozen is en welk doel je ermee kan hebben.

Hoofdstuk 2: onderzoekscriteria

Waarom zijn bepaalde cryptomunten uiteindelijk crypto parels voor 2024 geworden? Daar gaat een heel selectieproces aan vooraf. Wat de criteria hiervoor zijn, wordt in dit hoofdstuk uitgelegd. Op die manier is voor jou dus ook helemaal duidelijk waarom je juist met deze cryptovaluta’s aan de slag moet gaan.

Hoofdstuk 3: tips voor veiligheid

Werken met cryptocurrency is anders dan met gewoon geld of met aandelen. Je moet wel goed zorgen voor de veiligheid. Zo moet je het bijvoorbeeld veilig opslaan in een wallet.

Dit zijn dingen die misschien ook wel allemaal nieuw voor je zijn. Daarom is het fijn dat je ook een hoofdstuk geboden krijgt met alle tips over veiligheid.

Hoofdstuk 4: ons portfolio

Deze Crypto Portfolio review gaat natuurlijk vooral over de inhoud. Om een echt goed beeld te vormen van deze inhoud, is het goed om ook hoofdstuk 4 eens helemaal door te nemen.

Daarin wordt een overzicht gegeven van de Crypto Parels met een korte omschrijving per munt. Je leert over de voor- en nadelen van elke valuta.

Hoofdstuk 5: hoe doe je de aankoop?

Het meest praktische hoofdstuk is hoofdstuk 5. Dat is namelijk gericht op hoe je de munten aankoopt bij de des gewenste broker/exchange. Het werkt namelijk ook net even anders dan andere soorten aankopen. Dat vergt dus wel wat lessen. Patrick Suiker en Derek Westra leggen je in dit hoofdstuk alles goed uit zodat het direct duidelijk is.

Hoofdstuk 6: tot slot

Het eerste deel eindigt met een slotwoord. Daarin zijn nog wel enkele belangrijke zaken opgenomen, dus het is zeker ook de moeite waard om dit allemaal goed door te nemen. Je wilt geen belangrijke informatie missen.

inhoud crypto portfolio
Inhoud Crypto Portfolio

Deel 2: aankoopinstructies

De Crypto Portfolio review is pas compleet wanneer alles besproken wordt. Daarom krijg je dus ook informatie over het tweede deel van het pakket. Dit is het deel dat gaat over de aankoopinstructies. Dit is een pdf van 22 pagina’s.

Daarmee voorkom je dat je voor het blok wordt gezet en je allemaal fouten maakt bij het aankopen van de Crypto Parels van 2024. Je weet alles van de munten die je moet kopen, hoe je dit moet doen en waar je dit moet doen. Zo wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe je met een broker aan de slag kan gaan voor je aankoop.

Bonusvideo’s

Het laatste deel van het pakket is een set van 3 video’s. Deze video’s ondersteunen de PDF’s. Je krijgt er uitleg over hoe je de Crypto Parels moet kopen. Door de filmpjes te bekijken snap je het misschien beter. Sommige mensen snappen geschreven tekst nu eenmaal beter, waar anderen juist meer leren van video.

Het is dus ook fijn dat het Crypto Portfolio je beide opties biedt. Je kan ze ook gewoon allebei gebruiken om heel goed ingelicht te zijn. Alles wordt er stap voor stap uitgelegd zodat je helemaal klaar bent om de best mogelijke aankopen te doen.

Wat zijn de ervaringen van het Crypto Portfolio?

Deze Crypto Portfolio review mag natuurlijk niet alleen maar over onze ervaringen gaan. Het is ook belangrijk om de Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen van anderen te kunnen ontdekken. Dit helpt je om een goed beeld te vormen van wat je er eigenlijk van mag verwachten.

Het product is nog relatief nieuw, dus als je nog niet veel ervaringen van eerdere cursisten vindt, dan is dat niet heel vreemd. Dat neemt niet weg dat er wel al wat reviews van klanten bestaan en dan met name over AllesOverCrypto zelf en hun cryptocurrency beginnerscursus Money Mastery – Crypto Masterclass. Daaruit kan je wel al het nodige opmaken wat van waarde is.

Zo lees je bijvoorbeeld over mensen die zelf al op zoek waren naar echte Crypto Parels, maar daar niet goed uit kwamen. Voor hen was het Crypto Portfolio dan ook een echte uitkomst. Zij zagen de potentie al en dit wordt dan ook volledig waargemaakt.

Vooral de informatie bij de munten is van grote waarde als je een keuze moet maken. Ook wordt in de Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen vaak gesproken over de goede onderbouwing van de stellingen. Daaruit blijkt volgens veel eerdere klanten de ervaring en de geloofwaardigheid van de heren. Daar is dus ook voordeel uit te halen.

Ook niet onbelangrijk is dat men positief is over het Crypto Portfolio als het gaat om de opzet. Het is leuk in elkaar gezet en daardoor gemakkelijk te volgen. De normale taal, zoals sommigen dit noemen, maakt het voor veel meer mensen toegankelijk om aan de slag te gaan met de cryptomunten.

Uitleg over het aankoopproces en de manier van werken met crypto is voor veel beginners natuurlijk ook heel waardevol, omdat lang niet alles goed te begrijpen is. In veel van de Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen klinkt ook door dat dit een goede opstap is naar de vervolgcursussen.

ervaring klant allesovercrypto
klantervaring allesovercrypto trustpilot
Ervaringen van klanten over het bedrijf AllesOverCrypto op Trustpilot

Wat zijn de voordelen van het Crypto Portfolio?

Wat is een Crypto Portfolio recensie waard wanneer er geen voordelen van het pakket benoemd worden. Daarom nemen we die hier even uitgebreid door.

  • In de eerste plaats is het een pakket dat ontwikkeld is door Patrick Suiker en Derek Westra. Dit zijn natuurlijk autoriteiten op het gebied van cryptomunten.
  • Een ander voordeel is natuurlijk dat je zo de Crypto Parels van 2024 in je schoot geworpen krijgt, op basis van onderzoek en analyse. Dit maakt het voor jou wel heel gemakkelijk handelen.
  • Een derde voordeel is dat je niet vast zit aan de adviezen. Je kan zelf bepalen welke munten je wel koopt en welke niet. Omdat het er zoveel zijn, heb je dus zelf de mogelijkheid om een goed portfolio samen te stellen op basis van wat je geleerd hebt uit dit pakket. Ook aantrekkelijk is de toevoeging van updates die je jaarlijks krijgt. Eenmaal kopen betekent dat je de komende jaren voorzien bent van goede parels. Dit maakt de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit dus ook heel gunstig. Dit zijn stuk voor stuk pluspunten te noemen.

Wat zijn de nadelen van het Crypto Portfolio?

Wanneer je een Crypto Portfolio review doorneemt, dan wil je niet alleen maar de positieve kanten horen. Je wilt eerlijk voorgelicht worden en dus ook de slechte kanten ervan horen. Die zijn er natuurlijk ook.

  • Zo ga je ook als je in cryptomunten investeert een risico aan. Dat betekent dus dat aan het einde van het jaar kan blijken dat ze toch niet zo goed presteerden als vooraf geanalyseerd was. Er blijft een risico aan kleven dat je je geld kwijtraakt.
  • Een ander nadeel is dat je niet direct ook bij een bepaalde broker aan de slag kan. Het kan zelfs zo zijn dat in het crypto portfolio voor een bepaald jaar cryptovaluta’s worden opgenomen die bij verschillende brokers worden aangeboden. Dat betekent dus ook dat je verschillende accounts nodig hebt en je meer zaken in de gaten moet houden. Het kan dus allemaal best veel werk blijken te zijn om alles goed bij te houden. Zoals je geld moet overhebben om te beleggen, moet je ook tijd overhebben om dit goed aan te kunnen pakken.

Wat maakt het Crypto Portfolio zo uniek?

In deze Crypto Portfolio review kan je lezen wat dit pakket anders maakt ten opzichte van andere soorten gidsen. Het is een pakket dat vol met informatie zit, maar niet weken lang aan lessen met zich meebrengt. Het is geschikt voor iedereen die het jaar wil beginnen met een kickstart.

Je kan er dus als beginner mee aan de slag, maar ook voor de ervaren cryptohandelaar zijn de analyses van het team van AllesOverCrypto van grote waarde. Wanneer je er eenmaal mee aan de slag gaat, wordt het ook gemakkelijker voor jou.

Een ander uniek punt van het Crypto Portfolio is dat het niet eenmalig is. Ieder jaar is het weer helemaal nieuw. Je kan door slim te investeren zorgen dat je ieder jaar op de hoogte blijft. Dat maakt het ook uniek, want zo ben je altijd up-to-date met alles wat er in de wereld van de cryptocurrencies speelt.

Het is wel heel fijn om die stok achter de deur te hebben. Juist ook omdat je daardoor je kansen om succesvol te beleggen flink kan vergroten. Uiteindelijk is ieder mens daar naar op zoek. Dat is de reden waarom je ooit wilde gaan investeren in cryptomunten.

Voor wie is het portfolio wel of niet geschikt?

Nu je de Crypto Portfolio review hebt doorgenomen, ben je misschien wel heel enthousiast. Toch wil je nog wel zeker weten of het ook echt iets voor jou is voor je erin gaat investeren. Het is goed om te weten dat zowel beginners als gevorderden er iets aan kunnen hebben.

De mate van ervaring die je in het beleggen in crypto hebt hoeft dus geen rol te spelen in de keuze die je maakt. Wel is het belangrijk om te weten dat het hier geen investeringsadvies betreft. Je krijgt wat informatie en aanwijzingen, maar uiteindelijk moet je het allemaal wel zelf doen.

Wel is het zo dat je, als je echt serieus bent, een mooie aanvulling aan je kennis hebt als je het Crypto Portfolio gebruikt. Het kan wel handig zijn om kennis op te doen over nieuwe munten. Zo wordt bepalen of het de moeite is om deze te kopen wel net iets gemakkelijker.

Je weet waar potentie zit en waarom dat zo is. Dit kan dus van pas komen naast het onderzoek dat je zelf al doet. Zo kan je zien of de dingen waar je zelf al achter bent gekomen ook door mensen met meer ervaring wordt ondersteund. Zeker als beginner heb je daar het nodige voordeel van.

Ben je iemand die serieus is over investeren in crypto? Maar heb je totaal geen idee waar je moet beginnen? Of heb je al een portfolio en zoek je iets bijzonders ter aanvulling? Dan zijn de ervaringen van Patrick Suiker en Derek Westra van grote waarde.

Zo vind je de crypto parels die je anders niet gevonden zou hebben. Dit kan je jaar na jaar dan ook weer opnieuw herhalen. Zo blijf je altijd goed meespelen in de wereld van de cryptomunten. Dit kan je dus wel heel veel opleveren.

Is het crypto portfolio voldoende?

In deze crypto portfolio review kan je veel positieve kanten van het portfolio ontdekken. Wel is het belangrijk om te vermelden dat je er met het portfolio alleen niet komt. Je hebt namelijk te maken met een pakket aan informatie en aanwijzingen. Het is geen investeringsadvies.

Natuurlijk hebben Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen die ze kunnen delen, maar het zijn nog altijd gewoon investeerders, geen financieel adviseurs. Dit wordt gedurende de hoofdstukken in de gids ook regelmatig herhaald. Ze delen de kennis die ze zelf na vele jaren hebben opgedaan met jou, maar het blijft slechts bij ervaringen.

Ook zij kunnen dus verrast worden door zaken die zullen gebeuren op de koers. Zaken die effect hebben op de prijzen van de cryptomunten die niemand kan voorzien, zoals bijvoorbeeld het uitbreken van een pandemie of een andere ramp, kunnen natuurlijk altijd alles veranderen.

Het is daarom ook zo dat de heren regelmatig herhalen dat je alleen moet beleggen met geld dat je kan missen. Zo is de klap niet te hard wanneer er iets misgaat.

Neem dit advies dus ook wel van ze aan. Ze zeggen het niet voor niets. Laat je hier echter ook weer niet door afschrikken. Eerder kon je al lezen over cryptovaluta’s die het heel goed deden.

crypto parels

Zijn er alternatieven voor het Crypto Portfolio?

Misschien wil je nog meer leren over het handelen in de digitale valuta. Daarom vind je in deze Crypto Portfolio review ook wat aandacht voor vervolgcursussen en aanvullende cursussen. Er is namelijk geen echt alternatief, maar er zijn wel andere soorten opleidingen die ook gericht zijn op cryptocurrencies verhandelen.

Zo bieden Patrick Suiker en Derek Westra bijvoorbeeld ook de Crypto Masterclass van 16 modules en 208 lessen aan. Dit is echt een lespakket over crypto. Zo leer je de wereld echt kennen en krijg je niet alleen maar adviezen over munten met potentie.

Een andere optie die je hebt, is Crypto Signals wat inbegrepen zit bij de Money Mastery. Dit is niet echt een cursus, maar meer een soort steuntje in de rug. Het is een systeem dat gebaseerd is op het bieden van koop- en verkoopsignalen. Zoals je met de crypto parels van 2024 goede nieuwe munten onder ogen krijgt, zo krijg je met de signals aanwijzingen wanneer je moet handelen.

Zo kan je net wat gemakkelijker de juiste momenten vinden om toe te slaan. Daarnaast kan je nog x10 met Crypto gaan. Dit is een cursus van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk en leren je om je inzet te vertienvoudigen als je jouw geld in crypto steekt. Ook dit wordt als een complete cursus gezien.

Wil je meer weten over de Crypto Masterclass cursus zelf? Lees dan zeker onze uitgebreide Crypto Masterclass review >>

Voor het complete pakket Money Mastery inclusief de Crypto Masterclass, Signals, Crypto Mastery, Crypto Parels en community lees je onze uitgebreide Money Mastery review >>

Wat zijn de kosten van het Crypto Portfolio?

In deze Crypto Portfolio review moeten we het ook even over de prijs hebben. Dit is immers misschien wel één van de meest aantrekkelijke kanten ervan. Waar een cursus zoals de Money Mastery je bijna 1000 euro per jaar kost, daar heb je de PDF van Crypto Portfolio al voor minder dan 200 euro per jaar in huis.

Je betaalt namelijk EUR 197 per jaar. Dit kan je er dus in theorie ook alweer uithalen door de goede investeringen te doen. Of je het dat waard vindt, is een persoonlijke afweging, maar EUR 197 blijft natuurlijk maar een beperkt bedrag met een klein risico.

Vind jij dit net iets teveel dan is er ook de mogelijkheid om tegen een relatief laag bedrag kennis te maken met deze crypto parels. Zo heeft het team onlangs de “3 Crypto Parels” ontwikkeld die je kan aanschaffen voor een eenmalig bedrag van EUR 47.

Wat is onze eindconclusie?

Geen Crypto Portfolio recensie zonder een goede conclusie. Eigenlijk is het heel simpel. Wanneer je met de juiste mindset werkt, dan kan je het nodige hebben aan dit pakket. De crypto parels van 2024 kopen kan een goede manier zijn om met cryptomunten een goed rendement te behalen.

Je krijgt net wat gemakkelijker inzicht in wat de munten met potentie zijn en dit wordt je op een leuke en heldere manier uitgelegd met een goede onderbouwing. Omdat het team van AllesOverCrypto inmiddels een goede reputatie heeft, kan je daar dus ook best wel op bouwen.

Natuurlijk moet je dit allemaal wel in het juiste licht zien. Het is uiteindelijk een aanvulling. Zo moet je ook zelf onderzoek doen naar de verschillende munten. Je kunt niet helemaal blindvaren op de Patrick Suiker en Derek Westra ervaringen en aanwijzingen.

Je moet je wel beseffen dat je nog altijd met je eigen geld gaat beleggen en je het dus ook op die manier moet blijven benaderen. Wel is het fijn om inzichten te krijgen in een markt en in munten die je zelf misschien helemaal nog niet kent. Als het gaat om het behalen van rendement, dan kunnen alle beetjes helpen. Dan is dit dus een goed product om erbij te hebben.

Niet goed geld terug garantie (14 dagen)

Wat wel heel lekker is als het om het Crypto Portfolio gaat, is dat je niet direct overal aan vast zit. Misschien ben je enthousiast en wil je snel beginnen met beleggen. Wanneer je dan eenmaal de PDF’s en video’s in handen hebt, blijkt dat het toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had.

Dan kan je dat gewoon nog opvangen. Als je binnen 14 dagen merkt dat het niets voor jou is, dan kan je gewoon nog gebruikmaken van de niet-goed-geld-terug garantie. Je krijgt dan je EUR 197 gewoon terug en zit je nergens meer aan vast. Je hebt dus niets te verliezen en alleen maar te winnen!

14 dagen niet goed geld terug garantie crypto portfolio

De meest gestelde vragen over het portfolio

Misschien heb je zelfs na het lezen van deze Crypto Portfolio review nog enkele vragen. Dat komt regelmatig voor. Daarom hebben we een paar van de belangrijkste vragen hier voor je verzameld.

Ben je echt klaar voor €197,- per jaar?

Dit is voor het Crypto Portfolio wel het geval. Dit koop je voor €197,- per jaar en dan heb je het direct volledig in huis. Met jaarlijks nieuwe updates van Crypto Parels. Ben je echter op zoek naar meer informatie, dan kan je bijvoorbeeld ook de Money Mastery – Crypto Masterclass aanschaffen. Dit is een hele uitgebreide cursus waarin je alles van A tot Z wordt geleerd.

Hoe krijg ik het Crypto Portfolio in handen?

Wanneer je het voor het eerst aanschaft, dan kan je dat via de website van AllesOverCrypto doen. Daar kan je gewoon gemakkelijk het online aankoopproces volgen. Heb je het al gekocht en wacht je nu op de updates, dan word je daar aan het begin van ieder jaar over gewaarschuwd, zodat je ze snel in huis hebt.

Krijg je de crypto parels er direct bij?

Nee, dat is niet het geval. Wanneer je het Crypto Portfolio aanschaft, dan krijg je alleen de informatie en de aanwijzingen over de geschikte munten. Het is dan natuurlijk nog wel een eigen afweging of je ze koopt of niet. Dat doe je bij een broker zoals Bitvavo. Zo kan je dus ook zelf bepalen hoeveel je uitgeeft en wat je wel en niet wenst te kopen.

Ga ook aan de slag met korting

Wanneer je nu je kans pakt met het Crypto Portfolio, dan doe je dat voor maar EUR 197 per jaar. Zo ben je dus lekker voordelig uit en kan je er alleen maar een hoger rendement mee behalen als belegger door met de crypto parels aan de slag te gaan. Hoe lager je kosten zijn, hoe meer winst er immers voor jou overblijft.

Wij willen jou alvast heel veel succes wensen met jouw crypto avontuur en aan het bouwen van een mooi vermogen!

Heb je nog vragen na het lezen van onze Crypto Portfolio review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling Crypto Portfolio van AllesOverCrypto
Beoordeling Crypto Portfolio van AllesOverCrypto

Beoordeling door chris,

14 dec 2023
5

Heb je weinig tijd om zelf onderzoek te doen of vind je het erg lastig om de juiste cryptomunten te vinden en jouw keuze te maken dan is het Crypto Portfolio een absolute aanrader!

Het portfolio is erg handig, duidelijk en vooral goed onderbouwd. Je krijgt namelijk informatie voorgeschoteld wat vooraf uitgebreid is onderzocht door experts met jarenlang ervaring binnen de cryptomarkt.

Je bespaart hiermee veel tijd en hebt direct toegang tot de onderzoeksmethodes en aankoopinstructies. Zo weet je precies hoe en waar je het zelf kunt aankopen.

Ook profiteer je continue van updates en ieder jaar word je weer voorzien van 10 nieuwe crypto parels en nieuwtjes.

Met dit portfolio in handen ben jij de massa voor en profiteer je van maximale winst.

Houdt er wel altijd rekening mee dat jij jouw inleg kunt verliezen.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *