Beleggen In VeChain Thor?

Zo Ga Jij Eenvoudig, Veilig En Snel VeChain Thor Kopen!

Gemiddelde leestijd: 36 minuten
investeren in vechain logo linker zijkant

Heb je het idee dat beleggen in VeChain Thor (VET) weleens iets voor jou kan zijn? Wanneer je hoort spreken over de potentie en groeimogelijkheden, dan zouden er best weleens kansen voor je kunnen liggen.

Het is dus goed te begrijpen dat je hier wel meer over wilt weten. VeChain Thor bestaat al sinds 2015 en heeft daarom dus ook een basis gelegd waarop gebouwd kan worden.

De cryptomunt is ontwikkeld met een speciaal doel voor ogen. Dit kan natuurlijk een voordeel zijn. Daarom is het goed om hier eens wat dieper op in te gaan.

Het is immers lang niet voor iedereen duidelijk wat het nu precies is en hoe je ervan kan profiteren. Neem je de informatie die wij verzameld hebben door, dan kan je een betere keuze maken voor jezelf en weet je hoe en waar je veilig en goedkoop VeChain Thor kan kopen.

Lees hieronder snel verder!

Disclaimer – dit is geen beleggingsadvies

Het is leuk om je geld te steken in een leuke en kansrijke belegging. Wanneer je kijkt naar de kennis die wij je bieden over beleggen in VeChain Thor, dan kan je misschien al direct heel enthousiast worden. Wel willen we benadrukken dat we je geen beleggingsadvies geven. We geven je alleen de kennis door die we zelf vergaard hebben.

Wanneer je wilt weten wat voor jou het beste is om te doen, dan is het belangrijk om daar een echte specialist bij te betrekken. Wanneer je met een broker werkt die niet alleen cryptomunten, maar vooral VeChain Thor kent, dan kan je wel goede adviezen krijgen.

Laat de kennis die je op deze plek vindt vooral een goed startpunt voor jou zijn. Het is sowieso altijd heel belangrijk voor je gaat investeren in bepaalde cryptomunten je goed in te lezen.

Wat is VeChain Thor (VET) – reden van het lanceren

Om beleggen in VeChain Thor goed aan te pakken, is het eerst belangrijk om te weten wat het precies is. De cryptomunt is te vinden onder de afkorting VET. Het is het soort munt dat is gebaseerd op het Thor-token. Daar zijn er natuurlijk nog meer van, zoals GAS en NEO. VeChain Thor werd in 2015 gelanceerd door Sunny Lu. In die periode was Lu de CEO van Louis Vuitton.

De belangrijkste reden om met de tokens aan de slag te gaan, was het tegengaan van namaakproducten van dure merken van designers. Door blockchaintechnologie te gebruiken is het mogelijk om beter aan te wijzen welke producten echt zijn en welke uit de namaakfabrieken komen, is de gedachte.

Het verschil tussen deze cryptomunt en veel andere concurrenten is dus ook dat er een heel specifiek doel achter zit. Dit kan ook wel een voordeel zijn voor de belegger. Mits je goed weet hoe je de kansen op dat vlak moet benutten. Daarover leer je hier dus meer.

In eerste instantie stond de cryptomunt bekend als VeChain. In 2018 is daar VeChain Thor van gemaakt. Het is wel belangrijk om te weten dat dit geen fork is. Het is niet zo dat de twee nu naast elkaar bestaan door een afsplitsing.

Er is gewoon een naamswijziging doorgevoerd en het gaat nog steeds om dezelfde cryptomunt die op hetzelfde netwerk en met dezelfde blockchaintechnologie werkt. VeChain Thor kopen als belegging is daardoor echter misschien juist ook wel een goed idee, want de transacties waar het voor bestemd is, zijn heel duidelijk.

Wel is het goed om te weten wat er allemaal in dit netwerk speelt, bijvoorbeeld door de volgende begrippen even goed in je op te nemen. Dit geeft je meer inzicht.

 • VET coin: Het lastige aan VeChain Thor is misschien wel dat er twee soorten munten zijn met elk hun eigen naam. Je hebt in de eerste plaats de VET coin. VET staat in dit geval dus voor VeChain Thor. Met de coin kunnen betalingen en transacties worden gedaan. Dit is eigenlijk wel te vergelijken met bijvoorbeeld de oermunt onder de cryptovaluta Bitcoin. Wanneer dat je doel is, is VET coin dus wat je zoekt op dit netwerk.
 • VTHO Token: De andere coin op het netwerk is het VTHO token, waarbij VTHO natuurlijk ook voor VeChain Thor staat. Dit is eigenlijk een soort beloning voor actieve gebruikers op het netwerk die veel met hun VET coins bezig zijn en dit heel serieus nemen. Die krijgen daarvoor een beloning in de vorm van VTHO tokens, waarmee ze ook transacties kunnen doen. Door experts wordt dit ook wel als het passieve inkomen van dit netwerk omschreven. Je kunt met deze tokens ook het nodige doen.
 • Proof of Stake: Proof of Stake is de manier waarop aan de beloning in de vorm van de tokens te komen is. Wanneer je dus actief bent op het netwerk, is het belangrijk om dit goed in de gaten te houden. Je hebt goede mogelijkheden om dit allemaal zelf uit te rekenen. Daarvoor wordt namelijk op het netwerk de zogenaamde staking calculator aangeboden om zelf een indicatieve berekening mee te maken.

Er zit dus wel het nodige achter VeChain Thor en je moet goede kennis van zaken hebben. Zelfs wanneer je al kennis hebt van andere soorten cryptocurrencies, kan het nog steeds zo zijn dat VeChain Thor voor jou de nodige geheimen heeft.

Daarom is het ook slim om eens verder te kijken naar wat de voordelen en nadelen zijn van deze digitale munt. Dat helpt je jouw kansen in te schatten.

Totstandkoming van VeChain Thor – idee en doelstellingen

De achtergronden van VeChain Thor zijn interessant om te kennen. De basis ligt in de ergernis van de toenmalige CEO van Louis Vuitton dat de producten van het merk werden nagemaakt. Daarmee ging zowel de omzet als de status van het merk verloren. Om dit tegen te gaan, moest gebruik worden gemaakt van moderne technologieën en netwerken.

Daarmee is te zorgen dat de echtheid gegarandeerd kan worden. VeChain Thor voegt informatie over de echtheid toe aan een product. Met behulp van RFID tags, NFC chips en QR codes is het nodige te verzorgen. De informatie ligt voor altijd vast dankzij VeChain Thor. Daardoor wordt het aanbieden van nep producten onder de merknaam dus ook een stuk lastiger.

Doordat er een specifieke doelstelling is, is beleggen in VeChain Thor dus ook veel meer dan alleen maar geld steken in een munt die op blockchaintechnologie is gebouwd. Je steunt daarmee de ontwikkeling van merken en de manier waarop deze zichzelf kunnen beschermen.

Dat is dus ook een deel van de aantrekkingskracht die andere soorten munten niet hebben. Het is dus niet zomaar een volgende speler op de markt die je tegenkomt.

Hoe werkt VeChain Thor? – werking van de blockchain

VeChain Thor maakt gebruik van blockchain. Dat is natuurlijk ook gebruikelijk in de wereld van cryptomunten. Het is een peer-to-peer network zoals je dat misschien al kent van andere digitale valuta. Wel is er een verschil, want het is dus specifiek gericht op business klanten.

Het volgen van de eigen producten door de hele keten is gemakkelijker gemaakt door de blockchaintechnologie achter VTHO. Dit geeft de ondernemer dus ook veel meer grip op de eigen producten en wat hiermee gedaan wordt in de keten van ontwikkeling tot verkoop aan de eindgebruiker.

Het is niet zo dat de munten of tokens gedolven worden door de techniek van mining. In plaats daarvan wordt er met smart contracts gewerkt. Het is namelijk weliswaar een betaalmiddel, maar vooral één dat gebruikt wordt om de producten en diensten van ondernemers te beschermen.

Het is niet zo dat VeChain Thor kopen een goed idee is wanneer je een modern betaalmiddel zoekt om je kopje koffie mee af te rekenen. De omvang en het soort transactie bepaalt ook hoeveel tokens je kwijt bent, voor simpele zaken kan dat 30 tokens zijn, voor een complexe deal met veel data loopt dat dan al snel op naar 1000 of meer. Dit is ook belangrijk met het oog op beleggen.

Tip! VeChain Thor koop je gemakkelijk, veilig en snel bij de Nederlandse exchange Bitvavo.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Voordelen van beleggen in VeChain Thor

Wil je beleggen in VeChain Thor dan is het eerst goed om te weten wat de pluspunten zijn van deze blockchaintechnologie. Hoe beter je weet wat de sterke kanten zijn, hoe gemakkelijker het ook wordt om te bepalen wat voor jou de goede mogelijkheden zijn die er liggen. Kijk in ieder geval naar deze pluspunten die van waarde zijn.

1. VeChain Thor heeft een specifiek doel

Waar andere cryptocurrencies gericht zijn op zoveel mogelijk mensen tot gebruiker maken, is VeChain Thor anders. Het is namelijk voor deze aanbieder zo dat er vooral gekeken wordt naar het bieden van de juiste middelen voor ondernemers om de supply chain beter te beheersen.

Omdat de munt al sinds 2015 actief is, is inmiddels al het nodige te zeggen over de effectiviteit ervan. Het bestrijden van de productie en verkoop van namaakproducten van grote merken gaat bijvoorbeeld heel goed. Dit geeft ook de potentie op de lange termijn aan. Daar kan de belegger dan ook van profiteren.

2. VeChain Thor gebruiken kost minder

Veel nieuwe cryptocurrencies richten zich op het verlagen van de kosten die bij de transacties komen kijken. Dat is namelijk het grootste nadeel van de oermunt Bitcoin. In het geval van VeChain Thor is het goed gelukt om de transactiekosten terug te dringen.

De kosten die bij een transactie komen kijken liggen omgerekend ongeveer op een halve dollarcent. Dat is door de meeste andere digitale munten niet te halen. Dit maakt het gebruik dus ook aantrekkelijker voor heel veel partijen.

Wat dus ook de waarde van de belegging kan beïnvloeden op een positieve manier. Dat is een reden waarom VeChain Thor kopen een goed idee kan zijn. Bovendien kan je er dan dus ook goedkoper mee handelen.

3. VeChain Thor hoef je niet te minen

Beleggen in VeChain Thor is ook een manier om in een stabiele cryptomunt te investeren. Het is namelijk zo dat er niet gekeken wordt naar schaarste op de markt van vraag en aanbod. Er komen steeds tokens bij aan de hand van de deals, met een maximum ergens tussen 80 en 87 miljard.

Het is voor dit type blockchaintechnologie namelijk zo dat er gewerkt wordt met smart contracts. Dat maakt het dus ook net wat gemakkelijker om het stabiel te houden.

Wel is het zo dat er met twee verschillende munten wordt gewerkt, dus dat je wel goed op moet letten voor welke dit van toepassing is. Het werken met smart contracts maakt het wat makkelijker voor alle gebruikers om snel te handelen met transacties.

4. VeChain Thor komt met meerdere projecten

VeChain Thor laat het niet bij de activiteiten die het nu ontplooit. Het is namelijk zo dat er ook aan een energieproject is gewerkt. Dit is een begin van een heel ecosysteem van netwerken waarin de blockchaintechnologie wordt gebruikt om slimme en veilige contracten aan te gaan. Zo kunnen producten in de supply chain veel beter beschermd worden en hebben ze veel waarde voor ondernemers.

Wat bijna vanzelf dus ook betekent dat ze veel waarde hebben voor beleggers omdat er steeds meer aan gehecht wordt om de technologie te gebruiken. Er zit dus nog veel toekomstperspectief in alles wat deze cryptomunt en het team erachter van plan is in de komende tijd.

5. VeChain Thor een trouwe community

Door het duidelijke plan achter VeChain Thor is het ook zo dat er een duidelijke groep is die ermee werkt. Dit groep zal misschien niet sneller groter worden, maar het is ook zo dat ze niet snel de techniek achter zich zullen laten.

Juist ook omdat het zo is dat de techniek zich bewezen heeft voor deze groep. Dat maakt het dus ook een stabiele factor. Eén van de partijen die VeChain Thor kopen stimuleert is namelijk de Chinese overheid. Dit betekent dus ook dat het niet snel zo zal zijn dat het project zal ontploffen of falen.

Nadelen van beleggen in VeChain Thor

VeChain Thor kopen brengt niet alleen maar voordelen met zich mee. Er zijn ook zaken die helemaal niet zo fijn zijn aan deze cryptomunt. Het is wel belangrijk om die ook goed in het oog te houden.

Alleen op die manier kan je er zeker van zijn dat je een slimme belegging doet. Door alle punten even goed tegen elkaar weg te strepen kan je zeker zijn dat je het juiste doet met jouw geld.

1. VeChain Thor is voor een beperkte groep

De focus maakt deze cryptocurrency heel aantrekkelijk om te gebruiken voor een specifieke doelgroep. De focus maakt echter ook dat er een plafond zit aan de groei van de cryptomunt. Stel dat er een situatie komt dat iedereen binnen de doelgroep het gebruikt, dan is dat ook direct het einde van de groeimogelijkheden.

Dat de knappe koppen achter de munt wel denken aan uitbreiding op allerlei andere vlakken is op zich wel een goed idee, maar het is wel zo dat er daarvoor aparte takken worden opgericht. Dat maakt het niet gemakkelijker en overzichtelijker.

2. VeChain Thor heeft twee verschillende munten

VeChain Thor kopen vergt wel de nodige kennis van zaken. Er zijn namelijk twee munten in omloop. De ene is de VET coin en de andere de VTHO token. Daarbij komt dan ook nog eens dat de ene vrij verkrijgbaar is en de andere niet. Wanneer je echter de ene hebt, kan je de andere wel krijgen.

Het is dus zeker voor de beginnende investeerder nog niet heel gemakkelijk om een goed overzicht te hebben van wat je nu precies in handen hebt en wat daar de waarde van is. Dit is een nadeel ten opzichte van de concurrerende coins.

3. VeChain Thor is in overvloed

Van de coins komen er uiteindelijk straks bijna 87 miljard op de markt. Dat betekent dus dat de situatie van schaarste niet heel snel zal ontstaan. Dat is natuurlijk niet heel erg positief voor de koers.

Waar sommige cryptomunten heel snel heel veel waard worden, is dat voor bijvoorbeeld VeChain Thor niet heel erg snel aan de orde. Daar zijn er simpelweg veel te veel voor op de markt. Je kunt er dus wel aan verdienen, maar niet op de vlugge manier waarmee dat soms in het nieuws komt over bijvoorbeeld Bitcoin.

4. VeChain Thor heeft zich nog niet bewezen als investering

De grote investeerders zijn nog niet begonnen met beleggen in VeChain Thor. Dat komt omdat zij nog niet de potentie als investering hebben gezien die ze wel in andere digitale valuta zien. Het is op dit moment vooral zo dat veel gebruikers zien dat het een handig hulpmiddel is voor ondernemers om hun naam en merken te beschermen.

Dit is dus wat anders dan het gebruiken als vehikel om flink geld aan te verdienen met een belegging. Dit is wel mogelijk, maar dan moet je het wel slim aanpakken. Grote beleggers zien die kansen dus nog onvoldoende.

Hoe zelf beleggen in VeChain Thor – stappenplan voor beginners

Ben je geïnteresseerd in beleggen in VeChain Thor, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan hoef je daar geen zorgen om te hebben. Je kunt op deze plek een stappenplan vinden waar je mee aan de slag kan gaan.

Wanneer je de stappen op de juiste manier volgt, kan je zorgen dat het gemakkelijker wordt om goed investeringen te doen. Het is voor beginners fijn om deze basis te hebben. Dat geeft je wat meer zekerheid dat je op de goede weg bent. Dat is altijd belangrijk als je wilt gaan verdienen.

Stap #1: Inschrijven bij een broker

De beste manier om te beginnen met beleggen in VeChain Thor is door een goede exchange/broker uit te kiezen. Dat is niet moeilijk, want je kan je zo inschrijven bij een online broker. Daar maak je dan een account aan en toon je met je ID-bewijs aan dat je bent wie je zegt dat je bent.

Wanneer je dit hebt gedaan, kan je net wat gemakkelijker toegang tot de beurs krijgen om te handelen in cryptomunten. Wat ook een voordeel hiervan is dat je dan dus ook direct advies en inzichten kan krijgen van een echte specialist.

Op die manier kan je er dan dus ook zeker van zijn dat je betere keuzes maakt dan wanneer je dat zelf zou moeten doen. De inschrijving helpt je dus verder.

Maar waar kan je dit veilig doen? Want er is tegenwoordig zoveel keus, waardoor het kiezen er zeker niet makkelijker op wordt. Er zijn toch zeker een aantal zaken waar je goed op moet letten. Zoals hoe het zit met de beveiliging, kan je er eenvoudig handelen, maar vergeet ook zeer zeker de kosten niet. Want dit kan per broker nogal verschillend zijn en je veel extra geld per transactie kosten. Let hier dus goed op!

Een veilige cryptocurrency exchange waar je eenvoudig en goedkoop jouw cryptomunten aankoopt is Bitvavo. Dit is de grootste en goedkoopste exchange van Nederland. Je betaald hier makkelijk met iDeal en over jouw eerste EUR 1000 handelen betaal je momenteel geen handelskosten.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Stap #2: De juiste munt kiezen

Wanneer je eenmaal online aan de slag bent gegaan, wordt het wat gemakkelijker om alles te regelen. Je gaat dan gewoon naar de pagina waar je kan investeren in VeChain Thor. Dan bepaal je hoeveel jij wilt uitgeven eraan en voert dit bedrag in. Je ziet dan ook gelijk hoeveel van de cryptomunt je ervoor terugkrijgt.

Wanneer je dat hebt gedaan kijk je alles nog eens een keer na. Zo weet je zeker dat alles wat je hebt ingevoerd ook echt klopt. Het is daarna een kwestie van op de knop drukken om de transactie af te ronden. Je bent op dat moment direct de trotse bezitter van een hoeveelheid coins waar je hopelijk aan gaat verdienen.

Stap #3: Bewaren in een wallet

Heb je de cryptomunten van VeChain Thor eenmaal in bezit? Dan is het belangrijk om te zorgen dat ze beschermd worden bewaard. Het is natuurlijk ook zo dat dit soort munten heel populair zijn onder hackers en andere cybercriminelen. Om er zeker van te zijn dat die niet bij jouw voorraad coins kan komen, is de wallet uitgevonden.

Je hebt de online wallet, maar ook de externe wallet. Het is in beide gevallen zo dat je cryptomunten worden beschermd en dat anderen er niet zomaar bij kunnen. Daardoor hoef je dus ook niet bang te zijn dat je investering in gevaar komt. Wanneer je VeChain Thor gaat kopen, moet je dus ook een wallet kopen. Zo kan je zeker zijn van de veiligheid.

Lees ook: Wat zijn de beste crypto wallets? >>

Stap #4: De koers in het oog houden

Beleggen draait allemaal om slimme zetten te doen op basis van de koers van je belegging. Je moet VeChain Thor kopen wanneer de prijs gunstig is, maar verkopen wanneer je er nog meer voor terug kunt krijgen. In dat opzicht is het dus ook van essentieel belang dat je goed in de gaten houdt wat de koers doet.

Dit kan je gewoon bij je broker doen. Daar wordt real time bijgehouden of het omhoog of omlaag gaat. Aan de hand van de ontwikkelingen kan je dan zelf bepalen of je moet kopen of moet verkopen. Ook de broker kan je hier natuurlijk bij helpen met adviezen. Zo ben je dubbel gedekt als belegger.

Tips voor het beleggen in VeChain Thor

Wanneer je de stappen uit ons stappenplan volgt, kan je op een veilige manier beleggen in VeChain Thor. Het gaat je echter niet alleen om de belegging. Het gaat je juist ook om het verdienen aan de zetten die je doet.

Je kan daar natuurlijk ook wel wat tips bij gebruiken. Om die reden hebben we naar wat extra punten van aandacht gezocht om die met je te delen. Daardoor kan je nog net wat meer eruit halen wanneer je je geld gaat steken in deze blockchaintechnologie.

Tip #1: Investeren op een verantwoorde wijze is belangrijk

Investeren is leuk en spannend, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je het hoofd koel houdt. Dat betekent dus ook dat je niet jezelf in geldproblemen mag brengen wanneer je hiermee aan de slag gaat. Je moet VeChain Thor kopen met geld dat je kan missen. Heb je goed verdiend de afgelopen maanden en hebt je wat extra geld op de bank?

Dan kan dat goed dienen om mee te investeren. Kom je echter maar net rond? Gebruik je geld dan eerst om je rekeningen te betalen. Houd je nog wat over? Dan kan je dat gebruiken voor een leuke belegging. Je kan dit gemakkelijk aanpakken door vooraf te bepalen wat je mogelijkheden zijn en daarbinnen te blijven.

Tip #2: Leer meer over investeringsstrategieën

Investeren doe je niet lukraak. Mensen die geen plan hebben bij het beleggen in VeChain Thor weten alvast één ding zeker. Zij zullen hu geld verliezen. Wanneer je het wel goed aan wilt pakken, dan doe je dat door eerst meer te leren over investeringsstrategieën.

Zo heb je mensen die speculeren op de korte termijn en mensen die zich juist richten op de lange termijn. Heb je daar zelf een idee over? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om te bepalen of deze cryptomunt daar wel geschikt voor is.

Er zijn verschillende strategieën waar veel kennis over beschikbaar is. Eigenlijk moet je nog voor je een aankoop doet in deze cryptomunt al weten wat voor jou de beste manier van werken is. Daarmee vergroot je je kansen op succes.

Tip #3: Vergroot je kennis over de markt

Beleggen in VeChain Thor is ook een kwestie van kennis benutten. Dat kan je gemakkelijk doen. Er zijn namelijk heel veel nieuwsmedia waar je alles kan leren over wat er aan de hand is op de markt van cryptomunten in het algemeen en VeChain Thor in het bijzonder. Het is dan dus ook wel heel belangrijk om er bovenop te zitten.

Het zijn namelijk juist deze nieuwtjes die van grote invloed zijn op de koers. Die bepalen dus ook voor een deel wat je moet doen op elk moment. Hoe beter je het nieuws over de markt volgt, hoe slimmer je de vervolgstappen kan ondernemen. Doe dit op dagelijkse basis voor optimaal succes.

Tip #4: Word actief in de community

VeChain Thor kopen is pas het begin van alles wat je kan doen. Het is bekend dat actief onderdeel zijn van de community van deze blockchain je veel op kan leveren. Zo verdien je dus niet alleen maar aan je belegging door een koersstijging.

Je kan er dan ook aan verdienen doordat je steeds meer tokens, de tweede munt op het netwerk, in handen krijgt. Daar kan je dan ook van alles mee doen. Zo kan je dus op meerdere manieren een goede slag slaan wanneer je besluit om je vermogen te investeren in deze cryptocurrency.

Er zijn heel veel mogelijkheden en de kenners zien ook veel potentie in het toepassen van deze techniek. Daar kan je dus passief behoorlijk van profiteren als belegger.

Conclusie –VeChain Thor heeft potentie

Dat grote merken en ondernemingen de potentie van deze cryptomunt al hebben gezien heeft ervoor gezorgd dat er een goede start is gemaakt. VeChain Thor kopen nu de prijs nog niet zo heel hoog is kan dus een slimme zet zijn. Het lijkt erop dat de cryptovaluta die al sinds 2015 op de markt is ook in de komende jaren een belangrijke rol gaat spelen.

Wel is het zo dat de markt voor beleggers nog echt op gang moet komen. Veel grote beleggers wachten tot op heden nog af en hebben hier nog niet vol ingezet. Doordat er steeds meer mee mogelijk wordt, wordt het wel steeds kansrijker. Wanneer je de stappen volgt zoals we die hier uiteen hebben gezet, dan is de kans dat jij er aan verdient wel heel groot!

Waar kan ik het beste VeChain Thor (VET) kopen?

VeChain Thor koop je eenvoudig bij Bitvavo. Dit is op het moment de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, waar je veilig en snel jouw cryptomunten koopt. Om de volgende onderstaande redenen beleggen wij hier zelf ook en vinden het daarom ook een erg fijne broker.

 • Overzichtelijk en eenvoudig platform voor zowel de beginner als de gevorderde.

 • Je koopt er veilig en snel jouw cryptomunten.

 • Het is de goedkoopste en grootste cryptocurrency exchange van Nederland.

 • Een Nederlandse klantenservice die je graag verder helpt.

 • Je betaald er makkelijk met iDeal.

 • Een handige app waarmee je overal ter wereld kan handelen.

 • Je betaald over de eerste EUR 1000 handelen geen handelskosten.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Wil je leren hoe ook jij geld kan verdienen met cryptocurrency?

Als je net begint met beleggen is alles nieuw en overweldigend en weet je soms niet precies waar je moet beginnen. Je komt benamingen tegen waar je nog nooit van gehoord hebt, maar veelal wel heel belangrijk zijn om te weten. Ook is er tegenwoordig een overvloed aan informatie online beschikbaar waarvan je maar net het juiste eruit moet weten te pikken.

Want wat is betrouwbaar en nuttig en wat vooral niet? Dat is nog niet zo heel makkelijk te onderscheiden als je net komt kijken. Het is daarom belangrijk altijd goed jouw eigen onderzoek te doen of nog beter het te leren van mensen die al veel verder zijn dan jou en het pad al hebben bewandelt. Dat scheelt je al een boel aan beginnersfouten die jij niet meer hoeft te maken 😉

Beleggen kent nu eenmaal risico’s en dat is zeer zeker bij het beleggen in cryptocurrency niet anders. Dit is namelijk een markt die zeer volatiel is en grote koersschommelingen kent. En hier moet je wel tegen kunnen, want in een korte tijd kan jouw inleg vele malen lager zijn. Maar dit brengt uiteraard ook grote voordelen met zich mee, waardoor je in een korte tijd ook veel geld kunt verdienen.

Doe daarom beleggen in dingen waar je al enige kennis van hebt en je dus ook meer vertrouwen geeft. Maar hoe kom je aan die kennis vraag je jezelf nu vast af? Goede vraag natuurlijk! Bijvoorbeeld door het bijhouden van de roadmaps van bepaalde munten waar je interesse naar uitgaat, fora’s, crypto cursussen etc. Wil je hier graag meer over leren? Dan kunnen wij jou aanraden eens te kijken naar de Money Mastery cursus van AllesOverCrypto.

Geregeld wordt er door AllesOverCrypto ook een gratis exclusieve Bitcoin training gegeven waarin je onder andere de volgende dingen leert:

 • De basisbeginselen van crypto.
 • Hoe jij zelf de beste cryptomunten (parels) kunt vinden.
 • Een strategie toepassen waarmee jij ook geld kan gaan verdienen met cryptocurrency.
 • Het veilig opslaan van jouw cryptomunten.
 • Een cryptomunt herkennen met veel potentie.
 • Zelf jouw eerste cryptovaluta aankopen voor EUR 1.

Alvast veel succes gewenst met jouw crypto beleggingen. En als extra tip geven wij jou graag mee niet al jouw geld in cryptocurrency te stoppen, maar dit wat te spreiden door bijvoorbeeld ook wat geld te stoppen in aandelen, opties, goud of bijvoorbeeld vastgoed. Zo kan je voor jezelf de risico’s wat beperken.

Heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan onderaan deze pagina even een reactie achter!

chris
Op Beleggengids.nl helpen wij zowel beginnende als gevorderde beleggers met de juiste stappen om succesvol te gaan leren beleggen. En hiermee te gaan werken aan het behalen van mooie rendementen. Regelmatig delen wij ook vele waardevolle tips en technieken waarmee jij direct aan de slag kunt om dit succesvol toe te gaan passen. En leer je precies wat wel en niet werkt.

Gerelateerde berichten:

Beleggen In Bitcoin?

Beleggen in Bitcoin? Ontdek op deze pagina waarom je erin zou moeten investeren, de voor- en nadelen en hoe je bitcoin veilig kan kopen!

Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *