Gaan deze 4 crypto projecten in 2024 door het dak?

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Tekenen van een mogelijke bullmarkt verschijnen steeds meer aan de kersthemel. Dat de koersen van diverse cryptoprojecten (met name altcoins) inmiddels met de kerstman richting de maan zijn vertrokken is een goed teken. Het blockchain analyseplatform Santiment durft zich wel aan een voorspelling te wagen. Het noemt vier cryptocurrencies waar je de komende periode extra op moet letten…

Hoe komt het platform aan deze voorspelling?

Volgens Santiment gaan Ethereum (ETH), Shiba (INU), Fetch.ai (FET) en Dent (DENT) de komende tijd flink in waarde stijgen. Het platform baseert deze voorspelling op het gedrag van whales die cryptomunten weghalen van exchanges.

Sommige digitale valuta worden op dit moment juist massaal naar exchanges gestuurd, zoals XRP. En dat is vaak juist een slecht teken. Maar bij deze 4 cryptomunten zijn de voortekenen gunstig.

Bullish signaal voor diverse cryptoprojecten

Het is vaak een bullish signaal wanneer whales cryptomunten van exchanges halen. Ze slaan hun investeringen op in cold storage of eigen wallets en zijn dus niet van plan om ze op korte termijn te verkopen. Deze groep is doorgaans in het bezit van grote hoeveelheden crypto. Dat ze die vasthouden toont mogelijk aan dat er een bullmarkt op komst is.

Steeds meer crypto overgemaakt naar wallets

Laten we even naar de feiten van de afgelopen drie maanden kijken. In de top 10 exchange-adressen die in het bezit zijn van Ethereum heeft een afname van 4.3 procent plaatsgevonden. Iets meer dan afname van 2.7 van Shiba Inu (SHIB). Absolute koploper is Fetch.ai (FET) met een daling van 26.1 procent. De kleinste daling staat op het conto van Dent (DENT) met 1.5 procent.

Minder liquiditeit op exchanges heeft effect

Wat betekenen de bovenstaande percentages van deze cryptoprojecten? Nou, dat er minder liquiditeit is op de exchanges. Daardoor is er minder sprake van volatiliteit op de markten en mogelijk hogere koersen. De reden daarvoor is vrij simpel: er zijn minder cryptomunten beschikbaar om onmiddellijk in de traden.

De opmars van Fetch.AI

Het opvallend hoge percentage van Fetch.ai verbaast veel crypto beleggers. Het lift mee op de groeiende populariteit van kunstmatige intelligentie. Het combineert AI met blockchain en dat leidt mogelijk tot een verdere prijsstijging. Binnen twee maanden groeide het project met maar liefst 300 procent!

Wat doet Fetch.AI precies?

Een van de voordelen van Fetch.ai is dat het processen automatiseert met behulp van AI. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van reisvluchten. Bovendien werkt het bedrijf sinds kort samen met SingularityNET, een online marktplaats voor AI producten en diensten. Ben je benieuwd welke cryptoprojecten nog meer potentie hebben in 2024? Lees dan ons artikel!

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *