Whale verstuurt miljoenen DOGE naar Coinbase

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Dogecoin is een van de meest populaire meme coins ter wereld. Wie een blik werpt op het ecosysteem ontdekt momenteel iets bijzonders. Transacties tonen namelijk aan dat er binnenkort misschien wel een koersdaling plaatsvindt. Een whale heeft namelijk zeer veel DOGE naar Coinbase verstuurd.

Om hoeveel DOGE gaat het?

Een whale is een iemand die zeer veel crypto in het bezit heeft. Zodoende kan hij of zij invloed uitoefenen op de koers van een bepaalde munt. En dat lijkt nu te gebeuren. Deze crypto gigant stuurde onlangs 59,9 miljoen DOGE richting Coinbase. Omgerekend hebben we het over een bedrag van 5 miljoen dollar! Wie de wallet in handen heeft is niet bekend.

Opvallend veel transacties

De whale is zeker niet de enige die grote aantallen DOGE naar een exchange heeft verstuurd. Op dit moment zijn er opvallend veel transacties te zien binnen het ecosysteem van de memecoin.

Zo stuurde een whale afgelopen december maar liefst 230 miljoen DOGE naar Robinhood, een bekend handelsplatform. De waarde? 21,61 miljoen dollar. Niet bepaald een kleine transactie dus!

Miljoenentransactie via Binance

De bovenstaande transactie is geen kleintje, maar valt in het niet bij een miljoentransactie die kort geleden plaatsvond via Binance naar een onbekende wallet. Het netwerk moest zeer veel DOGE verwerken, want de totale transactiewaarde betrof 91.2 miljoen dollar.

Transactie richting Coinbase

Omgekeerde transacties vinden uiteraard ook plaats. Zo besloot iemand om op 29 december 65,1 miljoen DOGE via Coinbase naar een wallet te versturen. Hopelijk heeft hij of zij alle gegevens goed ingevuld, want het gaat om een waarde van maar liefst 5,89 miljoen dollar.

Hebben deze transacties invloed op de koers van Dogecoin?

De bovengenoemde transacties hebben tot nu toe minder impact dan je denkt. Crypto beleggers zijn momenteel vrij positief, onder andere vanwege een mogelijke goedkeuring van Spot Bitcoin ETF’s door de SEC. De cryptomarkt kijkt er reikhalzend naar uit.

Vanwege mogelijk goed nieuws vinden er tot nu toe geen massale verkopen van DOGE plaats. De cryptomunt is tot nu toe stabiel, maar het is verstandig om het netwerk in de gaten te houden.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *