VeChain lanceert innovatief platform met twee tokens

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Van Cardano tot Bitcoin, Ethereum en VeChain: diverse crypto projecten ontwikkelen zich in een razendsnel tempo. Het is bijna niet bij te houden! Zo is het ecosysteem van VeChain onlangs verrijkt met twee nieuwe digitale munten: VOT3 en B3TR. De tokens maken deel uit van een nieuw innovatief platform genaamd ‘VeBetterDAO’.

Wat is VeBetterDAO ?

VeBetterDAO is een gedecentraliseerd onderdeel van het VeChain ecosysteem. Het richt zich op een duurzaam en ecosysteem voor dApps. De bedoeling is dat steeds meer individuen en bedrijven gebruik gaan maken van Web3-technologieën via dit cross-industriële platform.

Welke functies krijgen de nieuwe tokens?

De nieuwe tokens gaan een belangrijke rol spelen binnen het innovatieve platform. Zo wordt B3TR een beloningstoken en VOT3 een governance token. Gebruikers ontvangen de eerstgenoemde munt als ze actief betrokken zijn bij het platform. VeChain past deze manier van belonen al eerder toe binnen de ‘X-to-Earn’ strategie.

Betrokken bij de besluitvorming

De governance-token VOT3 heeft en andere functie. Iedereen die een of meerdere munten bezit mag deelnemen aan de besluitvorming van VeBetterDAO. Denk bijvoorbeeld aan een stem uitbrengen bij voorstellen die van invloed zijn op het ecosysteem. Belangrijke wijzigingen wat betreft het beleid en de toekomst van VeChain vinden ooit plaats zonder toestemming van de gemeenschap.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *