Aantal Dogecoin-miljonairs gaat door het dak

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Miljonair worden door een crypto meme: wie had dat 15 jaar geleden kunnen bedenken? Toch is het anno 2024 de gelukkige realiteit voor steeds meer mensen.

Uit onderzoek van het blockchain analyseplatform IntoTheBlock blijkt namelijk dat het aantal Dogecoin miljonairs explosief is gestegen. Het bullish sentiment op de markt en de recente DOGE koersstijging spelen daar absoluut een rol bij.

Wat is Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) is een van de meest populaire meme coins ter wereld. Jackson Palmer and Billy Markus bedachten dit project in 2013. In eerste instantie was DOGE nauwelijks wat waard, maar een tweet van Elon Musk (Tesla, X) zorgde voor een koersexplosie. Sinds begin dit jaar neemt de waarde van diverse altcoins en meme coins opnieuw flink toegenomen. Dogecoin een prijsstijging door van 135 procent.

Aantal DOGE miljonairs stijgt explosief

Dankzij de prijsstijging van Dogecoin telt de wereld inmiddels een groot aantal nieuwe miljonairs. Naar schatting zijn het er op dit moment 1000. Uit data van IntoTheBlock blijkt een stijging van maar liefst 76 procent! En dat allemaal in slechts 30 dagen. De enthousiaste reacties van DOGE-investeerders op X liegen er niet om:

Minstens 10 miljoen dollar aan tokens

Steeds meer investeerders hebben tussen de 1 en 10 miljoen dollar aan DOGE in hun wallet zitten. Ook het aantal DOGE liefhebbers met minstens 10 miljoen dollar aan tokens is flink toegenomen.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *