Strateeg stelt Shiba Inu (SHIB) community gerust

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

De komst van Shibarium zorgde voor een flinke koersstijging van Shiba Inu (SHIB). Dit bleek echter maar tijdelijk, want inmiddels beleeft de cryptomunt al een tijdje een flinke dip. Technische problemen met het project speelden daar een rol bij.

Sommige beleggers beginnen zich al behoorlijk zorgen te maken. Een strateeg achter het project stelt de community echter gerust. Volgens haar maakt het project zich zelfs op voor een nieuwe bullrun.

Wat zijn de toekomstplannen van SHIB?

Lucie deelde een update van cryptomunt BONE op Twitter en deelde ook meteen de toekomstplannen van SHIB. “We moeten gefocust blijven. Maak je geen zorgen. De markt is de markt en FUD is gewoon een stelletje wanhopige losers die vanuit hun moeders kelder twijfelachtige munten aan de man proberen te brengen”. Eerder deelde ze dit bericht op Twitter:

Geen snelle pumps en dumps

Focus is volgens de strateeg het beste wat je kunt doen. Volgens haar zal BOT zich herstellen zodra Shibarium staat als een huis. Ook schreef ze: “We zullen ons richten op serieuze projecten, niet op snelle pumps en dumps”.

Details over het BONE contract

Er is meer nieuws te melden over het project. Een van de ontwikkelaars van Shiba Inu, Kaal Shairya, onthulde de stappen die nodig zijn om afstand te doen van het BONE smart contract. Daarnaast onthulde hij enkele technische details over het zogeheten time lock contract.

Shibarium

Vorige maand lanceerde het team achter Shiba Inu het Shibarium netwerk. Investeerders keken er reikhalzend naar uit. Shibarium is een layer 2 oplossing die het Shib netwerk uitbreidt.

Het biedt een schaaloplossing de efficiëntie van het platform aanzienlijk zal verbeteren. De update in het ecosysteem is een feit, nu moet het zich nog verder uitbreiden. Wellicht leidt dit tot de volgende bullrun. We zullen zien!

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *