Enthousiasme rondom Shiba Inu bereikt kookpunt

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

De afgelopen dagen is er veel ophef over cryptomunt Shiba Inu. Vanwege de naderende lancering van Shibarium is de cryptomunt met tientallen procenten gestegen in één maand. En aan de hype komt voorlopig nog geen einde. Wat is er aan de hand?

Wat is Shibarium?

Shibarium is een layer 2 oplossing die het Shib netwerk uitbreidt. biedt een schaaloplossing de efficiëntie van het platform aanzienlijk zal verbeteren. De lancering wordt ergens in de komende dagen verwacht. Zoals gemeld door CoinMarketCap, weerspiegelen de on-chain gegevens van het blockchain-analyseplatform IntoTheBlock dit positieve sentiment.

Aantal Shiba adressen bereikt nieuw record

Met meer dan 3,5 miljoen adressen is het totale aantal Shiba Inu-adressen een nieuw record. Ongeveer 35 procent heeft een saldo dat niet nul is. Bovendien bereikte het aantal adressen met een positief saldo een nieuw hoogtepunt van 1,24 miljoen.

Een blik op de grafieken laat zien dat het aantal actieve en nieuwe adressen in de afgelopen dagen gestaag is gestegen. Over het algemeen wijzen deze gebeurtenissen duidelijk op een toenemende enthousiasme voor crypto, en in het bijzonder meme coin Shiba Inu.

Meer betrokkenheid whales

We zien een stijgende betrokkenheid van walvissen naast de instroom van kleine investeerders. Het is opmerkelijk dat adressen met SHIB-tokens van 100 miljard tot 1 biljoen stevig zijn geaccumuleerd. Deze bedragen kunnen ongeveer $1 miljoen tot $10 miljoen waard zijn op basis van de huidige marktprijzen. De hoeveelheid walvissen in deze categorie is de afgelopen maand met bijna dertig procent gestegen.

Toenemende speculatie

De toenemende speculatie over SHIB is het resultaat van positief sentiment, al zijn er ook negatieve geluiden te horen. Investeerders kunnen met SHIB-future-contracten speculeren over hoe de prijs van de token zal stijgen. De toename van het aantal adressen, walvissen en future-contracten geeft aan dat er een volatiele periode nadert. Dit kan leiden tot een explosieve prijsstijging, maar sluit ook een daling.

Heb je interesse in Shiba Inu? Profiteer dan nu van een Exclusieve Bitvavo deal: Tijdelijk 10.000 euro gratis handelen. Claim nu! >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *