Robert Kiyosaki doet bijzondere voorspelling over Bitcoin

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Robert Kiyosaki is een wereldberoemde auteur en investeerder. Misschien ken je hem wel van het boek ‘Rich Dad Poor Dad’, dat wereldwijd miljoenen keren werd verkocht. Regelmatig doet Kiyosaki een opvallende voorspelling over de aandelenmarkten en crypto.

Zo schreef hij onlangs op X (voorheen Twitter) dat de vastgoedmarkt mogelijk binnen afzienbare tijd gaat crashen. En Bitcoin zal tijdens deze onzekere periode een baken van hoop zijn.

Bitcoin als houvast in onzekere tijden

Volgens de bestseller auteur staan vastgoed investeerders zware tijden te wachten. Kiyosaki voorspelt dat de markt compleet in zal storten. Airbnb zal een van de eerste pionnen zijn die omvalt. ‘Voordeel’ van een dergelijke crash is dat mensen die na de crash een woning willen kopen een stuk goedkoper uit zijn. Bitcoin, zilver en goud zijn in onzekere tijden een houvast, zo stelt de Japans-Amerikaanse ondernemer.

Bitcoin naar 1 miljoen?

Kiyosaki doet meer voorspellingen en is uiterst positief over Bitcoin. Hij verwacht dat de koers van de wereldberoemde cryptomunt binnen afzienbare tijd naar 100.000 dollar zal stijgen.

En hij gaat zelfs nog een stapje verder: als de wereldeconomie crasht krijgt Bitcoin een waarde van 1 miljoen dollar, goud 75.000 dollar en zilver 60.000 dollar. Hij noemt Bitcoin dan ook het ‘geld van de mensen’. Eerder schrijf de ondernemer er het volgende over (vertaald)

‘Slecht nieuws: Als de aandelen– en obligatiemarkten crashen, schieten goud en zilver omhoog. Nog slechter nieuws: Als de wereldeconomie crasht al bitcoin stijgen tot 1 miljoen dollar, goud tot 75.000 dollar en zilver tot 60.000 dollar’

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *