Nieuwe crypto miljonairs dankzij Joe Biden (de token dan)

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

De meningen over meme coins zijn verdeeld. Sommige beleggers durven het niet aan vanwege de grote volatiliteit, terwijl investeerders kansen zien. Wie deel uitmaakt van de laatste groep en investeerde in Boden (BODEN) heeft mogelijk veel winst gemaakt. Deze token, geïnspireerd op de huidige Amerikaanse president, beleefde in 1 dag (!) een koersstijging van 2400 procent.

Waarom de waarde van BODEN steeg met 2400 procent

De populariteit van de Amerikaanse presidentskandidaten Joe Biden en Donald Trump stijgt. We hebben het niet over de peilingen, maar over de cryptomarkt. De Boden (BODEN) token bereikte na een stijging van 2400 procent een minstens zo indrukwekkend handelsvolume van 24 miljoen dollar, zo blijkt uit gegevens van CoinMarketCap.

Populariteit meme coins neemt toe

In november 2024 vinden de Amerikaanse presidentsverkiezingen plaats. Dit in combinatie met een bullish sentiment op de cryptomarkt zorgt af en toe voor explosieve koersstijgingen van meme coins.

Met name tokens die inspelen op de verkiezingen weten te scoren. Zo beleefde ook de Trump (TRUMP) token een behoorlijke waardestijging. Tijdens belangrijke politieke gebeurtenissen zoals Super Tuesday en de verkiezingsavond

Investeringen in meme coins: risicovol en soms lucratief

Met de indrukwekkende stijging ging BODEN Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) voorbij. Toch hebben sommige beleggers flinke sommen geld verdiend met deze meme coins. Zo ruilde iemand in maart 2021 1,33 (ETH) om voor 49,8 miljard SHIBA. In de twee jaar daarna steeg deze meme coin meer dan 500 procent in waarde.

Miljoenen dollars winst

In april besloot dit persoon vervolgens om nieuwe SHIB te kopen met 0,16 ETH. Het resultaat nadat hij of zij 40,5 miljard SHIB tokens verkocht? Een winst van 51,8 miljoen dollar!

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *