Mogelijk nieuwe samenwerking Shiba Inu wekt nieuwsgierigheid

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Veel crypto investeerders beleven momenteel slapeloze nachten vanwege de mogelijke Bitcoin spot ETF goedkeuring. En nu komt daar ook nog eens speculatie over een mogelijke samenwerking tussen Shiba Inu (SHIB) en een geheimzinnige partij bij. Mogelijk heeft het nieuwe partnerschap te maken met Shibarium.

Emoij handdruk wekt nieuwsgierig

Shiba Inu heeft een eigen Layer-2 oplossing genaamd Shibarium. De geruchten over een nieuwe samenwerking met een grote partij kwamen op gang na een berichtje op social media met alleen een emoij van een handdruk.

Die werd geplaatst door Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu. Niet bepaald een kleine naam dus. Maar wat hij er precies mee bedoelt is onduidelijk.

Lid van team Shiba Inu gooit olie op het vuur

Mogelijk wijst de mysterieuze handdruk op een belangrijke aankondiging die binnenkort gaat plaatsvinden. Een ander Shiba teamlid gooide olie op het vuur door een berichtje te plaatsen met een ketting-emoij.

Komt er misschien een verbinding met ShibaSwap, de gedecentraliseerde exchange? (DEX). Dit in combinatie met de komst van ShibaSwap 2.0 ergens dit jaar? Shiba beleggers speculeren er op los.

Welke rol speelt BONE?

Mogelijk zijn er ook nieuwe ontwikkelingen binnen het ecosysteem van Shiba Inu, bijvoorbeeld met betrekking tot BONE. Dit is de governance-token en is dus onmisbaar binnen het systeem.

Shiba Inu teamlid Lucie postte in een social media bericht iets over de BONE token met wederom een handdruk-emoij. Ook dit maakt natuurlijk erg nieuwsgierig!

Shibarium maakt grote ontwikkelingen door

Dat het ecosysteem van Shiba Inu zich in rap tempo verder ontwikkeling staat vast. Zo vonden er eind 2023 maar liefst 185 miljoen transacties plaats op Shibarium.

Op 24 december vonden er zelfs 7,82 miljoen transacties plaats, tot nu toe het hoogtepunt. De schaalbaarheid en functionaliteit van het netwerk is sterk verbeterd sinds Shibarium een ‘hard fork’ doormaakte. Daarbij vond een overgang plaats naar het Ethereum-testnet Sepolia.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *