Nieuw AI project Cogwise wil de cryptomarkt veroveren

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

We zitten momenteel midden in een AI-revolutie. Deze baanbrekende technologie weet zelfs de cryptomarkt flink op te schudden. Het is geen verrassing dat beide revolutionaire technologieën samengaan in een nieuw project: Cogwise. Zal het zich ontpoppen tot een geduchte concurrent van OpenAI? De tijd zal het leren!

Wat is Cogwise?

Artificial Intelligence (AI) verandert allerlei industrieën en branches in een rap tempo. Denk bijvoorbeeld aan de game industrie en de gezondheidszorg. En nu is er het nieuwe platform Cogwise, die crypto traden wil versimpelen door he gebruik van AI.

Het past machine learning algoritmes toe om traders op een geautomatiseerde manier te helpen. Ze krijgen daardoor beter inzicht op de markt en maken minder fouten. Of beleggers echt enthousiast zijn over AI moet trouwens nog blijken als je dit artikel leest.

Welke handige tools biedt het aan?

Een van de bouwstenen van het ‘Cogwise Core AI Assistant’, een AI waarmee mensen strategieën kunnen bespreken. Deze tool levert real-time data om verschuivingen op de markt snel te herkennen. Updates van de koersen en bepaalde trends en sentimenten volgen elkaar razendsnel op, zodat traders daar op in kunnen spelen.

Smart Contract Generator

Een andere opvallende tool is de ‘Smart Contract Generator’. Een gouden greep voor mensen die geen verstand hebben van software ontwikkeling. Je kunt er namelijk smart contracts mee maken zonder verstand te hebben van codering. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste functie omschrijven.

Wat is het doel van Cogwise?

Het bedrijf Cogwise is zeer ambitieus en wil de marktleider worden op het gebied van AI oplossingen. We hebben natuurlijk al het bedrijf OpenAI, dat bekend staat om ChatGPT. Cogwise heeft er veel van weg, maar biedt extra voordelen als decentralisatie en transparantie via een ERC-20 token genaamd ‘COGW’.

Deze token moet zowel het uitvoeren van transacties als staking en voldoende liquiditeit vergemakkelijken. Heb je interesse? De presale van het project loopt nog.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *