Deze AI token explodeert in waarde

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Artificial Intelligence (AI) zijn terug van weggeweest. In de afgelopen 24 uur maakte diverse AI-tokens een indrukwekkende waardestijging door. Met name de koersexplosie van Fetch.ai (FET) van 30 procent in slechts 24 uur valt op. Wat is er precies aan de hand?

Waardestijging artificial intelligence tokens

AI heeft een stevige plek veroverd op de cryptomarkt. Dat blijkt maar weer nu, tokens als Fetch.ai (FET), Ocean Protocol (OCEAN) en SingularityNet (AGIX) behoorlijk stijgen qua waarde. Nog niet alle tokens zijn op hun all-time high uit 2021, maar als de ontwikkelingen zich doorzetten zou dat best eens kunnen gebeuren.

OCEAN was op het voorlopige hoogtepunt in april 2021 1.93 dollar waard en staat op het moment van schrijven (juni 2024) op een koers van 0,65 dollarcent.

Waarom groeit de populariteit van AI tokens?

De tokens beleefden de afgelopen weken een flinke koersdip, maar het tij lijkt gekeerd. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is de opkomst van computergigant Nvidia. Dit bedrijf focust zich op het leveren van GPU-technologie voor allerlei AI toepassingen.

De vraag naar artificial intelligence chips neemt steeds meer toe. Goed nieuws voor NVIDIA en alle beleggers die er vertrouwen in hebben, want het bedrijf verdubbelde dit jaar al in waarde. En 2024 is nog niet voorbij!

Fusie op komst, AI supertoken laat nog even op zich wachten

De hype rondom NVIDIA heeft inmiddels ook artificial intelligence blockchain projecten bereikt. Die gebruiken vaak GPU-technologie en laat NVIDIA daar nu net een specialist in zijn.

Naast de toenemende populariteit van AI-chips speelt ook de komende fusie tussen de drie toonaangevende AI-tokens OCEAN, FET en AGIX een rol. Die had al moeten plaatsvinden, maar is uitgesteld tot 15 juli. Op die dag moet er een AI-supertoken ontstaan. Liefhebbers van crypto en artificial intelligence wachten in spanning af!

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDT. Maak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: