Waarom neemt de populariteit van AI-tokens toe?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Onlangs schreven we over de stijging van cryptomunt Rendr (RENDR) na een vermelding tijdens een presentatie van Apple. De gratis reclame is zeker niet de enige reden dat deze digitale munt aan populariteit wint. Ook het feit dat het een AI-gerelateerde token is speelt mee. Waarom winnen AI-tokens steeds meer terrein?

Deze AI-tokens groeiden in mei flink in waarde

De vermelding van Octane in een Apple-spotje bracht Rendr naar grote hoogtes. Toch is het zeker niet de enige oorzaak, want ook andere AI-tokens maakten sinds begin mei een flinke groei door. We zetten het graag even op een rijtje:

  • The Graph (GRT: 20.28 procent
  • Fetch.AI: 12.88 procent
  • SingularityNET (AGIX): 16.18 procent

De toekomst van AI en crypto

Dat de interesse in AI-crypto groeit is een feit. Beleggers denken met cryptomunten als Fetch.AI, The Graph en Rendr flinke winst te kunnen maken. De zogeheten ‘crypto fear and greed index’ is op dit moment dan ook behoorlijk hoog.

Bovendien ziet de toekomst van AI er rooskleurig uit. Deze technologie heeft nu al veel invloed op de technologie en financiële wereld en het ontwikkelt zich in rap tempo verder. Dit zal zeker impact hebben op AI-tokens. Zo is er binnenkort zelfs een fusie van drie AI-tokens op komst.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws!

De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws: