Datum voor Superintelligence Alliance (ASI) bekend

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Artificial Intelligence (AI) houdt ons allemaal bezig. Deze technologie is ook terug te vinden op de cryptomarkt. Diverse cryptomunten focussen zich speciaal op AI, zoals SingularityNet (AGIX),Fetch.AI (FET) en Ocean Protocol (OCEAN).

Misschien ben je al op de hoogte van het feit dat deze AI crypto hun krachten gaan bundelen. Inmiddels is er een datum waarop ze samen de Superintelligence Alliance (ASI) gaan vormen.

Transformatie in ASI

13 juni is een grote dag voor liefhebbers van crypto en AI. SingularityNet (AGIX),Fetch.AI (FET) en Ocean Protocol (OCEAN) zullen samensmelten tot een megaproject. Dit belangrijke proces vindt plaats in verschillende stappen. Eerst is FET op 11 juni aan de beurt om te transformeren in ASI. Twee dagen later volgens OCEAN en AGIX.

Moet je zelf jouw crypto tokens omwisselen?

Ben je in het bezit van de bovenstaande AI tokens? Wanneer je ze in een wallet op een crypto exchange hebt staan hoef je niets te doen. Het omzetten in ASI vindt automatisch plaats. Wel zo handig!

Je moet echter wel actie ondernemen wanneer je de tokens in een eigen wallet hebt staan. Maak in dat geval gebruik van een speciaal mechanisme om de tokens te wisselen. Die is voor onbepaalde tijd beschikbaar.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDT. Maak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: