Bullmarket voor altcoins op komst? Wel volgens de oprichters van Glassnode

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Het on-chain analyseplatform Glassnode telt inmiddels 800.000 gebruikers en is nog steeds groeiende. Je kunt je dus voorstellen dat de oprichters van dit on-chain analyseplatform een groot bereik hebben.

De twee grote namen achter het platform zijn Yann Allemann en Jan Happel. Met een kort berichtje op X zorgden ze voor veel vreugde onder beleggers. Volgens de twee heren staat een bullmarket voor altcoins op het punt van beginnen!

Waarom is een altcoin bullmarket aanstaande?

Allemann en Happel geloven dat een altcoin bullmarket aanstaande is. Waarom? Omdat de totale marketcap van crypto, minus Bitcoin en Ethereum, zich bevindt in een consolatiefase.

‘1-2-3-4-5 EUFORIE!’ schrijven de mannen zelfs op X. Op het sociale media platform deelden ze een grafiek van de markt (zonder BTC en ETH) waaruit blijkt dat er mogelijk een enorme koersbeweging op komst is.

Afwachten tot de acceleratie

De heren schrijven dat de ‘eerste drie fasen’ nu zijn geweest en dat het alleen nog maar afwachten is tot de acceleratie. Oftewel: het crypto ruimteschip naar de maan vertrekt binnenkort. Althans, als we de oprichters van Glassnode moeten geloven.

Meer redenen voor positiviteit

Naast de grafieken zijn er meer redenen om positief te zijn over altcoins. Zo bevindt de Amerikaanse dollar zich momenteel in een neerwaartse trend, waardoor risicovolle assets, zoals crypto, juist stijgen. En natuurlijk mogen we de Spot Bitcoin ETF niet vergeten. Een mogelijke lancering in de Verenigde Staten januari 2024 zal de hele cryptomarkt op zijn kop zetten. In positieve zin gelukkig!

Rooskleurige toekomst voor crypto?

Tenslotte zijn de macro-economische vooruitzichten voor 2024 gunstig ten opzichte van 2023. We zijn heel benieuwd wat de toekomst brengt. Als het aan Allemann en Happel ligt is die behoorlijk rooskleurig.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency aanbieder van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *