Bitcoin Conference Amsterdam: grote plannen voor Madeira

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Bepaalde bestemmingen zijn favoriet onder Bitcoin (BTC) beleggers. Een daarvan is de Portugese eilandengroep Madeira. Tijdens de Bitcoin-conferentie in Amsterdam werden plannen onthuld om op deze zonovergoten plek een BTC-zakencentrum op te richten. Het goede nieuws werd zelfs bekend gemaakt door een heuse prins!

Waarom is Madeira een paradijs voor crypto beleggers?

Madeira is een paradijs voor crypto beleggers. Niet alleen vanwege de zon en de mooie natuur, maar ook omdat men er geen belasting hoeft te betalen op hun persoonlijke vermogenswinst.

Maar deze autonome regio van Portugal gaat nog een stapje verder. Tijdens een informeel gesprek vertelde prins Filip Karađorđević van Servië dat hij Madeira wil omtoveren in een centrum voor crypto en blockchain.

’Open en veilig protocol

Prins Filip steekt zijn enthousiasme over BTC niet onder stoelen over banken. Hij ziet het als een van de grootste technologieën van de toekomst en noemt het een “open en veilig protocol”. Ook vergeleek hij crypto en blockchain met het internet.

Contact met professionals

Het idee voor een BTC-centrum op Madeira is natuurlijk niet alleen afkomstig van de Servische prins. Hij heeft bijna dagelijks contact met een aantal professionals die interesse hebben in blockchain technologie en innovatie. En iedereen is razend enthousiast over het idee van meer Bitcoin op Madeira.

De gesprekken over Bitcoin vonden plaats op de Bitcoin Amsterdam Conference. Onze stad werd overspoeld door crypto enthousiastelingen. Vrijwel alle grote namen uit de crypto industrie lieten van zich horen, van de prins van Servië tot Edward Snowden.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *