Edward Snowden spreekt tijdens Bitcoin Amsterdam Conference

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Edward Snowden is een van de beroemdste klokkenluiders uit de geschiedenis. Hij woont momenteel in Rusland, maar laat regelmatig wat van zich horen. Ook heeft hij een duidelijke mening over crypto.

Wil je die graag horen? Boek dan een ticket voor de Bitcoin Amsterdam Conference, op 12 en 13 oktober 2023. Snowden, groot voorstander van Bitcoin, is dan het hoofdprogramma.

Grote namen uit de crypto industrie

Op 12 en 13 oktober 2023 zal Amsterdam worden overspoeld door crypto enthousiastelingen. In die maand vindt de grootste Bitcoin conferentie ter wereld plaats. Vrijwel alle grote namen uit de crypto industrie laten van zich horen en experts hebben ongetwijfeld veel te vertellen.

Een van de meest opvallende namen dit jaar is Edward Snowden, die man die onthulde dat de Amerikaanse overheid de privacy van haar burgers al jaren schendt.

Toespraak Edward Snowden

Snowden is een groot voorstander van vrijheid en privacy. Wat dat betreft is het geen verrassing dat hij zeer te spreken is over crypto. Tijdens de conferentie zal de klokkenluider 45 minuten lang een online toespraak houden.

Die gaat hoogstwaarschijnlijk over het belang van Bitcoin en die vrijheid die het onze wereld geeft. Heb je altijd al een vraag willen stellen aan deze bijzondere man? Dat kan tijdens de Q&A, dus noteer alvast wat vragen op papier!

Waarom Snowden een groot voorstander is van Bitcoin

Volgens Snowden is vrijheid onlosmakelijk verbonden met Bitcoin. Om zijn eigen woorden te gebruiken:

When I think about liberty, that’s what this is all about. It’s freedom from permission’.

De klokkenluider, momenteel woonachtig in Moskou, vindt de vrijheid van toestemming die Bitcoin geeft zeer belangrijk. De digitale munt is volgens hem een zeer belangrijke manier om een cultuur van serveillance en censuur te bestrijden.

Ook geeft Bitcoin de burgers financiële privacy, die ze in het traditionele bankensysteem niet vinden. Decentralisatie, transparantie en zelfbestuur moeten leiden tot een vrije samenleving waarin de privacy van mensen voorop staat.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! Bitvavo geeft momenteel aan nieuwe gebruikers de mogelijkheid om tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS te handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *