Betalingen bij Honda nu mogelijk met Ripple (XRP) en Shiba Inu (SHIB)

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

De bekende Japanse autofabrikant, Honda Motor Co heeft zich aangesloten bij de cryptorevolutie. Het heeft een strategisch partnerschap met FCF Pay, een blockchain betalingssysteem en biedt klanten vanaf nu de mogelijkheid om hun producten te kopen of leasen met behulp van crypto. Zo kun je als klant aankopen doen met Ripple (XRP) en Shiba Inu (SHIB).

Wat maakt deze stap van Honda zo bijzonder?

Dit baanbrekende initiatief opent een hele nieuwe wereld voor zowel cryptoliefhebbers als Honda-liefhebbers. Onder de cryptocurrencies die door Honda worden geaccepteerd bevinden zich enkele van de giganten van de digitale wereld, waaronder Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Maar wat Honda’s stap écht anders maakt is het gebruik van op meme geïnspireerde munten zoals Ripple (XRP) en Shiba Inu (SHIB). Deze tokens zijn voortaan een middel om auto’s, motorfietsen en apparatuur van het merk Honda te kopen.

Honda accepteert ook andere crypto

Honda’s crypto avontuur is nog maar net begonnen. Het succesvolle bedrijf heeft ook haar deuren geopend voor meer exotische meme coins zoals Pepe Coin (PEPE), Floki Inu (FLOKI), Bone ShibaSwap (BONE) en Doge Killer (LEASH).

Deze unieke digitale activa zijn inmiddels razend populair onder crypto beleggers, terwijl enkele begonnen als grappige experimenten. Het meest opvallende voorbeeld is Dogecoin (DOGE), inmiddels een persoonlijke favoriet van Elon Musk.

Ondanks dat het begon als grap is DOGE uitgegroeid tot een zwaargewicht in de crypto-wereld, met een marktkapitalisatie van meer dan 8 miljard dollar.

Nieuwe stap voor een toonaangevend bedrijf

Deze stap van Honda toont de toenemende adoptie van cryptocurrencies en dat bedrijven bereid zijn om zich aan te passen aan een dynamische, snel veranderende wereld vol technologie.

Steeds meer individuen, bedrijven, instellingen en organisaties omarmen digitale activa en stappen daarmee een heel nieuw tijdperk binnen. Probeer je eens voor te stellen: je rijdt trots weg in jouw gloednieuwe Honda, mede mogelijk gemaakt door jouw crypto investeringen!

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *