Bekende miljardair: ‘baanbrekende crypto exchange op komst’

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Misschien ken je hem wel van het programma Shark Tank: Kevin O’Leary. Deze Canadese zakenman heeft blijkbaar niet alleen iets te vertellen over het opzetten van een succesvol bedrijf. Hij liet namelijk aan Fox Business weten dat er binnenkort een exchange uit Abu Dhabi komt die de gehele crypto wereld op zijn kop gaat zetten.

Wat maakt deze nieuwe crypto exchange zo bijzonder?

De nieuwe crypto exchange draagt de naam M2 en zal volgens O’Leary de grootste ‘gereguleerde’ handelsplaats ter wereld worden. Er is miljarden dollars beschikbaar en er zijn connecties met grote institutionele spelers. Als het aan de zakenman en durfkapitalist ligt verdwijnen Binance en Coinbase naar de achtergrond.

Een einde aan de ‘cowboy dagen’ van crypto

De succesvolle zakenman hoopt dat er met M2 een einde komt aan de ‘cowboy dagen’ van crypto. Oftewel: meer regulatie, minder speculatie en een einde aan pump en dump. Omdat er sprake is van betere regelgeving hoeft M2 niet te dealen met de SEC. Bij Binance en andere crypto exchanges is dat wel het geval.

’Vervanger van Binance en FTX’

O’Leary kan niet wachten om te investeren in M2. Hij sprak er vorige maand al enthousiast over. Volgens de enthousiaste zakenman moet de exchange zowel Binance als FTX gaan vervangen.

De kans is best groot dat veel crypto investeerders overstappen naar de exchange uit Abi Dhabi. Als die tenminste realiteit wordt, want dat is nog even afwachten. We zijn benieuwd!

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency aanbieder ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *