De wereld van de cryptomunten is in korte tijd heel groot geworden. Daar wil jij anno 2024 ook wel een graantje van meepikken. In deze Binance review lees je daarom waarom je juist deze exchange daarvoor moet kiezen. Je bent immers als handelaar deels ook afhankelijk van hoe goed het platform is om te handelen.
Dat Binance snel groot is geworden en veel populariteit geniet, is natuurlijk niet voor niets. Het is zeker de moeite waard om eens te kijken wat het allemaal te bieden heeft. Zo weet je direct of jij er goed mee overweg kunt en of het ook de betrouwbare exchange is waar jij graag wilt zijn.
Of Binance betrouwbaar is hangt natuurlijk van allerlei zaken af. Je kunt wel stellen dat je met de grootste crypto-exchange van de wereld te maken hebt, maar dat zegt natuurlijk lang niet alles. De groei komt natuurlijk ook mede door de groei van vraag naar cryptovaluta’s zelf.
Daardoor zijn miljoenen mensen op zoek gegaan naar een goede plek om de digitale munten te kunnen kopen en verkopen en velen daarvan kwamen dus bij dit platform terecht. Dat het ook al wat langer meegaat speelt daar mogelijk ook een belangrijke rol in. Al dit soort zaken zullen op deze plek daarom doorgenomen worden.
Deze Binance review kan je ook meer inzicht geven in waarom er dagelijks voor meer dan een miljard dollar aan deals wordt gesloten op deze exchange. Er is immers geen andere aanbieder op de wereld die daaraan kan tippen.
Bovendien blijkt uit de boeken dat dit volume ook echt gehaald wordt en dat dit niet zomaar een marketingstunt is, met cijfers die eigenlijk heel anders zijn. Bovendien is het ook goed om te zien dat je gewoon met Binance in Nederland aan de slag kunt gaan en over de gehele wereld kunt handelen. De expansie rijkt namelijk steeds verder.
Neem alles gewoon eens rustig door en lees hieronder snel verder!
Inhoudsopgave
Wat mag je verwachten van de Binance review?
Wanneer je deze Binance review doorneemt, dan mag je er zeker van zijn dat je alles over deze exchange te weten komt. Dat begint bij een beschrijving van het bedrijf zelf. Hoe lang bestaan ze al en wie zitten er achter?
Daarnaast is het belangrijk om eens te zien hoe het met zaken zoals de vergunningen en reguleringen en dergelijke te kijken. Zo weet je direct hoe betrouwbaar het is om hier aan de slag te gaan. Daarvoor moet je dan ook wel weten hoe de wereld van cryptovaluta’s eruit ziet. Dat wordt dan ook besproken op deze plek.
Na de basis kennis kan je in deze review van Binance ook wat meer diepte verwachten. Zo kan je stap voor stap leren hoe je een account moet aanmaken. Ook kan je op deze plek leren hoe je crypto moet kopen en hoe je kan starten met traden. Je leert ook specifieke dingen zoals futures & margin trading.
Vervolgens is het ook belangrijk om te bespreken hoe je je winst kunt laten uitkeren en je geld kunt laten uitbetalen. Daarbij is het dan wel belangrijk om ook de Binance kosten te kennen. Daarbij kijken we ook naar het aanbod aan verschillende munten bij deze aanbieder. Bovendien kijken we naar het staken.
Wanneer alles goed duidelijk is, dan is het zaak om conclusies te trekken in deze Binance review. Dat gebeurt bijvoorbeeld door de voor- en nadelen op een rij te zetten. Ook kijken we naar de algemene Binance ervaringen. Verder kijken we naar zaken zoals de app en de wallet.
Tot slot kan je ook nog enkele vergelijkingen verwachten tussen Binance en concurrerende platforms om te zien hoe die zich tot elkaar verhouden. Na enkele veel gestelde vragen te hebben beantwoord, zou je toch wel alles moeten weten van deze exchange. Zo kan je dan zelf een definitief oordeel vellen over of dit voor jou een goede plek is of niet.
Het bedrijf Binance
Het bedrijf Binance bestaat nog maar net, maar heeft in die korte levensduur al zoveel kunnen bereiken. De oprichting vond in 2017 in China plaats. Daarvoor deed het een ICO, ook wel een Initial Coin Offering genoemd, die 15 miljoen dollar opleverde. Investeerders kregen er de Binance Coin voor terug.
Het bedrijf werd opgericht door twee Chinese knappe koppen, namelijk Chang Peng Zhao en Yi He. Zhao is de CEO van de onderneming. Eerder werkte Zhao ook al voor OKCoin en Blockchain.com. Die ervaring die daar werd opgedaan wordt nu gebruikt om Binance zo toegankelijk en groot te maken.
Al snel ging Binance overigens China uit. De activiteiten vonden later in 2017 al in Japan plaats. Dat kwam vooral doordat het vasteland de handel in crypto tegen wilde gaan. Na Japan volgden ook al snel kantoren in Taiwan, om vervolgens op Malta het nieuwe hoofdkantoor te vestigen. In de jaren die volgden bleef de groei standhouden.
Zo werd een nieuw platform opgezet naast Binance en werden de Euro en de Britse pond ook mogelijk als investeringsvaluta. Ook werd samen met BAM Trading de Amerikaanse tak van het bedrijf gelanceerd in 2019. Daarmee wilde het de betrouwbaarheid van het bedrijf vergroten.
In recente jaren is er veel veranderd bij Binance. Het heeft kantoren in meer dan veertig landen. Daar zitten ook Europese landen als Duitsland en Frankrijk bij. Daarnaast is het in financiële centra als het Verenigd Koninkrijk en Singapore te vinden. In de tussentijd nam het ook enkele concurrenten over om in verschillende landen te kunnen groeien.
Denk aan DappReviewen CoinMarketCap. Dit alles heeft honderden miljoenen gekost. Daardoor heeft de exchange nu een respectabel aantal van 15 miljoen geregistreerde gebruikers verzameld. Dagelijks wordt er voor meer dan 2 miljard dollar verhandeld.
Betrouwbaarheid van Binance
Of Binance betrouwbaar is, is natuurlijk ook een zeer belangrijke zaak. Daarvoor ben je juist op zoek gegaan naar een goede review. Op deze plek vind je daarom alles wat je moet weten over het bedrijf, de vergunningen, de reguleringen, hoe het omgaat met jouw veiligheid en meer van deze zaken.
Het is natuurlijk leuk dat het de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van de wereld is, maar je wilt dan ook wel weten hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Hebben ze de zaken wel echt goed voor elkaar op deze plek?
In deze Binance review leer je dat deze exchange grotendeels ongereguleerd is, maar dat dit niet perse een probleem hoeft te zijn. Er is namelijk in de tussentijd wel samenwerking gezocht met de autoriteiten van het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Zo is er sinds juni 2020 dus goed toezicht van erkende instellingen.
Dat komt het vertrouwen van de klanten op het platform natuurlijk ook ten goede en verklaart ook waarom er nog altijd veel groei en rek in zit. Vooral in de westerse wereld is het platform nog altijd steeds groter aan het worden. Betrouwbaarheid draait echter om meer zaken.
Ook kijk je als klant naar de mate van beveiliging waar je mee te maken hebt. Zo steekt Binance veel aandacht in de beveiliging van het netwerk. Er is in het verleden wel een probleem geweest toen hackers door de beveiliging heen braken en 7.000 bitcoins wisten te stelen. Ze deden dit via de gebruikersaccounts op het platform.
Daar is toen hard aan gewerkt en sindsdien is alles wel volledig veilig en up-to-date. Bovendien zijn direct maatregelen genomen in de vorm van het SAFU. Dit is het Secure Asset Fund for Users. Dit is een tegoed dat apart staat van de onderneming om zo gebruikers te kunnen compenseren, mocht het fout gaan.
Dat Binance betrouwbaar is, is ook op te maken uit de meest moderne technieken die het inzet om tot goede veiligheid te komen. Daarvoor zet het bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie in en heeft het forensisch onderzoekers met een cyberachtergrond. Daardoor kan veel meer veiligheid worden gegarandeerd.
Ook gebruikt het tweestapsverificatie en -autorisatie om alle handelingen op het platform te kunnen doen. Het is voor hackers dus niet alleen lastig om binnen te komen. Daarna is het net zo lastig om daadwerkelijk iets te kunnen doen. Het draagt eraan bij dat jouw vermogen er dus ook een stuk veiliger staat.
Je hebt de nodige mogelijkheden om de veiligheid zelf op jouw niveau te krijgen. Zo krijg je de beschikking over een beveiligingsdashboard op de website. Ook de Binance app is van deze optie voorzien. De hoge mate van beveiliging door de eerdere negatieve ervaringen heeft van Binance één van de meer veilige platforms voor cryptohandel op aarde gemaakt.
De protocollen rondom veiligheid moeten dan ook door alle gebruikers worden gevolgd. Dat betekent dus dat ook jij zelf kunt ervaren hoe alles geregeld is wanneer je er een account zou aanmaken.
De veiligheid zal ook in de komende jaren een punt van aandacht blijven voor Binance. Zo kan je er zeker van zijn dat nieuwe technieken worden getest en geïmplementeerd. Dit komt natuurlijk ook doordat het aantal verschillende producten op de cryptomarkt een stuk groter wordt.
Omdat het bedrijf eerder al liet zien over veerkracht te beschikken, kan dit dus bijna alleen maar tot een nog beter platform leiden. Gebruikers weten precies waar ze aan toe zijn en wat ze mogen verwachten wanneer ze hier in de meer dan tweehonderd verschillende soorten munten gaan proberen te handelen.
Meer kennis over cryptocurrency
Je bent op deze Binance review terecht gekomen omdat je interesse hebt in cryptocurrency en het handelen daarin. Dat is ook niet vreemd, want het is al lange tijd volop in het nieuws. Je hoort veel over mensen die er flinke slagen mee hebben geslagen.
Ook hoor je voortdurend dat er nog veel meer kansen liggen. Daar wil jij ook wel voor gaan. Het is dan alleen wel belangrijk dat je goed weet wat cryptocurrency precies is. Daarom hebben we daar op deze plek wat ruimte voor vrijgemaakt.
De eenheden die je op de Binance app kunt verhandelen zijn cryptomunten. Internationaal wordt ook wel voer cryptocurrency gesproken. Dit is eigenlijk een digitale valuta. Daarvoor zijn zogenaamde cryptografische technieken zoals de blockchaintechnologie gebruikt. Dit maakt het mogelijk om het decentraal, dus zonder bank, te beheren.
In plaats daarvan controleren de gebruikers het zelf dankzij een groot register. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende cryptocurrencies. Die hebben overeenkomsten en verschillen en kunnen diverse doelen hebben, bijvoorbeeld om als betaalmiddel te gebruiken. Andere zijn er om contracten mee af te sluiten. Wel is het eigenlijk voor elke cryptovaluta mogelijk om erin te investeren.
De opkomst van cryptocurrency is vrij snel gegaan. De blockchaintechnologie heeft voor een hele nieuwe kijk op de financiële en economische wereld gezorgd. Zo’n 15 jaar geleden was het nog een revolutionair idee, maar tegenwoordig is het al behoorlijk ingeburgerd en zijn er naast handelsplaatsen ook al winkels en webshops die het aannemen als betaalmiddel.
Bovendien was er eerst één munt en zijn er nu honderden zodat ze stuk voor stuk een heel precies doel en publiek kunnen bedienen. Veel problemen uit de oude financiële wereld zijn daarmee verholpen. Al is het natuurlijk wel zo dat je er dan eerst mee om moet leren gaan.
Omdat steeds meer beleggers en bedrijven zich op cryptomunten gaan richten, is het wel belangrijk dat er op een goede manier gehandeld kan worden. Dat is dan ook de plek die Binance in dit geheel inneemt en waarom je deze review kunt vinden.
Het verhandelen van een bepaalde cryptomunt voor traditionele valuta, maar ook steeds vaker het verhandelen van cryptomunten onderling, wordt op deze plek gedaan. Dit is te vergelijken met een klassieke beurs waar aandelen en andere beleggingsproducten werden aangeboden, maar dan met de moderne middelen. Het is dus eigenlijk de plek waar je moet zijn wanneer je ook een rol wilt spelen.
Stappenplan voor een account aanmaken bij Binance
Wanneer je door deze Binance review enthousiast bent over dit platform, dan kan je er direct zelf een account aanmaken. Het is de ideale manier om te zorgen dat je zelf ook kan gaan investeren in een cryptocurrency.
Om het je gemakkelijk te maken vind je op deze plek een stappenplan hoe je dat moet doen. Daarmee wordt het wel een stuk gemakkelijker. Volg de route en begin zelf met handelen.
De eerste stap
Het begint natuurlijk allemaal op de website van het Binance platform. Daar moet je eerst heen. Je ziet de knop ‘register’. Daar moet je op klikken om de stappen van het aanmelden te kunnen doorlopen.
Maak hier jouw gratis account aan >>
De tweede stap
Je komt nu op het aanmeldformulier terecht. Daar kan je je eerste gegevens invullen. Je begint met je e-mailadres en de keuze voor het wachtwoord waar je mee wilt werken. Bedenk je dat het om flink vermogen gaat, dus kies een sterk wachtwoord. Ga daarna akkoord met de algemene voorwaarden.
De derde stap
Nu je dit hebt gedaan kan je bij Binance je account gaan inrichten. Je klikt daarvoor op account aanmaken. Je krijgt een Captcha te zien. Die moet je invullen zodat je kunt aantonen dat je geen bot bent.
De vierde stap
Voor de vierde stap ga je eerste naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Daar krijg je namelijk een e-mail met een verificatiecode van zes cijfers. Je hebt dertig minuten de tijd om die code op Binance in te vullen. Als je dat doet is je account klaar.
De vijfde stap
Het aanmaken van een account is nu eigenlijk al gelukt, maar er is nog wel een belangrijke laatste stap. Je moet nog wel geld op je account zetten. Dat kan je bijvoorbeeld met iDeal doen. Kijk wel of iDeal op dat moment geboden wordt, want dat varieert. Op het moment van schrijven helaas niet zoals je in het voorbeeld kunt zien.
Starten met traden op Binance
Het aanmaken van een account is één ding, maar je gebruikt de Binance app natuurlijk uiteindelijk omdat je wilt starten met traden. Je wilt crypto kopen en verkopen. Het is wel belangrijk om goed uit te leggen hoe dat werkt hier. Dat komt omdat er op dit platform een onderscheid wordt gemaakt tussen beginners en gevorderden.
Ook wanneer je dus al enige ervaring op een ander platform hebt kan overstappen naar Binance nog altijd interessant zijn. Het is wel goed om beide vormen dan wel van elkaar te kunnen onderscheiden zodat je de juiste keuze maakt.
Het leuke is dus dat je heel gemakkelijk je weg kunt vinden bij Binance in Nederland. Je hoeft er geen ervaring voor te hebben, maar het kan wel een voordeel zijn wanneer je dat wel hebt. Je kiest dan namelijk een interface die ook voor gevorderden bedoeld is. Als je nieuw bent, dan begin je gewoon met de basismogelijkheden.
Het leuke van handelen wordt dan behouden zonder het te moeilijk te maken. Wanneer je meer wilt, kan je dan altijd nog doorgroeien naar de meer geavanceerde vorm. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je de verschillen tussen beide opties kent om zo jouw niveau te bepalen.
In ieder geval is het goed om in deze Binance review te vermelden dat er een samenwerking is met TradingView. Voor beginners is de basisinterface bedoeld. Die is eenvoudig gehouden. Je krijgt een dashboard met de basisopties die heel intuïtief te vinden zijn. Zo weet je waar je moet zijn.
Je kan simpel navigeren en zo de grote klappers onder de cryptomunten vinden. Die kan je kopen, verkopen of verhandelen. Je kiest een coin en kiest voor koop of verkoop. Binnen enkele klikken is het al geregeld. Mocht je het niet begrijpen, dan kan je altijd de Binance Academy of de pagina met veelgestelde vragen raadplegen.
Wanneer je een echte kenner van de markt bent, dan kan je bij Binance ook vinden wat je zoekt. Je kunt dan de geavanceerde interface kiezen en allerlei interessante extra opties aanzetten. Die opties zijn vooral bedoeld om technische analyse te kunnen doen. Zo krijg je bijvoorbeeld allerlei grafieken en tools tot je beschikking.
Daarnaast kan je zaken zoals stop-los en stop-limiet orders inzetten. Daarnaast krijg je veel meer verschillende soorten vormen van handelen om toe te passen. Denk aan hefboomwerking, margehandel en andere zaken die je beter niet aan een beginner over kunt laten. Dit is dus een flink verschil met de basisinterface.
Lees ook: Crypto traden voor beginners >>
Binance crypto futures & margin trading
Veel Binance ervaringen draaien ook om de crypto futures en margin trading. Dit wordt gedaan via een eigen platform, het zogenaamde Binance Futures platform. Daar kan je in verschillende cryptomunten handelen met termijncontracten. Ook kan je er de hefboomwerking gebruiken, zoals je dat gewend bent bij margin trading. Dit wat je ook sterk terugziet bij Bybit.
Je kunt eigenlijk alle technieken en trucs toepassen als je op deze manier wilt handelen. Vooral voor de meer gevorderde handelaren is dat natuurlijk wel heel interessant om te doen. De optie is dan ook heel populair en je ziet steeds meer mensen op het Futures platform verschijnen.
Overigens heeft Binance ook de samenwerking met het platform FTX opgezet om de futures handel verder uit te werken. Op de FX exchange kan je in crypto index futures en BNB futures handelen. Daarnaast is in 2020 ook het BTC/USD coin perpetual contract te krijgen.
Dit is ook een future contract, maar dan zonder vaste einddatum en met de mogelijkheid de hefboom tot wel 125 keer in te zetten. Deze is gebaseerd op bitcoin als onderpand en wordt ook op die manier uitbetaald. Bedenk je wel dat er zeer veel risico’s aan beleggen op deze manier kleven. Zelfs gevorderden kunnen dit lastig vinden om goed aan te pakken.
Winst uitbetalen en geld opnemen
Wat heb je aan een Binance review als er niet gesproken wordt over de manier waarop winsten kunnen worden behaald en uitbetaald. Gelukkig is het op dit platform allemaal lekker simpel gehouden. Daardoor is ook crypto laten uitbetalen niet lastig. Het is even een zaak van de stappen onder de knie krijgen en je kunt aan de slag ermee.
Je kunt gewoon vanuit je account alles regelen. Wanneer jouw coins hoger staan dan je aankoopprijs, moet je ze natuurlijk eerst verkopen. Het geld dat dit oplevert komt daarna op je saldo van je account te staan.
Nu kan je alles simpel verzorgen, gewoon online of via de Binance app. Je logt in op je account en gaat naar je persoonlijke omgeving. In de rechter bovenhoek vind je jouw dashboard. Daar vind je de knop uitbetalen, of ‘payment’. Je kunt hier je bankrekening toevoegen. Als je dat al gedaan hebt, dan kan je direct naar het uitbetalen gaan.
Dat doe je met de optie ‘withdraw’. Binance gaat de zaken nu verwerken. Het is wel belangrijk om rekening met maximaal drie dagen verwerkingstijd te houden. Heb je het geld ergens voor nodig? Zorg dan dus dat je alles op tijd hebt verzorgd.
Het is wel belangrijk om goed de nieuwsontwikkelingen te blijven volgen. Binance moet namelijk nog wel aan enkele zaken op het gebied van Europese regelgeving voldoen als het om uitbetalen gaat. Dit betekent dus bijvoorbeeld dat niet altijd via creditcards gewerkt kan worden.
Mocht je op die manier willen laten uitbetalen, dan is het dus wel zaak om alles goed in het oog te houden. Zorg dus wel dat je ook alternatieven achter de hand hebt. Zo kan je pas echt een goede uitbetaling verzorgen.
Kosten bij Binance
Een blik op de Binance kosten is ook van belang. Dit heeft namelijk ook gevolgen voor het rendement dat je behaalt bij deze exchange. Je moet immers je winst op de cryptomunten verminderen met de eventuele kosten die er gemaakt worden. Er zijn verschillende handelingen op het platform waar kosten aan verbonden zijn.
Dit is geen reden tot zorg, want dit is bij de concurrentie ook het geval. Het is juist zo dat deze aanbieder in veel opzichten net wat voordeliger is. Dat maakt het nog aantrekkelijker om even alles te bekijken.
In de eerste plaats zijn er de kosten voor het handelen op het platform. Dit zijn niet perse Binance kosten, want deze kom je namelijk overal tegen. Het is juist zo dat je hier als handelaar je voordeel kunt doen. De handelskosten op dit platform liggen namelijk lager dan bij andere brokers. Deze kosten worden gerekend in een percentage.
In de meeste gevallen gaat dat dan om 0,01% van de koop of verkoop. Wel kan het percentage bij sommige cryptomunten net iets anders uitvallen. Kijk dit wel altijd goed na voor tot koop of verkoop wordt overgegaan. Wie de kosten in de Binance Coin betaalt, krijgt 25% korting.
Ook rekent Binance kosten voor het storten en uitbetalen. Als het gaat om het storten, dan zijn er wel wat verschillende kosten. Wie een bankoverschrijving doet, stort namelijk gratis. Bij gebruik van een creditcard, betaal je 1,8% van het gestorte bedrag aan kosten. Wie iDeal gebruikt betaalt een vast bedrag van €1,30 voor een storting.
Wie wil laten uitbetalen, zal afhankelijk zijn van het soort cryptomunt waarmee gewerkt wordt. De kosten zijn namelijk zeer verschillend. In de persoonlijke omgeving van de Binance website is een goede lijst met de huidige tarieven altijd te vinden.
Aanbod aan cryptomunten op Binance
De Binance ervaringen zijn vooral positief omdat er zoveel mee mogelijk is. Het platform is zo snel gegroeid omdat het een breed aanbod biedt. In totaal zijn er inmiddels meer dan 500 cryptomunten waarin gehandeld kan worden op dit platform. Daar zit onder andere ook de eigen Binance Coin bij.
Daarnaast mag je natuurlijk alle grote namen op de mart verwachten. Het is niet mogelijk om een lijst van alle 500+ munten op deze plek met je te delen. Dat neemt niet weg dat het wel belangrijk is om de belangrijkste even op een rij te zetten. Zo weet je in ieder geval of de coin die jouw interesse heeft getrokken er te krijgen is.
Bitcoin (BTC)
Ethereum (ETH)
Litecoin (LTC)
Ethereum Classic (ETC)
Bitcoin Cash (BCH)
Dash (DASH)
Ripple (XRP)
Tether USD (USDT)
Bytecoin (BCN)
Monero (XMR)
Cardano (ADA)
Binance Coin (BNB)
NEM (XEM)
Steem (STEEM)
Ardor (ARDR)
Augur (REP)
Zcash (ZEC)
Qtum (QTUM)
EOS (EOS)
0x Protocol (ZRX)
Bitcoin Diamond (BCD)
Bitcoin Gold (BTG)
ICONOMI (ICN)
TrueUSD (TUSD)
NEO (NEO)
Status (SNT)
Bancor (BNT)
Bytom (BTM)
Loopring (LRC)
TRON (TRX)
SONM Ark (ARK)
Balancer (BAL)
Basic Attention Token (BAT)
Het fijne aan Binance is dat je er direct aan de slag kunt om in alle soorten munten te handelen. Je kunt ze kopen, verkopen en je kunt met de munten onderling handelen. Het is wel heel interessant om te zien hoe je bijvoorbeeld je slag kunt slaan met de grote cryptomunten op dit moment.
Maar daarmee ook direct kunt zorgen dat je je kans grijpt met opkomende munten die hun waarde nog moeten bewijzen, maar wel al hard op weg zijn om dat te doen. Door de mogelijkheid om tussen de 500 munten te handelen liggen er altijd voldoende kansen.
Staken bij Binance
In deze Binance review is het ook belangrijk om het over het staken van munten te hebben. Dit is een feature die veel aandacht krijgt bij deze exchange. Het is interessant om te zien wat dit is, hoe het werkt en met welke cryptomunten je dit kunt doen. Dit is namelijk niet voor alle munten op het platform mogelijk.
Wel kan je de munten waar het wel voor geldt vasthouden om zo het netwerk te versterken. Het geeft jou recht op een vergoeding omdat je natuurlijk wel risico loopt wanneer je jouw munten zo in handen van Binance geeft. De vergoeding verschilt per munt.
De vergoeding die je krijgt kan oplopen van 1% tot 14%. Dat maakt het dus de moeite waard om goed te onderzoeken welke munt je wat oplevert. Wanneer je de Binance ervaringen van anderen doorneemt, dan merk je dat er voldoende gebruikers zijn die via deze weg een extra rendement hebben weten te behalen.
Zonder ook maar iets te hoeven doen, behalve aan te geven dat voor staken van de beschikbare munten is gekozen. Dit kan dus een slimme zet zijn. Het is alleen wel aan te raden hier alleen aan te beginnen als je een gevorderde handelaar bent en goede kennis van de markt hebt.
Zoals gezegd is staken bij Binance niet voor alle munten mogelijk. Munten waar het wel voor geldt zijn de volgende: SXP Staking, KNC Staking, TOMO Staking, ARK Staking, EOS Staking, ARPA Staking, LOOM Staking, THETA Staking, Lisk Staking, KAVA Staking, Algorand Staking, TRON Staking, Harmony One Staking, Stratis Staking, QTUM Staking, Ontology Staking, Komodo Staking, VeChain Staking, Neo Staking, Elrond Staking, etc.
Wil je via deze weg iets meer rendement proberen te bereiken? Verdiep je dan eens in de munten waarvoor deze optie geboden wordt en maak daar een keuze uit.
Lees ook: Wat is crypto staking? >>
Wat zijn de ervaringen met Binance?
De Binance ervaringen kunnen een belangrijke doorslag geven of je hier zelf ook aan de slag wilt gaan of niet. Het is ook goed om eens te kijken wat andere gebruikers die al langer met het platform werken er eigen lijk van vinden. Daarvoor kan je op verschillende plekken online kijken.
Bedenk je alleen wel dat reviews slechts in beperkte mate een leidraad zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die alleen een review schrijven wanneer ze ontevreden zijn. Zo kom je bijvoorbeeld net wat vaker tegen dat het uitbetalen van geld via de Binance Wallet wat minder gemakkelijk gaat dan gewenst bij sommige mensen.
Ook storingen worden nog weleens gemeld. Dit staat haaks op wat juist een heel ander geluid is dat ook te horen is. Namelijk dat de Binance app en het platform op een laptop juist heel gebruiksvriendelijk is en goed werkt.
Vooral het feit dat er zoveel diensten worden geboden en dat deze diensten ook allemaal goed werken wordt door veel klanten als ideaal gezien. Het gebruiksgemak is erg hoog, zo wordt gesteld. Vooral de gebruikers die er al wat langer zijn beginnen de voordelen dan vaak steeds meer te ervaren. Het systeem werkt feilloos zeggen zij.
Ook het feit dat alles steeds uitgebreider wordt, wordt vaak genoemd als een goede ontwikkeling. Er wordt door Binance voortdurend gewerkt aan verbetering en vernieuwing. Daardoor is technische analyse alleen maar beter mogelijk geworden. De grafieken zijn bijvoorbeeld van veel betere kwaliteit dan in de begindagen van het platform.
De gebruikers die er al wat langer gebruik van maken hebben de exchange op dit vlak zelf zien veranderen. Over het algemeen haalt het platform op reviewsites een hoge score, ergens tussen de 8 en 9,5 afhankelijk van de site waar je kijkt. Dit is als positief te ervaren. Je kunt er zonder zorgen naartoe om te handelen.
Wat zijn de voordelen van Binance?
Wil je Binance in Nederland gaan gebruiken? Dan is het goed om nog eens naar de vele voordelen van het platform te kijken. Op die manier krijg je pas echt een goed beeld van wat er allemaal mee mogelijk is en of dit aansluit op wat jij aantrekkelijk vindt.
- Dat Binance betrouwbaar is omdat het zijn naam inmiddels al gevestigd heeft, is alvast een eerste voordeel. Een goede reputatie is altijd een reden om geïnteresseerd te zijn in het gebruik. Dat is bij deze exchange dus wel goed verzorgd. Er is echter nog veel meer de moeite waard.
- Wie kijkt naar het aanbod van Binance kan zien dat er ook een belangrijk voordeel uit te halen is. Zo is het een platform met een enorm aanbod. Niet alleen het aanbod aan cryptomunten is zeer groot. Ook het aanbod aan handelsparen is zeer groot te noemen. Dat is dus ook meer dan de moeite waard om dit platform serieus te nemen. Zet dit ook af tegen de lage kosten. Het is niet alleen het grootste, maar ook het goedkoopste platform. Dit trekt natuurlijk ook veel klanten. Zeker wanneer je net begint is dit een interessante factor met het oog op je rendement.
- Andere belangrijke voordelen hebben vooral te maken met de diensten die Binance biedt. Zo is er de ingebouwde Binance Trust Wallet. Daarnaast is er de app. Ook is het zo dat je op alle verschillende soorten besturingssystemen en aller verschillende soorten apparaten de app of de website kunt oproepen. Dat kan ook nog eens overal op de wereld. Waar je ook bent en wanneer je ook inlogt, je kunt altijd lekker handelen in cryptomunten. Een laatste voordeel dat vaak genoemd wordt is dat er verschillende soorten betalingsmogelijkheden worden geboden. Zo kan je het nog verder personaliseren. Dat is natuurlijk ook heel aantrekkelijk.
Wat zijn de nadelen van Binance?
Natuurlijk is een Binance review alleen serieus te nemen wanneer naast de voordelen ook de nadelen van een platform worden besproken. Daar is hier dan ook de nodige ruimte voor beschikbaar gemaakt. Zo kan je zelf bepalen of het de plek is waar jij op het gemak kan handelen in cryptomunten op jouw manier.
- Een belangrijk nadeel is natuurlijk dat lang niet alles wat er op het platform gebeurt onder toezicht staat van de marktwaakhonden. Een deel is simpelweg ongereguleerd. Dat brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Zeker voor de beginner betekent dit dus dat er goed opgelet moet worden.
- Ook de interface wordt nog weleens bekritiseerd bij Binance. Het kan best ingewikkeld zijn om alles goed te begrijpen. Dat geldt voor de basisinterface iets meer dan voor de gevorderde interface. Sommige van de concurrerende platforms hebben de zaken op dat gebied net wat beter voor elkaar. Daar komt bovendien bij dat er wel wat klachten over de klantenservice bestaan. Die is lastig bereikbaar, niet heel snel en vaak niet in het Nederlands. Daarover lees je straks nog iets meer in deze review. Wie echt helemaal nieuw is in de wereld van crypto is dus niet gelijk thuis op dit platform.
- Tot slot zijn er nog wat zaken rondom de kosten die als een nadeel van Binance worden gezien. Zo zijn de kosten voor het opnemen van winsten via de verschillende methoden wat hoger dan je zou wensen. Dat doet de lage kosten voor transacties bijna teniet. Dat is niet wat je wilt als gebruiker. Vooral de creditcard wordt vaak als voorbeeld genoemd door gebruikers. Bovendien is er een lange verificatieproces opgezet bij de transacties van grotere omvang. Dit is natuurlijk gedaan voor de veiligheid en dat maakt Binance betrouwbaar. Aan de andere kant ben je als gebruiker wel erg lang bezig op deze manier.
Wat maakt Binance tot een goed bedrijf?
Wat maakt Binance in Nederland een geschikt platform om te handelen in cryptomunten? Je hebt natuurlijk aan de hand van de voorgaande informatie een goed beeld kunnen vormen. Dat betekent dus ook dat je inmiddels wel aardig doorhebt wat Binance zo’n goed bedrijf maakt. In de eerste plaats is dat natuurlijk de laagdrempeligheid.
De populariteit is een combinatie van de mogelijkheid om als beginner met de basic interface te werken en niet met hoge kosten geconfronteerd te worden. Het wordt daarna alleen maar leuker, dus je hebt niet te maken met een exchange die alleen maar voor beginners is.
Binance is bovendien ook veelzijdig. Hoewel het wel voornamelijk voor de particuliere belegger bedoeld is. Toch kan ook de professional wel het nodige bereiken. Natuurlijk zijn er wel betere plekken voor professionals om te handelen. Dat neemt niet weg dat je er wel het nodige mee kunt bereiken.
Mede ook omdat er zoveel verschillende soorten producten worden geboden. Ook zij beleggingsvormen met wat meer risico, zoals de hefboomwerking hier wel te kiezen en bij andere aanbieders niet. Dat kan het dus ook voor gevorderden en beginnende professionals een aantrekkelijke optie zijn. Daarom is er een brede doelgroep die zich hier thuis kan voelen als belegger.
De eenvoud van het platform is wat Binance betrouwbaar maakt. Dat is ook de reden waarom je er als beginner komt en er vervolgens voor langere tijd blijft hangen. Ook wanneer je een gevorderde belegger bent. Je kunt dus eerst kennismaken met alle functies en mogelijkheden en meer leren over beleggen in crypto.
Vervolgens is het ook wel heel aantrekkelijk om dan de kennis die je hebt opgedaan in de praktijk te brengen door over te stappen op de geavanceerde interface. Lekker beginnen met kleine bedragen en dan langzaam iets groter groeien als belegger is dus in ieder geval wel een leuke route om te bewandelen. Zo wil Binance je ook begeleiden.
Ervaringen met de klantenservice van Binance
Als er dan in deze Binance review dan toch een negatief woord moet vallen over dit platform, dan is dat mogelijk over de klantenservice. In de eerste plaats zijn er vaak klachten over de manier waarop zaken worden afgehandeld. Er wordt wat traag gewerkt door de medewerkers.
Sommige gebruikers stellen zelfs dat de klantenservice helemaal niet zoveel kennis heeft. Dit past natuurlijk eigenlijk niet bij een groot en internationaal platform zoals dit. Het is dan juist de bedoeling dat er goede hulp wordt geboden waar je ook iets aan hebt als gebruiker.
Wanneer je specifiek inzoomt op de Nederlandse gebruiker, dan is er nog een probleem. De hulp die in het Nederlands geboden wordt, is nog iets beperkter. Zo zijn er bijvoorbeeld niet heel veel Nederlandse medewerkers en wordt de klantenservice ook niet volledig in het Nederlands aangeboden.
Het is eigenlijk een kwestie van geluk hebben wanneer dit wel kan. Het is juist beter om je vragen in het Engels te stellen omdat dit de kans dat het goed komt net wat groter maakt. Al hebben ook de Engelse medewerkers het vaak druk. De klantenservice is dus duidelijk wel nog een verbeterpunt van Binance. Houd daar wel rekening mee als gebruiker.
Het gebruik van de Binance wallet
De Binance Wallet is de moeite van een eigen paragraaf waard in deze review. De walletservice van deze exchange gaat namelijk flink verder dan die van veel andere diensten. Zo kan je op de website een gratis wallet verwachten die je kunt gebruiken om je cryptomunten in op te slaan.
Het bedrijf helpt je dan met het beveiligen ervan. Doordat het in het verleden al eens fout is gegaan en er 7000 bitcoins werden gestolen, neemt het bedrijf dit nu serieuzer dan ooit. Ze houden met de wallet volledige controle over de zaken. Dit betekent niet dat je aan verplichten vast zit.
Een voordeel is dat er veel gebruikgemaakt wordt van zogenaamde cold wallets. Dat betekent dus dat er een groot deel van de vermogens offline wordt opgeslagen. Dat betekent dat het dus ook een stuk lastiger wordt voor kwaadwillende personen om bij je vermogen te komen.
Slechts zo’n tien procent is op de website zelf te vinden op enig moment. Dit heeft natuurlijk veel vertrouwen. Bovendien is dit van toepassing op alle cryptomunten waarmee gewerkt wordt op dit platform. Het fijne is ook dat Binance ook andere wallets ondersteunt, zodat je wel gewoon de vrijheid houdt als gebruiker.
Overigens is het goed om de verschillende termen nog eens goed naast elkaar te zetten. De Binance wallet die je gebruikt is de trust wallet. Dit is de plek waar je je munten opslaat. Dit staat de los van de hot en de cold wallet die het platform zelf gebruikt.
In de wallet kan je alle soorten munten opslaan, inclusief de eigen munt van het platform de Binance Chain. Mocht je iets anders willen gebruiken, dan staat dat je natuurlijk vrij en kan je vanaf het platform zo je online of offline wallet koppelen om daar al je aankopen in te bewaren.
Lees ook: Wat zijn de beste crypto wallets? >>
Binance App voor IOS of Android
Wanneer je eenmaal in de wereld van het handelen in crypto betrokken bent geraakt, dan word je steeds enthousiaster. In dat opzicht is het handig om de Binance app te hebben. Die is zowel voor Apple-producten als voor andere dragers die met Android werken te krijgen.
Het is daarmee heel gemakkelijk om altijd en overal te handelen. In een markt die zo volatiel is als die van de cryptomunten, is dat natuurlijk wel ook heel belangrijk. Je kunt de app zo downloaden in de appstore die bij jouw toestel past. Dat is wel zo gemakkelijk.
Het werken met de Binance app gaat eigenlijk net zo gemakkelijk als op de website. Zo kan je bijvoorbeeld gewoon dezelfde inloggegevens gebruiken. Je kunt zo inloggen met je eigen account en krijgt dan je eigen gegevens te zien. Je kunt dus overal waar je bent gewoon verder gaan waar je gebleven was.
De app is net zo gemakkelijk in gebruik als de website. Dat maakt het dus ook wel zo gemakkelijk om lekker te handelen. Dat het allemaal overzichtelijk is gehouden en dat je direct alles begrijpt is wat veel gebruikers van de app ook prijzen. Deze moet je dus naast je gewone werkzaamheden op de site gewoon hebben.
Binance vs Bitvavo
Natuurlijk is Binance niet de enige aanbieder op de markt. Er is zelfs veel concurrentie als het om een exchange gaat. Het is daarom juist ook belangrijk om te weten welke voordelen en nadelen alle concurrenten hebben en hoe dit zich tot elkaar verhoudt. Kijk bijvoorbeeld eens naar Bitvavo als concurrent.
Waar is deze sterker en waar is deze zwakker? In het geval van de interface wint Bitvavo het misschien van Binance voor beginners. Voor gevorderden is dit echter wel een ander verhaal. Binance houdt de concurrent dan gemakkelijk bij. Daar hoef je het dus niet van te laten afhangen.
Als het gaat om handelen steekt Binance ver boven Bitvavo uit. Dit is trouwens ook het geval ten opzichte van de andere concurrenten. Dat komt natuurlijk vooral doordat Binance zo verschrikkelijk veel te bieden heeft. Er is eigenlijk geen exchange waar zoveel verschillende soorten munten en producten te kopen en verkopen zijn.
Dit is direct ook de reden waarom juist deze exchange als de grootste van de wereld gezien kan worden. Wanneer je dus verder wilt kijken dan bekende namen als bitcoin en ether alleen, dan moet je hier zijn. Ook nieuwkomers krijgen hier al sneller een kans.
Ook op het gebied van de kosten troeft Binance Bitvavo af. Waarbij wel aangetekend moet worden dat zelfs op Bitvavo de kosten al niet heel hoog zijn. Dat geeft dus direct ook aan hoe laag de kosten op Binance wel niet zijn.
Dat komt natuurlijk mede ook door het handelsvolume van meer dan 2 miljard per dag. Omdat dit zo groot is op het platform, hoeft het per transactie ook niet veel te rekenen. Dat is voor de concurrenten die stuk voor stuk wat kleiner zijn natuurlijk wel net even anders. Daar kan je als gebruiker dus ook veel voordeel van hebben.
Binance vs eToro
Een andere concurrent waarmee Binance te vergelijken valt is eToro. Dit platform is snel in opkomst. Dat maakt het dus wel interessant om te zien wat de sterke en zwakke kanten van beide concurrenten zijn. Het zal geen verrassing zijn dat op het gebied van de kosten Binance het met gemak wint van eToro.
Dat komt vooral doordat Binance maar een beperkt aantal kosten kent. Bij eToro zijn er veel verschillende kosten waardoor je steeds weer opnieuw lijkt te moeten betalen. Dat gaat ten koste van je rendement en dat wil je natuurlijk niet. Dit maakt deze exchange dus ook in dat opzicht de betere keuze.
Als het gaat om inzichten en analyses, dan is te zien dat eToro net iets nieuwer is. Er wordt gebruikgemaakt van enkele nieuwe technieken. Daardoor is het dus eigenlijk zo dat je bij eToro net wat betere technische analyse kunt doen. Aan de andere kant is dit pas interessant wanneer je wat meer gevorderd bent.
Dat Binance juist een mooie basic interface voor beginners biedt, is dan weer een sterke kant van dit platform te noemen. Waardoor je dus mogelijk juist ook blijft hangen wanneer je eenmaal de status van gevorderde bereikt. Daar is dan de geavanceerde interface weer voor bedoeld.
Binance en eToro liggen dicht bij elkaar als het om veel zaken gaat. Het gebruiksgemak is bijvoorbeeld nagenoeg gelijk aan elkaar. eToro biedt dan een iets betere klantenservice. Maar Binance heeft juist weer een veel groter aanbod aan verschillende cryptomunten en bijbehorende beleggingsproducten waar je uit kunt kiezen.
Daardoor hangt het er dus maar net van af wat je zelf het belangrijkst vindt voor jouw situatie. Alleen op die manier kan je dan uiteindelijk een keuze maken. De veelzijdigheid van Binance geeft dan wel voor de meeste gebruikers de doorslag. Zoals ook de omvang en reputatie van het bedrijf natuurlijk een positief effect hebben.
Voor wie is Binance wel of niet geschikt?
Uit deze Binance review is al op te maken dat er een grote groep aan beleggers een goede keuze kan maken door voor deze exchange te gaan. In de eerste plaats de echte beginner. Die wordt geholpen met de eerste stappen in de wereld van de cryptomunten. Dat kan dankzij de Binance Academy en de beginnersgids.
Ook de basisinterface helpt natuurlijk mee. Zo kan je op een simpele en rustige manier je eerste handelingen doen en gewend raken aan hoe dit allemaal werkt. Het is één van de doelen van dit platform om het voor iedereen gemakkelijk te maken.
Ook wanneer je jezelf een gevorderde belegger mag noemen is Binance nog altijd een platform waar jij je op je gemak kunt voelen. Dat komt omdat het aantal mogelijkheden dat je hebt steeds verder uitgebreid kan worden.
Je kunt bijvoorbeeld de interface aanpassen zodat je meer grafieken krijgt en dat je meer mogelijkheden hebt op het gebied van technische analyse. Je hoeft dus niet op zoek naar een andere exchange wanneer je verder komt en meer ervaring hebt. Dat is natuurlijk een groot voordeel. Je maakt het handelen er een stuk aantrekkelijker mee.
Zoals je uit deze Binance review kon afleiden is er één groep die misschien net iets minder aan dit platform heeft. Het gaat dan om de echte professionals. Die hebben natuurlijk ook hun eigen tools en middelen om goed te kunnen handelen. Wel is het zo dat Binance nog net iets meer te bieden heeft voor de kenners dan andere platforms die voor particulieren zijn.
Toch is het zo dat de echte profs op de markt beter voor andere middelen kunnen kiezen. Juist ook door de soorten deals die zij sluiten. Op eigen naam kunnen zij particulier hier wel goed terecht natuurlijk. Dat is niet anders dan voor andere beleggers.
Wat is onze eindconclusie van Binance?
Deze Binance review eindigt met onze conclusie over de exchange. Dat dit platform snel groot is geworden in de wereld van de cryptomunten, dat staat buiten kijf. Dat komt vooral door de goede reputatie en de vele diensten die het biedt.
Door wijs te zijn geworden van een hackersaanval, is het nu één van de meest veilige handelsplatformen die actief zijn. Zo kan iedereen er op een leuke manier handelen in cryptovaluta’s. Waarbij alles technisch goed in elkaar zit en mogelijkheden op verschillende niveaus worden geboden aan de gebruikers.
Daarbij springen een aantal zaken in het oog. Allereerst de lage kosten. Je bent hier gewoon goedkoper uit dan bij de concurrentie. Wanneer je winst boekt met handelen, dan houd je daar dus ook meer aan over. Daarvoor ben je gaan beleggen, dus dit is niet onbelangrijk om mee te nemen. Daarnaast is het zeer vriendelijk in gebruik.
Daardoor wordt het allemaal een stuk gemakkelijker. Beginners en gevorderden voelen zich hier allemaal thuis. Het is knap dat dit in korte tijd allemaal is neergezet, want Binance is nog altijd een jong platform te noemen. Het is pas sinds 2017 actief op de markt.
Een ander punt dat opvalt wanneer je Binance helemaal bestudeert, is de veelzijdigheid. Dat gaat bijvoorbeeld om de manier van handelen. Je kunt van heel veel verschillende producten gebruikmaken. Dat gaat dus niet alleen om het rechtstreekse kopen en verkopen van cryptomunten. Er zijn ook mogelijkheden om met Futures aan de slag te gaan.
Daarnaast is staking een optie waar je aan kunt verdienen als je enig risico durft te nemen. Dit soort dingen zie je bij de meeste andere platforms niet terug. De veelzijdigheid zie je overigens ook terug in de enorme hoeveelheid verschillende cryptomunten waar je mee aan de slag kunt. Dit is ook enorm.
Binance heeft een gigantische ontwikkeling doorgemaakt in korte tijd. Dat is met vallen en opstaan gegaan. Er zijn dus veel goede dingen over te zeggen, maar het is wel nog altijd zaak om goed te blijven oppassen. Zo kan je bijvoorbeeld wel van de Binance wallet gebruikmaken, maar is het ook slim om een eigen wallet ernaast te houden.
Wanneer je ze in eigen beheer houdt, weet je helemaal zeker dat er niets fout kan gaan. Ook al dient wel gezegd te worden dat het platform wel zeer veilig is door het vele werk wat erin gestoken is. Je kunt hier eigenlijk zonder zorgen handelen.
Leuk is natuurlijk dat je hier ook inmiddels allerlei eigen producten vindt waar je mee aan de slag kunt gaan. Eerder ging het al over de wallet. Denk echter ook aan Binance Chain. Dat is een eigen munt. Het is leuk om die te bezitten en daarmee aan de slag kunt gaan.
Als je er je kosten op het platform mee aflost kan dat bijvoorbeeld ook zorgen voor fijne kortingen. Dit soort doordachte zaken maakt het handelen ook gewoon leuk om te doen. Het is natuurlijk leuker om op deze manier te werken dan dat je weer terug moet grijpen op traditionele valuta’s voor je kosten.
Tot slot in deze conclusie moet er wel ook een minpunt van Binance worden genoemd. De klantenservice blijft namelijk nog wel achter bij de andere elementen op het platform. Het gaat er vaak wat traag en je wordt niet altijd even goed geholpen. Wel moet gezegd worden dat deze klacht ook bekend is bij het platform zelf.
De CEO gaf al aan daar meer aandacht aan te gaan besteden. Een andere keerzijde is dat niet alles onder toezicht gebeurt. Daarom is het belangrijk om daar dus ook wel goed op te letten. Als je risico’s gaat lopen, dan is er dus misschien geen vangnet om op terug te vallen.
De meest gestelde vragen over Binance
Sommige vragen komen altijd weer terug. Dat is dus ook reden om ze in deze Binance review op te nemen. Zo kan je heel gemakkelijk direct al het antwoord vinden, zonder dat je de vraag daadwerkelijk hoeft te stellen. De volgende punten zijn in ieder geval nog even belangrijk om mee te nemen.
Jazeker. Binance biedt heel veel verschillende mogelijkheden om te kopen en verkopen. Daar hoort de creditcard ook bij, net als iDeal. Let wel op de verschillen in kosten tussen de diverse soorten betaalmethoden die er zijn.
Nee, een account aanmaken is gratis, net als het storten op je account. Pas daarna zijn er wat kosten, maar ook die blijven beperkt. Binance staat bekend als de goedkoopste exchange.
Binance is heel geschikt voor kleine beleggers. Daar richt het zich ook vooral op. Beleggingen tot 2 BTC kunnen heel gemakkelijk worden gedaan hier. Daarboven wordt wel iets meer van je verwacht.
Het moet niet, maar het kan wel gemakkelijk zijn. Heb je echter een eigen wallet, bijvoorbeeld een hardware wallet, dan kan je die ook gewoon gebruiken op dit platform. Dat gaat net zo gemakkelijk en wordt altijd ondersteund.
Beginnen met een gratis account en levenslang korting op de handelskosten
Ben je na deze Binance review helemaal overtuigd, dan ben je nog maar een stap verwijderd om het zelf te gaan ontdekken. Ga daarvoor naar de website van deze exchange en maak een account aan. Dat is verder helemaal gratis.
Waarna je de rest van jouw leven korting krijgt op de handelskosten. Ongeacht hoelang en hoeveel je gaat handelen op het platform. Alle reden dus om het vandaag nog te gaan ontdekken. En via onderstaande link krijg je als bezoeker van Beleggengids.nl ook nog eens een extra korting van 10% op jouw handelskosten.
Maak een gratis account aan bij Binance en start met 10% extra korting op jouw handelskosten >>
(Let op! Deze extra korting van 10% is levenslang over het handelen (elke trade die je maakt) na het aanmaken van jouw account)
Ga je liever voor een echte Nederlandse broker/exchange waar je eenvoudig met iDeal kunt betalen, dan kunnen wij het bedrijf Bitvavo met zekerheid aanraden. Dit is momenteel de grootste cryptocurrency exchange van Nederland en België. Je krijgt hier toegang tot het verhandelen van meer dan 200+ cryptocurrencies tegen hele lage kosten.
Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>
(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)
Nieuw met het handelen in cryptocurrency en vind je het lastig waar te beginnen?
Heb je al enige kennis opgedaan dan kun je direct van start gaan bij Binance of Bitvavo. Alles zal je redelijk snel duidelijk zijn. Begin je eigenlijk net, dan kan je natuurlijk alvast een gratis account aanmaken en gaan rondkijken op de website en in jouw account. Maar ook is het dan zeker niet onverstandig eerst meer te gaan leren en daarna pas echt te gaan investeren.
Op deze manier leg je eerst een goede basis voor jezelf en ga je veel beter van start. Je bent dan ook veel beter voorbereid op de lange termijn en bezit de juiste kennis. Ook beperk je dan de risico’s meer en maak je betere doordachte keuzes. Lees jezelf dan sowieso ook goed in op forums, crypto gerelateerde websites en bijvoorbeeld door het volgen van een geschikte crypto beginnerscursus.
Een training die ons in het begin goed heeft geholpen en wij jou dan ook zeker kunnen aanraden is de gratis Bitcoin training van AllesOverCrypto. Ook wel bekend van de Money Mastery cursus. Je leert hierin onder andere de volgende dingen:
- De basisbeginselen van crypto.
- Hoe jij zelf de beste cryptomunten gaat vinden.
- Met welke strategie je geld gaat verdienen.
- Op welke wijze jij jouw cryptomunten veilig kunt bewaren.
- Het aankopen van jouw eerste crypto voor EUR 1.
- Het ontdekken van een munt met veel potentie.
Volg hier de gratis online Bitcoin training >>
Wij willen jou alvast heel veel succes wensen met jouw beleggingen en het bouwen aan een mooi vermogen! Wil je de risico’s enigszins wat beperken probeer dan ook wat te beleggen in bijvoorbeeld aandelen, opties, obligaties, futures, goud, zilver of vastgoed. Zo hoef je niet direct in paniek te raken wanneer een bepaalde belegging het even niet zo goed doet in een bepaalde periode.
Heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!
Ook interessant voor jou:
Welke Cryptocurrency Kopen? De Top 14 Crypto Parels [2024]
Welke cryptocurrency kopen? Ontdek op deze pagina parels met potentie en bij welke broker je deze cryptomunten veilig kunt kopen.
Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen In 2024?
Welke cryptocurrency gaat stijgen in 2024? Ontdek hier welke cryptomunten mogelijk gaan stijgen en bij welke broker je ze veilig kunt kopen.
Wat Zijn Goede Cryptomunten? [2024]
Wat zijn goede cryptomunten? Ontdek op deze pagina veelbelovende cryptomunten en bij welke broker, exchange je deze veilig koopt.
Wat Zijn De Kosten Bij Het Handelen In Cryptocurrency? [2024]
Hoe zit het met de handelskosten in cryptocurrency? Ontdek hier de transactiekosten van bitcoin en andere cryptomunten bij het handelen.
Wat Zijn De Beste Cryptomunten Voor De Lange Termijn? [2024]
Welke cryptomunten zijn het beste voor de lange termijn? Ontdek hier hoe je ze herkent en bij welke crypto exchange je ze veilig koopt!
Wat Zijn De Beste Cryptomunten Van 2024?
Wat zijn de beste cryptomunten van 2024? Lees hier alles over de verschillende cryptocurrencies, parels en wallets wat je moet weten!
Wat Zijn De Beste Crypto Wallets? [2024]
Wat zijn de beste crypto wallets? Lees hier alles over de verschillende wallets en waar je online jouw Bitcoin wallet makkelijk kan kopen.
Wat Is Crypto Staking? [2024]
Wat is crypto staking? Op deze pagina leggen wij jou er alles over uit en hoe jij met crypto staken een passief inkomen kan verdienen.
Wanneer Moet Je Cryptocurrency Kopen En Verkopen? [2024]
Wanneer cryptocurrency kopen en verkopen? Ontdek de beste tips & tricks wanneer je het beste bitcoins en altcoins kan kopen!
Eenvoudig, Veilig, Betrouwbaar en Snel Cryptocurrency kopen?
Ontdek Binance! De grootste cryptocurrency exchange van de wereld met hele lage kosten!
Nu levenslang 10% extra korting op jouw handelskosten!