Token van Trump stijgt als een raket

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Er is inmiddels sprake van verkiezingskoorts in de Verenigde Staten. De uitkomst van de presidentiële verkiezingen heeft invloed op de hele wereld, ook op crypto. Sommige mensen verwachten dat Donald Trump gaat winnen in november van dit jaar. Het gevolg? De waarde van de TRUMP token blijft maar stijgen…

Flinke waardestijging TRUMP token

Volgens Arkham Intelligence ligt de waarde van de TRUMP tokens inmiddels rond de 2 dollar. Een groot verschil met afgelopen december, toen ze nog 0,19 dollar waard waren. De voormalige president plukt er zeker de vruchten van, aangezien hij er zelf een paar duizend dollar van in zijn crypto wallet heeft zitten.

Heeft de voormalige president deze munt zelf gemaakt?

Steeds vaker verschijnen er cryptomunten op de markt die betrekking hebben op beroemde figuren. De TRUMP token is daarop zeker geen uitzondering. Je zou het misschien niet verwachten, maar de oud-president zelf heeft niets te maken met de cryptomunt.

Het is gecreëerd door een groep onbekenden, die het met het oog op de presidentsverkiezingen gebruikt als een speculatieve investering. Overigens heeft Trump een aardig vermogen in crypto.

Waarom is deze meme coin zo populair?

De indrukwekkende koersstijging is het resultaat van de groeiende populariteit van Trump tijdens de huidige presidentsverkiezingen in de VS. Zijn recente overwinningen tijdens de voorverkiezingen geven de waarde van deze meme coin een flinke boost. In december was de waarde nog 0,19 dollar. Inmiddels is de 2 dollar ruimschoots overschreden.

Wat heeft de toekomst in petto voor deze bijzondere crypto?

De TRUMP token bestaat nog maar sinds augustus. De koersstijging zegt wel wat over de verwachtingen van veel investeerders. Als Trump in november 2024 wint stijgt de koers van de token mogelijk als een raket. Of men nu kiest voor Biden of Trump: een investering in deze munt bleek tot nu toe zeer lucratief. Maar wat de toekomst brengt weet natuurlijk niemand.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: