Deze Amerikaanse president heeft een zeer groot vermogen in crypto

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Verschillende Amerikaanse politici zijn behoorlijk kritisch wanneer het om crypto gaat. Elizabeth Warren is daar een goed voorbeeld van. Zij schreef met diverse andere wetgevers een brief naar het Witte Huis en het U.S Department of Treasury om ‘te waarschuwen voor crypto’. Er is echter ook een hele bekende politicus uit de VS die wél dol is op crypto. Over wie we het hebben? Donald Trump!

Hoeveel crypto bezit de oud-Amerikaanse president?

Arkham Intelligence verdiepte zich in de wallet van de voormalige Amerikaanse president. Het blockchain analyse bedrijf bracht zijn crypto vermogen in kaart en die blijkt torenhoog. Trump heeft momenteel voor 2.8 miljoen dollar in crypto.

Die zijn overigens niet afkomstig van een paar succesvolle investeringen, maar van NFT. De ondernemer en politicus lanceerde vorig jaar enkele NFT-collecties die een groot succes bleken te zijn. Hij ontvangt daar nog steeds royalty’s van. De eerste collectie kwam vorig jaar december op de markt en de tweede volgde afgelopen april.

Wat is de favoriete cryptomunt van Trump?

De totale waarde van de crypto portemonnee van Trump ligt net iets onder de 3.1 miljoen dollar, zo stelt Arkham Intelligence vast. ‘The Donald’ blijkt geeft de voorkeur aan Ethereum boven Bitcoin. De omstreden Republikein heeft op dit moment 1555 ETH in bezit.

Omgerekend is dit een waarde van zo’n 2.98 miljoen dollar. ETH krijgt gezelschap van nog twee andere cryptomunten, namelijk 36.157 wrapped ether (wETH) en 4235 polygon (MATIC). Die zijn respectievelijk 69.000 dollar en 3500 dollar waard.

Honderdduizenden dollars winst in een week

Eigenaars van goedgevulde crypto wallets beleven momenteel gouden tijden. Door de stijgende koersen verdienen ze veel geld. Zo steeg de waarde van de Trump-wallets in slechts 7 dagen met 200.000 dollar.

En alleen al de afgelopen dag kwam er 15.000 dollar bij. Overigens is dit ongerealiseerde winst. Pas wanneer de ex-president verkoopt kan hij daadwerkelijk genieten van zijn crypto winst. Maar we weten allemaal: ook zonder crypto hoeft Trump op een houtje te bijten.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platform ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *