‘Silly’ crypto trader maakt miljoenenwinst met kleine investering

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

De cryptomarkt kent winnaars en verliezers. De trader die onlangs besloot om 92 dollar te investeren in Silly Dragon (SILLY) behoort zeker tot de laatste categorie. Hij of zij behaalde in slechts 2 weken een winst van 1.5 miljoen dollar!

Hoe begon het bijzondere verhaal van deze trader?

Het bijzondere verhaal is afkomstig van de website Loononchain. Het begon zo: op een dag (in een niet zo ver verleden) besloot een trader 1.5 Solana te investeren in een meme coin op het netwerk. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar het draagt de naam Silly Dragon (SILLY). Hoe silly de naam ook klinkt, deze investering bleek een gouden zet. Binnen 2 weken veranderde 92 dollar in een miljoenenwinst!

Way is Silly Dragon (SILLY)?

Silly Dragon (SILLY) is een echte meme coin. Het is namelijk gebaseerd op een outfit. Om precies te zijn die van Anatoly Yakonoveno, de oprichter van Solana. Hij droeg het tijdens een conferentie in 2023 en was blijkbaar zeer inspirerend.

Solana maakt dit moment overigens een indrukwekkende groei door. Ondertussen gaan de ontwikkelingen bij SILLY ook door. Zo volgde er onlangs een listing bij LBank, tot grote vreugde van investeerders.

Een mooi bedrag om 2024 mee te beginnen

De succesvolle trader heeft inmiddels 202.575 euro van zijn miljoenenwinst laten uitbetalen. Op dit moment is er nog zo’n 15 miljoen SILLY over, omgerekend een mooi bedrag van 1.35 miljoen dollar. Een mooi bedrag om het nieuwe jaar mee te beginnen!

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *