Gemini vertrekt uit Nederland: investeerders welkom bij Bitvavo

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Gemini gaat de Nederlandse markt verlaten. Dit heeft de crypto exchange vandaag laten weten in een persbericht. Vanaf 17 november 2023 kun je geen gebruik meer maken van de producten en diensten van het paradepaardje van de Winklevoss-tweeling.

Reden voor het vertrek is dat de exchange geen licentie heeft ontvangen van de Nederlandsche Bank (DNB). Gelukkig hebben we ook goed nieuws: alle gebruikers van Gemini zijn van harte welkom bij Bitvavo.

Wanneer verlaat Gemini de Nederlandse markt?

Gemini is een bekende crypto exchange uit de Verenigde Staten. Het werd in 2015 opgericht door Tyler en Cameron Winklevoss. In navolging van Binance zal hun bedrijf de Nederlandse markt verlaten. Gebruikers hebben tot 17 november 2023 de tijd om hun (digitale) geld op te nemen van hun account.

Wat te doen als je crypto wil overmaken naar een andere exchange?

Wil je graag jouw crypto valuta overmaken naar een andere exchange? Dat is zeker mogelijk. Gemini zelf adviseert Bitvavo. Die heeft wel een registratie bij de Nederlandsche Bank en hanteert bovendien zeer lage handelskosten van 0.03 tot 0.25 procent.

Wat is Bitavo?

Bitvavo is een van de grootste crypto exchanges van Nederland. Inmiddels maken meer dan een miljoen investeerders gebruik van het platform. Het klantenbestand groeit ook omdat dit jaar meerdere crypto exchanges er mee stopten in Nederland. Zo kwam er een einde aan LiteBit. Ook het feit dat Binance gebruikers massaal overstapten versterkte de marktpositie van Bitvavo in ons land.

Wat is het doel van Bitvavo?

In 2018 begon Bitvavo met een paar cryptomunten. In vijf jaar tijd zijn daar honderden cryptocurrencies bijgekomen. Het platform wil crypto toegankelijk maken voor een breed publiek.

Zodoende heeft het een gebruiksvriendelijk handelsplatform, maar ook een geavanceerd gedeelte voor ervaren traders. Ben je een klant van Gemini en overweeg je om over te stappen naar Bitvavo? Bezoek dan deze pagina voor meer informatie en een handig stappenplan.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *