Eindhoven in het teken van de Dutch Blockchain Week

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Krijg je geen genoeg van blockchain en crypto? Dan vind je de komende Dutch Blockchain Week ongetwijfeld fantastisch. Het grootschalige evenement vindt dit jaar van 13 tot 17 november 2023 plaats in Eindhoven. Is deze stad in het zuiden des lands het nieuwe ‘crypto walhalla’? De komende periode vinden fanatieke crypto investeerders van wel!

Dutch Blockchain Week wordt groter dan ooit

Hoe de Dutch Blockchain Week zal verlopen weten we niet, maar één ding staat vast: het wordt groter dan ooit. En Eindhoven is zeker niet de enige stad waar crypto investeerders zich verzamelen. Er worden maar liefst 50 evenementen in 15 verschillende steden georganiseerd. Het feest is extra groot omdat de DBW vijf jaar bestaat.

Wat gebeurt er tijdens dit evenement?

Tijdens het evenement maken bezoekers kennis met allerlei crypto startups. Die zetten natuurlijk hun beste beentje voor en brengen hun diensten maar al te graag aan de man. Ook bekende bedrijven als EY en ASML laten er hun gezicht zien.

Ze bespreken de huidige crypto markt en alle ontwikkelingen die daarbij horen, zoals de komst van steeds meer blockchain-innovaties. Sterker nog: het hoofdevenement vindt plaats bij ASML in Eindhoven! Dit bedrijf staat bekend om de vele high tech innovaties.

Real-life toepassingen van blockchain

Het hoofdevenement bij ASML beloofd heel interessant te worden. Meerdere sprekers gaan het hebben over de real-life toepassingen van blockchain technologie en de adoptie van crypto door bedrijven vanuit de hele wereld. En dat de adoptie van crypto groeit blijkt wel uit de gastenlijst. Zo houden onder andere Google, Veri.id en Vodafone ongetwijfeld interessante presentaties.

Volop netwerken en discussiëren

De Dutch Blockchain Week 2023 (DBW23) is een zeer gevarieerd evenement. Zo kunnen leden van de crypto community deelnemen aan bijeenkomsten, maar ook hackathons en zelfs heuse ontbijtsessies. Het is de bedoeling dat mensen met elkaar gaan discussiëren.

Ook is het een mooie kans om te netwerken. Wie weet komen er wel mooie partnerschappen uit voort. Hoe dan ook is het dé kans voor blockchain bedrijven en startups om zichzelf te laten zien. Wil je graag een ticket aanschaffen voor deze bijzondere week? Bezoek dan de website van de Dutch Blockchain Week 2023.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *