Cryptoproject Blast beleeft explosieve start op Bybit

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Sommige projecten in de cryptowereld lijken iedereen omver te blazen. Blast (BLAST) neemt dat wel heel letterlijk, want na de notering op Bybit steeg de koers met maar liefst 366 procent. Waarom zijn crypto traders en investeerders zo enthousiast over dit project?

Wat is Blast (BLAST)?

Waarschijnlijk hebben veel crypto traders aardig wat winst gemaakt met Blast. Tenminste, als ze deze cryptomunt na de initiële stijging van 366 procent meteen verkochten. De koers is inmiddels wat ingezakt, maar desondanks zien veel traders de potentie van Blast.

Het project presenteert zichzelf als een unieke een Ethereum (ETH) Layer 2 (L2) omdat het een zogeheten ‘native yield’ aanbiedt. Dit betekent dat de opbrengst van het project voorkomt uit staking met ETH en Real-World Asset (RWA) protocollen. Gebruikers ontvangen de opbrengst automatisch. Dit maakt Blast interessant voor personen die graag een passief inkomen willen verdienen.

Hoge rente

Native yield is niet het enige waarmee Blast de concurrentie de baas wil zijn. Bij dit project hebben gebruikers de mogelijkheid om transactiekosten met elkaar te delen. Op die manier ontstaat er hopelijk een sterke gemeenschap.

Een ander kenmerk van dit project is dat het een vrij hoog rentetarief biedt. Om precies te zijn 3,4 procent voor ETH en 8 procent voor stablecoins. Ook dit is voor veel traders en beleggers een reden om in te stappen.

Wat is het doel van dit crypto project?

De bedoeling is dat dapps de bovenstaande kenmerken gebruiken om diverse innovatieve bedrijfsmodellen en projecten te creëren. Uiteindelijk wil Blast de wereld van crypto en DeFi in positieve zin veranderen door te fungeren als een innovatief platform met ontelbaar veel projecten. We zullen zien wat de toekomst brengt, maar de koersstijging van meer dan 350 procent is in elk geval een explosief begin!

De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws: