ByBit introduceert eigen chatbot TradeGPT

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

ByBit is een van de meest populaire cryptocurrency exchanges ter wereld. Het platform speelt handig in op een nieuwe ontwikkeling en hype: artificial intelligence (AI). Onlangs lanceerde het ‘TradeGPT’, een innovatieve AI-aangedreven chatbot.

De tool gebruikt kunstmatige intelligentie bij het analyseren van real-time data van de exchange. Bij het beoordelen van de prijs gebruikt het de huidige Bitcoin koers als uitgangspunt.

Wat doet TradeGPT?

De chatbot van ByBit maakt deel uit van de ‘AI suite’ van de exchange, beter bekend als ‘ToolsGPTt’. Het beschikt over allerlei handige functies, waaronder dagelijks diverse trading strategieën voor gebruikers.

Ook geeft de tool handige informatie over de cryptomarkt, wat zorgt voor extra inzicht. Wellicht is dit net het laatste zetje om winst te maken. Alle data van TradeGPT is gebaseerd op actuele marktgegevens.

Technologische ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart

De technologische ontwikkelingen gaan momenteel razendsnel. De mogelijkheden van artificial intelligence (AI) breiden zich uit en ook geavanceerde taalmodellen (LLM), deep learning algoritmen, blockchain en crypto worden steeds geavanceerder.

Waarin is TradeGPT anders dan ChatGPT?

Waarschijnlijk ben je wel bekend met ChatGPT van OpenAi. Het nadeel van deze zeer populaire tool is het dat het alleen gegevens tot september 2021 bevat. Bij Trade GPT is dat niet het geval, want de gebruikers van ByBit hebben toegang tot real-time marktgegevens.

Tool is in diverse talen beschikbaar

Deze tool is gratis voor gebruikers van ByBit. Wel geldt er een dagelijkse limiet van 20 vragen per persoon. Aan de andere kant is de tool in diverse talen beschikbaar. Dit maakt het interessant voor crypto investeerders van over de hele wereld. Stel dus vooral jouw vragen over crypto en ontvang een uitgebreid antwoord van TradeGPT!

Meer exchanges gebruiken AI

ByBit is zeker niet het enige crypto platform met interesse in AI. Zo maakt deze baanbrekende technologie inmiddels al deel uit van de Binance Academy-suite van de gelijknamige exchange. Het draagt de naam ‘Binance Sensei’ en het beantwoordt graag al jouw vragen.

Ook Crypto.com maakt inmiddels gebruik van een chatbot die de naam ‘Amy’ draagt. Deze tool weet werkelijk alles over crypto en blockchain. Probeer het maar eens uit!

Betrouwbaar en veilig jouw crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *