Bux stopt met crypto diensten

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

In navolging van Binance en Bitget stopt nu ook online broker Bux met het aanbieden van crypto diensten. Het bedrijf komt namelijk in handen van ABN Amro. Beleggen is er nog steeds mogelijk, alleen niet meer met digitale valuta. Bux verwijst alle crypto bezitters die actief zijn op het platform door naar Coinmerce.

Mogelijk grote instroom bij Coinmerce

Bux heeft een half miljoen klanten en is een zeer grote aanbieder wat betreft beleggingsopties. Waarschijnlijk volgt er dus een grote instroom bij Coinmerce. Dit bedrijf bestaat sinds 2017 en heeft naar eigen zeggen honderdduizenden klanten. Het is niet bekend hoe groot het klantenbestand precies is. Coinmerce maakte de samenwerking met Bux bekend op zijn blog.

Efficiënte en snelle overstapprocedure van Bux naar Coinmerce

Het overbrengen van alle crypto bezittingen van het ene naar het andere platform wordt zo simpel mogelijk gemaakt. Eerder dit jaar vond ook een efficiënte overstaprocedure van Binance naar Coinmerce plaats. Die verliep volgens Jaap de Bruin, CEO van Coinmerce, zorgvuldig. Afgelopen zomer kreeg het platform er op die manier honderdduizenden klanten bij.

Nieuwe rekening voor digitale valuta

Afgelopen maanden ontvingen crypto investeerders bij Bux een melding in de beleggingsapp. Men moet expliciet toestemming geven voor het overzetten van cryptovaluta naar Coinmerce. Is dat het geval, dan maakt het platform een rekening aan voor de digitale valuta.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *