Analist: ‘Bitcoin richting 1 miljoen dollar’

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

De verwachtingen rondom Bitcoin zijn momenteel hooggespannen. Een mogelijke goedkeuring van een BTC spot-ETF en de halving in april spelen daarbij een grote rol. Samson Mow, die het BTC technologie bedrijf JAN3 heeft opgericht, steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. Hij denkt dat de cryptomunt eind 2024 een waarde zal hebben van 1 miljoen dollar!

Welk nieuws lanceert Bitcoin naar de maan?

De lancering van Spot Bitcoin ETF’s in de Verenigde Staten zal Bitcoin lanceren naar de maan, zo denkt Samson Mow. Ook verwacht hij dat de komende bullmarkt heel anders zal zijn dan die uit het verleden.

Er komt een einde aan de vierjarige cyclus zoals we die kennen. Bitcoin gaat alle verwachtingen overtreffen, aldus Mow. Ondertussen wenst de Bitcoin maximalist op X iedereen een heel fijn 2024 toe:

Deze twee factoren doen de koers van BTC exploderen

De CEO van Jan3 gaat nog een stapje verder. Hij verwacht dat er goedkeuring komt voor alle BTC ETF’s op precies dezelfde dag. Daardoor komt er ontzettend veel geld vrij terwijl er een schaarste is aan Bitcoin munten. Daardoor is er veel meer vraag dan aanbod. Het gevolg? Een koersexplosie van ongekende proporties.

Miljarden dollars aan kapitaal

Een Bitcoin rally richting de 1 miljoen onmogelijk? Niet volgens Mow. De Spot Bitcoin ETF’s zorgen mogelijk voor miljarden dollars aan kapitaal. En dat allemaal in 2024, zo is de voorspelling.

’Bitcoin naar 500.000 dollar in 2026’

Het gezicht van Jan3 is niet de enige die een zeer rooskleurige cryptobril draagt. Raoul Pal is CEO van Real Vision en voorspelt hetzelfde. Hij ziet een BTC koers voor zich tussen de 500.000 dollar en 1 miljoen dollar.

Niet dit jaar, maar wel binnen 2 à 3 jaar. Eerst worden we getrakteerd op een koers van 218.000 dollar in mei 2024, daarna volgt in maart 2025 een daling naar 209.000 dollar. En in april 2026 zal de 500.000 dollar worden doorbroken, aldus Pal.

Institutionele beleggers spelen sleutelrol

Zowel Mow als Pal zien een belangrijke rol weggelegd voor institutionele beleggers. Hun invloed én de impact van goedgekeurde Spot BTC EFT’s zal ongekend zijn en mag je niet onderschatten, vinden de twee heren.

We zijn benieuwd wat de toekomst brengt!

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *