Shibarium hard fork op komst

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Het ecosysteem van Shiba Inu (SHIB) blijft zich in een rap tempo verder ontwikkelingen. Op X kondigen de ontwikkelaars van het project aan dat er een nieuwe Shibarium hard fork op komst is. Dit is layer 2-oplossingen binnen het ecosysteem van Shiba Inu. Op 2 mei vindt de upgrade plaats.

Waarom vindt deze hard fork plaats?

De Shibarium hard fork vindt natuurlijk niet zomaar plaats. De ontwikkelaars passen het toe om het netwerk verder op te schalen. Miljoenen gebruikers uit de hele wereld profiteren van deze schaalvergroting. Zo is er een betere gebruikerservaring en zal het platform steeds verder gebruiken. Uiteindelijk moet het platform toegang bieden tot een miljard gebruikers.

Wat is het doel van de Shibarium hard fork?

Een hoog transactievolume zal dankzij de nieuwe Shibarium hard fork geen enkel probleem meer zijn. Het doel is om zoveel mogelijk transacties snel en efficiënt te verwerken. Het verwerken van de blokken verloopt sneller dan ooit. Dit betekent ook dat gebruikers een minder hoge vergoeding hoeven te betalen voor transacties op de Layer-2 blockchain.

Ontwikkelaars staan te popelen

De hard fork verbetert mogelijk het platform van Shibarium én zal impact hebben op de koers van Shiba Inu (SHIB). Op welke manier kunnen wij natuurlijk niet voorspellen. Feit is wel dat crypto ontwikkelaars en DeFi enthousiastelingen staan te popelen om er gebruik van te maken!

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws: