Nieuwe privacyfunctie Shibarium zorgt voor enthousiasme

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Het ecosysteem van Shiba Inu (SHIB) blijft maar groeien. Investeerders zijn maar al te blij met de ontwikkelingen van deze memecoin, die qua koerswaarde flinke sprongen maakt. Sinds kort heeft het layer 2-protocol Shibarium een nieuwe privacyfunctie genaamd ‘Treat’.

Wat heeft Treat te bieden binnen het Shiba ecosysteem?

Een veelgenoemde reden om te investeren is crypto is de hoge mate van anonimiteit. En dat is precies wat de Shiba Inu blockchain (SHIB) te bieden heeft door middel van Treat.

Met behulp van deze technologie is het mogelijk om anonieme transacties uit te voeren. Privacy staat centraal bij het verzenden, ontvangen en bewaren van digitale munten.

Snelle transacties en veel privacy

Treat voegt een extra laagje privacy toe aan Shibarium. Deze blockchain is heel belangrijk voor het ecosysteem van SHIB omdat het transacties snel en efficiënt moet maken. En nu komt daar dus een geheel nieuwe privacyfunctie bij, waar gebruikers uiteraard zeer over te spreken zijn.

Functies van de TREAT-token

Treat heeft ook een token met dezelfde naam. Die moet ondersteuning gaan bieden aan de nieuwe privacylaag van Shibarium. Gebruikers ervaren meteen de voordelen van de TREAT token omdat ze volledig anoniem transacties mogen uitvoeren. Als gebruiker van het Shiba Inu ecosysteem hoef je dus geen persoonlijke data en informatie over transacties meer te delen.

Samenwerken met ander bedrijf

Het team achter Shiba Inu heeft deze nieuwe technologie niet helemaal zelf bedacht. De ontwikkelaars werken samen met een bedrijf dat zich focust op cryptografie, Zama. De twee bedrijven willen met elkaar een nieuw netwerkproject opzetten dat gebruik zal maken van complexe technologieën op het gebied van privacy.

Veel voordelen van ontwikkelaars

De komst van nieuwe privacy technologieën betekent dat ontwikkelaars allerlei data binnen niet-vertrouwde domeinen mogen verwerken. Door de geavanceerde technologie hoeven de data niet meer ontsleutelt te worden en dat is een grote stap voorwaarts.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws: