Meer details bekend over ‘AI-supercoin’ ASI

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

1 juli is de grote dag: de fusie van de drie grote AI-tokens SingularityNet (AGIX), Fetch AI (FET) en Ocean Protocol (OCEAN). Het samenvoegen leidt tot de komst van Artificial Superintelligence Alliance (ASI), een AI-supercoin. Dat het de wereld van artificial intelligence tokens gaat veranderen staat vast. Inmiddels zijn er meer details bekend gemaakt over de komende fusie.

Nieuwe details over ASI

De nieuwe details zijn afkomstig van het team van Fetch AI. Zo is er nu meer bekend over de verschillende fases van de fusie. Als eerste worden de OCEAN- en AGIX-tokens omgezet in FET. Vervolgens wordt FET geïntegreerd in ASI.

Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om te traden met OCEAN- en AGIX. Overigens blijft traden in FET op dat moment gewoon mogelijk, om de rebranding op crypto platforms zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Na de definitieve fusie is het alleen nog mogelijk om in ASI te handelen.

Wat gebeurt er nog meer tijdens het omzetten?

Het samenvoegen van de tokens is een heel proces. Zo moeten alle logo’s en projectnamen worden veranderd. Daarnaast komt er een zogeheten migratieplatform op de SingularityDAO app. Dit moet het omzetten van alle data op exchanges zo soepel en vlot mogelijk doen verlopen.

Migratiecontracten om tokens om te zetten

Naast de rebranding willen de teams van de AI-tokens de betrokkenheid van de gemeenschap zoveel mogelijk vergroten. Zo is het mogelijk om tokens zelf te beheren op verschillende ketens.

Daarnaast worden er vanwege de komst van ASI nieuwe migratiecontracten voor niet geconverteerde OCEAN- en AGIX-tokens gecreëerd. Voor FET is dat niet nodig, omdat het omzetten naar de AI-supercoin automatisch plaatsvindt.

Hoeveel tijd heb je om de AI-tokens om te zetten?

Ben je in het bezit van een van de AI-tokens? Maak je dan geen zorgen of het wel lukt om ze op tijd om te zetten. FET gaat automatisch, al vormt Coinbase de uitzondering. Hou dat even goed in de gaten. De migratiecontracten zijn jarenlang geopend. Je hebt dus meer dan genoeg tijd om ze handmatig om te zetten, ook voor staking fondsen.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDT. Maak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: