Kraken neemt Nederlandse exchange BCM over

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Kraken is een van de meest bekende crypto exchanges ter wereld. BCM is een bekende Nederlandse aanbieder van crypto diensten. Beide toonaangevende bedrijven bundelen nu hun krachten. Kraken neemt BCM over en hoopt daarmee de Nederlandse cryptomarkt verder te veroveren.

Waarom neemt Kraken BCM over?

De internationale crypto exchange Kraken heeft naar schatting tien miljoen klanten. Het staat bekend als een van de meest veilig en betrouwbare aanbieders van digitale valuta. Met de overname van BCM hoopt het zijn activiteiten op de markt verder uit te breiden.

Maar dat niet alleen, ook de dienstverlening en het portfolio van BCM moet door de opname nog beter worden. Het productaanbod van Kraken is zeer uitgebreid en ook de liquiditeit is hoog. En de beveiliging en klantenservice is van hoge kwaliteit, zo laat de exchange weten in een persbericht.

Wat is het doel van beide exchanges?

Kraken is een van de oudste en meest bekende crypto exchanges ter wereld. Het kwam ongeveer tien jaar geleden op de markt en dat is vrij ‘oud’ in de dynamische cryptowereld.

Hoewel BCM veel kleiner is, heeft het dezelfde ambities als Kraken: crypto bereikbaar maken voor iedereen. Zodoende staat productkwaliteit en topservice centraal op dit platform. Daarbij spelen beveiligingsmaatregelen een centrale rol.

Wat verandert er bij BCM?

Voor BCM klanten verandert er op dit moment nog vrij weinig. De Nederlandsche Bank (DNB) moet eerst goedkeuring geven voor de overname. Dat komt waarschijnlijk wel in orde. Bij eventuele wijzigingen ontvangen klanten zo snel mogelijk bericht.

De BCM dienstverlening zoals klanten die kennen blijft  gewoon bestaan. Bovendien wordt er alles aan gedaan om crypto beleggers goede service te bieden én om te voldoen aan de Nederlandse crypto wetgeving.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *