Gemeenschap keurt grote AI-munt goed

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Onlangs schreven we al even over de komst van een mogelijke grote AI-munt, bestaande uit de drie cryptocurrencies Singularitynet (AGIX), Fetch.AI en Ocean Protocol (OCEAN). Het idee bestond al, maar de gemeenschap moest er nog over stemmen.

Alle eigenaars van de crypto tokens zijn er het er roerend over eens: de AI-supermunt moet er komen. Dit betekent dat er dus binnenkort een baanbrekende fusie op komst is.

Waarom is er een grote AI-munt op komst?

AGIX, FET en OCEAN slaan de handen ineen en vormen vanaf mei dit jaar de ‘Artficial Superintelligence Alliance’ (AI). De samenwerking is meer dan een stoere naam alleen. De drie tokens willen het opnemen tegen de ‘big tech’ en hebben een grote gemeenschap die ze steunt.Ze willen niet dat grote bedrijven uit Silicon Valley alle controle krijgen over Ai.

Wat zijn de doelen van deze supermunt?

Er zijn meer doelstellingen. Zo moet AI beter inzetbaar worden in commerciële omgevingen. ASI wil bedrijven de mogelijkheid geven om AI-data op een gedecentraliseerde manier te delen. Daarnaast focussen de projecten zich op de ontwikkeling van language learning models (LLM’s). Genoeg te doen dus!

Hoe vindt de conversie plaats?

De conversie van de munten gaat nu beginnen. Eerst zal FET worden omgezet in ASI. Op dit moment heeft deze populaire cryptomunt een voorraad van 2,63 miljard tokens. Daarna volgen OCEAN en AGIX. De conversieratio is 0,433 tot 1. Diverse crypto exchanges zorgen er voor dat dit op een snelle en efficiënte manier plaatsvindt.

Top 20 van meest waardevolle cryptomunten

De bedoeling is dat de ASI op 24 mei wordt gelanceerd. Door de samenwerking ontstaat er een supermunt met een enorme marktkapitalisatie, om precies te zijn 7,5 miljard dollar. Indrukwekkend! Waarschijnlijk stormt ASI de top 20 van meest waardevolle cryptocurrencies binnen.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: