Deze crypto token steeg na notering 12.000 procent

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Jouw investering die stijgt met maar liefst 12.000 procent: wie droomt er niet van? Toch overkomt het sommige crypto enthousiastelingen. Wie een leuk bedrag in Gaimin (GMRX) investeerde won vandaag de ‘jackpot’. Na de notering op Bybit maakte deze token een zeer indrukwekkende koersstijging door!

Stijging van 12.000 procent

De mate waarin de koers van kleinere cryptomunten soms stijgt is verbazingwekkend. Gaimin (GMRX) is daar het perfecte voorbeeld van, want na de notering op Bybit noteerde het een groei van maar liefst 12.000 procent.

Deze gaming token heeft volgens haar investeerders dan ook veel potentie. Het wil crypto verbinden met de game industrie en doet dat door een platform voor cloud computing, game distributie en game ervaringen aan te bieden.

Wat is Gaimin?

Dat veel mensen bereid zijn om te investeren in Gaimin is niet zo gek als je ziet hoeveel desktop gamers er wereldwijd actief zijn. Naar schatting ligt het aantal op zo’n 1,6 miljard. Het nieuwe platform biedt gamers een schat aan mogelijkheden. Zo kun je er onder andere GPU’s aanbieden voor AI, ook al zo’n nieuw fenomeen.

Flink rendement

Vanaf het moment dat GMRX beschikbaar werd op Bybit vond er een krankzinnige koersstijging plaats. Zelfs de 20.000 procent werd aangetikt! Daarna vond een daling plaats, maar het rendement is nog steeds 12.500 procent. Wow!

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws: