Cryptomunt Rendr schiet de hoogte in na gratis reclame

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Sommige cryptomunten hebben een duwtje in de rug nodig om te groeien. Rendr (RNDR) is daar het perfecte voorbeeld van. Tijdens een presentatie van Apple kreeg het een mooi stukje promotie. Het logo van Render verscheen heel even in beeld en dat leidde binnen enkele dagen tot een stijging van 40 procent.

Wat gebeurde er tijdens de presentatie van Apple?

Onlangs deelde Apple tijdens een presentatie alle unieke eigenschappen van een gloednieuwe iPad. Tot grote vreugde van Rendr beleggers kwam plotseling het logo van het bedrijf in beeld. Natuurlijk was dat niet zomaar.

Apple gebruikt namelijk software van het Render netwerk genaamd ‘Octane’. Deze software werd als voorbeeld gebruikt om de werking van de nieuwe M4 chip in de iPad uit te leggen. Zowel Apple als technologie liefhebbers zijn razend enthousiast:

Logo Rendr paar seconden in beeld

Tim Milet hield de befaamde toespraak voor Apple. Terwijl hij vertelde over de M4 chip zei hij dat zwaardere apps geen probleem zijn voor de nieuwe iPad. Ook professionele rendering-apps zoals Octane werken zodoende zeer snel. Vervolgens verscheen het Rendr project 3 seconden in beeld.

Binnen een week de hoogte in

Meteen nadat het logo in beeld kwam volgde er een stijging van 11 procent. In de week daarna steeg het door tot 40 procent, waarmee het bekende cryptomunten als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) ver de baas was.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDT. Maak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: