Crypto trader: ‘Shiba Inu in bullmarkt naar $0,001’

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Het optimisme op de cryptomarkt is momenteel groot. De naderende Bitcoin halving speelt daar zeker een rol bij. Een cryptomunt naast BTC de aandacht trekt is Shiba Inu (SHIB). Volgens een enthousiaste trader op ‘X’ zou deze populaire meme coin in de aankomende bullmarkt een prijs van $0,001 kunnen bereiken!

Optimistische crypto trader

Crypto trader ‘Increasity’ kijkt met optimisme naar de toekomst van SHIB . Hij verwacht een stijging van maar liefst 3600 procent, naar $0,001. Deze waardestijging roept echter ook vragen op. Is het überhaupt mogelijk? Daar zijn de meningen over verdeeld.

De marktkapitalisatie zou groeien van 16,3 miljard dollar naar 600 miljard dollar. Dit is bijna 50 procent hoger dan de grootste altcoin van dit moment, Ethereum (ETH).

Andere voorspellingen over Shiba Inu

Dacht je dat Increasity positief was? Een marketingexpert bij Shiba Inu genaamd Lucie gaat nog een stapje verder en verwacht een waarde van $0,01. Nog tien keer hoger! Ook AI durft zich aan een voorspelling te wagen

De tijd zal het leren…

We weten allemaal dat de cryptomarkt onvoorspelbaar is. En Shiba Inu (SHIB) heeft de afgelopen een flinke waardestijging doorgemaakt. Bovendien staat de Bitcoin halving nog op het programma. Dus er is maar één antwoord op te geven: we wachten af!

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws: