Crypto game voor Playstation en Nintendo Switch op komst

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Gamen en crypto: het is een fantastische combinatie. Dat blijkt maar weer nu de bedrijven Animo Industries en Moonbeam Network de handen ineen om van de game ‘Stars Arena’ een blockchain variant te maken. Uiteindelijk moeten zowel Nintendo Switch als Playstation spelers ervan kunnen genieten.

Wat doen Moonbeam en Animo Industries?

Moonbeam Network is succesvol bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van cross-chain applicaties. Animo Industries doet iets anders, namelijk de ontwikkeling van web-games. Dit laatstgenoemde bedrijf verwierf wereldwijde bekendheid door ‘Stars Arena’.

Lancering van Stars Arena

De lancering van ‘Stars Arena’ vindt plaats op 1 maart. Een moment waar veel crypto en gameliefhebbers naar uitkijken. Anomo Industries wil de nu al populaire game naar Steam en de Epic Games Store brengen.

Op dit moment staat het handelsvolume van de ‘Stars Arena’ NFT’s al op 9 miljoen. Rond de lancering is het misschien nog wel een paar miljoen dollar meer waard. Dit blijkt uit cijfers van OpenSea.

Web3 gaming naar een hoger level

Animo Industries en Moonbeam gaan niet voor niets samenwerken. Beide bedrijven willen Web3 gaming naar een hoger level brengen. Ze zien de toekomst zeer rooskleurig in en verwachten binnen 10 jaar een groei van de web3 gaming markt van maar liefst 400 procent. Partnerschappen zijn daarbij essentieel. Hard werken en honderd procent toewijding moet web3 toegankelijk maken voor een breed publiek.

In-game activa kopen eenvoudiger dan ooit

Moonbeam heeft een uitgebreide strategie waarbij de focus ligt op gamers in plaats van het traditionele play-to-earn model. Daarbij moet Web3 zorgen voor een fantastischer game ervaring op zowel de Playstation als de Nintendo Switch.

Ook moet het voor gamers veel simpeler worden om in-game activa te kopen en te bewaren. Momenteel is de drempel om deze activa te verkrijgen vrij hoog omdat er alle marktplaatsen moeten worden bezocht. Dankzij nieuwe technologie van Moonbeam en Animo is dat hopelijk niet meer nodig.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: