Bitvavo biedt oud-klanten van Binance mooie bonus

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

De tijd dat je op Binance kon handelen in tientallen cryptomunten is definitief voorbij. Het kan je haast niet ontgaan zijn: de wereldberoemde crypto exchange is sinds 17 juli niet meer actief in Nederland.

Maar er is hoop: Bitvavo heeft een mooie bonus in petto voor nieuwe klanten. Bij het aanmaken van een nieuw account ontvang je gratis 20 euro en 10 procent jaarlijkse rente op alle gestorte crypto vanuit Binance. Toch nog goed nieuws dus!

Waarom heeft Binance Nederland verlaten?

De grootste crypto exchange ter wereld is niet meer actief in Nederland. Het is het bedrijf van Changpeng Zhao niet gelukt om een licentie te ontvangen van de Nederlandsche Bank (DNB).

Binance voldoet namelijk niet aan de Nederlandse regels op het gebied van terrorisme financiering en witwaspraktijken. Zodoende is het niet meer mogelijk om er te handelen in crypto. Wel kun je er nog geld opnemen.

Juridische problemen met de SEC

Opvallend genoeg is Binance jarenlang zonder licentie actief geweest in ons land. Het bedrijf wordt op juridisch gebied op de hielen gezeten door de Securities and Exchange Commission (SEC) uit de Verenigde Staten.

Om meer problemen te voorkomen wil de exchange aan de reguleringen van alle landen waarin het actief is voldoen. Dat lukt echter niet altijd, zo blijkt. De combinatie van Europese én nationale regels zorgt voor flinke hoofdpijn.

Bonus op Bitvavo

Naast Nederland heeft Binance haar activiteiten inmiddels ook gestaakt in Oostenrijk, België en Cyprus. Wanhoop niet nu je geen account meer kunt aanmaken op Binance. Bitvavo springt handig in op de leegte die de exchange achterlaat.

Tot en met 31 juli ontvang je bij registratie 20 euro én 10 procent jaarlijkse rente op alle crypto die je vanuit Binance naar Bitvavo verstuurd. Deze aanbieding is geldig tot 31 juli, dus wees er snel bij.

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *